Tzeapa ursuletii pampers
Raspunsuri - Pagina 4
kover spune:
noi prin 15-16 decembrie ,in plic ,prin posta l-am pus.azi ne-a spus curierul ca de doua zile imparte jucarii,si mai are citeva de dus.
OrbuGabi spune:
Multumesc mult ,inseamna ca eu daca am pus plicul pe 23 dec. mai am de asteptat sper sa ajunga.
silvia_d spune:
buun...eu am ursuletii...de unde iau talonul ala de concurs?ati spus ca poate sa vina acasa prin posta!pai,de unde stiu aia ca-s mama si ca folosesc firma pampers!?
crangutalil spune:
mai fetelor, eu am pus plicul pe 15 dec si inca nu mi-a venit jucaria....Inteleg ca e un curier care o aduce.Si daca nu ma gaseste acasa ce se intampla?Ca eu am tot cautat la cutia postala de cand ati zis voi ca au venit jucariile si nimic.Sunt tare suparata...Chiar vroiam jucaria,de-aia m-am si zbatut sa strang ursuletii si sa-i trimit repede...
Gabi_K spune:
Crangutalil, mai bine foloseai scutece la fel de bune ca Pampi si mai ieftine... si din diferenta de bani cumparai de mult jucaria!
Eu sper sa ajunga la voi jucariile!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
OrbuGabi spune:
quote:
Originally posted by Gabi_K
Crangutalil, mai bine foloseai scutece la fel de bune ca Pampi si mai ieftine... si din diferenta de bani cumparai de mult jucaria!
Eu sper sa ajunga la voi jucariile!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Ce alte scutece sunt la fel de bune dar mai ieftine? Eu am avut experiente neplacute cu alte marci de scutece.
ralwka spune:
Am primit jucaria!!!!!!!!!!!! Eram convinsa ca fusese o mare tzeapa, insa azi am primit-o. Nu am trimis decat cei 6 ursuleti pentru ca atat aveam in momentul in care am primit plicul si ma si tenta ratusca pentru baita. I-a placut mult fetitei mele insa nu in apa s-a jucat cu ea, ci a jucat un meci de fotbal pe cinste .
Plicul l-am trimis in decembrie, pana in Craciun.
crangutalil spune:
N-am primit jucaria inca, dar am sunat la nr lasat de cineva pe forum si m-a cautat pe calc si mi-a zis ca sunt pe lista si ca sapt asta imi vine girafa,asa ca m-am linistit.Si Gabi, ce alta marca de scutece sa folosesc?Mai ieftine?Am incercat bella, bunicele dar nu absorb ca Pampers, libero nici atat, se irita la fundulet...Ce alte idei mai ai?Noroc ca e mare deja si ziua incerc s-o las fara pampers, ca cere la olita, asa ca sper de acum sa fac economii la pampers.
OrbuGabi spune:
Nici eu nu am primit jucaria si tocmai am sunat la nr. de tel lasat pe forum si mi-au spus ca daca nu ajunge jucaria sapt. asta sa revin cu un tel sapt. viitoare.
Sper sa ajunga./
codruta_grg spune:
Eu cand am primit plicul din Billa mi s-a spus ca nu este termen limita d etrimitere a ursuletilor. Am strans si am trimis plicul acum 2 saptamani. Nu stiu cum ati strans atatia ursulei (abia am strans 12). Ma gandeam de acum sa strang pt girafa, dar cand v-am citit ..mi-am dat seama ca Petra nu va mai purta papmersi pana termin de strans....
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi