Tzeapa ursuletii pampers

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Fetele care ati primit jucaria va rog mult scrieti-mi si mie cu ce firma de Curier au venit.Jucaria mea am inteles ca este la ei de pe 7 februarie si as vrea sa ii sun sa ii intreb daca mai ajung si pe la mine,asta ca sa nu mai sun inca o data la bucuresti la Direct Care.
Nu stiu de ce nu am intrebat atunci direct
Va rog mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alondra25.2006 spune:

URA!!!
Am primit jucaria de la pampers.
Deci....nu a fost chiar o teapa in cele din urma.Sunt din Brasov,iar responsabilul cu impartirea jucariilor nu era postasul,deci... mai devreme sau mai tarziu va va vizita cu siguranta si pe voi,caci mai avea in "sac"jucarii.

Sau poate ca ne-a adus doar noua cele de pe forumul DC.ca suntem mai guralive si sa nu le mai facem reclama proasta.

Aveti rabdare...

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Orbugabi, si eu aveam jucaria la curier de pe 7 feb si abia pe 19.02 a sosit, si eu stau in Buc.Sunasem deja de 2 ori, si mi-a zis ca daca nici vineri nu ajunge sa sun iar la ei, ca se intereseaza si ei...dar n-a mai fost nevoie ca a ajuns intr-un final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayla spune:

MAILMAN e firma de curierat cu care a sosit la noi jucaria, dar noi sintem in jud. Ilfov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Am sunat acum la Care Direct. Mi s-a spus ca nu mai au carnetele pentru ca promotia s-a incheiat (au distribuit probabil un nr. de carnetele egal cu nr. de jucarii disponibile). Nu putem trimite ursuletii fara carnetel, nu ii vor lua in considerare.
In schimb mi s-a spus ca vor avea o noua campanie in vara si sa pastram ursuletii pentru atunci.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Am vorbit acum la Care Direct si mi-au spus ca cei care au cartonas de lipit ursuleti sa le trimita, jucariile vor ajunge la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Multumesc pentru raspunsuri..........sper ca pana la urma o sa ajunga si la mine.Daca nu ajunge nici sapt. asta cred ca sapt. viitoare am sa sun iar ,dar parca imi e rusine sa sun de 100 de ori,am sunat deja de 3 ori.
crangutalil la tine tot cu MAILMAN a sosit? banuiesc ca lucreaza cu o singura firma de curierat.Poate am sa sun la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Gabriela, nu stiu daca cu MAILMAN a sosit ca nu m-am uitat, eram asa bucuroasa cand am vazut jucaria ca zau ca n-am vazut.Imi pare rau ca nu te pot ajuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

Buna. Noi am primit girafa in cca doua luni de la terminarea adunatului de ursuleti si a venit cu Mailman, intr-adevar.Fetelor care inca nu ati primit, nu disperati...incase pare ca depinde de o serie de factori-nu stiu care- trimiterea

Karina Iulissa-7ani-Codrin Iulian-1 an si 5 luni-Laura Andreea si Daniel Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

pana pun eu ursuletii si primesc jucaria se face fata destul de mare sa le aprecieze

nusica,mama lui ely

Mergi la inceput