Bucurii de sept - oct 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 15
_Ralu_ spune:
mda lili, preturile-s mai bune pe net. dar la mine-i un dezavantaj. desi stau f f aproape de buc (10 min cu masina, cu dacia mea paradita, cu alta max 5 min), livrarea nu e gratuita. si daca iau ceva mare costa livrarea mai mult decat dif de pret...daca intelegi ce vreau sa zic...
alessia, tu-i dai bine. io ii dau mai putin deocamdata! maxim 2 masuri la 130 ml lapte. pe cutie zice ca la 160 ml lapte 25 gr cereale (adica 5.8 masuri din alea de la nan). dar cum ea papa din bibe abia trece prin tetina.
raluca, mami fericita de alexia maria (07.09.2006)
anangel_lexi spune:
Ralu, si eu vreau masinuta de la K's Kids, tot la miniblu o au, da' deocamdata eu nu am bani, asa ca daca te hotarasti s-o comanzi, o comandam impreuna, asta daca ai rabdare sa ma astepti si pe mine. Daca nu, o comand eu pt. tine cand vrei, ca sa fie livrarea gratuita. In orice caz eu ma declar fan al jucariilor K's Kids, imi plac mult de tot. Odata cu catelul Patrick am primit si un pliant cu jucarii de la firma lor si imi plac toate. Toate i le-as lua Mariei daca as putea. Da' nici macar nu am spatiu pt. ele
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria
Ignatica spune:
Fetelor da' ati scris, nu gluma.
mexxa eu ii pun in supica de legume o masura de lapte praf, schimba gustul si e papa bun. Noi am ajuns la 100 ml la masa. Cel mai usor se masoara cantitatea de papica cu linguritza ( o linguritza - 5 ml, am verificat ).
mirabelac si mie mi-a cazut Davidutzu meu pe jos marti, dar a fost ok pana la urma, sperietura e mai mare. Eu l-am chemat pe sot de la munca intr-o diperare si am dezbracat copilul ca sa il verificam , n-avea nici macar o zgarietura.
Adriana multa sanatate lui Dudu.
Eu ii dau masa de fructe ( pana acum am incercat doar mar) la ora 10-11 si pe cea de legume la ora 14. Dupa fiecare mai papa lapte, nici una nu e destul de consistenta. Dupa cea de mar papa imediat, dupa cea de legume la o ora- o ora jumate.
Nu ma voi grabi cu carnea, prefer sa astept pana la 7-8 luni.
In legatura cu strictetea prinvind legumele, din pacate nu traim deloc intr-o lume ecologica, ii scoatem afara intr-un smog de nedescris, microbi exista peste tot, mai ales ca ei sunt la varsta la care baga totul in guritza. Eu ii voi face mereu papica de casa, atat cat ma pricep si la borcanase voi apela daca plecam undeva.
Nu pot sa il cresc intr-un glob de sticla.
Sunt constienta ca cel mai natural lucru pe care il papa este si va fi laptele de mami. Cam asta e tot ce pot sa ii ofer eu " ecologic".
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
_Ralu_ spune:
aaaa, nu ca nu vreau acum. mai incolo cand s-o face mai maricica, sa inteleaga ceva din ea. plus ca tre' sa stea bine de tot in fund...probabil pe la 8 luni...9! asa ca avem timp! plus ca n-am nici eu bani acum.
mey, daca nu l-a molfait alexia pe patrick....i-a placut cu adevarat! inca n-a egalat-o pe antonica, dar castiga teren!
Ignatica spune:
Hai ma alessia ca nu stai rau la capitolul mancaruri.
M-am hotarat sa imi iau ajutor, ca sa nu mai las copilul singur cat mai fac eu cate o trebusoara. Am gasit o tanti, vine luni sa vorbim.
As vrea sa stea 5 ore pe zi, de la 10 - 15, si sa stea numai cu David, deci sa nu imi faca menaj. Intrebare: cam cat sa ii dau? Habar n-am de preturi.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
_Ralu_ spune:
www.dropshots.com/day.php?userid=226511&cdate=20070104&ctime=143344" target="_blank">asa cantam noi...
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by alessia80
MEXXA, LILI- pai 2 ciorbe moldovenesti-da' nu spun care ca mi-e
Radautzeana?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
MamiLili spune:
Ralu, ce amuzanta e Alexia! Scoate niste sunete care-mi amintesc de reclama la Pepsi aia cu "...light, like a bird in the sky"...si imita ala o pasare...funny.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
amarantina spune:
Ralu e mortalaaaa!!!
Si lu fi-mea ii place sa cante, dar mai ales sa faca gargara. Dar cum ma vede cu camera tace, nu pot s-o filmez si pace! (rima neintentionata)
anangel_lexi spune:
De aici avem 5 poze noi. Pentru cine are chef...
Ralu, de ce ai scos pozele din semnatura? Imi placea sa mai arunc un ochi mai ales pe paginuta Alexiei Super dulce Alex cum canta ea. S-o vezi pe fii-mea cand a vazut-o pe Alex cum gangureste, a inceput si ea. Parca ccc comenta ce spunea Alex
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria