Naturiste si homeopate (28)
Raspunsuri - Pagina 8
denisabia spune:
Sarutmana miki-miki!Dand cautare pe google am gasit ca Saw palmetto e regasit in produsul de la Forever living , Multi-Maca.Am folosit mai multe de la ei , rezultatul e destul de bun.Sa fi si consecvent.Apropo ca-i sezonul asta rece au un balsam de buze foarte bun , eu aveam probleme ca mi se crapau intr-una acum numai am probleme, de vreo 2 ani il tot cumpar.
Revenind la ce vroiam sa intreb , e daca a folosit cineva ,dupa ce l-a luat s-a schimbat ceva in bine?Am vazut ca era scris si pe forum despre el mai demult.
miki-miki si ti s-a stricat leptopul din cauza ca l-ai scapat?S-au dus banii pe apa sambetei.Toate trebuie sa se strice , ca altfel ar da firmele faliment.
dj_mama spune:
chivuta, ar mai fi o a treia cauza: se mosteneste asta cu colesterolul ca si cu tensiunea dealtfel
danyalo spune:
adimercedes- felicitari!- sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!
Eu va citesc din umbra....mai iau din naturistele postate aici de voi...insa mai scap si la dulciuri,carnita...
Eu intentionez sa fac Fiv in primavara si pana atunci o sa o tin doar cu naturistele...fara stimulari! Momentan iau multi maca -FL si acifol! O sa incep si cu ceai verde- frunze ca sa mai dau jos si ceva sunculitza!
azi am cumparat Vitex fruit si as dori sa incep sa-l pap! Trebuie inceput intr-o anumita zi a CM-ului?Eu am fost diagnosticata in urma laparoscopiei cu ovare micropolichistice- pt. care s-a facut driling ovarian!Analizele hormonale au iesit f. bune- desi au fost facute in 2 locuri diferite!Ce as mai putea lua? Mentionez ca fac aceste lucruri pt. a ma prezenta onorabil la Fiv... sperante pe cale naturala nu mai am... av. in vedere o tr. infundata la uter, micropolichisturile, anovulatie si oligoastenozoospermia sotului!
Va multumesc ...si va admir pt. tenacitate !
dany
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by violeta69
adimercedes nu stiam de capsule de usturoi...o sa iau,ca nu strica!!!
nu stiu ce sa zic de efecte....probabil ca o sa fie unul si bun
si iti multumesc pt tot
si stai pe langa noi sa ne incurajezi....
sau venim noi la tine?!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
Violeta, vezi ca am postat aici despre capsule de usturoi si efectele lor. S-ar putea sa fie acum 2-3-4 capitole. Poate vreuna din fete are linkul exact. Ajuta, sa stii. Mai ales ca cred ca tensiunea ta e pe baza de stres.
Multa sanatate .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by adelamaria
Adimercedes, FELICITARI!!!!!
M-am bucurat tare mult cand am citit vestea cea mare, chiar daca nu te cunosc decat din mesajele de pe DC!! Nu stiu, e un fenomen tare ciudat pentru mine: de obicei sunt o fire mai cinica in viata reala, nu prea mai am incredere in nimeni si nimic, dar pentru fetele de pe DC ma bucur intotdeauna!
Iti doresc o sarcina usoara de care sa te te bucuri in fiecare clipa si un bebe perfect! Il meriti pe deplin!
Adelamaria, multumesc mult de urari. Intr-adevar, parca DC ne face mai bune si mai calme si mai rabdatoare. Dar ne si baga in priza mai cu viteza ...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Idaira
Vai,ce m-a bucurat mesajul tau! Felicitari din toata inima!!!! Deschisessem calculatorul ca sa va citesc ,ca de obicei,in rutina mea zilnica,trista si pesimista,cind colo citesc mesajul tau,mi-a sarit toata dispozitia proasta care o aveam si un zambet mi s-a intiparit pe fata. Bravo!!!Asta da motiv ! Sa dea Dumnezeu ca toata sarcina sa fie bine ,fara probleme si sa aveti un bb sanatos!
Si eu cred ca te-a ajutat mult tot ceea ce ai luat.Iar in privinta produselor organice nici nu incape vorba,diferenta e astronomica;si eu mi-as lua constant daca as avea de unde(tocmai vorbeam cu sotul de diferenta uriasa intre produsele care ni le trimit ai mei de la tara,fara nici un fel de produs chimic si celelalte).
Inca o data,felicitari !!!!
Idaira, multumesc mult, scumpa. Ma bucur ca am reusit sa va molipsesc si pe voi. Am inceput cu buna dispozitie. Acum urmeaza restul .
Sa stii ca merita sa faci efortul sa iei produse organice. Stiu ca atunci cand eram in RO tata umbla prin piete dupa tarani pe care ii stia si lua produse fara pesticide de la cei in care avea incredere. Aici nu am tarani , dar incerc sa bat magazinele si sa le iau organice. Mereu ma uit pe etichete si lecturez ce si cum. Nu am mai mancat la fast-food nici nu stiu de cand, cred ca de mai bine de 4 ani. Citeam zilele astea ca trebuie sa fim circumspecte cu mancarea pe care nu o identificam din prima ce anume este si daca e din planta, animal si care parte a acestora . Cred ca aveau dreptate...
Multumesc si pt precizarile cu glicemia. Am sa il intreb pe medic exact si am sa ma apuc sa ma instruiesc mai bine.
samburici
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by denisabia
Intru pe forum acum si de la pagina 2 s-a ajuns la 5 , in doar cateva ore.Zic ce s-o fi intamplat.Mare bucurie , mare adimercedes e graviduta.Desi nu-ti cunosc povestea prea bine , draga mea sunt fericita pentru tine si toti cei dragi tie.Unele vise sunt greu de implinit , iar cand reusesti sa le atingi satisfactia e nemarginita.Sa ai o sarcina usoara si-ti multumim ca am fost printre primele care au aflat.
denisabia, multumesc pt felicitari, iubita. Te incurajez si pe tine si pe toate fetele care au dereglari hormonale mai mari sau mai mici, pe cele cu PCOS si alte probleme similare, sa nu va pierdeti speranta. CUm am mai zic, faceti-va un plan clar, cu pasi simpli, clari si urmati-l indeaproape. S-ar putea sa aveti suprize...
samburici
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by maria08
Adimercedes: FELICITARI!!!!!! O sarcina usoara si un bb sanatos!!!! Eu nu am postat aici, la naturiste, desi am luat mai multe produse naturiste si acum fac tratamentul lui Andritoiu.....dar minunea intarzie sa apara!!! Sa stii ca eu am plans cand am citit postarea ta......ai descris atat de bine sentimentele care te incearca si eforturile pe care le-ai facut...... Numai bine iti doresc!!!
Maria, multumesc mult. Da, asa e, cadem, ne ridicam, mergem mai departe, suferim, ne deprimam, ne descurajam, ne gasim din nou firicelul de speranta si o luam de la capat iar si iar. Pana cand ceva se intampla, undeva se face un click si totul parca se rezolva si ne miram de sentimentele confuze si extreme prin care am trecut. Eu iti urez mult succes in continuare si multa sanatate.
Tu cum stai cu tratamentul? De cat timp il faci? Ce efecte ai pana acum?
samburici
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by chivutamonica
Adimercedes,imi vine sa pling de bucurie pt.voi.
Sa fi linistita ,calma,fara stres si totul va fi o.k.
,MONI
chivuta
Moni, multumesc mult de tot. Iti tin pumnii cu analizele si iti doresc multa sanantate.
Nu te-ai gandit sa iei ulei de peste/omega3 pt colesterol? Sau deja iei?
samburici
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by felicia_
Adimercedes, FELICITARI din tot sufletul! Ma bucur muuuult-mult pt voi!
Fetelor, eu sunt suparaaata..... In ziua zece, endometrul de 3,8! Ce folos ca foliculul (pe ov drept!) era de 21mm... e clar ca e de la stimulare (cu ovamit), dar chiar asa? Ce sa-i mai fac sa creasca??? (Am luat luna asta doar maca, si din cand in cand, ceai de napraznic... )Ca la valoarea asta... nici o sansa! Merg miercuri dimineata, dar ma indoiesc ca va creste suficient ... Stei cineva ce as putea lua, cu efect rapid?
"De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck)
Felicia, multumesc pt urari. Pt rndometru poti lua cu efect rapid aspirina. Nu stiu exact dozele, dar cred ca 1/zi e ok. Mult succes.
samburici