Bucurii de sept - oct 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 8
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by Vauva
Alessia incearca sa il gadili pe Armand cu gurita pe burtica, ca si cum l-ai musca un pic cu buzele sau pe la subtiori. Eu asa o starnesc pe Bianca sa rada cu hohote
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
Am incercat- Nici un efect!

SEPHORA- rainbow- am eu una care ma suna de anul trecut si am tot pasat-o, dar in martie il cumpar/ Si-a luat si mama si e bestial. Are o chestie care filtreaza aerul in camera! O pui dimineata si seara in apa apare parul de pisica- in cazul meu- din aer si e neagra de la impuritati.
E cam 2000e, dar partea buna e ca poti sa-l iei in rate si e garantat 45 ani. daca se strica ti-l repara aia gratis!
Vauva spune:
Nici eu nu stiu Inni ca si aici exista mar cu morcov la borcanel, dar intr-adevar e singura combinatie fruct-leguma ce am vazut-o. In rest doar fructe cu fructe si legume cu legume sau legume carne.
POZE
lilina spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Mirabela imi pare rau ptr bebe ca a facut buf,sper din tot sufletul ca totul sa fie ok.
Mai am si io o intrebare,nu e strict legata de bebe,dar tot acolo aduce : Vreau si eu sa gasesc un aspirator care si spala(sterilizeaza in timp ce aspira)din acela cu abur cred,are cineva asa ceva?sau a auzit cineva?Am auzit ca tot de la Zepter,a vazut cineva vreo prezentare?
Vreau sa-l iau ptr ca avandu-l pe Igor,bebe cand va incepe sa se tarasca sau sa mearga,va fi destul de dificil sa mentin tot timpul luna,sau sa-l feresc tot timpul.Cu toate ca am o femeie care vine de 2 ori la curatenie,plus eu dau zilnic cu aspiratorul.
Io mami de Matteo
eu am si aspirator de la Zepter, cu rezervor de apa si filtru hepa
care doar aspira - si o face foarte bine
mai exista un aparat tot cu rezervor de apa care este special pt.curatarea cu abur, in baie, bucatarie, diverse zone
dar nu se mai fabrica pt.ca acum a aparut unul care le inglobeaza pe cele 2...e un pic mai scump, dar merita
intra pe site-ul lor
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)www.totsites.com/tot/lilina
simoky spune:
voi tot asa de des spalati ?
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
[/quote]
Lilina si eu spal aproape in fiecare zi…acum am doua ligheane cu rufele lui bebe de calcat…restul rufelor(adica ale noastre) le calca femeia care face curatenie!![]()
Am venit de-afara si l-am parcat pe David in camera cu geamul deschis…sper sa-l mai tina somnul ceva…afara doar bate vantul ca in rest e cald!
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
Monique_new spune:
Pai banana simpla nu i-am dat niciodata , am incercat doar humana cereale cu banane dar oricum ea nu papa nimic cereale.
La ora 10 ii dau mar cu biscuite pe care il devoreaza![]()
Iar la prinz ii dau supita din zarzavat ( morcov, albitura, cartof si ceapa pe care o scot dupa fierbere) Celelalte le fac piure si mai pun un pic de zeama.
Eu le-am pus pe toate de la inceput impreuna sa aibe piureul ala un gust, doar morcov sau doar cartof nu stiu daca ar fi papat. Oricum nu a patit nimic si ii place.
Pieptul de pui pediatra mi-a spus sa-l bag la 5 luni.Dar sincer as incerca mai devreme o sa vad.
Masa de seara lupta cu cereale din care nu inghite absolut nimic. Nici cu banane nici cu piersica toate de la humana am incercat pina acum. O sa o mai las si sa incercam altceva.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
beatrix spune:
Inni, nici eu nu stiu care e explicatia! mi-au zis sa-i dau legume la pranz pt ca mai incolo va manca supa acre e de legume si efectiv mancarea care e tot de legume! iar fructele dupa-amiaza ca sunt mai usor digerabile!
oricum, eu cred ca combinatiile le face fiecare mama in functie si de reactia copilului! nu cred ca e ceva batut in cuie!
Beatrix si Eric
gripo spune:
Mda, cati medici atatea retete, a mea mi-a dat-o pe aia a lui BEATRIX, iar morcovul mi-a zis sa-l bag abia cand inlocuiesc o masa de lapte cu una de fructe, si sa-i dau morcov, adik zeama de morcov, in loc de apa, ca poate ii e sete. Dar, pe masura ce citesc pe-aici, raman tot mai incantata de dr. mea, vad ca nu se grabeste sa bage lucruri grele in mancarea baiatului, si-asa, fructele de-abia la 4 luni juma le bag, pana atunci doar cereale, iar o saptamana intraga fac trecerea de la humana 1 la 2, asa treptat, nu dintr-o data.
matahut spune:
quote:
Originally posted by alessia80
Nu stiu cine mai spunea de carne. Mie ped mi-a zis ca o voi introduce la 9 luni si branzica la 7!
Hi, hi, hi, eu stiam exact invers, carne de la 7 luni si branzica de la 9
! Dar am vazut o schema de diversificare pe www.yourbabytoday.com/babyplace/newbaby/newbaby_nutrition/solids_chart.html" target="_blank">AICI in care scris clar, carnita de la 9 luni!?Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
inni spune:
Da, pai si mie mi-a zis de supa-crema de legume pe la orele 13-14 de la 5 luni-5 luni jumate, dar pe la 10-11...marul cu cerealele.
Multumesc Vauva si Beatrix.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

Vauva spune:
Asa e "atatea bordeiuri atatea obiceiuri"
!Si eu zic ca important e sa ai incredere in instinctul tau de mama si in doctorul tau sau cu cine te sfatuiesti!
Monique dar tu de ce vrei sa te grabesti cu carnita inainte de 5 luni?
POZE