Tzeapa ursuletii pampers
Raspunsuri - Pagina 3
adina2007 spune:
am uitat sa va spun. Daca aveti intrebari, sunati la Care Direct (cei care trimit jucariile) - numarul de telefon este 2038969. Eu acolo am sunat.
Va pup:)
hcclara spune:
Eu cred ca-i veti primi, o prietena de a mea, dar asta acum vreo 2 ani s-a intamplat, tot asa a trebuit sa umple un caietel cu ursuletii de pe pampersi si a primit o galeata de duplo, super faine si pare- mi-se ca si un pachet de pampersi, la fel si o prietena de a ei, au facut impreuna. dar apoi a incetat actiunea asta, acum se primesc cupoane din cand in cand si platim 3 euro mai putin la megapachet.
Sa scrii in cazul ca ai primit, sunt si eu curioasa.
Numai bine, Claudia.
(a, aici cateodata in pachet dar mai rar, asa pe la craciun sau pasti sunt gratis ba servetele ude, ba asa o lampa de nopate, sau cate o steluta de plus in forma de stea...)
hcclara spune:
scuze, am scris steluta de plus in forma de stea :)))))))) sunt obosita, si suparat foc ca mi-s copii bolnavi, clar ca daca e steluta are forma de stea
strumfi2004 spune:
fetelor, am primit ieri jucaria de la fisher price!
desi am trimis plicul chiar in ultima zi, si citisem sub acesta, iata ca a sosit, pana la urma nu fu tzeapa!
Gratiela, mamica strumfilor Maria si Stefan
Mercedes spune:
Paiii care ii ultima zi -in regulament scrie 30 decembrie
2007
,,Campania se desfasoara in perioada 7 Decembrie 2006 – 30 Decembrie 2007 si se va incheia cand stocul de produse oferite ca premiu se termina. Campania poate fi prelungita de catre Organizator printr-un act aditional la prezentul regulament,,.
Eu am trimis la sfarsitul lunii ianuarie.
crangutalil spune:
Eu n-am primit inca jucaria...Si am trimis plicul pe 15 decembrie....Cat sa mai astept?
kover spune:
acum a sosit curierul cu girafa.deci nu a fost o teapa!!e misto jucaria.Robert deja se joaca cu ea!sper sa ramina intreaga pina va creste si Kristian(5 luni).
OrbuGabi spune:
Vad ca ati inceput sa primiti jucariile eu inca nu am primit nimic ,,am trimis plicul pe 23 Decembrie,sper sa nu se fi pierdut pe drum.
anymony spune:
NU DATI CU ROSIII!!!!!
eu am primit jucaria-ratusca care sta in bila cu apa. acum 2 zile. Si cel care mi-a adus-o mai avea de dat vreo 4 in IASI.
Poate o sa primiti si voi. Rabdare.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
OrbuGabi spune:
Fetele care ati primit jucaria voi la ce data ati trimis plicul ......si ati pus plicul la cutia postala simplu?