** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

serbanela cred ca trebuie sa scri 20+.sarcina usoara in continuare.

18+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Pauly felicitari pt examene!!

cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

In sfarsit!!! ACASA!!!

Ce zi de week-end!!! Bine ca s-a terminat... parca si copilul a simtit ceva, ca s-a zvarcolit toata ziua... Ba chiar, asa cum zicea si PAULY, in timpul examenului incepuse sa se miste rau de tot... Ca sa nu mai spun ca primul subiect (din cele 10 ) pe care l-am avut a fost "Celulele stem" . Cand am auzit subiectul am stiut ca ma va ajuta si cel mik... ca deh unde-s doi puterea creste!!!

In fine, dupa examen...am stat toata ziua prin oras... am profitat de o zi senina si frumoasa cum a fost cea de azi... dar acum pt. prima oara in ultimele luni...ma simt foarte obosita inca de la ora asta... asa devreme... eu care ma culcam pe la ora 2:00 de-obicei...

Aaaah... apropos de fetele care nasc pe la sfarsitul lui iunie... Eu ar trebui sa nasc pe la inceputul lui mai... si daca Dumnezeu ne ajuta pe mine si pe copil sa fim bine nu vad de ce nu as intra sa va impartasesc cate ceva din noua si minunata experienta atata timp cat copilul doarme... Eu va promit SINCER ca am sa intru de indata ce voi fi in stare SI oricum...am de gand s-o pun pe sora mea sa va transmita "LIVE" ce se petrece cu noi... si sa va tina la curent

Doamne ajuta-ne sa ajungem cu bine la termen, sa nastem fara probleme si sa avem niste copii sanatosi si frumosi... ca de trancanit pe forum sigur o s-o facem...ca deja ne-a intrat in sange!!!

Va pup pe toate!!!

Aici e Burtik mea

POZA Bebe Antonio din Sapt.16

Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

cristinamaria

si eu abia stept sa ajungem sa ne tinem bebei in brate, si sa ne impartasim din nou, gandurile, temmerile si nu in ultimul rand bucuriile.

18+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna burtici

Scuze de absenta,am avut multa treaba...
VOM AVEA UN BAIETEL !!!!!!!
Deci si pentur noi un carucior albastru.
Vineri am fost la eco la Prof Herghelegiu.Super porfesionist.M-am bucurat sa falu ca bebele e perfect normal cu tot ce-i rebuie,inclusiv bilte si putulica pe care am aavutonoarea sa le vad in prim plan .Sotul si tatal meu sunt ffff bucurosi.Eu imcep sa ma obisnuiesc cu ideea de a fi mama si de baietel.
Acum se pare ca DPN e 23 mai,am mai avansat un pic si avem 22 de sapt si 3 zile
Ps.Vas calculul tau a fost adevarat,cat si cel cu calendarul chinezesc.
Acum an net acasa.Va citesc si revin
Pupici

poze
Iri +21 si Iris

Mergi la inceput

Am recitit ce am scris ,scuze e Iris calare pe mine

poze
Iri +21 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna, burticutelor.

dupa ce doua zile nu am reusit sa intru pe forum (nu stiu din ce cauza nu se deschidea pagina deloc) ma straduiesc sa va scriu si eu doua randuri.

eu m-am hotarat sa cumpar cam totul pentur bebelus de prin lunea a saptea. nu vreau sa cumpar foarte multe lucruri, dar eu sunt singura aici (doar cu sotul si cu socrela) si nu vreau sa am surprize. sotul meu pleaca relativ des in delegatii, si socrela are gusturi foarte diferite de ale mele, asa ca o sa ma ocup personal de asta.

in majoritatea revistelor despre sarcina pe care le am eu scrie ca e bine ca hainutele de copii sa fie cumparate din timp si spalate de cateva ori (in general de cinci ori, se precizeaza acolo). si mobila la fel, e bine sa fie cumparata din timp ca sa aibe timp sa elimine mirosurile nocive. din cauza asta vreau sa cumpar totul, pentru ca si pe mine ma deranjeaza tare mirosurile de mobila noua, de ex.

in rest noi suntem binisor. azi a inceput circoteca la noi, adica ne apucam de mutat, mutat mobila si tot restul si e o varza in casa...in fine, urmeaza o perioada mai stresanta si eu nu am stare sa stau numai in pat sau sa nu ma amestec, asa ca....da doamne sa fie totul bine. am de gand ca luni sa ma duc la doctor, desi programare nu am decat pe intai. nu vreau sa ma mai duc la munca, numai gandul ca trebuie sa ma scol zilnic la cinci imi da dureri de cap, sa vedem ce noroc am. bebelusul sper ca e bine, il simt destul de des si ma bucur de fiecare data enorm. abia astept sa il vad iar la eco, mai ales ca urmeaza cea morfologica, adica o sa am timp destul sa il admir in voie.

ma amuz si eu ca multe mamici s-au hotarat pentru numele de david, la fel am ales si noi (mai mult sotul decat eu...dar deh, o favoare trebuia sa ii fac si eu, ca el a vrut sa mai amanam povestea cu bebelanul pe motiv ca suntem tineri si ca mai avem timp destul - care tineri ca eu fac 30 in aprilie????). dar chiar daca ar fi ca anul asta foarte multi baieti sa poarte acelasi nume, fiecare e deosebit in felul lui, asa ca nu-i bai, nu?

iar nu mai stiu ce vroiam sa zic, dar deja ma repet, nu? o duminica placuta si sa auzim de bine.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciuffy spune:

Buna tuturor viitoarelor mamici!
Sunt si eu noua membra a acestui site si ma bucur ca am gasit forumul asta :D...sper sa invatz sa-l utilizez. Si eu sunt tanara gravidutza din timisoara si vreau sa ma anuntz si eu ca voi naste in perioada sfarsitul lui mai inceputul lui iunie, dar nu stiu inca date exacte caci am fost la 2 medici care m-au derutat. In fine acuma m-am hotarat la unul si luni voi merge la un nou eco, sa vad poate aflu niste date mai precise. Problema mea ar fii ca am ciclul ceva mai lung si din cauza asta nu imi pot calcula DPN, ma gandeam ca poate ma poate cineva ajuta...am vazut ca tu piticasigogosica ai avut pe 27.07 si ai DPN in 23 mai, ceea ce ma bucura, caci eu ultimul ciclu l-am avut in 01.08 si medicul mi-a spus ca va fii sigur spre sfarsitul lui mai poate chiar iunie :D Burtica mea nu e prea vizibila...si ma cam ingrijoreaza mai ales cand am comparat-o cu pozele voastre de aici Dar probabil ca e si din cauza ca tot timpul am fost o slabatura...desi acuma chiar mananc si ma ingrijesc, se pare ca asta este firea mea. In fine...sper sa va pot da mai multe detalii luni dupa consult

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Multumesc petru lamuriri, didialex si ancamari! Eu am fost asa de impresionata de faptul ca printesa se misca, desi eu nu o simteam in acele momente, incat am uitat sa cer ceva lamuriri. Sotul meu a platit, a recuperat hartiile, haina si geata mea si m-a scos din cabinet! Azi am fost tare fericita!

Bine ai veit in randurile noastre Iulia! Sa stii ca eu am avut UM pe 16.08 iar DPN e 22.05.2007.

O seara placuta tuturor!

Motannel

Mergi la inceput

Am reusit sa va citesc...acum pic de somn
Felicitari si celorlalte mamici care au aflat sex-ul.
Am vazut si rasturnari de situatii si eu cred ca e putin probabil sa se insese de la baiat la fata(adica daca are putulica si s-a vazut putin probabil sa-i cada!!!! )
Am mai vazut discutii de placenta,eu tot gradul I,o am.Am vazut si dicutii de greutate si lungime...nu cred ca e relevant fiindac copilasii nu au evolutii constante,e ca si in viata extrauterina.Baiatul meu are 500 gr la 22 de saptamani.
Liviana ,pupic pentru tine,lasa ca acum stiicum se cresc baietii,astept si eu sfaturi.
La fel si pentru mamicile care sunt la al 2 -lea si nu au sex-ul dorit .Eu va marturisesc ca mi-am dorit cu toata fiinta mea sa am fata si ai Multumesc lui Dumnezeu pentru printesa mea si acum ma gandesc cum voi fi mama de baiat;
Amely sanatate multa!
....
HAI CA NU MAI STIU CATE AM CITIT...ma iertati ca pic de somn.

poze
Iri +22 si Iris

Mergi la inceput