Tzeapa ursuletii pampers
Raspunsuri - Pagina 5
elisor spune:
Stiti cumva de unde as putea procura talonul pentru ursuleti? In Carrefour fetele de la pampers mi-au spus ca nu mai au taloane, sa revin ca vor mai primi, dar se pare ca am fost in contratimp .
Iar pe site-ul lor nu au nici o adresa de mail pentru a le solicita.
Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
adina2007 spune:
Si noi am primit jucaria:))) E superba. Ne distram de minune. In regulamentul de pe site (http://www.pgbalkans.com/ro/pampers_reg.asp) scrie ca se pot trimite carduri cu ursuleti pana in Iunie. Asa ca.... stati linistite ca veti primi si voi jucariile.
Sa ne tineti la curent:)
Pupici.
alondra25.2006 spune:
Imi dati si mie nr. de telefon...as vrea sa sun,sa vad are de gand sa ne-o trimita sau mai asteptam.
diplodocus spune:
FETELOR- stie cineva( k mi-a oleneeee sa citesc tot regulamentul) daca pot trimite ursuletii si datele cerute, FARA cardul respectiv???
In orashelul meu nu cred ca o sa mai ajunga sa le distribuie...
si mai am ursuleti...
soanso spune:
Va rog sa-mi scrieti daca a primit cineva din Cluj aceste jucarioare.eu am trimis plicul pe 10 Ianuarie2007 si nimik........
crangutalil spune:
Ieri 19 feb in sfarsit mi-a sosit si mie jucaria...Ura!Am pus plicul pe 15 dec.Deci e clar ca dureaza mult.Si bine ca n-a fost teapa.
OanaCat spune:
Buna fetelor am inteles ca este termen nelimitat pentru a trimite plicurile si ca jucariile vor ajunge chiar daca nu intermenul care l-au dat ei dar cu siguranta vor ajunge.Mi-a spus o fata care lucreaza la P&G.Si eu am strans ursuletii si chiar as.
silvia_d spune:
Si totusi,revin:de unde iau cardul ala buclucas,care nu se mai gaseste pe nicaieri,ca ursuletii ii am!!o sa vb cu procter&gamble,poate accepta totusi ursuletii,fara card...
diplodocus spune:
SILVIA- te rog mult sa spui daca vorbesti la P&G...Si eu am ursuleti si nu am card
Nu stiu de ce depinde rapiditarea expedierii...vara mea a primit girafa in 2 saptamini!!!!!
Luca-Mihnea Cel Voinic
ayla spune:
Dar a trimis cineva 2 plicuri? Ca eu am trimis 2 plicuri cu ursuleti, unul in decembrie si celalalt in ianuarie, dar la ambele am solicitat aceeasi jucarie, adica ratza, ca mi-era ca se termina promotia si nu mai apuc sa fac de-o girafa. Am primit doar o singura ratza, de la a doua cred ca pot sa-mi iau adio. O fi zburat in tzarile calde.