Naturiste si homeopate (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

fifycel mai simplu ar fi sa faci un test sa vezi daca esti sau nu insarcinata!
intarzierea s-ar putea sa fie si de la antibiotice....ca asa am patit si eu!
dar poate nu....
sper ca fetele sa-ti spuna ceva despre tratamentul pe care-l doresti...eu iti doresc sa ai parte cat ma repede de

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by maria08

Buna dimineata!
Adimercedes: Eu am inceput tratamentul lui A. de o saptamana si incerc sa ma tin......e un pic complicat, e si un produs pe care nu-l suport....dar mergem inainte.....cat despre rezultate e prea devreme.....
Inca o data : FELICITARI!!!!!!

Maria, stiu ca e greu, scumpa. Dar se poate. Incearca sa iti faci o rutina pe care sa o inveti. Si sa adopti tratamentul ca parte integranta din viata ta ca spalatul pe dinti sau dusul. O sa vezi ca se poate. E mai greu la inceput, dar dupa 2-3 saptamani iti intri in mana.

Mult succes iti doresc si multa sanatate .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

Violeta...am facut aseara un test, a iesit negativ. Eu in continuare ...nu prezint nici un simptom...adica nici de sarcina ...dar nici ca as urma sa fiu invadata de inamici. pupicei la fata...si merci de raspuns.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fify

fetelor, ce tratament naturis imi recomandati pt ovare polichistice?Nu mai vreau sa aud de doctori, serios.Vreau si eu un bb, nu mai pot. Mentionez ca ultimul cm l-am avut pe 18 dec, il am ceva mai neregulat...intre 30 si 40 de zile. Deja am o intarziere de 5 zile.La inceputul anului am fost lovita de o infectie in gat , am luat antibiotice si acum nu stiu dca intarzierea e de la ele. Va pup si astept raspunsul vostru.

fify, ce analize ai facut? Ce rezultate ai avut? Ai incercat si alte tratamente?

Eu iti recomand tratamentul Liviei simplificat - vezi prima pagina. Daca ai nevoie de detalii sa imi spui si ti le dau cu placere.

Daca vrei un tratament minimal, eu zic sa iei ceai de napraznic (4 cani/zi), ulei de peste (2 capsule/zi timp de 1 luna dupa care continui cu 1 capsula), vit. E (1 capsula Z5-19 - corectare) si pulbere de orz verde (1-2 linguri pe zi). Daca stii ca nu e bebe acum, poti lua mugur de zmeur pt a provoca contractii uterine, respectiv menstruatia. Tratamentul e minim 3 luni. Plus mancat sanatos, variat, cel putin 2L apa/zi (in afara celorlalte lichide) si miscare de 3 ori pe sapt cate cel putin 40 de minute (alergat, plimbat alert, bicicleta, aerobic la sala, inot etc).

Multa sanatate si sa ne tii la curent cu ce decizi si ce evolutie ai.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki-miki
[Adimercedes sa stii ca la mine nu a taiat apetitul pt ci din contra l-a accentuat. Deci fiecare organism raspunde diferit la vitex. Eu cred nu e numai progestativ . O sa ma mai inca o data la prospect .

Miki

Miki, ai noroc ca nu are efectul asta la tine. Poate e contracarat de celelalte plante pe care le iei. In vremurile Greciei antice se dadea Vitex Agnus Castus fecioarelor pt a le taia apetitul sexual si a le pastra fecioria pana la maritis. Si pe mine aproape m-a feciorit , desi luam si alte chestii. E bine de stiut ca are si acest efect, desi pe prospect nu e trecut, ca si eu am citit prospectul la vremea respectiva.

Oricum, mult succes, iar daca ce iei iti face bine, continua cu inima usoara, ca nu e musai sa aiba identic aceleasi efecte. Doar avem atatea exemple de plante care la unele fete ajuta, iar pe altele le da peste cap (cred ca iti aduci aminte discutiile despre MACA sau BU). Nu toate suntem la fel, ceea ce in unele cazuri e foarte bine...

Te-am pupat .

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

Adimercedes...ultima data cand am fost la medic mi-a spus ca am sterilitate primara, ovare cu aspect polichistic.Mi-a dat sa fac dozari hormonale si nu am ajuns la el sa mi le citeasca , deoarece era plecat.Acum nu am bani sa merg la control. Nu stiu de ce am un cm neregulat, nici el nu a stiut sa-mi spuna...si de aceea , probabil , mi-a dat dozarile.B a imi vine la 31 de zile, ba la 33, ba la 35, la 37. Sunt bulversata rau. Hai ca va dau rezultatele la dozari..poate mi le elucideaza una din voi:
-estradiol 69.00 ( val normala 48-309pg/ml)
-progesteron 7.72 ng/ml (val normala 5.25-38.63)
-prolactina 24.28ng/ml ( val normala 1.39-24.20)
-17 cetosterizi( urina...probabil ceva legat de suprarenale) rezultatul meu este 12.60 mg/24h (val normala 8.00-10.00)

iti multumesc de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

miki-miki din ce am citit pe net Saw palmetto se foloseste cu predilectie in adenomul de prostata.Nu e singur in nici un produs ,e alaturi de alti componenti.Ce mi s-a parut mai apropiat de ce am nevoie e aici http://www.anti-aging-systeme.com/menu/produkt/Prostata_Formula.php(scuze de reclama , dar vreau si sfatul vostru , fiindca nu stiu cat de potrivit e).Vitex-ul nu l-am luat , fiindca m-au cam speriat efectele secundare pe care le-ati spus voi.Stiu ca depinde de la om la om , poate imi fac curaj si iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

quote:
Originally posted by chivutamonica

Ancuca,poti sa iei Maca dar inainte de analize cu 12 ore sa nu iei nimic,apa poti sa bei,atit.
Eu,sunt bine din 2 ianuarie am inceput sa fac analize dupa analize foarte amanuntite,inclusiv colesterolul care ma dat peste cap,trebuie sa fac tratament si pe urma v-om vedea.
,MONI

chivuta

Moni-merci mult iubita,pt.tot!Am hotarat sa iau Maca dupa ce fac analizele.Deci nu pot sa beau nimic inainte cu 12 ore?Why?

Ma bucur ca te simti mai bine si ca ai decis sa-ti faci toate analizele.Sper sa-ti iasa toate in limite normale.
Cat priveste colesterolul,stai linistita ca il poti regla.
Am sa-l fac si eu,cred ca o sa-mi iasa ft.nasol pt.ca mananc dulciuri si grasimi la greu,iar stresul ma omoara.Oricat asi incerca sa fiu linistita si rabdatoare,nu reusesc.Ma gandesc incontinuu la faptul ca trece timpul si BB nu mai apare...

Pupici si mult succes in toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

quote:
Originally posted by adimercedes
Lau-Meli, multumesc mult de tot. Iti tin pumnii sa ai mult succes cu proiectul bebe!!!!

Merci si eu pentru urare si ma rog sa te auda DD si sa imi implineasca si mie dorinta de a avea . Pana atunci, nu am decat sa astept cumintica si sa-mi fac tratamentul. Apropo, are ceva daca fac o pauza de vreo saptamana de BU si continui doar cu Maca? Nu de alta dar, am niste arsuri la stomac de la tinctura si din cauza asta vreau sa fac pauza. fata pe burtica

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Denisa uite aici ceva pt femei care contine si saw palmeto: http://www.terapii-naturiste.com/calivita/articole-despre-produse/vital-woman-esential-pentru-femei.htm
dar nu stiu dc iti convine pt ca iti desteapta pofta de .
Cu ce te-a speriat vitexul? Eu zic ca e f bun pt tine. O sa caut ce am postat eu dintr-o brosura aici despre el la un capitol mai vechi.

Miki

Mergi la inceput