Naturiste si homeopate (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna fetelor!
am mare nevoie de sfaturile voastre; mi-a fost recomandat un dr. homeopat care cica mi-ar da de capat la niste simptomte pe care le am de mai multa vreme si pe care medicii nu le pot diagnostica;
pentru inceput, va rog sa-mi spuneti daca ati auzit sau ati mers la d-na dr. Daniela Ajawi; are cabinet undeva pe Sararie; mi-am facut programare pentru joi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by fify

MIKI,doamne ce fericita sunt, deja sar in sus de bucurie.Am citit fiecare mesaj in parte, am ajuns la prospectul cu vitex...si ma gandeam : "oare nu-i bun si pt mine"?Abia ...apoi am observat ca mi l-ai recomandat, multumesc inca odata.Mii de pupicei.Eu sunt z1, pot sa-l iau?Unde-l gasesc?Cate 3 pe zi?Nu are ce rau sa-mi faca , nu?....adica...sper...ca nu ingrasa rau.Scuza-ma ca te-am bombardat cu intrebari, dar sunt novice ...si neexperimentata.
va pup pe toate. Ce ma bucur ca am gasit o familie!!!

Fify poti sa-l iei de acum. Comanda-l de aici: http://www.anticancer.ro/detalii_produs.php?prod=89&cale=%20>%20Index%20alfabetic%20>%20V pt ca in plafare sau farmacii e mai greu sa-l gasesti. Il primesti in 2 zile cred dc esti din Buc. Sa dai adresa din buletin ca sa poti sa-l ridici de la posta.
De ingrasat nu stiu dc ingrasa, dar ce mai conteaza acum dc o sa ai un bb-ic? Te si eu.
Adimercedes te rog sa dai un link pe plima pag cu adresa de unde se pot procura Vitex Fruit si Maca (innovatics) pt ca vad ca multe fete intreaba.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Mikisor ce sa-ti spun si inainte imi iesisera bune.Ultimele le facusem inainte de a ramine insarcinata(ianuarie anul trecut).Se vede treaba ca la mine problema e uterina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

Multumesc din suflet MIKI, o sa comand !! Intru cu detalii cand le primesc. Va pup pe toate si sa auzim de bine, de multe teste pozitive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor .... nu mai pot!
La sf lui decembrie am avut si eu viroza aceea urata cu febra 39 si mi s-au dat antibiotice puternice din clasa cefalosporinelor. Acum ... am scapat cu viata dar ma termina candida facuta de la atatea antibiotice. Am luat Diflucan si Nistatin si am scapat ... si cand ziceam ca totul e ok ... iar m-a napadit ... si nu mai stiu ce sa ma fac ca nu mai pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Gudinde incearca cu Miprosept (ovule cu propolis). De fapt pe cutie scrie ca sunt supozitoare dar pot fi folosite si ca ovule. Vezi ca sunt scarbosele rau de tot si tb sa-si ia gandul sotiorul tau de la . Eu le injumatatesc si le iau preventiv din cand in cand, at cand nu e sotul prin preajma.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by fify

MIKI,doamne ce fericita sunt, deja sar in sus de bucurie.Am citit fiecare mesaj in parte, am ajuns la prospectul cu vitex...si ma gandeam : "oare nu-i bun si pt mine"?Abia ...apoi am observat ca mi l-ai recomandat, multumesc inca odata.Mii de pupicei.Eu sunt z1, pot sa-l iau?Unde-l gasesc?Cate 3 pe zi?Nu are ce rau sa-mi faca , nu?....adica...sper...ca nu ingrasa rau.Scuza-ma ca te-am bombardat cu intrebari, dar sunt novice ...si neexperimentata.
va pup pe toate. Ce ma bucur ca am gasit o familie!!!

Fify, poti sa il iei linistita, ca Vitexul nu ingrasa. Nu e chestia ca nu e bun pt tine sau pt altcineva. Pana nu incerci nu ai de unde stii .

Iti tin pumnii sa aiba efectul asteptat si sa ai parte de multa sanatate.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by miki-miki

Gudinde incearca cu Miprosept (ovule cu propolis). De fapt pe cutie scrie ca sunt supozitoare dar pot fi folosite si ca ovule. Vezi ca sunt scarbosele rau de tot si tb sa-si ia gandul sotiorul tau de la . Eu le injumatatesc si le iau preventiv din cand in cand, at cand nu e sotul prin preajma.

Miki

miki-miki

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki-miki
Adimercedes te rog sa dai un link pe plima pag cu adresa de unde se pot procura Vitex Fruit si Maca (innovatics) pt ca vad ca multe fete intreaba.

Miki

Miki, le-am pus. Sper sa fie de folos fetelor care au nevoie de informatia asta.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gudinde

Fetelor .... nu mai pot!
La sf lui decembrie am avut si eu viroza aceea urata cu febra 39 si mi s-au dat antibiotice puternice din clasa cefalosporinelor. Acum ... am scapat cu viata dar ma termina candida facuta de la atatea antibiotice. Am luat Diflucan si Nistatin si am scapat ... si cand ziceam ca totul e ok ... iar m-a napadit ... si nu mai stiu ce sa ma fac ca nu mai pot

gudinde, si eu faceam chestii din astea foarte des. Si nu functiona Diflucan sau Nistatin. Singura mea scapare era Lomexin ovule + crema. Efectul era garantat. Ovule cred ca puneam 2, iar crema o foloseam 5-7 zile si eu, si sotul. Inclusiv aici mi-am adus Lomexin si Tantum Rosa , dar nu am avut nevoie decat 1 data in 4 ani si nu sunt convinsa ca era Candida...

samburici

Mergi la inceput