Bucurii de sept - oct 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
Sephora spune:
Alexxia eu ptr Matti am medicul pediatru,dr meu de familie a zis ca el nu se pricepe la copii si e mai bine sa fac asa,exista medici pediatri ,au cabinete,tot de stat apartin ca si cei de familie.Nu stiu daca m-am facut inteleasa,dau retete gratuite,fac analize gratuite ( la mine le-a facut la Sanador de ex)
Smoky asta e pozitia lui preferata de somn si daca se poate si cu nasul in jos,nu stiu cum respira,m-a baga in boala cand il vad
Io mami de Matteo
lilina spune:
quote:
Originally posted by alexxia
Fetelor revin si eu cu o intrebare cel putin tampita, dar la starea de oboseala in care ma gasesc aveti si voi mila. Bun. Uite care e problema pe langa medic de familie trebuie sa avem si pediatru pentru copil? Cum te duci la pediatru, cu bilet de trimitere de la medicul de familie?
Eu pana acum am fost cu copii la medicul de fam pt vaccinari, trimiteri,etc si pentru probleme mai complicate la Stanciu care are cabinet particular. Nu mai vreau sa ma duc la Stanciu ( din anumite motive ) , deci daca ma duc la un pediatru care lucreaza la stat cum procedez ?
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI Avem perle noi
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
pur si simplu te muti la altul
noi cand ne-am mutat de la primul pediatru la actuala pediatra l-am anuntat ca nu mai mergem la el si i-am cerut fisa copilului
apoi ne-am inscris la celalalt
Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
simoky spune:
quote:
Fetelor revin si eu cu o intrebare cel putin tampita, dar la starea de oboseala in care ma gasesc aveti si voi mila. Bun. Uite care e problema pe langa medic de familie trebuie sa avem si pediatru pentru copil? Cum te duci la pediatru, cu bilet de trimitere de la medicul de familie?
Eu pana acum am fost cu copii la medicul de fam pt vaccinari, trimiteri,etc si pentru probleme mai complicate la Stanciu care are cabinet particular. Nu mai vreau sa ma duc la Stanciu ( din anumite motive ) , deci daca ma duc la un pediatru care lucreaza la stat cum procedez ?
POZE
Mai nu stiu cum e cu pediatrii astia, eu nu-l duc deloc la doctorul de familie(doar cand l-am inscris am fost). Noi mergem doar la pediatru la CMU.Tot acolo ne facem si vaccinurile.
Ce vroiam eu sa-ti spun este ca Ruty este tare dragalasa cu perlele ei!!!De-abia astept sa am si eu parte de astfel de perle!!!Pupici pentru fete!
Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
alessia80 spune:
DORI-am intrebat-o aseara si mi-a spus sa-i dau supa. Am intrebat-o cum s-o fac, pt ca n-am gatit niciodata! Cand a vazut cat de varza sunt a zis, ok hai la 5 luni. Apoi i-am zis de ipoteza de pe forum cu legumele injectate, mi-a zis de borcanele care nu sunt nici ele 100% naturale, dar mai bune.Cu legumele proaspete sa astept pana la primavara! Dta mea e presedinta unei org internat pt copii, e tot timpul la seminarii si am incredere in ea. Dar cred ca sunt eu grea de cap, as vrea sa-mi spuna pe zile si ore exact ce sa-i dau! Eu n-am imaginatie la gatit deloc, cred ca de asta nu m-am apucatEu mananc doar 6 feluride mancare. ATAT!
simoky spune:
Mexxa ce-as manca si eu niste varzuca, zau asa….dar eu alaptez si vreau sa spun ca de cand am nascut n-am mai pus limba pe varza si fasole!!! Si ce-mi mai plac…nu e corect…
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
alexxia spune:
Cred ca eu nu m-am facut inteleasa . Problema mea este daca Thea poate fi inscrisa la medicul de familie si la pediatru sau numai la unul dintre ei.
POZE
simoky spune:
quote:
Originally posted by alessia80
Eu mananc doar 6 feluride mancare. ATAT!
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
Si care sunt alea?
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
alexxia spune:
Cred ca eu nu m-am facut inteleasa . Problema mea este daca Thea poate fi inscrisa la medicul de familie si la pediatru sau numai la unul dintre ei.
POZE
simoky spune:
quote:
POZE
Alexxia, David este inscris la un medic de familie dar are fisa si la pediatru la CMU. Eu cred ca se poate la amandoi. Poate stiu fetele mai bine!!
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
alexxia spune:
Scuze pentru cele doua mesaje identice sunt din ciclul "bate vantu' cade netu'"
POZE