Bucurii de sept - oct 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 8
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by Vauva
Alessia incearca sa il gadili pe Armand cu gurita pe burtica, ca si cum l-ai musca un pic cu buzele sau pe la subtiori. Eu asa o starnesc pe Bianca sa rada cu hohote
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
Am incercat- Nici un efect!
SEPHORA- rainbow- am eu una care ma suna de anul trecut si am tot pasat-o, dar in martie il cumpar/ Si-a luat si mama si e bestial. Are o chestie care filtreaza aerul in camera! O pui dimineata si seara in apa apare parul de pisica- in cazul meu- din aer si e neagra de la impuritati.
E cam 2000e, dar partea buna e ca poti sa-l iei in rate si e garantat 45 ani. daca se strica ti-l repara aia gratis!
Vauva spune:
Nici eu nu stiu Inni ca si aici exista mar cu morcov la borcanel, dar intr-adevar e singura combinatie fruct-leguma ce am vazut-o. In rest doar fructe cu fructe si legume cu legume sau legume carne.
POZE
lilina spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Mirabela imi pare rau ptr bebe ca a facut buf,sper din tot sufletul ca totul sa fie ok.
Mai am si io o intrebare,nu e strict legata de bebe,dar tot acolo aduce : Vreau si eu sa gasesc un aspirator care si spala(sterilizeaza in timp ce aspira)din acela cu abur cred,are cineva asa ceva?sau a auzit cineva?Am auzit ca tot de la Zepter,a vazut cineva vreo prezentare?
Vreau sa-l iau ptr ca avandu-l pe Igor,bebe cand va incepe sa se tarasca sau sa mearga,va fi destul de dificil sa mentin tot timpul luna,sau sa-l feresc tot timpul.Cu toate ca am o femeie care vine de 2 ori la curatenie,plus eu dau zilnic cu aspiratorul.
Io mami de Matteo
eu am si aspirator de la Zepter, cu rezervor de apa si filtru hepa
care doar aspira - si o face foarte bine
mai exista un aparat tot cu rezervor de apa care este special pt.curatarea cu abur, in baie, bucatarie, diverse zone
dar nu se mai fabrica pt.ca acum a aparut unul care le inglobeaza pe cele 2...e un pic mai scump, dar merita
intra pe site-ul lor
Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
simoky spune:
voi tot asa de des spalati ?
Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
[/quote]
Lilina si eu spal aproape in fiecare zi…acum am doua ligheane cu rufele lui bebe de calcat…restul rufelor(adica ale noastre) le calca femeia care face curatenie!
Am venit de-afara si l-am parcat pe David in camera cu geamul deschis…sper sa-l mai tina somnul ceva…afara doar bate vantul ca in rest e cald!
Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
Monique_new spune:
Pai banana simpla nu i-am dat niciodata , am incercat doar humana cereale cu banane dar oricum ea nu papa nimic cereale.
La ora 10 ii dau mar cu biscuite pe care il devoreaza
Iar la prinz ii dau supita din zarzavat ( morcov, albitura, cartof si ceapa pe care o scot dupa fierbere) Celelalte le fac piure si mai pun un pic de zeama.
Eu le-am pus pe toate de la inceput impreuna sa aibe piureul ala un gust, doar morcov sau doar cartof nu stiu daca ar fi papat. Oricum nu a patit nimic si ii place.
Pieptul de pui pediatra mi-a spus sa-l bag la 5 luni.Dar sincer as incerca mai devreme o sa vad.
Masa de seara lupta cu cereale din care nu inghite absolut nimic. Nici cu banane nici cu piersica toate de la humana am incercat pina acum. O sa o mai las si sa incercam altceva.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
beatrix spune:
Inni, nici eu nu stiu care e explicatia! mi-au zis sa-i dau legume la pranz pt ca mai incolo va manca supa acre e de legume si efectiv mancarea care e tot de legume! iar fructele dupa-amiaza ca sunt mai usor digerabile!
oricum, eu cred ca combinatiile le face fiecare mama in functie si de reactia copilului! nu cred ca e ceva batut in cuie!
Beatrix si Eric
gripo spune:
Mda, cati medici atatea retete, a mea mi-a dat-o pe aia a lui BEATRIX, iar morcovul mi-a zis sa-l bag abia cand inlocuiesc o masa de lapte cu una de fructe, si sa-i dau morcov, adik zeama de morcov, in loc de apa, ca poate ii e sete. Dar, pe masura ce citesc pe-aici, raman tot mai incantata de dr. mea, vad ca nu se grabeste sa bage lucruri grele in mancarea baiatului, si-asa, fructele de-abia la 4 luni juma le bag, pana atunci doar cereale, iar o saptamana intraga fac trecerea de la humana 1 la 2, asa treptat, nu dintr-o data.
matahut spune:
quote:
Originally posted by alessia80
Nu stiu cine mai spunea de carne. Mie ped mi-a zis ca o voi introduce la 9 luni si branzica la 7!
Hi, hi, hi, eu stiam exact invers, carne de la 7 luni si branzica de la 9 ! Dar am vazut o schema de diversificare pe www.yourbabytoday.com/babyplace/newbaby/newbaby_nutrition/solids_chart.html" target="_blank">AICI in care scris clar, carnita de la 9 luni!?
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
inni spune:
Da, pai si mie mi-a zis de supa-crema de legume pe la orele 13-14 de la 5 luni-5 luni jumate, dar pe la 10-11...marul cu cerealele.
Multumesc Vauva si Beatrix.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
Vauva spune:
Asa e "atatea bordeiuri atatea obiceiuri"!Si eu zic ca important e sa ai incredere in instinctul tau de mama si in doctorul tau sau cu cine te sfatuiesti!
Monique dar tu de ce vrei sa te grabesti cu carnita inainte de 5 luni?
POZE