Tzeapa ursuletii pampers

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Caludia ai PM

Eu sunt in situatia inversa...am ursuleti si nu am card
Are cineva card-uri in plus?

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clubb spune:

multam tare mult! iti dau card la schimb!
Ai PM

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Si eu am 2 ursuleti si as vrea sa-i donez. Am avut mai multi dar n-am reusit sa fac rost de card si i-am aruncat, din pacate nu m-am gandit la varianta donatiei , pana acum.
Asadar, daca sunt doritori...

Eli cu Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Avem ursuletii (fix 12, acum!), dar in Cluj, cel putin pe unde am fost eu, nu am gasit carduri. Asa ca... aaaa... mai are cineva un card?

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Am primit jucaria, in sfarsit.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celenalore spune:

quote:
Initial creeata de crangutalil

Fetelor, sunt foarte dezamagita....Multe dintre voi stiti ca prin decembrie in Metro, Carrefour, Cora erau niste fete care iti spuneau ca daca lipesti un nr. de ursuleti de pe pachetele pampers primesti o jucarie de la Fisher-Price, in functie de nr. de ursuleti.Ei bine, m-am chinuit sa fac nr. de ursuleti, i-am lipit, i-am pus la posta cu plicul lor si....nimic.Si a trecut mai bine de o luna.Astia chiar isi bat joc de noi?E cineva care chiar a primit jucaria la aceasta promotie?Ca eu sunt tare suparata,chiar as fi vrut acea jucarie pt fata mea si nu-mi permit sa i-o cumpar.Voi ce stiti?

Draga Crangutalil, dupa cum vezi, se poate, si eu am primit ratusca pentru 6 ursuleti si acum asteptam girafa... cam de o luna, dar avem sperante...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

quote:
Originally posted by EllaX

Avem ursuletii (fix 12, acum!), dar in Cluj, cel putin pe unde am fost eu, nu am gasit carduri. Asa ca... aaaa... mai are cineva un card?

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei

Eu am primit 2 carduri din Billa, prin noiembrie-decembrie. Am trimis ambele carduri, la primul de 12 am primit jucaria si acum astept si girafa. Cred ca nu mai sunt carduri prin magazine...poate au mai ramas la ceva fete (intreaba-le pe fetele din Cluj, la Cluj rulz)

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili76 spune:

buna
vreau sa va zic ca scutecii Pampers care se vand la noi in tara nu sunt originali. Copilul meu s-a iritat foarte tare de la ei si am inceput investigatiile. Sunt niste "facaturi", am inteles ca vin in tara neambalati si se ambaleaza aici. Asta chiar e nesimtire.
Fetelor eu cumpar din germania Babylove. costa la fel dar nu se compara....... cumpar on line ca sa fiu mai explicita
vedeti voi dar sa stiti ca aici e vorba doar de multa reclama si atat, calitatea lasa de dorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eu am primit jucarie corespunzator a 12 ursuleti, cam la o saptamana dupa ce am pus plicul la posta. Plicul a venit prin posta, pe numele meu. Acum imi pare rau ca nu am trimis 18 ursuleti. Auzisem la cineva ca trimisese de o luna si nu primise nimic. Cat despre scutece de unica folosinta, eu folosesc si Happy si Pampers. Si nu s-a iritat niciodata fetita mea. Iar servetele umede tot Pampers. Am avut si Dalin, dar erau mai aspre.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Am multi ursuleti (donez vreo 4) dar n-am card.
Ma puteti ajuta? ca eu nu ies din casa, practic, decit pina la farmacie sau la ziare.
Multam!

www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06

Mergi la inceput