Tzeapa ursuletii pampers

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andali spune:

Si eu am trimis inca de f. demult si nu am primit nimic, niste mincinosi:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu abia luasem pliantul ala de la Carrefour, acum maxim o luna si tocmai strangeam ursuletii. Dar mie mi-a zis aia in mod expres ca nu are limita de timp promotia, cand ii strang sa ii trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Nu stiu daca conteaza....imi dau si eu cu parerea, dar...ati trimis scrisorile cu confirmare de primire? poate vor spune ca nu au primit nimic si nu puteti face dovada ca ati trimis plicurile.

rolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Si eu string ursuletii. dar n-am pliant.
Poate cineva sa-mi spuna care este numarul minim de ursuleti?
Eu n-am strnis decit vreo 7 pana acum ca am bebe mic, de 6 saptamani si nu-i ...cacacios.

Ruxmax

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

RUXMAX daca intri pe site-ul dat de maria_alexia ai sa vezi acolo numarul de ursuleti si jucaria,numarul minim este de 6 ursuleti.
crangutalil chiar ieri am,vrut sa deschid si eu un subiect despre asta,dar nu am avut timp.Eu am trimis plicul inainte de Craciun,si chiar ma intrebam ce s-a intamplat de nu mai ajunge jucaria.
rolo nu se puteau depune cu confirmare de primire pt. ca este adresa cu -C.P.......cel putin asa mi-a spus doamna de la oficiul postal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETELOR-si eu am trimis inainte de sarbatori 2 plicuri si dupa sarbatori 2( pt prietene) si nici un raspuns
Sunt totusi o firma mare, pot/e legal sa faca asa ceva, doar pt a avea adresele in baza de date???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Si aici, in America, sint o gramada de concursuri de genul asta. Si cam la toate spune ca trebuie sa le dai 6-8 sau 8-10 saptamini pina la primirea cadoului.
Dureaza tot procesul asta, de la primirea informatiilor trimise de voi, trimiterea comenzii la depozit (ca doar nu iau jucaria de pe raft si o pun in sacosa sa o trimita), primirea jucariei la shipping, impachetarea, emiterea facturii (chiar daca este premiu, ei trebuie sa o aibe in evidenta), trimiterea la voi prin posta, apoi tine de posta romana sa v-o aduca acasa.
Chiar si daca ar trebui sa ridicati jucaria de la un magazin, banuiesc ca si acolo trebuie sa sunati si sa le spuneti, ca sa aibe jucaria respectiva in depozit.

Asa ca stati linistite, ca o sa primiti jucarioarele. Noi le-am primit de fiecare data

Pupici.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

noi am trimis plicul(l-am primit de la selgros)in 15 sau 16 decembrie.raspuns-NU.eu cred totusi ca sint seriosi si ca tot procesul asta dureaza si ca va sosi jucaria.eu am trimis multi ursuleti-ca doar am doi cacaciosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Se pare ca n-a primit nimeni raspuns, desi si altii ca si mine au trimis in jur de 15 dec, deci la inceput.Sa speram ca totusi vor veni, ca dureaza mai mult cum spunea cineva.Si eu ochisem tot girafa,ca era cea mai potrivita pt varsta fetitei mele.Poate macar de Pasti,i-o pot da fetitei mele ca de la iepuras.Si atunci probabil va fi prea mare pt genul ala de jucarie.Aste e, om trai si om vedea, rog fetele care primesc totusi sa ne anunte si pe noi.
Cranguta, Codrut si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina2007 spune:

Stati linistite, eu am sunat la cei care trimit jucariile pentru cardul Pampers si mi-au spus ca vor fi trimise in cel mult 2 saptamani. A fost nevoie de timp sa le pregateasca.
Deci, le vom primi:) ca si noi am trimis:))

Mergi la inceput