Mamici de ianuarie-februarie 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Si eu am burta tare noaptea. Ma trezesc fix la o ora si merg la baie cu o burta ca un pietroi. Asta de vro saptamana. Spre ziua se rareste intervalul. Ziua bebita misca rau de tot, face valuri prin burta. Poate e un semn, de cumparaturi am si eu chef de-mi curg balele sa merg prin magazine, dar nu am voie sa ies pe afara, abia de maine cand fac 38 fix am voie sa nasc, deci cred ca voi iesi sa fac ceva plimbare. In rest ma simt mai bine ca oricand, dar vreau sa scap o data de mingea asta. Parca e o minge bagata pe sub piele.
72 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Buna colegutelor!
Am nascut la spit Filantropia cu dr. Iliescu, pe data de 16.01 la ora 17.55, natural fara epidurala un baietel de 2.950 g si 49 cm. A luat nota 9 deoarece mi-au facut o injectie inainte de nastere si se pare ca l-a afectat putin in primele ore. Acum suntem bine. Am venit ieri acasa, sanatosi si fericiti. Lapte avem din plin si el e un mancacios si jumatate (fata de fratele sau) de asta il doare si burtica. O sa incerc sa pun si o poza cu el. Parca sunt soarele si luna. Darius e blond cu ochii albastri si asta: Denis Cristian e brunet cu tenul masliniu si ochii caprui. Dar e al meu ca l-am vazut de cand iesea. Darius deja incearca sa ma ajute cand il fac sa ragaie sa-l bata si el.
Nu pot sta prea mult acum la calculator deoarece nu pot sta in fund mult dar cat de repede revin.
Dea, Darius si Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Gio- si eu sper ca marja de eroare sa fie cu plus, dar ma gandeam totusi sa fie undeva pe la 3600g, pana la urma nu conteaza sanatos sa fie...

Si eu raportez burta tare intreaga zi, parca se mai relaxeaza putin cand stau intinsa in pat... nu ma deranjeaza insa deloc si nici contractii nu cred ca am desi ma cam supara spatele...

Levi - pentru picioare umflate- elimina sarea, bea multe lichide si sa stai cu picioarele mai ridicate cand stai in pat... altceva nu stiu

Oana_bucur- nu stiu unde poti gasi la vanzare in Brasov colaci de hartie wc, dar am vazut la Metro (cel de langa Selgros) in toaleta ca au astfel de colaci... poate ajungi si imprumuti cateva bucati

Natydea - bine ai venit si refacere rapida!

Raluca 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Levi, cica pt picoarele umflate ar merge ceai de cozi de cirese si de la el mergi mai des la buda, nu ceaiuri diuretice, la mine deja e problema cand vreau sa ies din casa nu mai am cu ce sa ma incalt, ezact cum zici tu sici ca am atasate niste pernute de la degete in sus , nici in pantofi nu mai incap si erau cu un nr mai mare si fte largi fata de ce purtam eu de obicei, dar.... nu mai e mult

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 36+ Lidia

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Fetelor ca sa va incurajez..la mine nu a mers cu nimic
Partea buna e ca la 15 ore de la nastere puteam,dupa mai bine de o luna sa-mi leg sireturile la adidasi(de vreo luna umblam cu ei desfacuti).
La o saptamana fix de la nastere am iesit in oras in cizme cu toc

Adinush de Ayleen-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

natydea bine ai revenit cu puiutul acasa, bucurie mare, cu doi brotacei, cel mai mare cat are cum aprimit noul locatar, pupici si multa sanatate.
Rali, si eu am fost o cautatoare de comori gen colaci de wc, am fost in Auchan si aveau si ei la toaleta, m-am gandit daca au in consumul public au si de vanzare in magazin da... de unde am intrebat pe toti si toate si se uitau ca la masini straine, insa nu m-am gandit ca pot imprumuta si eu cateva de la ei din consum

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 36+ Lidia

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Tonnia. Natydea felicitari...sa aveti parte de multa sanatate voi si bebeii vostri ca sa puteti sa va bucurati de restul.

Ivona ma gandesc ca la tine ca si la Adinush bebele a cerut un tribut mai mare ptr venirea pe lume. Bine insa ca esti bine acum iar bebele este sanatos.

Kmi si eu experimentez de vreo sapt niste dureri la oasele, incheieturile soldurilor dar doar cand sunt intinsa in pat ptr putin mai multa vreme.

Mishatp...bineinteles ca se poate folosi si hartie igienica si hartie de bucatarie; inconvenientul ptr mine e ca la ultima internare foloseam un sul de hartie igienica pe zi (fara exagerare) numai ptr tapetarea colacului....caci merg si extraordinar de des la toaleta si il si tapetam bine ca sa fiu sigura.

Levi ma gandesc ca e oarecum normal ca picioarele tale sa resimta greutatea suplimentara pe care o cara acum...incearca sa stai cat poti de mult cu picioarele ridicate ceva mai susdecat bazinul si sa umbli cat mai putin cat a mai ramas din sarcina.

Iriss chiar daca ar fi semne prevestitoare nu stiu daca asta te-ar ajuta...probabil ca doar te-ar agita mai devreme decat e cazul.
Si eu am acelasi DPN ca si tine (e acelasi stabilit in a 7 sapt de sarcina si doctorelul nu mi l-a schimbat niciodata)...si sunt setata sa nu nasc pana sapt viitoare desi daca se intampla nu ma supar caci stiu ca bebe e bine. Mai am si eu cateva lucrusoare mici de luat (dar nu mai sunt multe si nici de urgenta maxima caci le-am cam asezat pe toate pana acum) si sper sa le iau weekendul asta. Si apoi....va fi ce va fi...

Nu stiu cum e la voi acum insa aici e cam inspaimantator vantul care bate....au mai fost unele serioase in anul trecut dar asta pare sa le bata pe toate...vreau sa zic ca nu as iesi afara ptr nimic in lume...
Desi pana acum nu s-a intamplat ...de data asta au cazut o gramada de tigle de pe acoperisul nostru...au cazut si in parcarea din fata si e o masina ghinionista care le cam ia in freza...
Sper sincer sa treaca caci e cam lugubru...

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Rali...nu pot. Dar imi parea rau ca am tot omis sa ii intreb daca nu cumva au la vanzare si nu am le-am gasit eu. Oricum DianaRus a fost dragutza tare sa se ofere sa ma ajute.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Nadiuta mai ai putin. Ma bucur ca o sa ai fetita si ca te-am gasit aici intamplator.
De-acum o sa te urmaresc poate reusesc sa-ti fac galerie cand te vei pregati de nastere.

si un mare pt bebelusha din burtica de la Nicolas.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Buna fetelor!
Felicitari tuturor mamicutelor, sa aveti bbi sanatosi, mancaciosi si sa va bucurati de ei.
Vad ca se scurteaza lista burticutelor... si sa mareste cea a bebeilor.
Nu stiu fetelor, daca e normal, dar eu nu prea am emotii desi vreau sa nasc normal, dar parca ma vad la momentul respectiv ca o sa am emotii de 10 ori mai mult....
Acum ma rog sa mai duc macar vreo 2 saptamani deoarece dr. mi-a spus ca s-a scurtat colul si am si contractii. Dar el m-a linistit ca nu este obligatoriu sa nasc mai devreme. Mi-a dat iar tratament cu Utrogestan si Magneziu. La eco bebelina are mai mult cu o saptamana.
Oricum mult nu cred ca mai avem, s-a lasat si burta de vreo 2 saptamani.

Imi pare f.f.f rau ca nu pot sa intru mai des pe forum, foarte multe am invatat de la voi, mai mult citesc decat scriu.

Va pup
Alina35+

Mergi la inceput