Mamici de iulie-august 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

nikole jur ca daca vi in romania si mai ales in arad si nu accepti sa vi la mine ,vin in japonia dupa tine sa-ti dau na-na la fund! Doamne ce m-as bucura.... sa vi cu sotul binenteles! sa vezi ce party ar iesi!
eu nu pot sa particip la intalniri,voi sunteti atat de multe in bucuresti mai fetelor e pacat sa nu va intalniti la un capuccino macar si la o barfa buuuunnnaaa! ah ce-as mai veni si eu....

alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

nikole ma uitam pe pozele tale din vacanta. uau cat pot sa fie de frumoase peisajele alea................parka e paradisu'! fain de tot. tu te-ai stabilit definitiv in japonia? de curiozitate te intreb: vorbesti japoneza? oricum pozele alea sunt un vis...............

+11

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonni spune:

Salut burtici, intru si eu 5 minute in pauza de lucru.
Acum am vorbit cu doctritza noastra, mergem vineri la un nou eco si miercurea viitoare la recoltat testul de sange.
Vineri sper sa aflam si daca avem putzulica sau pasarica iar pentru miercurea viitoare am putine emotii pentru testele de sange.

Jadi, ziceai de febra musculara...subscriu si eu ma rostogolesc cateodata jos din pat.
Lorina001, felicitari pentru gogosica, sa iti creasca mare si sanatoasa.

Fetelor, ca tot vorbeati de burtici, voua cam cat v-a crescut de mare burta, ca mie mi se pare enorma cateodata. In ritmu' asta cred ca o sa explodez pana la 9 luni. Simt ca si cum mi-ar fi impins toate intestinele sus si is umflata mai sus decat e bb defapt. Plus ca mai sunt si destul de constipata si probabil ca par si mai unflata asa. Nu ma deranjeaza estetic, dar ma gandesc sa nu cresc prea repede.

moni 15+
(poza din saptamana a 12-a: http://pg.photos.yahoo.com/ph/moni_nagy/detail?.dir=e08fscd&.dnm=702dscd.jpg&.src=ph)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Fetelor va rog ajutati_ma !!!
Am cateva probleme tehnice!!! e obicei ma descurc singura dar de data
asta chiar nu reusesc!
1. Nu reusesc sa imi activez PM-ul...
2. In consecinta nu pot intra pe mailul comun? ...Oricum nu am parola..
DAca cineva poate sa ma ajute..

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Hallo fetelor dragi si certarete, nu mai loviti cu batul in balta ca nu iese nimic. Fiecare sarcina e altfel si nu pot fi doua la fel, asa ca nu va mai certati pe subiecte ca nu are rost.
Mie mi-a fost foarte rau azi noapte, de la ora 3 nu mai puteam sa dorm deloc, mereu greturi cu senzatii de voma si m-am abtinut foarte mult sa nu merg la baie sa dau totul din mine afara. A fost nasol si sper sa nu mai am asemenea nopti. Cat despre dureri de oase spate si alte dureri..... le am si eu si sper sa scap de ele cat de curand.
Felicitari celor care stiti deja ce bebiti aveti, sper sa imi spuna si mie medicul pe 8 februarie, atunci voi avea aproape 12 sapt. si sper sa se vada ceva..... Azi am intrat in sapt. a 9a si ma gandesc ca s-au dus 2 luni cam repede.... cel putin mie asa mi se pare.
LUNA - tu cand vii in martie in Romania ???? Eu am spus fetelor ca vin pe 5 aprilie si stau pana pe 21 aprilie deci eu vreau sa va vad pe toate, sau cat mai multe posibil, as fi vrut sa o vad si pe NIKOLE dar sper ca faceti voi poze in toamna si ne trimiteti si noua..... Nu stiu care din voi se ocupa cu intalnirea eu nu cunosc tot Bucuresti-ul dar egal unde stabiliti intalnirea imi iau un taxi si vin sa va vad. Important e pentru mine sa nu se fumeze acolo !
Si poate sa fie ceva de mancare.......
Cred ca toate avem deja pofte, la mine acum parca e invers, sunt foarte ciudata, am pofta de ceva si apoi refuz acel lucru...... senzatia e aiurea.
Voi ce stiti despre cremele de vanilie ??? Sunt facute cu ou crud ? Mie mi-a zis medicul sa nu mananc nimic ce contine ou crud sau carne cruda, si mi se lasa la prajituri cu crema de vanilie dar ma gandesc ca sunt facute cu ou, si nu stiu cat de indicate sunt ???? Mai ales ca in Bucuresti cand am fost am mancat niste eclere wow....... Si acum ma gandesc tot la ele, si nu stiu cum sa rezist sa nu mananc.......
Si aici e cald pentru timpul care ar trebui normal sa fie. Dar s-a anuntat zapada, acum cine stie cand vine sau daca mai vine.....
Va pup pe toate si aveti grija de voi,
Trebuie sa intru si eu candva sa pun poze pe email-ul comun.
9+

Mergi la inceput

madabout2003 ti-am trimis un email,sper ca l-ai trimis si ai primit datele.nu stiu de ce nu poti sa-ti activezi pm-ul.
nonni eu am ditamai burtica la 13 saptamani in ritmul asta nu stiu cum voi arata la 9 luni daca le prind... la ce dr mergi in tm?
samadhi baga un pui de somn acum si sa vezi ce te pui pe picioare!macar 30 de min o ora... eu m-am chinuit dar nu am putut adormi....

alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

ALINA - foarte greu dorm la amiaza si intr-o ora plec sa o iau pe Maxima de la gradinita, recuperez eu candva somnul..... sa vad cand vine nu mai scapa.
M-am pus sa mananc o budinca de vanilie, ca mi s-a facut pofta de eclerele romanesti. Asa ca am gasit o oarecare alternativa.
9+

Mergi la inceput

samadhi sa-ti pice bine! na ca mi-am adus aminte cand facea mama eclere de casa,erau cele mai bune!lasa ca vezi tu ce bine dormi la noapte.

alina 13+

Mergi la inceput

dragele mele tocmai am trimis pe email-ul comun cateva email-uri BESTIALE! sper sa va amuze cel putin ca pe mine!

alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shpiry spune:

azi nu pot sa lucru si pace...mi-e foarte somn!!!Lasa ca ajung acasa si imi trece si stau intr-o amortire ca nu pot adormi imediatsi nici sa fac treaba...(sa ma apuc de invatat)...incep sa ma gandesc la tot soiul de tampenii si fuge somnul.
Samadhi...tare e corect ce spui cu poftele:"Cred ca toate avem deja pofte, la mine acum parca e invers, sunt foarte ciudata, am pofta de ceva si apoi refuz acel lucru...... senzatia e aiurea". Problema e ca imi ploua in gura cand vad lucrul respectiv si nu pot sa iau doar 100g...noooo...tre sa iau 1 kg (cel putin)...si cand ajung acasa gust un pic si nu-mi mai trebe...nu pot sa va zic ce rapid s-a dus salariul luna asta!!!!

Pupici pe burtici, mai mari sau mai mici

Shpiry +12

Mergi la inceput