Mamici de iulie-august 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata fetelor am vazut ca ati avut ce discuta in weekend . Eu zic ca nu are rost sa continuam asa a la long in plus va multumesc ca mi-ati luat apararea dar sincer eu sunt impacata cu mine insumi si consider ca de cand s-a deschis acest subiect nu pot fi acuzata ca nu am incercat sa tin grupul unit si mai ales sa il fac optimist, tinand cont ca la prima sarcina am trecut prin nenumarate "frici" si mi-au fost spluberate la fel pe acest forum. Si in genere, fetele mai vechi ma cunosc, eu nu pun nimic la suflet si iar cui nu-i place de mine "bite me hard" ca-s batrana si raman cu dintii in . Si in genere, nu ma consider atotstiutoare!

Mychy stiu ca analizele astea se pot face oricand in sarcina, interesant e sa le faci cat mai devreme ca sa poti avea toate informatiile cu privire la imunologia ta... cere-le, nu cred ca Puia sare peste analizele astea insa fiind foarte ocupat poate uita.
In genere eu am vazut ca doctori te iau in considerare pe la 15-20 de saptamani cand siguri ca mergi in continuare cu ei si nu ai de gand sa ii schimbi .

Samuray-lady eu tot astept sa se schimbe caruciorul la mine ca sa ma apuc de niste cumparaturi dar in genere astept baby-expo ca de acolo mi-am facut o aprovizionare destul de buna la prima sarcina. Dar nu zic ca nu ma uit dupa una-alta, dar ma prinde sotul si imi spune ca avem acasa lucruri de bebe sa imbracat o echipa de fotbal.

In rest parca simt loviturile lui bb dar nu constant deci nu are inca putere sa se faca simtit zilnic si am facut o febra musculara intre picioare, abia ma dau jos din pat .

Alea Alea,

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

peseu: si eu sunt pro intalnire si la grupul trecut ne-am intalnit de 2 ori gravide si o data cand eram mamici. Este super distractiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Aha v-am prins. Programati intalniri numai cand vine samadhi in tara dar cand vin eu nu. Hmmmm!

Glumesc! Fetelor s-ar putea sa vin si eu prin martie o sa va spun atunci mai exact cand si cum si daca are cineva placerea ne putem vedea la un suc sa schimbam impresii. Am uitat sa zic, vin la Bucuresti insa mi-ar placea sa vin sa va vad pe toate acolo unde sunteti.

Va pupici

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 9 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Nici o problema Luna, organizam un circuit . Back to work!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shpiry spune:

Ola!Ola! si good morning!
A trecut si noapte asta cu bine, fara dureri de cap sau alte probleme. Chiar nu m-am dus decat de 2 ori la baie, ceea ce e super O.K.deci am putut sa dorm...
Am revenit la serviciu si: SHOCK! ma deranjeaza cumplit lumina! Uf!..surprizele nu intarzie sa apara...si nu se mai termina!!!!
Dar asta-i farmecu' presupun....sau de ce oare ma gandesc deja la cel de-al doilea??...am vazut ca nu sunt singura...deci ma simt bine in gashca!
Ma apropii vertiginos de sapt 13!...si dupa ea de 14...
deja colegele sunt frustrate ca nu mi se vede burtic!...da' numai io o vad...seara inainte de culcare...avem intalnire numai noi doua!
Va pupacesc....

Shpiry +12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Lorina, ma bucur tare mult pentru tine. Ai vazut, ca nu ti-am urat in van sa ai fetita. Iata ca s-a adeverit.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Eu am fost convinsa ca Lorina ne-a anuntat ca are fetita mai demult ca atare nu am felicitat-o. Asa ca Felicitari pentru bb-ea, ti-am pictat caruciorul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetele felicitari pentru cele care ati aflat sexul copiilor eu probabil voi afla ultima. Imi cer scuze ca nu nominalizez pe nimeni nisa mai am de lucrat la memorie sa pot sa va tin minte pe toate.

Va pup

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 9 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

Buna fetelor,

Am fost la control la dr Vladareanu si mi-a recomadat sa fac morfologie de trimestru 1 si bitest , cu toate ca dupa calculele mele am 14 sapatamani si ceva. Adevarul e ca dupa calculele lui as avea 12 saptamani si 4 zile . Poate sa fie asa mare diferenta intre data ultimul;ui ciclu si ovulatia mea? sau sa fi ramas bebele meu in urma?
Poate sa imi explice si mie cineva ce inseamna aceasta morfologie si acest betest?
Abia astept sa-mi explicati si mie mai multe
Pup burticile

sorina 12+

Mergi la inceput

Sorina, morfologia e o ecografie in care se masoara bb in trimestrul I si dupa acesta eco, faci un test de sange care iti calculeaza probabilitatea copilului de a nu fi afectat de sidromul down.

Mergi la inceput