** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (20)
Raspunsuri - Pagina 17
poohy spune:
Buna gravidute!
Wow ce harnicute ati fost, si cat ati scris :) Am avut treaba saptamana asta la servici si nu am prea reusit sa va citesc, si acum am de recuperat... Mult!
Bine ai venit Ciuffy!
Piticasigogosica, felicitari pentru baietel! Ai o pereche ;) Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi si fericiti!
La mine se vad pe ecografie foarte bine liniutele, asa ca sper sa nu ii creasca ceva de la 20 de saptamani in sus :D Dar mai mult vreau sa fie sanatos!
La urmatorul poate o sa fie baietel ;) Sau fetita. Sotul zice ca's nebuna, ma gandesc deja la urmatorul :))) Da' asa sunt eu :))
O sa ma duc si eu vinerea viitoare la ecografie la Herghelegiu, asa de la mine putere, ca doctorul ma trimite la Chitescu. Si desi mi-a placut de Chitescu, vreau si o a doua opinie.
Legat de cumparaturi - eu iau tot inainte de nastere. Nu foarte multe haine, doar strictul necesar, dar restul tot! Ma documentez, vad preturile din magazine si dupa aia ma duc la BabyExpo de la sfarsitul lui martie - unde se poate sa fie si reduceri.
Anca 21+
poze
bebelusa
poohy spune:
Legat de vise... Eu am inceput sa am vise foarte ciudate, si nu vreau sa cobesc, dar nu am deloc cosmaruri. Desi eu am de felul meu (cand nu sunt insarcinata) destule cosmaruri. Trei vise sunt recurente... Si nu au legatura cu bebe: primul e ca spal niste ghete pline de noroi, al doilea ca tot impaturesc haine undeva intr-o poienita la munte si ma grabesc sa prind trenul, si al treilea ca sunt clasa a 6-a, la scoala, si alerg dupa baieti :)) Eu chiar nu inteleg nimic, si se repeta visele astea :)))
La inceputul sarcinii am visat si despre bebe, da' culmea, desi am fost foarte speriata si acum mi-e foarte frica de nastere, nu au fost chiar asa rele... Intotdeauna visam ca nasc, nu e asa de rau, si totul e foarte bine :D Singura chestie mai caraghioasa a fost ca trebuia sa tin copilul ca pe betigasele chinezesti, dar nu conteaza avand in vedere ca inainte nascusem, fusese usor si copilul era perfect :D
In alta ordine de idei, eu cred ca am un bebe lenes :D Miscoteste mititica des, dar asa, un piciorus/manuta/capsor/fundulet ce o fi usor, ca un puf sau maxim 10, si atat! Va citesc cu lovituri la ficat la vezica etc si la mine parca doar ma gadila usor in burtica!
Vineri a fost mai vioaie, a dat niste lovituri de se vedea cum se misca burta! Dar pe mine tot doar ma gadila usor!
Dar ieri iar, numai ceva pufuri fara reprezentatii serioase. Ar trebui sa ma ingrijorez? Citisem un termen la o mamica de ianuarie-februarie parca (sau noiembrie decembrie)? ca fetita ei se pisiceste in burta. Ei bine, asa face si a mea!
Dupa ce mi-a povestit mama, nu seamana cu mine :D Trebuie sa imi intreb soacra cum a facut sotul!
In rest, eu ma simt foarte bine, nu am nimic in afara de faptul ca obosesc repede cand merg mai mult (decat putin) si oboseala se manifesta mai mult prin o jena/durere in partea dorsala. Mi-e si frica sa zic ca ma simt bine si dupa aia sa ma apuce cine stie ce :)) Am inceput ceva gimnastica pentru gravide, si vreau sa ma interesez si de cursurile prenatale ;)
pupici, bebei miscaciosi si mancaciosi si multa sanatate!
Anca 21+
poze
bebelusa
cristinamaria spune:
Buna dimineata!
Andradap felicitari si tie pt examen! Poate ne spui si noua mai multe despre celulele stem! Eu chiar vroiam sa stabilesc intalnire cu cei care se ocupa de stocarea celulelor stem prelevate din cordonul ombilical!!
Ciuffy bine aivenit!
Poohy unde faci gimnastica pt gravide?
cristina 25+
chiquitita spune:
Ciuffy bine ai venit! Ce frumos ca ne inmultim!
Piticasigogosica felicitari pentru baietel! Dupa cum ai zis si tu, daca a zis baiat din prima, nu are cum sa se insele. Invers se mai intampla. Miercuri merg si eu la eco sa vad daca e tot baiat si ce mai face. Si eu mi-am dorit din tot sufletul fata, dar asta este, il iubesc si am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea. Ma enerveaza ca nu misca!
Pauly felicitari pentru examene. Eu il am joi pe urmatorul. Tie nu iti e mai greu sa inveti? Mie mi se pare ca nu ma mai duce capul asa ca inainte...
Referitor la ce simtim, eu parca simteam ca e fata, dar uite ca nu e si nici nu mai simt nimic. Am visat doar baietei si o singura data fata.
19+
ELTEKA spune:
Serbanela, eu m-am lasat de scris saptaminile, ca era intotdeauna prea putin Pe urma am revenit la calcule (insa nu mai calculez lunile decit aproximativ, ca fiecare carte si site are alte impartiri, ma enerveaza). Ca sa stiu mereu, am facut un ticker, care imi zice mereu cite sapatmini si zile am:
http://lilypie.com (mergi la expecting a baby si creezi calendarul)
Anyway, azi am facut saptamina 20, deci de acum as scrie 20+(1 zi, 2 zile).
Alyna24 spune:
Buna, mamici!
Eu sunt bine, sa zicem!Azi dimineata am avut iar mici intepaturi in partea dreapta dar probabil ca nu m-am vindecat de tot de colica aia renala!Inca iau tratament!Sper doar sa nu ma ia mai tare ca sunt singurica acasa!
Aseara am iesit cu niste prieteni si am cam stat in fum si intepenita pe un scaun care mi-a rupt fundul!Nu mai am antrenament de stat pana dimineata!Pe la 1 am plecat acasa!Si tare mi-as fi dorit o discoteca insa m-as fi dus degeaba ca n-as fi putut dansa prea mult si m-as fi ofticat!
In rest, bebelinul nostru a inceput de ieri sa de din manute/picioruse.....ce-o fi , cred insa ca inca e sub influenta medicamentelor caci misca dar nu cu aceeasi intensitate ca inainte sa ajung in spital sapt trecuta si inainte de tratamente!Dar ma bucur ca il simt, deci este ok!
Ralucami, scuze pt intrebarea prosteasca unde ai facut eco 4D!Uitasem ca esti in Japonia!Si scuze, credeam ca e fetita desi uitandu-ma iar la filmulet parca pare baietel!Ce-o fi sanatos sa fie!
Pauly, felicitari pt examene!Ce face puiul?E bine?
Pitica, felicitari pt baietel!
Ciuffy, bine ai venit printre noi, viitoare mamici de bebei frumosi si sanatosi!Sa ai un pitic sanatos si voinic!Si o sarcina usoara!
Apropo de numele DAVID, am auzit ca este tare la moda acest nume anul acesta la baietei!Oare cati Davidei vom avea pe listuta?Eu totusi as vrea sa ne mai gandim!Poate gasim si altceva desi asta imi place tare mult!Singurul lucru ca nu prea ai cum sa-i spui altfel, un alint ceva:poate doar Davidut dar altceva?
In curand speram sa ramanem si singurei in casa, dc ne ajuta Dzeu sapt asta poate isi ia si mama un apartament langa noi prin zona ca vrea sa ne lase singuri si asta din pricina ca avem o pisicuta pe care nu vrem s-o dam sub nici o forma!O avem de cand era micuta(are 8 ani deja)!Ar fi periculos cu ea in casa si cu bebelinul nostru!Desi, va inchipuiti?Puyu nici nu vrea sa auda ca mama vrea sa se mute!S-a atasat de ea, se inteleg bine si ne si ajuta mult!Vorba lui:Fara dvs ne-ar fi mancat cainii!O iubim tare mult!
Va pupic ! Si o duminica frumoasa sa aveti!
+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
dianalaura spune:
Salutare fetelor!
Nici la mine nu stiu de a avut ieri netul, de fapt nu mi se deschidea DC, desi alte pagini de net se deschideau..si am rugat si pe altcineva sa incerce din alta localitate si nici la ea nu mergea..cred ca au fost ceva probleme cu DC si vineri si sambata...
Ieri ne-am plimbat mult, de fapt am fost cu sotul meu sa isi cumpere o geaca de iarna, am colindat magazinele din Zalau si pt ca nu am gasit ceva care sa ii placa (am gasit noi ceva, dar nu ii erau bune), am dar o fuga pana la Cora in Cluj. Si, normal ca nici acolo nu am gasit geaca...in schimb si-a cumparat pantaloni....Si eu mai patesc asa, caut un lucru si imi gasesc altceva. Oricum, am ajuns aseara pe la 23 din Cluj, si bineinteles ca bebe-ul meu a fost ieri mai toata ziua linistit, iar aseara cand m-am pus si eu linistita in pat, sa dorm, a inceput gimnastica...o fi semanand cu mine..si eu dau mai mult randament seara...
Dimineata la 7 cand m-am trezit si m-am dus la pisu, hop si el..a inceput sa se joace...l-am rugat sa ma mai lase macar o ora-doua sa dorm, si a fost cumintel...m-a inteles
Serbanela, da, am doua nume: Diana Laura, si fiindca pe forum mai era o diana cand am venit eu, ca sa nu ne incurcam am zis sa fie ID dianalaura. Merci de complimente, n-oi fi avand eu grasime pe burta, dar sa imi vezi soldurile......mama mama! Unde crezi ca s-au pus9 kg? Pe solduri, coapse, spate, un pic pe sani si hai o juma de kg bebele.
Fetele cu examene, felicitari! Eu pe data de 3 am doua examene, de fapt am de facut referate, dar s-ar putea sa trebuieasca sa le si sustin. Si e cam nasol ca tre sa dau date concrete din bilant, pe ultimii 4-5 ani, si nu prea se inghesuie nici o firma sa iti dea pe mana bilanturile...dar o scot eu cumva la capat!
Piticasigogosica, felicitari pentru baietel!
Ciufy, bine ai venit printre noi..luni dupa ce ai datele cat de cat sa ni le impartasesti si noua, sa te putem trece pe listuta!
Acum ma reapuc de scris, va pupicesc pe toate si multumesc pentru aprecierile aduse burticii mele!
dia 22 + Stefan
bebe
poze
Ciuffy spune:
Ma bucur si eu ca v-am gasit si va felicit pe toate pentru burtici si entuziasmul cu care aducetzi pas cu pas un bb pe lume.
Eu presimt ca am un baietzel si toate zicalele cam confirma. Forma burticii e tzuguiata, am pofta mai mult de acru decat de dulce si in primul semestru nu am dus-o prea rau cu greturile. Soltzul meu isi doreste fetitza...dar cel mai important e sa fie bine. Abea astept maine seara cand o sa-l vad, si daca aflu ce este poate primesc si eu un carucior aici in lista...ma ajutatzi cu asta ca nu prea stiu cum sa fac Am vazut ca majoritatea au experimentat deja primele contractzii, stiu ca si medicul mi-a spus ca voi avea si sa am un no-spa la indemana dar eu nu am simtzit nimik de genu' burtica tare sau dureri decat uneori cand nu am grija si fac miscari mai bruste simt tendoanele sau ganglionii aceia cum reactzioneaza. Dar atata!! Este ok daca nu am contractzii? Am citit ca acestea au rol sa pregateasca intreg sistemul pentru nastere...si nu stiu daca la mine va fi ok
Iulia
poohy spune:
CristinaMaria, eu ma duc la kinetomedica... Sunt mai mult exercitii de respiratie. Am preferat sa ma duc acolo ca e chiar langa servici si pot sa ma duc in timpul programului - desi e mai scump.
Alyna24, multa sanatate intai! Poti sa zici si Davidel :D Si eu ma gandeam la numele de David daca era baiat (asta de muuult muuult timp), dar am vazut ca majoritatea baieteilor sunt botezati David/Luca zilele astea si m-am hotarat sa caut altceva. Dar se pare ca am fetita ;)
Pauly, felicitari pentru examene!
Chiqui, bafta la examene :)) Mie mi se pare ca in loc de creier am o chestie mucilaginoasa care nu functioneaza, dar in ultimele 2-3 saptamani s-a mai ameliorat :D Desi nu se compara cu cum mergea inainte de sarcina :)))
Elteka, felicitari pentru saptamana! (ps: mor de ras de cate ori citesc posturile tale despre Japonia. Intotdeauna mi-am dorit s-o vizitez, dar la ce preturi sunt :))
Anca 21+
poze
bebelusa
Alyna24 spune:
Poate ma trece si pe mine la listuta cineva cu Dr.OPRESCU DANA- Sp.POLIZU.
Fetelor, pt ce fel de patut optati?Cele din plasti sau cele din lemn?
Am auzit tot felul de variante!Stiti si ceva site-uri cu carucioare si patuturi?
Multam!
23+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl