Informatii utile Constanta (5)
Raspunsuri - Pagina 26
maria08 spune:
Madaluta: Am vazut imaginile cu Darius....o frumusete de baiat!!! Cred ca sunteti asa de mandrii!!! Sa fie sanatos!!!
merdan spune:
angeliquedeS ti-am trimis mail,unde ai sa vezi ca si eu am renuntat la un moment dat la progesteron.
maria08,blondiemoniK si eu sunt tutunareasa ce ma bucur ca ne-am inmultit.In felul asta mai putem sa ne cuplam cand mergem.
Pup constantencele
merdan
madaluta spune:
Reluarea emisiunii cu mamacita la tv neptun ACUM!!!
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
ioana_p76 spune:
Buna, fetelor!
Off si mie imi pare rau ca n-am stiut de emisiunea la care a aparut Mamacita si acum nu pot sa ma uit ca sunt la munca!
Si apropo de discutiile despre conditiile si felul in care sunt tratati pacientii din spitalul nostru judetean, desi cred ca trebuie neaparat facut ceva, sunt insa de parere ca ne-am lupta cu morile de vant. Au fost cazuri mediatizate cand au murit copii din cauza neglijentei unor doctori sau asistente si nu s-a facut nimic. Despre conditii si faptul ca trebuie sa cotizezi in stanga si in dreapta poate s-ar face putine "valuri", daca s-ar scrie de ex., in presa, dar cred ca cu greu se va ameliora ceva, poate in cativa ani..
Maria Intr-adevar, mai e putin pana incepem procedurile pt. FIV, abia astept, nu e zi sa nu ma gandesc ce vom face si cum va fi.
Deocamdata suntem la faza de facut analize, eu sambata trebuia sa fac hormonalele de z2, dar am ratat momentul, insa luna viitoare e musai sa le fac!
Mav imi pare rau ca nu te simti bine. Noi suntem aici sa te sustinem!
Cris nu stiu ce sa zic, dar daca te-ai programat la dr. T poate ar fi fost bine sa iei dupahston sa vina CM sa poti face monitorizare si apoi pt. ciclul urmator poti renunta la el si sa ramai doar cu naturistele.
Va pupic pe toate! Si pentru gravidutzele noastre pe burtici!
Vreau si eu un
madaluta spune:
Am ascultat-o cu mare drag pe mamacita si am realizat abia acum cat de impotranta este comunicarea dintre pacient si anestezist.Regret k nu am insistat pe langa d-na lutescu sa o am pe ea k anestezista. voi sa nu faceti la fel.Nu regret pentru k mi s-a intamplat ceva rau datorita anesteziei sau anestezistei(totul a decurs foarte bine), ci pentru k s-ar fi putut intampla atatea din cauza lipsei de comunicare.Cu mamacita am vorbit foarte multe inainte de nastere si m-a facut sa inteleg cum stau lucrurile cu fiecare tip de anestezie in parte si care sunt riscurile sau avantajele fiecareia si tot imi spunea k trebuie sa ne intalnim sa mai discutam ....
Acest lucru nu s-a intamplat din pacate si cu anestezistul de serviciu...M-a intrebat doar dc am mai fost anesteziata si daca sunt alergica la vreun medicament.Cand a aflat k am mai facut si rahie si anestezie totala mi-a zis k totul e ok, s-a incheiat conversatia noastra si m-a urcat pe masa.Ma intreb ce ar fi facut daca eram alergica la ceva sau nu facusem nicio anestezie pana atunci, sau aveam alte probleme grave de sanatate...Ma scotea din sala de operatie?Ma lasa sa nasc normal?...Abia acum imi vin toate aceste intrebari in minte...
K sa nu va para rau k ati pierdut emisiunea TV a mamacitei am postat pe mailul comun toate explicatiile pe care mi le-a dat inainte de nastre referitor la anestezii si cezariana.(despre anestezii s-a discutat si in emisiune). sa vedeti profesionalism....
Sa fi vrut sa le postez aici k sa le poata citi cu usurinta toata lumea..dar nu stiu daca am aprobarea moderatorilor si mai ales a mamacitei...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
AngeliquedeS spune:
Madaluta, foarte interesant, intr-adevar si ai perfecta dreptate. Este VITALA comunicarea cu anestezistul in orice situatie care implica anestezia.
Eu doar ce am primit pe fax rezultatul la analiza RH pe care am facut-o la sinevo, si este pozitiv, am scapt de o grija.
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
ralina spune:
Buna fetelor!Azi sint super incintata......am dus pe cineva la urgente la Spitalul din Mangalia si am ramas placut impresionata de ce am vazut.Spitalul e total schimbat:geamuri schimbate,mobilier nou,lenjerii curate,nici picior de gindac....ce mai, sint foarte incintata de ce am vazut.
Sa va mai spun ca vin fete din Constanta sa nasca aici crezind ca e clinica privata?Cel putin asa mi-a spus o asistenta cu care am vorbit.
Deci se poate si ce e mai important a inceput sa se poata si la noi.
Imi pare rau dar nu am vazut nici in reluare emisiunea cu mamacita,poate data viitoare.
Madaluta l-am vazut pe frumos!Pe mine m-a cucerit.
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by maria08
Angelique: Ajuta-ma, te rog....nu reusesc sa intru pe mailul comun......
Maria, vezi PM!
Ralina, o prietena de-a mea a nascut la Medgidia si a fost super ok. AM fost si eu la ea in vizita si intr-adevar, frumos, curat si asistente amabile!
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...