Bucurii de sept - oct 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 12
gripo spune:
ALESSIA, acum am inteles, am crezut ca intrebai si de schema de diversificare, daca ea asa a zis asa sa faci, ca stie ea ce e mai bine pentru ARMAND.
GETY spune:
Mirabela, imi pare rau pentru ce i s-a intamplat puiutzului tau.
Alexxia, dr. de familie a Mariei e dr. pediatru. Asa l-am ales eu, cu toate ca dr. mea de familie ar fi "pus mana" si pe ea. Dar n-am vrut eu s-o inscriu la ea, ca-i slabuta. Nu la fizic ma refer. Dar nu cred sa mai fie inca o veriga (dr. pediatru) intre dr. de familie si dr. de specialitate.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
alessia80 spune:
DORI- adik ccc cum? Borcanele sau nu? Mar cu cereale sau cu biscuiti? banana cu portocale sau nu? Supe pasate sau legume crude ?
SIMONA- toate 6 sunt autohtone marca Bucovina!
GETY spune:
Eu cu diversificarea sunt bagata in ceata. Am citit pe la voi ca sa am surse de inspiratie, dar acum toate parerile s-au facut un ghiveci in capul meu. De exemplu auzisem ca cerealele Nestle nu-s bune si Hipp si Hero da. Daca o sa-i dau cereale dimineata, cu ce lapte le amestec? Cu al meu? Ca eu habar n-am sa scot lapte din sani (suna nashpa "mulg"). N-am scos mai mult de o lingurita. Sau am golit vreun nodul, dar deasupra chiuvetei.
Azi Maria a fost tzatzista convinsa. A tras de tzitzi cat a putut.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
mexxa spune:
Medicul meu de familie nu e special pediatru...insa are foarte multi copii in grija si sunt taree multumita de ea(eu sunt inscrisa la ea de cand eram in liceu).Si ea are un bebe de 1 an...plus ca e si tare dulce,niciodata nu se supara cand sun la ore tarzii...si cand e ziua de control ma suna sa imi aduca aminte..si nu primeste nimic...doar o floare...dar si astea a zis ca numai la ocazii
Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
mexxa spune:
Alessia mama eu a'si innebuni daca a'si manca de 2 ori aceeasi mancare pe luna...apai sa manac numai 6 feluri...........de curiozitate in ce contau meniurile...
Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
GETY spune:
Mexxa, asta e cel mai important: sa fie acolo cand ai nevoi de ea.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
simoky spune:
quote:
Originally posted by GETY
Eu cu diversificarea sunt bagata in ceata. Am citit pe la voi ca sa am surse de inspiratie, dar acum toate parerile s-au facut un ghiveci in capul meu. De exemplu auzisem ca cerealele Nestle nu-s bune si Hipp si Hero da. Daca o sa-i dau cereale dimineata, cu ce lapte le amestec? Cu al meu? Ca eu habar n-am sa scot lapte din sani (suna nashpa "mulg"). N-am scos mai mult de o lingurita. Sau am golit vreun nodul, dar deasupra chiuvetei.
Azi Maria a fost tzatzista convinsa. A tras de tzitzi cat a putut.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Ma inscriu si eu cu aceeasi intrebare…cand o sa-I dau cereale cu ce lapte le amestec, ca si eu ca si Gety mai mult de 20 ml lapte muls cu pompa nu scot…doar baiatul trage bine!!!
Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
GETY spune:
Gracie, la cat mai multi km. cu noua masina.
Eu cred ca sunt printre putinele mamici a carei familie nu are masina. Speram sa rezolvam in vreo 2 luni cu apartamentul, iar masina ramane in plan pentru anul viitor.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
mexxa spune:
quote:
Originally posted by GETY
Mexxa, asta e cel mai important: sa fie acolo cand ai nevoi de ea.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Asa este..uite de aseara am sunat-o la ora 23...sotu nu gasise nicaieri NAN1...si a luat NAN2..am intrebat ce fac...mi-a zis zis sa ii dau asa ca nu pateste nimic dar sa fie mai diluat, deci nu sa suparat,a vorbit foarte frumos.