Tzeapa ursuletii pampers
Raspunsuri - Pagina 8
OrbuGabi spune:
AM PRIMIT JUCARIA dupa nu stiu cate telefoane date si la Care Direct si la Mailman.Daca nu insistam cu telefoanele la Mailman nu am fi primit nici acum jucaria ,curierul care a venit a spus ca nu a primit borderoul de la colet,si ce colet ca jucaria nu era impachetata.Cred ca astepta sa se termine concursul si pa pa jucarie.Martin este foarte bucuros ,acum se joaca cu ea va pun si poze
poza 1
poza 2
poza 3
Edit:Mult succes cele care inca nu ati primit jucaria si insistati cu telefoane.
codruta_grg spune:
Am trimis si eu al 2-lea plic, pt girafa (primul e pt pisicuta). Multumita lui Diplodocus am reusit sa trimt asa repede plicul
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
anymony spune:
Nici jucaria mea nu era ambalata, dar am semnat pentru ea pe un borderou. Si nu stiu de ce firma au fost distribuite, dar tipul care le-a adus le distibuia pe jos, fara masina.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
simonaros spune:
Fetelor va rog,explicati-mi si mie conteaza nunarul de pamparsi de pe pachet?Pt.ca eu nu stiu de ce, am inteles ca participa la concurs doar ursuletii de pe pachetele mari adica cele cu 74 de perechi de pampersi, sau se pot stringe si ursuletii de pe pachetele mici (cele care contin 20 de pampersi)?
OrbuGabi spune:
Nu conteaza pachetul conteaza sa fie ursuleti.Pe pachetele mari sunt cate 2 ursuleti iar pe cele mici sunt cate un ursulet dar nu conteaza de pe ce pachet ,atata timp cat ai strans numarul de ursuleti pentru jucaria care o vrei.Mult succes.
ayla spune:
Am sunat si eu azi la nr de telefon de la dispeceratul Mailman, si nici gand sa aiba vreo evidenta a persoanelor care urmeaza sa primeasca jucarii in viitorul apropiat. Au zis ca ei primesc liste saptamanal de la Pampers, si sa stau linistita ca va primi toata lumea jucariile. Ce sa zic...
diplodocus spune:
Am primit girafa, in sfirsit!
Luca doarme , pina se trezeste ma joc eu cu ea
E absolut superba...
Insa trebuie sa recunosc ca e cu cintec expedierea...
Curierul mi-a spus clar k daca nu-l sunam, nu le aducea, fiindca nu e platit sa o faca
Asa k incercati sa sunati, sa insistati si sper sa aveti noroc
Multa bafta tuturor!
Luca-Mihnea Cel Voinic
ayla spune:
Cum adica nu e platit s-o faca?! N-am mai auzit asa ceva! Pai asta ar putea insemna ca daca nu-s platiti ca sa livreze, si nici nu-i verifica nimeni, livreaza doar cand si la cine vor muschii lor, si restul de jucarii probabil le vand ei la juma de pret !
Ca de sunat am sunat si eu, dar ala de acolo n-avea habar, asa ca ce puteam sa-i fac...
Si cum naiba de le dau astia de la Pampers jucariile pe mana curierilor, fara sa verifice macar daca le livreaza unde trebuie.
Ce colaborare dubioasa...
codruta_grg spune:
Ieri am primit si eu pisicuta, dupa ce m-a sunat curierul de pe un nr. de zapp. Petra deocamdata nu se joaca cu ea, ca nu-i place ca vibreaza . Asteptam girafa, poate, poate vine si ea
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
clubb spune:
Imi mai trebuie 3 ursuleti ca sa iau girafa!
Am facut si stocul de pampersi pentru luna aprilie dar tot nu am reusit sa-i adun.
Nu dati cu paru', pun si eu o intrebare. Are cineva de donat?
Claudia