Bucurii de sept - oct 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eu nici pompa n-am!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Mexxa, ii facem statuie! Pe bune! Recomand-o si la altii.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by GETY

Gracie, la cat mai multi km. cu noua masina.
Eu cred ca sunt printre putinele mamici a carei familie nu are masina. Speram sa rezolvam in vreo 2 luni cu apartamentul, iar masina ramane in plan pentru anul viitor.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Bafta mult cu apartamentul...eu am o vorba...daca imi cumpar casa..apoi o sa imi cumpar tot ce imi doresc..
Si noi speram sa rezolvam...mai ales ca azi idiotu de proprietar batea apropouri sa ne mutam ca ar vrea sa vanda apartamentul...nu stiu unde vom ajungee....cred ca in strada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

pey tie ALESSIA, cum ti-a zis? cu legume? atunci da-i borcanele cu legume, daca nu, atunci cu fructe, cum ti-a zis ea, dar la borcanele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna fetelor!

Dupa cum v-am spus aseara e tare greu sa-l adorm seara pe Luca, iar ziua e la fel, pt ca el nu vrea sa adorma decat daca ii dau tzitzi in gura, si asta nu sa pape si sa o tina asa si sa-i simta mirosul. Doar asa il pot adormi. Iar acu pe la ora 15 ii era son si a inceput sa planga, binenteles sa-i sau tzitzi, dar am reusit si l-am pacalit cu suzy si a adormit. Iaca ca tocmai a facut ochi si ii este foame acu si plange.
Nu stiu cum sa-l desvat de acest obicei cu tzitzi si cu nani mai devreme. Sper sa reusesc cu suzy lui, chiar daca nu prea-i convine

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

quote:

Mexxa, ii facem statuie! Pe bune! Recomand-o si la altii.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Gety oricand vrei...
Are cabinetul in Tatarasi pe Ion Creanga....e tanara ...(eu am o problema cu medicii...prefer sa fie tineri dar cu experienta..tot asa era si medicul meu ginecolog)..oricand ai nevoie iti fac legatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Alessia...la mine nu au decat pui cu orez si legume...nu prea se vand si nu aducem mult. Ne-am plictisit de cata mancare de bebici aruncam sau mancam {eu} ..daca vrei tu sa bati drumu' pana aici vino..dar eu te sfatuiesc sa mergi in Cora. Acolo am vazut cele mai multe sortimente. Cora Pantelimon. Eu pe aia o vizitez si de acolo mi-am luat.
Dar mai inainte elucideaza-te cu ce vrei sa incepi...ca vad ca nu te-ai hotarat..

Auzi...ia asterne aici ce ti-a zis dna ta pediatru si cum ti-a zis..sau inca n-ai primit instructiunile ?,....ca te luminez eu.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Mexxa, stati cu chirie? Eu am scos ap. din Sos. Nationala la vanzare.
Cat platiti?

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

quote:
Originally posted by mexxa

Asa este..uite de aseara am sunat-o la ora 23...sotu nu gasise nicaieri NAN1...si a luat NAN2..am intrebat ce fac...mi-a zis zis sa ii dau asa ca nu pateste nimic dar sa fie mai diluat, deci nu sa suparat,a vorbit foarte frumos.

Asta inseamana ca formula a doua este mai concentrata ? Atunci abia astept sa trecem la Humana 2. Am senzatia ca Humana 1 n-o mai satura pe Thea ca de cateva zile mananca haotic ( de fapt cred ca ar manca non stop daca i-as da ). Poate dupa trecerea la Humana 2 se potoleste.

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

quote:

Mexxa, stati cu chirie? Eu am scos ap. din Sos. Nationala la vanzare.
Cat platiti?

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

da vrem sa ne luam ... dar in sept, ca atunci facem credit la banca...tu cu cat il vinzi?

Mergi la inceput