Mamici de iulie-august 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
ilenutza spune:
Neata!
Multumesc mamicilor care mi-au raspuns cu culcatul bebeului1
daca se organizeaza intalnire, contati si pe mine!as prefera sa fie un loc unde sa se poate gasi usor loc de parcare
Pentru ca nu stiu cat o sa poy ceti tot, ca sa nu ratez intalnirea, anuntati-ma si pe mine pe PM sau pe mess( cine are id de yahoo pe putem vedea si pe acolo, sunt convinsa ca multe stau pe mess!)
Eu am inceput sa am deja dureri de oase de nu pot dormi noaptea!mai "experimenteaza" cineva asa ceva?
Nimik nu se compare cu emotiile si trairile pe care le ai la primul copil!Din partea mea, eu va las sa descoperiti singure![]()
Pupici!
Ile
15 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
X-ray spune:
ilenutza pe mine ma mai omoara cateodata durerea de sold mai ales cand se schimba vremea...dar il pun pe sot la masaj si-mi trece deobicei.
OANABB cu intarziere si milioane de scuze iti spun din inima LA MULTI ANI,tot ce-ti doresti sa se implineasca sa dea DD sa vina un bb sanatos tun si zilele pana la sfarsitul sarcinii sa fie cat mai usoare!si daca ai intrat ieri pe forum si nu ai citit felicitari de ziua ta ci ceva lucruri mai neplacute,uite ca nu se vor mai repeta! eu una astept cu nerabdare sa-mi spui cum mai esti,cum te-ai distrat ieri si sa mai treci pe aici ca ne e dor de tine!
cadoul tau=

si 

alina
13+ 
madabout2003 spune:
Buna dimineata burticutelor!
Ma bucur pentru cele care au scapat de greturi!!! Eu inca mai trag!
Apropo de sistemele de sanatate in straintatate, aici in general se fac doar trei ecografi obligatorii (eu inca o astept pe prima
), analizele cred ca sunt cam aceleasi ca in Romania. In rest eu m_am hotarat sa nasc intr_o clinica si am inteles ca medicul la care sunt programata iti face ecografi in fiecare luna, ca esti mult mai bine tratata decat intr_un spital... acum sa vedem. Oricum aici clinica se plateste dar daca ai asigurare o mare parte este acoperita de aceasta so.. chiar daca nasteam in Romania trebuia sa plates si sigur mai mult decat aici.
Sincera sa fiu cand aud ce spuneti despre experientele voastre la medic, ecograf, ginecolog (pe forumul medici de care sa va feriti) ma ingrozesc... Oricum parerea mea despre medicii din romania nu este dintre cele mai bune . Avem multi medici buni dar atatea uscaturi.. si asta o spun din experienta recenta..
Va pupic pe toate! 

10+
lorinaoo1 spune:
La multi ani cu intarziere si de la mine Oanabb! 

Da, chiar pe unde mai umbli? Ca ne lipsesti. Sper ca te simti bine si esti fericita.
De altfel nici de Meda, Mychidutza nu mai stim nimic. Fetelor, ce mai faceti?
Shpiry, Karliguta 
va multumesc pt sustinere. Acum sunt mai optimista si asta cu ajutorul vostru, a fetelor destepte, intelegatoare, inimoase si frumoase de pe forum. Singuratatea e distrugatoare, dar daca ne unim cu toatele, sigur ne vom simti mai bine si vom zambi frumos macar o data-n zi
Alina
da` ce sotior devotat ai! Nu ni-l imprumuti si noua?
Imi pare rau ca aveti dureri de oase, explicatia ar fi ca se dilata bazinul, isi face bebe loc.
Brazuca imi pare bine ca ia scapat de greturi. Si o sa fie si mai bine.
Eu deja am luat 3 kg de cand sunt insarcinata, iar la taiat motul am purtat costumas de graviduta. A fost f fain. Finutul nostru a tintit din prima miscare cheile de la masina, si apoi peria de par si parfumul. Asa ca va fi un Don Juan cu manuta pe volan
M-am bucurat f mult de cadoul pe care l-am primit de la cumetri - un set cu lucruri pt bebe (biberoane, perie de par, castronel, zornaitoare etc), toate intr-un glob muzical. I-am pus deja bebelului sa cante.
Uitasem sa va spun de sexul copilului de la ultima eco, dar Shpiry mi-a luat-o inainte. S-ar putea sa fie fetita, asa cum ne doream, desi va spuneam ca bb nu a stat deloc in pozitie propice pt "control". O sa-mi pun caruciorul roz deocamdata si daca se modifica ceva, il voi schimba ![]()
nasica de moflea
burtica
14+
X-ray spune:
felicitari lorina pt caruciorul roz! se pare ca noi leoaicele avem un an de fetite
!
ma duc sa-mi iau miere de salcam ,am pofta sa mananc ...si oare de ce sar kg si pe mine???
alina
13+ 
Samurai-lady spune:
Buna gravidutzele,o saptamana super fainaaaa 
Si eu vreau sa pun niste pozici in albumul comun.
Ma indrumati si pe mine,va rog .
Ieri mi-am luat o perna speciala pentru gravidutze si pentru bebe,am scos din dulap o kestie care-am folosit-o la Kenta,kestie interesanta care previne ca bb sa se intoarca pe burtika cand doarme.
Voi ati cumparat cate ceva ?
E prea devreme,dar eu abia-abia imi infrang dorinta de a cumparaaaa.
Si ma uit numai dupa sosete micutze rozzzzzz :)))
Pupicei si o saptamana fara greturi.
Samurai-lady
12 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
lorinaoo1 spune:
Alina
mersi. Felicitari si tie, ca nu mai stiu daca te-am felicitat
Eu am poliflofa si e buuuna. Inca nu am terminat-o ![]()
Samurai-lady poate stii tu ceva de te uiti la sosetele roz
Noi, prinsi si cu taierea motului, nu am luat nimic pt bebe, in schimb am primit. Uitasem sa va spun si de baliuta pt bebe pe care ne-au dat-o cumatrii. Dar cand ma voi simti si eu in stare sa haladuiesc prin oras, cu siguranta voi lua ceva si pt bebele nostru.
nasica de moflea
burtica
14+
mychydutza spune:
neata! uite ca ma apropii de saptamana 11 fara greturi si alte "inconveniente"..............sper ca daca am ajuns aci sa fi scapat definitiv de greturi.........vineri l-am vazut la eco. e bine si avea activitate intensa: dadea din maini si din picioare. cica era fff activ. mie oricum nu-mi prea vine sa cred ...........ma duc la control peste o luna,
am o intrebare: in ce saptamana ati facut si celelalte analize inafara de cele date de medicu de familie: adik toxoplasmoza si ce se mai face?
ca mie inka nu mi le-a dat ginecologu.........
+11
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos
mioara2004 spune:
Salutare gagici,
Noi inca nu am luat nimic pentru bebe; mie mi-am mai cumparat inca o pereche de pantaloni de gravi pentru ca imi era destul de greu doar cu o pereche.
Mie burta deja mi se vede bine; si mananc cu o pofta!!
Singura neplacere este ca a inceput sa ma doara fundul, cred ca de la statul pe scaun la birou; trebuie sa ma ridic din ora in ora sa ma dezmortesc...
Samurai-lady daca vrei sa pui poze in album trebuie sa intri pe Yahoo Photos cu user si parola comune. Acolo iti pui pozele. Daca crezi ca nu te descurci trimte un email pe userul comun de yahoo pozele care vrei sa le adaugi si pui la subiect ca ai dori sa-ti apara in album. Oricine le vede si stie cum se face te va ajuta...
Va pup Mioara
16+
karligutza spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Cum e pe la voi? La Bucuresti e primavara 100% ... mai lipsesc doar ghioceii... ca urzicile au aparut deja ![]()
...si apropo de urzici (stiati ca ele contin fier, nu cred ca trebuie sa va spun eu) ma voi preocupa sa fac rost de ele... oricum iau supliment de fier la fiola (v-am mai spus cred de TOT'HEMA) la recomandarea medicului de familie. Si acum as vrea sa iti spun si tie Shpiry ca te
si te imbratisez cu drag ca esti de la Iasi si nu doar de asta
. Poate cand ajung pe la Iasi punem si noi de-o intalnire... cu ocazia asta nu exclud nici intalnirea de aici de la Bucuresti cand va veni samadhi acasa in Romania - doar ca ne trebuie mai incolo si data exacta sa ne facem programarile pentru plimbari conform planului. Ceea ce voiam eu sa te intreb pe tine este daca bei suficiente lichide zilnic... este foarte important sa iti asiguri zilnic apica, sucuri, ciorbe, fructe zemoase... din toate sa rezulte o cantitate suficienta de lichide - acei celebri 2 litri - pentru ca lipsa lichidelor din organism nu doar ca poate cauza bebelui prin faptul ca lichidul amniotic zilnic isi face un refill din organismul nostru, ci iti poate aduce inclusiv tie neplaceri printre care si cele acuzate: "S-au intors durerile incredibile de cap si m-am reapucat de baut cafea.". Asta ca metoda de rezolvare pe care o poti testa pana ajungi la medicul tau, unde ii vei spune exact cum stau lucrurile (s-ar putea sa nu fie chiar potrivita nici cafeaua... vezi ce zice nenea sau tanti
) si cu lichide si fara lichide. Poate ai un inceput de anemie in sarcina si iti va trebui si tie o suplimentare de vitamine si/sau minerale. Mie a inceput sa-mi dea incepand cu trimestrul II, mai exact cu sapt.15 acele fiole de fier. Ma simt foarte bine acum si recunosc ca si eu am avut 2-3 zile numai cu dureri de cap care s-au vindecat prin cele 2 metode.
OOOOOOOHHHHHHHHHHHH Lorina, felicitari!!!
sa iti traiasca balerina roz
! si mamica ei la fel!
ce zice sotu' de reusita asta? Sa-l felicitam oricum si pe el ca e si meritul lui. ![]()
Sa ai grija de tine si daca trebuie sa stai mult in repaos, asa cum i-am zis si lui Shirpy poate trec intr-o zi din primavara asta frumoasa prin Iasi si te vizitez sa-ti mai treaca de urat. Daca vei putea face plimbari atunci ar fi si mai bine!
Oricum daca ajung in Iasi va anunt din timp. Pana atunci, sa fiti cuminti si sa cresteti mari ca si eu am mai crescut si acum sunt
de 17 saptamani.
Pupici pe toate burticile! Sa mai papam niste drojdie
sa mai creasca
... glumesc ![]()
karligutza
sapt.17