Tzeapa ursuletii pampers

Tzeapa ursuletii pampers | Autor: crangutalil

Link direct la acest mesaj

Fetelor, sunt foarte dezamagita....Multe dintre voi stiti ca prin decembrie in Metro, Carrefour, Cora erau niste fete care iti spuneau ca daca lipesti un nr. de ursuleti de pe pachetele pampers primesti o jucarie de la Fisher-Price, in functie de nr. de ursuleti.Ei bine, m-am chinuit sa fac nr. de ursuleti, i-am lipit, i-am pus la posta cu plicul lor si....nimic.Si a trecut mai bine de o luna.Astia chiar isi bat joc de noi?E cineva care chiar a primit jucaria la aceasta promotie?Ca eu sunt tare suparata,chiar as fi vrut acea jucarie pt fata mea si nu-mi permit sa i-o cumpar.Voi ce stiti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nu am participat la concursul asta...dar iti pun o intrebare: scrie pe undeva ca oferta este in "limita stocului disponibil"?....daca da, e posibil sa nu vezi jucarica respectiva.
eu am patit asa la o firma de cosmetice care ofereau un cadou gratuit...si nu am vazut chestia cu "limita stocului"...cand am sunat la firma respectiva sa-i intreb de ce nu am beneficiat si eu de oferta lor mi s-a zis ca au stocul respectiv pe 0...

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Noi am intrebat la Baby expo la standul celor de la Pampers de concurs si ne-au spus ca ei nu stiu nimic pentru ca respectivul concurs nu e organizat de ei ci de supermarketuri. Deci acolo ar trebui sa te interesezi.

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Alexxia, si pe fetita mea tot Thea o cheama.Exact asa,Thea.Din ce tin minte , pe plic era ceva cu procter & gamble, poate e vreo mamica care lucreaza acolo si stie ceva?Nu au treaba supermarcheturile,la ei vin acele fetiscane si isi pun masuta si fac promotie,credeti ca n-am intrebat?Chiar si acele fetiscane nu au nici o vina, ele sunt platite doar sa dea acele plicuri cu talonul de concurs.De stoc limitat sau disponibil nu scria nimic, scria ca in cel mai scurt timp veti primi jucaria prin posta.Deci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Aaa serios si eu care adunam ursuleti....m-am linistit

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Initial creeata de crangutalil

Fetelor, sunt foarte dezamagita....Multe dintre voi stiti ca prin decembrie in Metro, Carrefour, Cora erau niste fete care iti spuneau ca daca lipesti un nr. de ursuleti de pe pachetele pampers primesti o jucarie de la Fisher-Price, in functie de nr. de ursuleti.Ei bine, m-am chinuit sa fac nr. de ursuleti, i-am lipit, i-am pus la posta cu plicul lor si....nimic.Si a trecut mai bine de o luna.Astia chiar isi bat joc de noi?E cineva care chiar a primit jucaria la aceasta promotie?Ca eu sunt tare suparata,chiar as fi vrut acea jucarie pt fata mea si nu-mi permit sa i-o cumpar.Voi ce stiti?

eu colectionez inimioare in functie de ce produse cumpar(firmele pampers,nestle si fisher-price). cand am acumulat 25 inimioare m am dus si mi a dat o jucarie fisher-price(eu fac cumparaturi in carrefour).nu e acelasi concurs? tine pana in martie...cred ca nu e vorba de acelasi concursandreea25 +ariana-irina (04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Promotia cu ursuletii tine de procter& gamble, nu de super-market-uri. Regulamentul e aici: http://www.pgbalkans.com/ro/pampers_reg.asp
Se spune intr-adevar ca nr jucariilor e limitat undeva sub 20.000.

Si eu care tocmai stransesem ursuletii sa-i trimit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Am citit si eu regulamentul de pe Procter and Gamble, dar n-am aflat nimic nou.Direct de la fetele alea nu puteai sa iei jucaria, ca am incercat.Iar faptul ca poate n-au mai fost, am o nelamurire,promotia a inceput pe 7 dec.2006, ar fi tb sa tina pana in dec 2007.Pai eu am pus plicul la posta pe 15 dec.2006, deci la o sapt. dupa ce a inceput o promotie pt un an si n-am mai prins jucarie?Refuz sa cred asa ceva.Iar in plic sigur am completat totul corect.Intrebarea mea e:in cat timp ar tb sa vina aceasta jucarie?Stau tot in Buc.Cat putea sa faca plicul pana la ei, sa procesesze datele, etc?A trecut mai bine de o luna.De-asta sunt revoltata si dezamagita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Nici noi nu am primit jucaria desi am trimis printre primii (asa credem noi...)

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alondra25.2006 spune:

Si noi am trimis,inca doua plicuri ca suntem mai lacomi,dar nici un raspuns.Unul l-am trimis inainte de anul nou,pe 29 dec si al doilea prin 8 ianuarie.

Vrem jucariile promise....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia

Promotia cu ursuletii tine de procter& gamble, nu de super-market-uri. Regulamentul e aici: http://www.pgbalkans.com/ro/pampers_reg.asp
Se spune intr-adevar ca nr jucariilor e limitat undeva sub 20.000.

Si eu care tocmai stransesem ursuletii sa-i trimit...

Inseamna ca nici ei nu stiu de capul lor.
Corect era sa anunte daca lotul de jucarii disponibile s-a terminat. Eu am vazut din nou reclama cu concursul in "Mami" ultimul numar.
Oricum eu am aruncat ambalajele , si am cumparat de la Fisher Price ceva asemanator girafei ( ca noi pe aia o ochisem )

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput