Mamici de iulie-august 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 22
CarlaV spune:
Samadhi, despre eclere nu te gandi ca au pus romanii oua crude in ele, nici vorba!
Am vazut o nastere in apa pe viu si am vazut multe inregistrari video din diferite tari, sunt obsedata pentru ca asta imi doresc, sau cel putin sa am posibilitatea de a alege. Sigur ca ma gandesc si la alte variante, dar as prefera sa pot alege si in apa daca e ottul OK. Mi-a fost rau de la baie fiindca a fost prea fierbinte, daca nu depasesc 40-41 grade e OK.
Subscriu la ideea cu intalnirea, daca nu se fumeaza acolo si eventual se si mananca si se si parcheaza masina ar fi super.
Andutzy, e adevarat ca Iosup m-a dezamagit putin, insa tot el ne-a facut bucuria de a vedea ca vom avea o fetita asa incat nu m-am suparat. Ideea e ca data viitoare voi merge tot la ecografistul la care am fost inainte de Iosup.
Da, nasii bebelinei au fost foarte draguti si au si ei o minune de fetita de 13 ani.
Valen, din moment ce am insistat sa-mi arate doctorul cum a vazut el sexul, inseamna ca ceva-ceva tot pricepeam eu de acolo. Si daca eu nu intelegeam, cel putin sotul meu sigur vedea cum a vazut si la altii.
Femeile sunt diferite, unele sunt multumite sa stie ca bebele e bine, altele ca mine, pe langa linistea ca bebe e OK, au nevoie si de explicatii medicale. Mea culpa daca vreau sa inteleg mai mult dar asta e, ma mai pricep si eu la cate ceva.
Toata povestea cu nasterea fetitei lui Columbeanu a fost in mass-media de aici, inclusiv la toate stirile de la TV, deci informatia ca au fost 4 doctori care sa asiste la nastere de acolo provine. Eu doar am preluat-o, iti dai seama ca n-am fost acolo sa-i verific dilatatia
Iar Vladareanu cel celebru si ingamfat, sa vezi ce mielusel era in fata banilor Columbenilor, la fel ca toate asistentele si moasele care misunau pe acolo.
Intrebi daca peridurala nu e ceva natural. Pai eu zic ca nu, pentru ca e o anestezie, si orice anestezie se induce cu substante chimice. Sigur ca nasterea e naturala fiindca e vaginala, peridurala insa nu poate fi naturala. Hai sa ne gandim: cum e mai natural sa nasti, cu perfuzii, peridurala si cocotata pe masa, sau fara perfuzii, chimicale si in apa?
Am citit experienta ta cu Tutunaru si am asociat-o cu alte descrieri ale fetelor de aici si mi-a trecut sa ma gandesc sa nasc cu el.
Eu am intrat in saptamana a 17-a si exact acum o saptamana a miscat bebelusa. Tot de atunci am scapat de greturi si asta e o mare usurare pentru ca eram campioana
. Adevarat, pofta de mancare si poftele in general au crescut mult, poate si pentru ca trebuie sa recuperez lunile in care n-am prea putut manca. Acum mi s-a pus pata pe frisca la tub, golesc unul intr-un sfert de ora. Nici faza cu porumbul nu mi-a trecut, iar cel de la KFC ar fi bestial daca n-ar fi cam scump.
Valen, Jadi, Karligutza, am citit ce ati scris si v-am inteles pe fiecare in parte, fiecare are dreptatea ei, insa hai sa fim toate prietene, ce rost au rautatile si ironiile gratuite? E cea mai frumoasa perioada din viata noastra si oricum sunt suficiente motive sa ne suparam, haideti sa nu o facem si intre noi, OK? Peace 
Carla,
16+ 
nonni spune:
samadhi din cate stiu crema de la ecler daca e cea din oua (unii fac din budinca) se fierbe pe aburi asa ca eu zic sa mananci linistita.
alina.a doctoritza mea e Todorutz Florina, este tanara nu cred sa stii de ea. Are cabinet pe Brancoveanu si lucreaza si la Odobescu (cat a fost rezidenta a fost cred sub indrumarea lui Olaru). De multa vreme merg la ea si mereu am fost foarte foarte multumita. Tu esti tot din timi? La cine mergi? Mai am doua fete din anturaj la Cioata respectiv Grigoras.
CarlaV cum ai simtit cand a miscat prima oara bb? Ai deosebit clar ca pe el il simti? Abia astept sa simt si eu ceva.
moni
15+
Antoanela23 spune:
Buna ziua dragelor,
Carla, Lorina, felicitari pentru caruciorul roz.
Eu am avut un weekend cam naspa, cu dureri de burta mari si dese, am plans de m-am umflat, l-am stresat si pe sotul ca ma apuca brusc si el nu intelegea ce am. De ieri dupa-amiaza m-au mai lasat dar acum ma doare spatele din cauza ca stau prea mult la orizontala.
Miercuri merg la dr si de abia astept sa vad care e situatia, e f important sa nu se mai fi scurtat colul.
Pup fetele si sper ca voi sa aveti numai vesti bune,
Anto
15 si
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Samadhi, la voi nu se gasesc eclere la supermaket sau la brutarie? Aici asa se vand, si mie imi plac si cumpar destul de des, eu credeam ca e fiarta crema aceea, deci nu contine oua crude, o sa ma interesez.
Anto
15 si
madabout2003 spune:
Alina. Mersi mult dar nu am primit inca mailul... l-ai trimis pe mad_about2003@yahoo.com?
MADA
10+
Antoanela23 spune:
Carla, vroiam sa-ti spun mai de mult, din cate stiu eu mai toate maternitatile de pe aici au cada cu apa, dar se foloseste in timpul travaliului, sa te ajute cu durerile, nu-s pt nasterea propriu-zisa. Plus ca daca e ocupata cand te apuca pe tine, nu ai facut nici o afacere.
O sa ma interesez sa vad ce mai aflu.
Anto
15 si
nikole spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
nikole ma uitam pe pozele tale din vacanta. uau cat pot sa fie de frumoase peisajele alea................parka e paradisu'! fain de tot. tu te-ai stabilit definitiv in japonia? de curiozitate te intreb: vorbesti japoneza? oricum pozele alea sunt un vis...............+11
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos
Mychidutza pozele din album sunt din Brasil si Filipine.
Japonia nu este atat de frumoasa, nici pe departe....
daca da D-zeu si e totul binee cu sarcina, probabil vom mai sta aici 2 ani, dupa care intentionam sa plecam, sa ne stabilim in Brazila.
Eu vorbesc japoneza, dar nu perfect, si nu cunosc anumiti termneni, din diferite domenii de activitate.
in rest...ma descurc pentru ce am nevoie, viata de zi cu zi.
Al meu vb perfect si scrie japoneza, dar mi se pare si logic, avand descendenti japonezi...
pupici
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+
lorinaoo1 spune:
Multumesc fetelor care m-au felicitat pt
. Sunteti asa de multe incat nu pot sa le numesc pe toate fara sa uit pe cineva. Si asta e o dovada ca suntem toate partase la bucuria si experienta celorlalte. Asta nu inseamna ca s-a format vreo ierarhie. Deci, sa lasam deoparte nemultumirile si alte probleme off topic, please! Imi sunteti toate asa de simpatice incat imi vine sa va tin in buzunar la mine, ca departe mai sunteti.
Apropo de departari, Jadi cand te gandeai la un tur, va gandeati si la Iasi, Arad, Targu-Mures nu-i asa? Karliguta abia astept sa ma pot plimba si eu prin parc, poate reusim sa ne lipim si de-o pizza
cu toate iesencele de pe forum. Luna facem intalneala si cand vii tu 
nasica de moflea
burtica
14+
karla25 spune:
Cioa Fetelor!
De ceva timp m-am inscris si eu pe acest site. Gasim mult lucruri importante aici si folositoare si pentru perioada de sarcina dar si dupa.
Eu acum am 14 saptamani si de abia acum pot spune ca sunt bine.M-am lupta cu greturile, si am fost internata in spital in saptamana 4/5 cu amenintare de avort, si eu am fost "condamnata" la pat aproape 2 luni de zile fara nici un fel de efort, daor repaus la pat, nici acum nu am voie sa fac prea multe, dar ce mai important e ca ma simt mai bine.
Tuturor viitoarelor mamici le doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos.
14 sapt DPN 26 iulie 2007
Amalia Carla