Naturiste si homeopate (28)
Raspunsuri - Pagina 14
fify spune:
Adimercedes, multumesc si pupicei la fata si pe burtica.Nu mi-e frica tare ca ma ingras...si , apoi, pt un copil...sunt in stare sa pap o galeata de caca. Sa nu radeti de mine , dar este adevarat.
denis spune:
Adimercedes, FELICITARI.
Am citit si eu acum mai atenta in urma....super vestea, ma bucur mult pentru tine. Sa fie sanatos, destept,cuminte si frumos. Exact in ordinea asta, cum imi doresc si eu pentru fi-miu.
Fetele, mai am si eu o intrebare.
Vit E (ca eu cu ea am "probleme" acuma...) la ce e buna exact? Foloseste si la reglare hormonala cumva? Eu nu o iau pt bebe, ca am unul acasa...ci doar asa pt reglare.
Am intrerupt de 6 luni tratamentele naturiste si am rams cu ciclu relativ regulat (31-33Z) dar acum cu vreo 10 zile inainte iar ma dor sanii, de nodulii de la san nu cred ca am scapat.... As vrea sa reiau ceva din tratament: napraznic ceai, muguri de zmeur, vit E si Omega 3 vi se pare ok?
Vit E exista si in varianta naturala, extrasa din ceva...sau doar "sintetica" la farmacie?
Pupici
si inca odata pentru Adimercedes
denisabia spune:
denis uite ce am gasit despre vitamina E in cartea de biochimie.Sper sa-ti foloseasca.Daca vrei iti scriu si despre deficit.
Cea mai importanta sursa de de vitamina E este germenul bobului de grau , din care se extrage uleiul corespunzator.Surse bogate ar mai fi si unele vegetale:salata verde , spanac , patrunjel , fasole , soia etc.Dintre cele animale:lapte , galbenus de ou , rinichi , muschi , uleiul si ficatul de peste marin etc.
Necesarul zilnic e de 7 mg pentru adulti.
MRL spune:
Ce veste minutata, Adimercedes FELICITARI! Ma bucur pentru tine, sa fiti sanatosi si frumosi!
Pupici dulci!
gudinde spune:
quote:
Originally posted by adimercedesquote:
Originally posted by gudinde
Fetelor .... nu mai pot!
La sf lui decembrie am avut si eu viroza aceea urata cu febra 39 si mi s-au dat antibiotice puternice din clasa cefalosporinelor. Acum ... am scapat cu viata dar ma termina candida facuta de la atatea antibiotice. Am luat Diflucan si Nistatin si am scapat ... si cand ziceam ca totul e ok ... iar m-a napadit ... si nu mai stiu ce sa ma fac ca nu mai pot
gudinde, si eu faceam chestii din astea foarte des. Si nu functiona Diflucan sau Nistatin. Singura mea scapare era Lomexin ovule + crema. Efectul era garantat. Ovule cred ca puneam 2, iar crema o foloseam 5-7 zile si eu, si sotul. Inclusiv aici mi-am adus Lomexin si Tantum Rosa , dar nu am avut nevoie decat 1 data in 4 ani si nu sunt convinsa ca era Candida...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Sar'na!
Am dat o fuga la farmacie si mi-am cumparat Lomexin.
chivutamonica spune:
Miki,iti multumesc foarte mult pt.informatia despre Flavonoid complex dar acum nu mai iau nimic decit ce mi-a dat doctorul;Prenatale+DHA
Dj_mama,in legatura cu tensiunea si colesterolul,nu poate fi genetic,ai mei nu au asa ceva dar la mine se pare ca e din stresul asta care ma framinta zilnic.
ADI ,iti multumesc pt. incurajare dar aceste prenatale contin si omega3 dar eu mai luasem si inainte si totusi,parerea mea ca la mine e stresul si din acest motiv imi urca si tensiunea,cind cum.
,pe toate
MONI
kiddo spune:
adimercedes, sanatate multa tie, bebicului, tuturor, m-am bucurat enorm cand am citit, chiar ca asemenea povesti ne dau aripi si uite cum o gramada de fete de aici sunt fericite doar afland de fericirea uneia dintre noi!
fify, esti prea tare cu galeata de caca, am ras singura in fata calculatorului!
lau-meli, nici io nu stiu daca pot sa ma las de carne, in speta de pasare si de peste...
toate fetele.
L5845 spune:
kiddo, macar tu esti fericita ca mananci si peste, dar eu ....din pacate nu prea ma dau in vant dupa ea si mi-e ciuda, ca e mai sanatoasa decat cea de porc, dar nah, asta e .
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
L5845 spune:
Iara vin eu cu intrebarile mele, ca de obicei. Daca la combinatia de Maca+BU adaug Vitex, e bine? Ca am citit despre efectele lui bune si nu stiu daca pot sa-l iau impreuna cu astea doua.Merci si -ici.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by denis
Adimercedes, FELICITARI.
Am citit si eu acum mai atenta in urma....super vestea, ma bucur mult pentru tine. Sa fie sanatos, destept,cuminte si frumos. Exact in ordinea asta, cum imi doresc si eu pentru fi-miu.
Denis, multumesc mult pt urari, scumpa.
Eu zic ca e ok tratamentul la care te-ai gandit. Fetele ti-au spus deja cum e cu vit. E. Multa bafta.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici