Tzeapa ursuletii pampers

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Buna,am intrat sa va spun ca si eu am primit jucaria cu 1 saptamana in urma, desi imi cam luasem gandul de la ea, ca trimisesem plicul cam pe 23 decembrie. Dar vad ca au venit, asa ca fetelor nu disperati ca vine si cadoul promis.Multa sanatate!Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Am sunat si eu, au spus k au trimis jucaria, dar o voi primi mai greu k e o firma de curierat din bucuresti
Eu ma fac k nu stiu si intreb, ce firma?
Politicos mi se raspunde ( si n-am intzeles de ce) k nu poate sa-mi dea aceasta informatie
Atunci eu zic: OK, o sa sum la MAILMaN sa vad cind ajunge
A ramas tipa interzisa, si eu m-am distrat putin...

Acum...Aflu oare pe net nr tel de la Mailman?sau ilstie cineva si-l pune aici?

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Bravo Diplodocus,
Am sunat si eu ieri la Care Direct si mi-am facut mii de draci, ca la fel n-a vrut sa-mi spuna cine aduce jucaria, ca nu suna curierul si daca nu te gaseste o data, poate revine a doua oara si daca nu te gaseste nici atunci, pa jucarie. Ca daca avem servici si eu si sotul si nu-i nimeni acasa, cine s-o primeasca? Dar se vede treaba ca e prea scump sa dea un telefon, ca doar ne-au cerut nr. de tel sa-si faca baza de date, dar sa faca astfel incat sa primim jucaria, cum au promis, e prea greu. Dar asa un OPC ii paste daca nu o primesc de nu se vad.
Oricum sper sa ne prinda acasa, ca abia o astept. Desi dragul meu cred ca e cam mare pentru ea.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
Eu am aruncat ursuletii pentru ca nu aveam card si am inteles ca promotia distribuirii cardurilor s-a terminat. Atata paguba
In plus, am participat la promotia inimioarelor si in momentul in care am adunat cele 150 inimioare m-am prezentat la ei. Surpriza!!! Nu am mai primit elefantelul din promotie ci o cu totul alta jucarie. Ar trebui sa zic mersi ca a fost gratuita, dar cand faci o promotie/campanie cred ca e necesar ca intai de toate sa te asiguri ca totul e corect, ai sufieciente resurse sa sustii ceea ce promiti.
Oricum, o data in plus, m-am lamurit ca nu sunt genul de om care sa aiba noroc cand e ceva fara munca, asa ca n-am de ce sa pun botul.

P.S. Sa se bucure puiutii vostri de jucarele!

Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

off-topic:
cred ca ar trebui schimbat titlul subiectului,pt ca s-a dovedit de fapt ca nu e nici o teapa,ci doar o intarziere.

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

Mergi la inceput

ZUZUNAKI- ai dreptate cu numele...
Sper doar sa nu fie schimbat in :"Tzeapa curierat M...."
E ciudat k nu suna pt distributie desi am lasat toti nr de tel...Pot oricind sa spuna k au fost de 2 ori su nu au gasit pe nimeni
Nici eu nu sunt tot timpul acasa, iar cind sunt si doarme juniorul, am interfonul scos
Asa k stau cam pe ghimpi pina(daca) o primesc...

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Totusi a sunat careva la firma de curierat? Eu cred ca sapt. asta daca nu primesc jucaria am sa sun la ei ,doar ca nu stiu cum sa le spun,de unde am aflat ca ei distribuie jucariile de la pampers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayla spune:

Pe noi ne-a sunat curierul de la Mailman, pt ca nu nimerea defel strada, numai ca noi locuim in Otopeni.

Mergi la inceput

Daca mai dau multe telefoane imi acopar costul jucariei gratuite

Am sunat si eu la Mailman,concluzii:
-Daca sunteti din bucuresti sau apropiere, primiti informatii de la nr de dispecerat:0212118585 sau 0212113121
-daca sunteti in provincie, cei de la Bucuresti nu au informatii( nu dau nici nr la care sa putem suna)
-Metoda lor:curierul cauta persoana, si daca nu e acasa, lasa un bilet in care mentioneaza nr de tel la care poate fi contactat pt recuperarea jucariei

Multa rabdare tututror

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Tocmai a sunat si sotul la Mailman si i sa spus ca maine dupa 9 va veni sper sa se tina de cuvant. Cred ca primesc foarte putini bani pentru a ne aduce jucariile sau deloc si din cauza asta ne lasa pana in ultimul moment.
diplodocus ai dreptate cred ca daca mai dam si noi multe telefoane ne acoperim costul jucariei gratuite.
Sper maine sa va scriu ca am primit si eu in sfarsit jucaria

Mergi la inceput