Naturiste si homeopate (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by danyalo

adimercedes- felicitari!- sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!
Eu va citesc din umbra....mai iau din naturistele postate aici de voi...insa mai scap si la dulciuri,carnita...
Eu intentionez sa fac Fiv in primavara si pana atunci o sa o tin doar cu naturistele...fara stimulari! Momentan iau multi maca -FL si acifol! O sa incep si cu ceai verde- frunze ca sa mai dau jos si ceva sunculitza!
azi am cumparat Vitex fruit si as dori sa incep sa-l pap! Trebuie inceput intr-o anumita zi a CM-ului?Eu am fost diagnosticata in urma laparoscopiei cu ovare micropolichistice- pt. care s-a facut driling ovarian!Analizele hormonale au iesit f. bune- desi au fost facute in 2 locuri diferite!Ce as mai putea lua? Mentionez ca fac aceste lucruri pt. a ma prezenta onorabil la Fiv... sperante pe cale naturala nu mai am... av. in vedere o tr. infundata la uter, micropolichisturile, anovulatie si oligoastenozoospermia sotului!
Va multumesc ...si va admir pt. tenacitate !
dany

Danyalo, multumesc. EU iti tin pumnii sa iasa totul bine. Pana la FIV ai grija de tine si de sanantate. Te-ai gandit bine cu Vitexul, mai ales daca iei maca deja. Doar ca s-ar putea sa iti scada libidoul. Insa sper sa contracareze MACA aceste efecte. Alimentatia e iarasi importanta. Si daca manaci carne si dulciuri (din cand in cand), e important sa fie cat mai naturale. Iti tin pumnii sa fie totul bine.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iumosa spune:

adimercedes: Felicitari pentru sarcina si sa ai un bebe sanatos, cuminte, destept si frumos.

Urmaresc de mult timp postarile tale si erau zile in care tu erai sufletul acestui subiect, cautand tratamente, incurajand fetele etc. si de aceea ma bucur foarte mult pentru tine, pentru voi. Vroiam sa te intreb daca pentru tine este prima sarcina si daca si sotul a avut probleme sau doar tu (ai avut si altceva in afara de PCOS?).

Inca o data felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by adimercedes

Fetele, iubitele, vin sa va dau vestea pe care cred ca fiecare doriti sa o dati colegelor de asteptare: sunt . Stiu de exact o saptamana, dar inca nu realizez ce mi se intampla .

Doamne Adimercedes ce bucurie!
M-a bufnit plansul cand am citit ce ai scris. Nu exista cuvinte care sa exprime cat de mult ma bucur pt tine si cat de mult inseamna asta si pt noi celelalte fete care ne luptam cu PCOS.

Acum ... daca asigurarea iti permite sa-ti alegi atat medicul cat si spitalul alege un medic bun, care are experienta pe infertilitate si urmarirea sarcinilor cu potential de risc si un spital care are o sectie neonato pt bebelusi nascuti prematur f bine pusa la punct caci la femeile cu PCOS este mai mare riscul de nastere prematura.
De asemenea ma alatur lui dj mama in privinta diabetului gestational. Pers cu PCOS au risc crescut de diabet gestational. de asta e ffffffff important sa nu iei mult in greutate caci si asa riscul de diabet gestational este mai mare decat la alte femei. Urmareste-ti atat glicemia cat si insulina ... si cand ma refer la glicemie nu ma refer la testul ala cu sange din deget ci la glicemia testata din sangele venos si neaparat a jeune (pe nemancate). De asemenea in primul trimestru de sarcina atentie la progesteron! Destule fete cu PCOS au deficienta progesteronica. Se gaseste pe acolo Utrogestan? Si cere dr tau sa iti faci si progesteronul.

Trimit pusici la greu si la mamica si la burtica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iumosa

adimercedes: Felicitari pentru sarcina si sa ai un bebe sanatos, cuminte, destept si frumos.

Urmaresc de mult timp postarile tale si erau zile in care tu erai sufletul acestui subiect, cautand tratamente, incurajand fetele etc. si de aceea ma bucur foarte mult pentru tine, pentru voi. Vroiam sa te intreb daca pentru tine este prima sarcina si daca si sotul a avut probleme sau doar tu (ai avut si altceva in afara de PCOS?).

Inca o data felicitari!

iumosa

Iumosa, multumesc pt urari. Am sa raman in continuare cu voi, scumpele mele. Nu ma las eu de voi, ca sunt naturista convinsa.

Da, e prima sarcina. Problemele erau la mine (cicluri aiurea, ingrasat, pilozitate, acnee etc toate indicand PCOS), desi analizele imi ieseau bine. Nu stiu daca am avut si altceva. Nu cred. Cred ca a fost doar dezechilibru hormonal cu care m-am chinuit ani la rand. Sotul a facut spermograma si i-a iesit ok, nu perfect, dar ok. Insa si el a luat ulei de peste cu mine. Cred ca si asta a ajutat la amandoi.

Fetelor, am uitat sa precizez ca am si uter retrovers. Si dupa fiecare am stat pe burta 20-30 de minute, uneori chiar adormeam asa si ma trezeam dupa 1-2 ore...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

adimercedes, am reusit sa citesc din urma povestirea de inceput a " calatoriei " de 9 luni si m-am emotionat tare de tot ca nu stia sotul de ce plang la calculator . FELICITARI MAMICO ! Ma bucur din tot sufletul pentru reusita ta . Asa ca iti doresc si eu o sarcina fara griji, asteptarea sa-ti fie cat mai usoara si placuta si sa ai un sanatos tun si care sa-ti lumineze viata, ca mult ai asteptat momentul asta ! FELICITARI INCA O DATA .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gudinde

quote:
Originally posted by adimercedes

Fetele, iubitele, vin sa va dau vestea pe care cred ca fiecare doriti sa o dati colegelor de asteptare: sunt . Stiu de exact o saptamana, dar inca nu realizez ce mi se intampla .

Doamne Adimercedes ce bucurie!
M-a bufnit plansul cand am citit ce ai scris. Nu exista cuvinte care sa exprime cat de mult ma bucur pt tine si cat de mult inseamna asta si pt noi celelalte fete care ne luptam cu PCOS.

Acum ... daca asigurarea iti permite sa-ti alegi atat medicul cat si spitalul alege un medic bun, care are experienta pe infertilitate si urmarirea sarcinilor cu potential de risc si un spital care are o sectie neonato pt bebelusi nascuti prematur f bine pusa la punct caci la femeile cu PCOS este mai mare riscul de nastere prematura.
De asemenea ma alatur lui dj mama in privinta diabetului gestational. Pers cu PCOS au risc crescut de diabet gestational. de asta e ffffffff important sa nu iei mult in greutate caci si asa riscul de diabet gestational este mai mare decat la alte femei. Urmareste-ti atat glicemia cat si insulina ... si cand ma refer la glicemie nu ma refer la testul ala cu sange din deget ci la glicemia testata din sangele venos si neaparat a jeune (pe nemancate). De asemenea in primul trimestru de sarcina atentie la progesteron! Destule fete cu PCOS au deficienta progesteronica. Se gaseste pe acolo Utrogestan? Si cere dr tau sa iti faci si progesteronul.

Trimit pusici la greu si la mamica si la burtica

gudinde, multumesc mut pt urari si pt precizari.

O sa ma tin atent sub observatie. I-am spus medicului de familie despre grijile mele legate de PCOS si mi-a zis ca el nu poate prescrie nimic si sa vorbesc cu ginecologul. Acum sa vedem ce zice doctorul cand ajung la el. Oricum, spitalul e unul f bun, cu sectie de neonato si toate nebuniile, o sa mergem sa vedem sectia de materninate si de neonato cat de curand, dupa vizita la medicul ginecolog.

Oricum, pana la 5 sapt de sarcina (cand am aflat) am baut ceai de napraznic, care e progesteronic. Dar o sa intreb de Utrogestan. DEsi aici nu ti se da nimic decat daca sunt probleme...

O sa va tin la curent.

samburici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by L5845

adimercedes, am reusit sa citesc din urma povestirea de inceput a " calatoriei " de 9 luni si m-am emotionat tare de tot ca nu stia sotul de ce plang la calculator . FELICITARI MAMICO ! Ma bucur din tot sufletul pentru reusita ta . Asa ca iti doresc si eu o sarcina fara griji, asteptarea sa-ti fie cat mai usoara si placuta si sa ai un sanatos tun si care sa-ti lumineze viata, ca mult ai asteptat momentul asta ! FELICITARI INCA O DATA .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Lau-Meli, multumesc mult de tot. Iti tin pumnii sa ai mult succes cu proiectul bebe!!!!

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Adimercedes: Eu am inceput tratamentul lui A. de o saptamana si incerc sa ma tin......e un pic complicat, e si un produs pe care nu-l suport....dar mergem inainte.....cat despre rezultate e prea devreme.....
Inca o data : FELICITARI!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Denisabia eu am luat omega 3 de la Dopell Herz pt ca asa mi-a recomandat Gudinde . Se mai gaseste si de la alte firme dar nu sunt la fel de bune.
Despre capsulele de usturoi (de la GNLD)iti pot posta aici cate ceva:
Indicatii:
· Ajuta la prevenirea si tratarea bolilor cardiovasculare (tahicardie, spasme ale arterelor coronare, angina pectorala, infarct miocardic, tromboze arteriale, arteroscleroza).
· Reduce tensiunea arteriala.
· Obezitate si dereglari metabolice: asociat cu Omega3 reduce grasimile alterate din organism prin intensificarea arderilor.
· Diabet: scade nivelul sanguin al colesterolului si trigliceridelor.
· Este indicat persoanelor cu imunitatea scazuta pentru prevenirea si tratarea virozelor respiratorii, bronsitelor mai ales in perioadele in care umezeala este ridicata, iar temperaturile sunt oscilante.
· Protejeaza organismul de infectii cu virusi, bacterii, ciuperci fiind indicat in cazul contaminarii cu paraziti intestinali.
· Accelereaza procesul de refacere al pielii si potenteaza vindecarea ranilor sau a negilor (veruci).
· Contribuie la reechilibrarea hormonala a organismului.
· Indicat in cazul edemelor de natura hormonala, renala sau cardiaca.
· Cancer de colon: efect puternic antiinflamator #351;i cicatrizant la nivelul colonului

Danyalo sfatul meu este ca dc vrei sa faci FIV si ai ovare micropolichistice sa iei numai Vitex Fruit fara Maca. Eu le-am luat impreuna si nu simteam mare lucru dar de cand am renuntat la maca simt ca se lucreaza ceva acolo . Tu o sa te stimulezi mult la FIV si maca te stimuleaza si ea acum. E bine sa faci o pauza inainte de FIV si microchisturile alea tb sa se curete. Stii ca se formeaza de la foliculii nesparti. Eu iau VITEX FRUITpt un chist hematic si am doar o luna de tratament. Vreau sa fac 3 luni cu 3 capsule/zi si apoi de intretinere cate 2/zi sau una.
Eu cred ca nu e bine sa combinam maca cu vitex pt ca amandoua sunt reglatori hormonali si de aceea nu simteam eu nimic.
Adimercedes sa stii ca la mine nu a taiat apetitul pt ci din contra l-a accentuat. Deci fiecare organism raspunde diferit la vitex. Eu cred nu e numai progestativ . O sa ma mai inca o data la prospect .
Denisa eu zic sa incerci si tu VITEX-ul care e f bun pt PCOS si hirsutism , acnee ... Saw Palmetto ar fi bine dc l-ai gasi simplu pt ca in Multi Maca e si tribulus terestris care face sa creasca testosteronul care la tine e in exces.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

fetelor, ce tratament naturis imi recomandati pt ovare polichistice?Nu mai vreau sa aud de doctori, serios.Vreau si eu un bb, nu mai pot. Mentionez ca ultimul cm l-am avut pe 18 dec, il am ceva mai neregulat...intre 30 si 40 de zile. Deja am o intarziere de 5 zile.La inceputul anului am fost lovita de o infectie in gat , am luat antibiotice si acum nu stiu dca intarzierea e de la ele. Va pup si astept raspunsul vostru.

Mergi la inceput