Naturiste si homeopate (28)
Raspunsuri - Pagina 12
Idaira spune:
Vroiam sa va spun ca mi-am facut analizele hormonale in timp ce luam Maca(inca iau)iar rezultatele au iesit normale...
Iar de vit E,eu am luat z5-14,asa cum scria Livia...
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by denis
Fetele,
Am si eu o intrebare - n-am mai postat demult pe la voio, dar va citesc..
Vit E nu se ia intre zilele 5-14...? Am vazut ca adimercedes a zis mai sus intre Z 10-19? Cum e corect? Ca eu azi sunt in Z5 si tocmi voiam sa incep sa iau?
Denis, scuze, mea culpa - am corectat greseala din postarea precedenta. Dj_mama are dreptate - vit E se ia din Z5-19. Mii de scuze pt dezinformare .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by dj_mama
denis, dc o citam pe Livia, se ia din zi 5 pana in zi 19
miki, cum ai inceput tu sa ma cunosti si sa-mi citesti gandurile
adi, mamicutzo de la canguri, ce mai zici? chiar asa! ai vazut de aproape acolo ursuleti coala? pe la zoo vreau sa zic ... mai, nu mai pot de dragul lor asa de inghesuiti si cu nasul ala ca o pruna
m-am rablagit la creier
dj-mamitzo, ba EU m-am rablagit la creier, ca duc fetele in "ieroare". Merci ca esti pe faza.
Da, am vazut koala, dar cica nu sunt ursi. Le zice ursi, ca seamana oarecum, dar nu au nimic in comun cu ursii normali. I-am vazut la www.zoo.nsw.gov.au/" target="_blank">Taronga Zoo, si la Koala Park si la alte o gramada de sanctuare si gradini zoologice. Am si pus mana pe ei. Sunt haiosi rau. Sunt somnorosi mai mereu, ca mananca frunze de eucalipt care sunt foarte sarace in nutrienti, iar organismul intra in regim de economie. Dar sunt si f agili cand se lupta pt teritoriu ...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
iumosa spune:
adimercedes: Cum te simti? Ce-ti face burtica?
Vroiam sa te intreb daca nu ai putea face si la subiectul acesta cum au facut fetele la alte subiecte (de ex. la FIV) si anume sa pui pe prima pagina, sub numele gravidutelor, povestea fiecarei fete - cat timp au incercat, cum au reusit etc. De ex., la tine poti atasa mesajul prin care anuntai ca esti insarcinata (un mesaj complet, care ne da toate informatiile si ne incurajeaza in acelasi timp.). Stiu ca pt. fete ca Amely sau Mirona ar trebui cautat prin arhiva (apropo, stii cum as putea avea acces la arhiva? ac nu reusesc sa trec mai departe de noiembrie 2006), dar poate vreun moderator ne poate ajuta. Am gasit si niste mesaje ale lui Anis si ale lui Dbunny care au folosit tratamente naturiste pt. soti si au reusit.
Ce zici? Se poate?
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by iumosa
adimercedes: Cum te simti? Ce-ti face burtica?
Vroiam sa te intreb daca nu ai putea face si la subiectul acesta cum au facut fetele la alte subiecte (de ex. la FIV) si anume sa pui pe prima pagina, sub numele gravidutelor, povestea fiecarei fete - cat timp au incercat, cum au reusit etc. De ex., la tine poti atasa mesajul prin care anuntai ca esti insarcinata (un mesaj complet, care ne da toate informatiile si ne incurajeaza in acelasi timp.). Stiu ca pt. fete ca Amely sau Mirona ar trebui cautat prin arhiva (apropo, stii cum as putea avea acces la arhiva? ac nu reusesc sa trec mai departe de noiembrie 2006), dar poate vreun moderator ne poate ajuta. Am gasit si niste mesaje ale lui Anis si ale lui Dbunny care au folosit tratamente naturiste pt. soti si au reusit.
Ce zici? Se poate?
iumosa
iumosa, sunt bine. Dorm pe mine mai mereu, dar azi sunt alerta. Nu stiu cat ma tine, dar deocamdata sunt brici .
Sigur ca se poate. Mai pomenise cineva de ideea asta si mi s-a parut viabila si atunci. E o idee f buna si am sa ma gandesc cum o implementez. O sa ma uit si la alte subiecte sa vad cum au organizat informatia si o sa lucrez la asta weekendul asta.
Si nu am mai pus demult referinte din cartea de naturiste pe care v-am mentionat-o. Am sa reiau si acel obicei, ca stiu ca au fost persoane care urmareau si care se inspirau de acolo.
samburici
iumosa spune:
adimercedes: Sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara pana la capat.
Super, daca se poate. Am vazut chestia asta la FIV (sub nume au un link care te trimite la pagina unde si-au spus povestea) si la voi, la gravidute, chiar la capitolul unde esti si tu, daca nu ma insel. Sper sa ne ajute si moderatorii cu arhiva sau le putem ruga pe fetele respective sa-si mai spuna o data povestea, daca ar vrea.
Sa ai grija de tine.
miki-miki spune:
Idaira inainte de a lua Maca cum erau analizele? Scuza-ma dc ai mai spus dar nu mai tin minte
Iumosa in lista principala cu topicurile este in dreapta fiecarui topic un A pus pe o coala galbena. Acolo e arhiva. Uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/default.asp?CAT_ID=6
Miki
danyalo spune:
mikisor--help me plizz
Am cumparat si eu Vitex fruit- am luat doar 3 capsule . De ieri am mici pete maronii...acum devin rosu aprins deja...Eu sunt Z 27 azi si am niste dureri mari prin dreptul ovarelor!Pb. care e: la mine CM vine cand doreste muschiul lui...adica rar:50,41,38,35 etc. Eu am facut in Z14 a CM o laparoscopica ! E posibil ca Vitex-ul sa grabeasca CM-ul??merg cu Multi Maca si Vitex si in timpul CM-ului?
Multumesc
dany
miki-miki spune:
Dany e posibil sa-l grabeasca pt ca si la mine a venit la 23 de zile iar eu am CM de 28-29. Am luat si eu la inceput maca cu vitex dar acum merg numai pe vitex pt ca vad ca functioneaza mai bine. Maca ma stimuleaza si eu deocamdata nu am nevoie pt ca sotul are azoo. Dar dc zici ca ai luat numai 3 capsule nu cred sa fi influentat ele. Eu cred ca de la operatie ti se trage.
Miki
fify spune:
MIKI,doamne ce fericita sunt, deja sar in sus de bucurie.Am citit fiecare mesaj in parte, am ajuns la prospectul cu vitex...si ma gandeam : "oare nu-i bun si pt mine"?Abia ...apoi am observat ca mi l-ai recomandat, multumesc inca odata.Mii de pupicei.Eu sunt z1, pot sa-l iau?Unde-l gasesc?Cate 3 pe zi?Nu are ce rau sa-mi faca , nu?....adica...sper...ca nu ingrasa rau.Scuza-ma ca te-am bombardat cu intrebari, dar sunt novice ...si neexperimentata.
va pup pe toate. Ce ma bucur ca am gasit o familie!!!