Bucurii de sept - oct 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 14
scumpik_lui spune:
VICTOR SI ANDREEA-IULIANA
Am admirat o cowboy-ita frumoasa foc si pe Matti cu papa lui. Sunt niste scumpei.
Eu nu calc hainutele pe dos, ci doar pe fata si le calc pe toate indiferent daca trebuie sau nu.
Gracie astept pozici sa vedem.
Sephora ai patit cu lingurita cum am patit eu cu pompita de muls, am vrut s-o oparesc putin dar cand i-am dat drumul in apa clocotita s-a ondulat toata
_
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
mexxa spune:
quote:
Originally posted by alexxia
Asta inseamana ca formula a doua este mai concentrata ? Atunci abia astept sa trecem la Humana 2. Am senzatia ca Humana 1 n-o mai satura pe Thea ca de cateva zile mananca haotic ( de fapt cred ca ar manca non stop daca i-as da ). Poate dupa trecerea la Humana 2 se potoleste.
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI Avem perle noi
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
Da asa este...cu cat creste in nr este si mai concentrat...
Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
GETY spune:
Mexxa, ti-am trimis PM. Si dr. meu e bun, nu-l schimb. Pe dr. mea de familie o sa o schimb cat de curand. Nu mi-a dat nici o reteta compensata toata perioada sarcinii.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by mexxa
MamiLili...de unde ai luat sacul de dormit cu maneci detasabile..si cat ai dat pe el...merci
L-am primit...da'-i luat de-afara, ca-i de la C&A. Am intrebat la mall la magazinele ptr copii si n-au. O sa incerc si la alte magazine ca tare mi-ar trebui inca unul.
Aaaaa m-ai intrebat pe unde merg in Copou. Iata: P Ros-Palat-Stefan cel Mare-Sf. Spiridon-Copou.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by alessia80
Eu mananc doar 6 feluride mancare.
Care-s alea?
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
_Ralu_ spune:
io ma declar invinsa! nu reusesc sa tin pasul cu voi. asa ca mare lucru n-am citit! da' stiu ca v-ati lamurit bustean cu diversificarea asta! nu mai zic si eu cum procedez ca n-are rost! dar concl e una sg. mai astept. mai raman vreo 2 sapt cred doar la o masura de cereale seara. care apropos, ii plac la nebunie, si adoarme instantaneu cand le papa! orez d la nestle.
mey, nu stiu cum nu gasiti voi de niciunele prin buc, ca la mine la supermarket gasesc de toate! io de aici iau si cerealele care-s mai ieftine ca oriunde (119.0000), si borcanelele, chiar si laptele, cand sunt in pana....oras dotat, nu gluma!
in alta ordine de idei, am o vorba cu sephora! cum e masinuta aia de la k's kids? am vazut-o in pozele voastre si vreau sa-i iau si eu la alex! e incantat matti de ea, au ba? si de unde ati luat-o si cat ati dat pe ea. pe net am gasit-o cu 2.000.000.
aaaa, a venit patrick! mey, asta-i cel mai frumos catel de plush din cati exista! nu mai pot dupa el! o sa-i iau si alte jucarii patrick! una peste alta, firma k's kids mi se pare super. rap cal-pret e excelent!
cam asta am avut de zis!
raluca, mami fericita de alexia maria (07.09.2006)
MamiLili spune:
Ha, ha, Alessia, vad c-ai starnit curiozitatea mai multor fete in privinta meniului tau. Eu citeam din urma si-am dat reply + quote, iar pe parcurs am vazut ca ai mai fost intrebata. Oricum, ma bucur ca mancarea e "made in Bucovina"...cu asta crestem noi destepte si frumoase (si modeste foc ).
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
in alta ordine de idei, am o vorba cu sephora! cum e masinuta aia de la k's kids? am vazut-o in pozele voastre si vreau sa-i iau si eu la alex! e incantat matti de ea, au ba? si de unde ati luat-o si cat ati dat pe ea. pe net am gasit-o cu 2.000.000.
Ralucutza...daca-mi permiti sa ma bag...eu am vazut la Diverta cu 2 milioane si ceva. Tind sa cred ca pe net sunt preturi mai bune, ca in magazin platesti adaosul comercial.
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
alessia80 spune:
RALU_ tu pui o masura cereale la cat lapte? Eu ii dau seara 180ml lapt+ 4 masuri cereale!
MEXXA, LILI- pai 2 ciorbe moldovenesti-da' nu spun care ca mi-e, 3 tocanite si friptura-dak asta se poate numi fel gatit. Ahhh si salta boeuf, racitura si sarmale mananc doar la Paste si la Craciun.
AM incercat fructe de mare, scoici, raci, paste...mancare libaneza, mancare chinezeasca...si