Mamici de ianuarie-februarie 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Nadiutapm, oana - nici eu nu am imprumutat, pentru ca la momentul respectiv nu stiam ca o sa am nevoie, dar mi-am adus aminte acum ...
O sa incerc sa ma descurc cu hartia normala si oricum mi-e foarte cunoscuta pozitia schiorului la toaletele "straine" - nu stiu daca dupa nastere o sa mai fiu in stare dar o sa incerc...

De cateva zile am niste arsuri... care nu vor sa treaca decat daca stau in picioare sau in fund - pozitii nu tocmai comode acum...

Raluca 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Fetelor,eu cred ca nu mai am mult si se apropie momentul.
Acum,ducandu-ma la baie,am observat pe hartie,urme de sange rozalii de culoare foarte deschisa,dar totusi rozalii.
Faza e ca pe tampon nu se vad urme de sange deloc,ci doar uneori pe hartie,dupa ce fac pipi.
Ciudat e ca nu ma doare nimic si nu am nici contractii.
Ce o mai fi insemnand si asta?
Stau cu ochii cat cepele sa vad ce se mai intampla.
Am mai avut eu odata in urina urme de sange maronii si am mers la dr,colul era inchis.Acum insa ,urina e curata,numai ca atunci cand ma sterg,se coloreaza un pic hartia in roz.

Luminita34+ si Daria
Pozele mele

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

Oana, acum m-am uitat pe geam si am vazut ca bate vantul rau; eu oricum n-am ce face ca acus' ies cu fie-mea la pediatru.

Levi
, pt picioare butuci folosesc cu succes cand se ingroasa gluma un ceai diuretic pt gravide - de la Favisan sau ceva asemanator. Nu abuzez si nu mi-a facut rau pana acum.
eu stia mca lichidul ar trebui sa fie rozaliu. fetele cu experienta, ce ziceti?

ma uitam la burta mea si exact cum zice Maria, e ca o minge. Ieri am trecut pe la serviciu si toat lumea zicea ca am baiat. si cand le ziceam ca e tot fata, auzeam un: ei, lasa! de parca saracul copil a pacatuit cu ceva ca e de sex feminin, ce oameni!

durerile inghinale (+ mijloc intepenit) nu m-au parasit - le am din cand in cand, culmea ca mai ales noaptea de nu ma pot intoarce de pe o pare pe alta. ziua mai dispar.

si ma tot gandeam la ce zic fetele.. de ce ar fi utza -utza interzis? daca tot vrem toate sa nastem//? de-abia iese copchilu' mai repede, hehe....ca dupa aia, la cele cu nastere normala, nu va inchipuiti ca va fi ca in prima zi...

38 +

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LEVI

Fetelor,eu cred ca nu mai am mult si se apropie momentul.
Acum,ducandu-ma la baie,am observat pe hartie,urme de sange rozalii de culoare foarte deschisa,dar totusi rozalii.
Faza e ca pe tampon nu se vad urme de sange deloc,ci doar uneori pe hartie,dupa ce fac pipi.
Ciudat e ca nu ma doare nimic si nu am nici contractii.
Ce o mai fi insemnand si asta?
Stau cu ochii cat cepele sa vad ce se mai intampla.
Am mai avut eu odata in urina urme de sange maronii si am mers la dr,colul era inchis.Acum insa ,urina e curata,numai ca atunci cand ma sterg,se coloreaza un pic hartia in roz.

Poate esti un pic iritata si s-a crapat pielea .. si mie mi s-a intamplat... poate reusesti sa vezi ceva cu ajutorul unei oglinzi... daca nu esti totusi iritata poate e cazul sa vorbesti cu medicul

Raluca 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Sunteti criminale cu utza-utza... va dati seama ca dupa 7 luni de pauza nu-mi ramane decat sa zambesc cand vad subiectul; mandrul meu are aceeasi reactie (macar atat).

Rali presupun ca pozitia schiorului pe care o cunosc si eu prea bine nu o voi putea practica (nici dupa cerclaj nu am putut).
In privinta arsurilor eu folosesc carbunele medicinal...e singurul care ma mai scoate din impas si nu are restrictii.

Levi nu vrei tu sa-ti suni medicul!?...e posibil sa ti se fi fisurat fin membranele.

Gio...inteleg ca in bucuresti nu e totusi asa jale, insa ai grija totusi.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

38+

Mergi la inceput

Multumesc Oana - la carbune nu m-am gandit - o sa incerc dar mai pe seara cand devin insuportabile.

Raluca 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna fetelor !!

Wow, felicitari proaspetelor mamici Danutza, Liuda.... sanatate multa atat voua cat si bebeilor !!!!
Nu-mi vine sa cred!

Tzuchi, saru'mana pentru informatii, sa stii ca m-ai mai linistit... ti-am trimis un PM.

kmi78, da, si eu simt la fel de ceva vreme, cand ma mut de pe o parte pe alta sau cand ma ridic din pat.... si sunt in saptamana 34+3 zile.

A propos fetelor, eu ce sa cred... daca bebe e mai mic decat ar trebui, sa inteleg ca e posibil sa vina mai tarziu, dupa DPN ?

,
Cristina, 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Gata...am achizitionatul si kitul de siguranta auto ptr landou ...singurul, cred , din bucuresti....Multumesc, Amaya, fara ajutorul tau nu dadeam de el. Uite asa il putem plimba pe putza in primele luni in landou ca sa nu se chinuie in scoica.

As mai avea de luat niste maruntisuri...Rali ai idee unde as mai putea gasi sutiene de alaptat in afara de magazinele de haine ptr gravide (nu le mai prind deschise)?...ar trebui sa-mi mai cumpar vreo 2.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Teolinda, , si sa-mi faci galerie da,

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 36+ Lidia

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna la fete,
in primul si in primul rand vreau si eu sa le felicit pe mamicile Liuda si Danuta, sa le creasca mari minunile de bebici !!Na, mai Liudo, ca ti-ai luat de grija, gata, ai scapat si de burta, ai bebita grasuna!
Alinuk, ce frumos ai scris tu...parca as fi fost cu tine acolo..felicitari!!
la ce ai scris tu despre semnele nasterii la tine...pai vreau sa spun ca de cateva zile exact asa ma simt si experimentez stari..s-o apropia momentul?
Levi, , nu mai devreme de ieri am pus eu aceeasi intrebare cu picioarele, sunt varza.Mi-au spus fetele sa stau cu ele sus, ceea ce am si facut, pe pereti practic, ca nu mai pooot, sunt pernuta, nici degetele nu mi se mai vad...si Amaya mi-a zis sa-mi dau cu Lasonil, un unguent care se gaseste la orice farmacie.Mi-am dat aseara si e mai bine.Dar azi daca a trebuit sa stau la calc sa scriu un material, iar sunt butuc, ma duc sa mai bag un masaj si sus pe pereti cu ele..

Sunt intr-o stare f ciudata...parca nu mai am rabdare, imi trebuie bebe, sa se termine odata, sa il vad, sa il aduc acasa...in afara de faza cu picioarele sunt bine dar vreau sa vina bebe, abia astept luni vizita la dr, poate ma multumeste si pe mine, sa-mi zica asa cam cat de repede sa ma duc cu bagajul, spre exemplu.

voi ce mai papati azi?

Eli 38s+1

Mergi la inceput