Mamici, concursul este cat se poate de real! Desi nici eu nu am primit jucarioara si tindeam sa cred ca e o porcarie, aseara o prietena mi-a spus ca tocmai a primit-o!
Nu stiu pe ce principiu se acorda aceste "premii" dar sunt tare suparata ca la mine nu a ajuns inca.
Nu este teapa. Doar ca dureaza in jur de o luna pana cand primiti jucaria. Eu am luat anul trecut girafa. I-am dat si cmnatei 2 taloane si a primit in Alexandria girafa si o jucarie cu snur. A reinceput concursul pentru anul acesta. Am luat 3 taloane din carrefour pentru fetita sorei si 2 gemeni. Sunt convinsa ca pana de Paste bebeii vor avea girafele.DianaD & Alexandru
Sa stiti ca si eu am participat anul trecut la concurs si am castigat ratusca de la Fisher Price.Premiul mi-a parvenit insa dupa 2 luni.
Cine are un card de fidelitate in plus?
Habar n-am avut ca mai este si anul asta promotie, iar acum ca am aflat...este prea tarziu. Va rog sa ma ajutati .
Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG
da, chiar asa cine are un card de fidelitate in plus? Am strans ursuletii pentru girafa, dar din pacate am ratacit cardul de fidelitate, iar fara acesta nu se valideaza premiul
inca mai e valabil concursul asta? donez si eu ursuleti pt un card, pt cine sta in zona pta delfinului... avem deja girafa de anul trecut vrem un ursulet.