Mamici de iulie-august 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by jadi

Neata fetelor am vazut ca ati avut ce discuta in weekend . Eu zic ca nu are rost sa continuam asa a la long in plus va multumesc ca mi-ati luat apararea dar sincer eu sunt impacata cu mine insumi si consider ca de cand s-a deschis acest subiect nu pot fi acuzata ca nu am incercat sa tin grupul unit si mai ales sa il fac optimist, tinand cont ca la prima sarcina am trecut prin nenumarate "frici" si mi-au fost spluberate la fel pe acest forum. Si in genere, fetele mai vechi ma cunosc, eu nu pun nimic la suflet si iar cui nu-i place de mine "bite me hard" ca-s batrana si raman cu dintii in . Si in genere, nu ma consider atotstiutoare!

felicitari clubului de veterane si sefei lor in primul rand! las' sa ramanem noi restul alea nou-venite tot asa - nou-venite si cazute din luna - si ii urez si pofta buna! (daca tot sta asa de infipta cu dintii...) initiatoarei pacii si linistii... trebuie tot ea sa aibe ultimul cuvant, ca altfel nu se simte bine! poate ramane cu dintii infipti tare in ... haideti sa o ajutam sa ii scoata.

Erata:
a se citi insami in loc de insumi

... iar a scormonit povestea de weekend, asta inseamna ca o sa ne tot balansam asa... pe mine incepe sa ma distreze povestea asta... si stiti de ce?! pentru ca cineva nu suporta sa nu aibe ultimul cuvant! oricum am putea muta scandalul asta pe PM, insa dupa cum se vede nu o facem...

Bine mai zicea shpiry sa nu ne mai priviti asa de sus daca sunteti mai experimentate si poate si de mult timp pe forum! Nu cred ca unora le trebuie laurii, iar altora spinii!

karligutza, sapt.17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

salutare din nou burtici!
mychydutza mie mi-a zis dr de la szeged sa-mi fac analizele uzuale,acum ca am trecut de 12 saptamani.dr meu de aici a zis sa-mi fac numai triplul test toxo si citomegalovirusul pe 5 februarie. uzualele au zis ca poate mai incolo...
asa ca azi am luat si rezultatul analizelor care este ok,cel de la hepatita b imi vine saptamana viitoare dar dupa anticorpii si antigenii pe care ii am acum nu s-a schimbat nimic,nu am replicare virala ceea ce este super.asa ca am mai scapat de un stres...

alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Fetelor iubitelor, au abia astept sa ma duc la eco morfologica joi, cand voi avea 14+ saptamani. Si vineri la dr si o sa il intreb si daca vrea sa fac triplul test...nu mi-a spus nimic pana acum.

Fetelor nu va mai certati, sunteti foarte dragute si simpatice toate, sincera sa fiu si cu talent la scris...

Cat despre intalnire a burticoaselor, vin cu drag, mai ales in martie cand cred ca o sa fie frumos afara (nu ca acum nu ar fi primavara!) si cand o sa mi se vada si mie un pic burtica, sa ma simt membra cu drepturi depline.

Va pup

Clau

13+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

merci mult de raspunsuri. va pup dulce. apropo de intalniri, va spun eu ca e super fain. cand eram la aspirante m-am intalnit cu 3 "colege de suferinta". a fost o experienta super frumoasa , mai ales ca m-am cadorisit cu inca 3 bune prietene...............

in ce luna se poate vedea sexu? vreau si io un baiat........hehhe

+11

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

mychy la 12 saptamani mi-a spus mie ca e fetita,sigur e dupa 14-16 saptamani...

alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

azi mergem si noi la control, eco... stiu ca nu are cum sa imi spuna daca e baiat sau fata, dar nu am preferinte, decat o curiozitate maaaare.
felicitari Lorina001 pt fetita, mai ales ca asta iti doreai!

pupici

PRIVILEGE 11+
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Hello Clau! Acusica iti creste si tie burtica, eu cam de la 13-14 saptamani am inceput sa sesizez modificarile si acum sunt deja in hainute pe masura. Triplul test se face intre saptamanile 14 si 21 de gestatie si probabil medicul tau iti va zice in curand despre acesta.

Iar despre certat, sa taca ea prima. Cica cel intelept tace (cedeaza) primul, iar eu nu mi-am demonstrat intelepciunea inca pentru ca nu am varsta necesara nici pe forum, nici in realitate.

BIG BIG HUGS pentru toate fetele dragute de pe aici! & ... sper sa ma iertati ca sunt asa de rea !

karligutza, sapt.17

Mergi la inceput

Kirligutza sa sti ca poate chiar nu se reduce totul in viata la ultimul cuvant... nu stiu unde ai vazut tu cluburi aici?esti atat de inversunata si e pacat,nu trebuie sa te consumi asa pe sarcina....
si nu e vorba de cine e mai experimentat sau nu ,pur si simplu de a ne ajuta una pe alta cu un sfat.daca vreau teorie am carti acasa si 6 ani de facultate in spate unde am mai citit cate ceva zic eu,mai ales de chestii medicale, si as simti ca nu am nevoie de nimic altceva....dar eu una asta ador cel mai mult aici ca a mai trecut cineva prin "asta" adica sarcina,adica probleme pe sarcina etc...oricum in viata deciziile tot noi le luam orice ar zice altii.eu una chiar ma bucur ca sunt printre noi mamici"cu acte",eu sincer daca nu era forumul bantuiam si azi prin ceata in multe probleme. hai sa lasam discutiile astea interminabile valabil pt toata lumea.
acum parca, cand citesc din urma, sunt ca o proasta care incearca in zadar sa decongestioneze un conflict....care oboseste pe toata lumea!
jadi eu zic sa nu raspunzi si poate asa se opreste tot....

alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by alina.a

Kirligutza sa sti ca poate chiar nu se reduce totul in viata la ultimul cuvant... nu stiu unde ai vazut tu cluburi aici?esti atat de inversunata si e pacat,nu trebuie sa te consumi asa pe sarcina....
si nu e vorba de cine e mai experimentat sau nu ,pur si simplu de a ne ajuta una pe alta cu un sfat.daca vreau teorie am carti acasa si 6 ani de facultate in spate unde am mai citit cate ceva zic eu,mai ales de chestii medicale, si as simti ca nu am nevoie de nimic altceva....dar eu una asta ador cel mai mult aici ca a mai trecut cineva prin "asta" adica sarcina,adica probleme pe sarcina etc...oricum in viata deciziile tot noi le luam orice ar zice altii.eu una chiar ma bucur ca sunt printre noi mamici"cu acte",eu sincer daca nu era forumul bantuiam si azi prin ceata in multe probleme. hai sa lasam discutiile astea interminabile valabil pt toata lumea.
acum parca, cand citesc din urma, sunt ca o proasta care incearca in zadar sa decongestioneze un conflict....care oboseste pe toata lumea!
jadi eu zic sa nu raspunzi si poate asa se opreste tot....

alina 13+

Sunt deacord cu tine.
Si sunt de acord si cu karlingutza cand spune ca nu si-a demonstrat inca intelepciunea...

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Of,ofoofof Alinutza mare dreptate ai...pup fata...vaz ca esti din Arad, am ceva rude pe acolo, si anul asta in toamna daca vin in tara, asa cum ne-am propus,intentionez sa le fac o vizita, ca nu ne-am vazut de 13 ani...
asa ca daca vin, poate accepti invitatia mea la un...
ca tot vorbi fetele de intalnire, ce super tre sa fie sa aveti ocazia sa va intalniti, sa va cunoasteti...noi probabil vom sta o luna in tara, poate si mai putin, asta prin toamna, deci putin probabil ca voi putea fi prezenta!!!
Simo poza aia "punctata" de Luna este superba de-a dreptul...am locuit in Iasi, chiar langa hotelul Orizont(acolo e facuta poza, nu? in parculetul din fata hotelului), si mi-a starnit amintiri atat de frumoase
Oanabb LA MULTI ANIMULTA MULTA SANATATE SI UN BEBIKA ASA CUM TI-L DORESTI.
fetele, merg sa bobinez ceva, ca ma ustura stomacul

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+

Mergi la inceput