Mamici de iulie-august 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 23
jadi spune:
Lorina vorbesc eu de turnee dar sotul la prima sarcina nu a m-a dus nicaieri sa nu cumva sa pateasca ceva primul nascut
. Si cand intr-un sfarsit am hotarat pentru iulie pe la 6 luni sa mergem la Roma, au fost atentatele acelea de la Londra si am anulat excursia deoarece Italia era cap de lista la atentate.
Acum il rog poate macar in martie sa mergem sa petrecem undeva de ziua lui, el vroia Japonia (aviz Nikolei) dar in visele lui ca e departe si foarte scump, poate il induplec undeva aproape
.
Si cu copilul e la fel de "leu in cusca" abia l-am convins sa mergem in septembrie la turci la mare si nu zic ce m-a bodoganit ca a facut copilul niste bubite de la caldura
. Acum cu doi, o sa trebuiasca sa depun eforturi marite sa plecam in concedii!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
shpiry spune:
va scriu din nou mesajul...cu o mai mica stare de nervi...relativ la problema gratuitatii medicamentelor...dar cu una mai mare la prostia mea de a nu ma log-a inainte de a va scrie!!
Astazi am aflat..cu stupoare...de fapt toate vestile relativ la reforma in Romania (pe orice plan ar surveni ea) ma shocheaza - ca pentru femeile insarcinate care lucreaza nu se mai dau vitamine gratuite/ compensate!!!!..noooo..nimik !!!Ce mama masii doar femeile astea lucreaza,nu?..se simt bine,implinite,nu?..au cariera...ce le mai trebe si copii?...atunci sa plateasca cu varf si indesat nesimiterea asta!!!! SI daca tot platesc CASS-ul lunar de 6,5% sa luam banii astia si sa le platim celor care stau acasa..ca ele au nevoie de vitamine, sa nu se surmeneze!!!Atata stres pe capul lor!Eu stiu ca sunt momente in viata cand eshti intre slujbe si te pashte ghinionul de ai senzatia ca nu-ti mai gasesti ceva de lucru in viata asta! Dar de ce sa sufere celelalte???...nu prea inteleg!Oi fi tampita...ca se pare ca mi se face ushor, ushor vant din tara asta frumoasa si bogata condusa de nishte escroci ordinari. Ziceam ca m-am calmat?...se pare ca nu pot.Incep sa-mi caut ceva de lucru in alta tara. Gasesc eu cu siguranta ceva pe Informatica. Pentru Dumnezeu, mi-e rushine ca traiesc in tara asta. Nu credeam ca voi ajunge sa spun asta cu atata hotarare!
Va pupacesc. Si ma scuzati de limbaj pls.
Shpiry
+12
claucia spune:
Buna seara dragele mele,
Karligutza, multumesc pentru urari, eu sper sa creasca burtica si cam atat, adica nu si picioarele, pulpele, fundul, nu stiu cum sunteti voi dar mai bine ar creste partea de sus decat cele mentionate mai sus... dar in fine, slabesc eu la un moment dat dac-o fi sa ma ingras tare tare. Sunt inalta oricum asa ca poate nu se vede. da, ma amagesc eu singura, s-ar vedea un munte intrand pe usa. Daca m-as ingrasa. Uf!
Nu te mai certa draga mea Kerligutza, lucru valabil si pentru Jadi, fetele au incercat sa va calmeze, uneori cu mici intepaturi adiacente. Eu nu vreau sa va intep pe nici una, sunteti dragute amandoua. Karligutza, fruntea sus, zambeste si alunga inversunarea care te face sa mai pui 2 randuri pe "hartie" - fara a-ti lipsi usurinta in exprimare ce-i drept, nu pot sa nu recunosc :-).
Cat despre mine, pana aflu ce carucior sa pictez pentru cupil la profil sau pe prima pagina si nu aflu ca e bine sanatos nu prea am ce spune.
CarlaV, care este experienta lui Valen? Imi poti directiona tastele ca nu prea stiu unde sa ma uit. Scuze daca e ceva recent. Apropos de Tutunaru. Eu te cred ca esti foarte interesata, implicata si informata despre nasterea in apa, sincer cred ca este neplacut sa afli ca nu se poate, daca asta ti-ai dorit si simti ca asta ti-ar face bine la sufletel. Lasa, ca urmatorul sigur vine in apa. :-)
Pupilici
Clau
13+
bb mic
karla25 spune:
draga shpiry
nu cred ca trebuie sa fii revoltata pe gratuitatile care nu se dau pentru femeile insarcinate, ce pot eu sa iti spun este ca nici pentru viitoarele mamici care contribuie la CAS nici pentru cele care nu lucreaza nu sunt nici un fel de gratuitati pentru vitamile care se prescriu la mamici,in rest pot afirma ca sunt reduceri, eu am avut probleme cu sarcina si medicul meu mi-a prescris utrogestan si gravibinon medicamente care le-am primit gratuit de la farmacie...
14
nikole spune:
Jadi draga, dar de ce e atat de fascinat sotul tau de Japonia?
E pasioanat de electronice?Ca aici e paradisul pe pamant, este un orasel special pentru si numai cu electronice.
In rest...pentru gusturile mele, tara este destul de fada,daca e sa ne referim la puncte de atractie, sau nu numai...
si plus ca e fff scump!
Daca va hotarati sa veniti, va cazez cu drag
, vorbesc serios!
Insa ma risc sa-ti spun ca sunt locuri pe pamantul asta incredibil de frumoase, de vis, offfff unde n-as putea eu merge in Grecia, Cipru, Mexic, Caraibe...asa ptr cateva zile!
pup fetele
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+
X-ray spune:
nonni eu sunt din arad,in februarie la inceput merg la cioata la eco. am intrebat din pura curiozitate ca si eu am o groaza de cunostinte care merg la dr in tm,ca astia din arad sunt la extrem ori sunt buni si ffff ocupati si la cealalta categorie mai bine nu te duci....si eu ca multi alti aradeni mergem mult in tm ,de la mol, la doctori,la prieteni....ca uite la bucurestencele astea dragutze ca sunt o groaza acolo si nu reusesc sa se puna pe aceeasi lungime de unda!rusinica!
noi pe aici prin zona sunt doua se apre din arad,a venit cineva zilele trecute si sper sa mai treaca pe la noi si acum ii urez bine a venit lui karla din oradea!
shpiry eu azi am avut socul cand am platit 5 mil vechi analizele... drept e ca am una care costa nu gluma dar binenteles ca cele scumpe nu se compenseaza....
madabout2003 ai reusit pana la urma?
alina
13+ 
shpiry spune:
Karla, din pacate nu ai dreptate. Nu se mai dau nici compensate nici reduceri nici nimic....deci am toate motivele sa fiu enervata, pentru ca la urma urmei toti se lauda ca se incurajeaza maternitatea si cresterea copilului in Romania. Mda...Cand ai luat ultima data medicamentele reduse?..eu ultima data - luna trecuta...si acum mi-a taiat-o verde in fata farmacista uitandu-se chioras ca "asa ceva nu se mai practica...deci pretul intreg este..."- era mult mai informata ca mine si medicul meu...Uf!...iar pretul nu e tocmai mic 
Eu stiu ca bb merita tot ce-i mai bun...si dau..fara sa clipesc...problema e ca nu dau pentru bb...deci nu shtiu de ce as da!!!(ma refer la contributiile catre diverse case de asigurari, pensii...astea cu renume!)E vorba de principiu nu de bani!...whatever...mai bine ma calmez...desi in stilul asta n-o sa se schimbe nimik niciodata...
Shpiry
+12
karla25 spune:
multumesc Alina pentru urari!
As vrea sa te intreb Alina ce analize iti faci, eu mi-am facut eco 3D, bebe e bine sanatos, creste, si peste 2 saptamani am sa imi fac triplu test...ce analize ar mai fi de facut pentru linistea viitoarelor mamici, fara sa mai tinem cont de cati bani dam, asta chiar nu conteaza...
multumesc,
pupici
14+
karla25 spune:
Shpiry, in cazul asta retrag ce am spus, eu ultima data mi-am luat medicamentele de vreo 2 saptamani, maxim, si le-am primit gratuit, pentru ce am platit au fost doar prenatale Elevit, care stiam ca nu sunt gratuit si nici macar compensate.
Este trist ca este asa, dar daca ne gandim bine ce putem face noi viitoarele mamici??? eu cred ca nimic, doar sa le platim si sa acordam bebelusilor nostrii o crestere cat mai adecvata si mai sanatoasa, pentru ca de fapt este rolul nostru de mame
pupici
14+