LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 (27) *

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Ciufulet trebuie sa-ti faci curaj, pentru ca daca nu o inveti de mica, atunci pregateste-te sa-i pasezi papica mult timp de acum incolo. Cu Mihaita am avut si eu retinerile tale. Acum are 5 ani si 9 luni si mesteca foarte greu mancarea. Trebuie sa stau tot timpul de capul lui.
Pupici si curaj!

Poze cu Matei si Mihaita aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

Tcelen am vazut si eu pozele de la ziua Anei si se vede ca a fost super...Mi-a placut tare mult torul...nu am mai vazut asa pe aici pe la noi....Felicitari pentru petrecere si la mai multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Fetele mamicile..
imi explicati si mie..cum se face..ca unele mamici scriu..si sunt TOTAL ignorate..
Nu dau nume..da..asa de rau imi pare..ca tot OF au si ele..da se pare ca nu conteaza..or fi si OF-URILE pe categorii???..
Stiti ce copii frumosi au???? Da..mai stiti ca sunt tot ghiocei?????
Precis o sa fie in van ce scriu..da..macar sa ma stiu cu OF-UL MEU revarsat

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Lumystilasa nu mau fi ingrijorata, ca o sa fie bine.Cat depsre papica la bebe, io am de gand sa ma cert cu ei daca nu ma lasa sa ii iau ceva de papa.Totusi numai pana in Viena fac 8 ore si ceva si tre sa imi hranesc copilul.Sper insa ca nu sint atat de absurzi.Cand tatal meu a plecat de la mine in noiembrie, avea o sticla de suc, din care bause cateva guri.Si nu l-au lasat cu ea, la controlul vamal au zis ca numai apa.... ma rog sa nu am probleme.
Fetele care sinteti prin canada, si poate si america, nu stiu, cum e treaba aia cu scrisoarea precum ca celalalt parinte isi da acceptul ca bebe sa parasessca tara numai cu mama.Unde trebuie prezenata? Trebuie si in conditia in care merg ambii parinti la aeroport si se vede clar ca amandoi sint de acord ca bebe sa plece? Tu Delia parca ai plecat singurirca....
Va pupi.
Stefanna siBianca-Nicola (22 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut fetele!

Catrinelu of ce nasoala treaba cu serviciul asta...cum va descurcati cu vremea nasoala...mi-a zis soata ca la Munich a fost furtuna nasoala azi...Onischa cum se comporta cand apari de la job?
Febletea ta vrea sa fie febletea tuturor...are un potential uimitor de a se baga pe sub pielea omului...de orice varsta...si mama e perechea ideala de nazbatii...il incurajeaza in toate actiunile lui..Am fost cu ei intr-un centru comercial si i-am lasat sa manance o banana pe o banca...vis-a vis era un tip la vreo 20 si ceva de ani...eu m-am dus sa cumpar o vopsea...cand m-am intors tzumpininu era langa tipul ala si se conversau de ziceai ca se cunosc de cand lumea...parca era cu cineva din familie asa se comporta cu un strain...mi-a picat fata...am fost plecata 5 minute de langa el! Eu citisem ca pe la 8 luni bebelusii incep sa se teama de straini...aiurea...Cristi i-ar lua pe toti acasa.

Poli uelcma to the club...chiar acum da tati cu aspiratorul si pot sa stau si io linistita pe forum ca altfel...plangea pe la usa sa vina sa bage mana in ghivece si sa guste pamant..da asta cu florile a fost o mare surpriza...ma bucur ca i-a venit in sfarsit ideea sa-mi mai cumpere si mie flori. Sa-i tina D-zeu obiceiul! Examene...uf...sunt de la master...am 4 sa-mi traiasca si sa nu le mai dau si la vara...invat numai dupa ora 8 cand merge Cristian la culcare...altfel nu se prea poate. Saptamana viitoare trebuie sa merg la Bucale sa le sustin...Fetele din Romana...here I come...poate are cineva chef de o CAFA in week-end...asa intre 2 examene...fac cinste!

catrinutza am vazut pozele si e tare dulce atomica...si noi am fost in parc...si a fost super!

Ciuf sper ca va simtiti bine...asta-i partea nasoala cu gradinita, insa eu tot pro colectivitate sunt...eu cele mai frumoase amintiri le am de la camin...cred ca e important ca un copil, mai ales un baietel, sa aiba contact cu altii, sa socializeze..Si eu am luat un streptococ si stiu cat e de odios, insa eu sunt de parere ca ar fi bine sa nu-l retragi de la gradi...Te pup si sper sa mai vad poze frumoase cu voi in curand.

Noe sper ca a trecut raceala si febra...urasc zilele de genul asta...si io am patit-o...norocul meu era ca il aveam pe tata cu mine...ca nici sa merg pe picioare nu mai puteam.

Kim ha ha stiam eu ca esti de-a mea...asta este si cu taticii astia...sa ne ia asa cum suntem! tzumpininii sa fie sanatosi si sa fie fericiti...ca ne-om descurca noi cumva si cu 'viciile' astea.

Amerea ma bucur ca am putut sa-ti aduc un pic de liniste in suflet...Ma gandeam eu ca si pe tine te framanta aceleasi intrebari pe care orice mama singura si le pune. Oricum raspunsul va veni cu siguranta peste cativa ani cand Sara va fi o fetita cuminte care iti va umple viata de bucurie...si meritul va fi numai al tau.

Lumysti, Honeypuma, Pispirica, Cat, Serj ma bucur enorm cand va citesc posturile.

MP sotul tau e un inger! ce fain ca te ajuta sa tii legatura cu noi.

AlinaAlex esti de-a mea mama! hai sa ne luam la intrecere cu bebe 2...sincer si eu visez sa fie tot un ghiocel. Abia astept sa-l vad pe Marc in poze...imi fac timp sa ma uit in seara asta...Acum suntem si noi grasani ... avem aproape 10 kg si papam foarte bine.

Ada maneaua aia e criminala...mi-a placut comentariul ala cu nci pumnii, dar nici posesorul...nu stiu cine asculta asemenea tampenii...imi daduse si mie sotul link...

Mari pai daca va place asa mult Cristian de ce nu ati spus...ca faceam gemeni sau tripleti :).
Sa stii ca si noi ne uitam la pozele voastre...chiar ii spuneam lu Cristi: uite mama Teo vrea decapotabila nu se incurca asa...cu orice! Sincer mi-ar face mare placere ca printr-un joc al destinului sa ajunga neste gioceii in fata altarului...ce ar fi mai fain decat sa ai o nora pe care sa o "cresti" de mica. Chiar fetelor...s-au legat prietenii de o viata aici pe site, nu?

Andreea si Biuta cu scuzele de rigoare...eu nu stiu cand e Sf Anton...va doresc numai bine la copii si sa creasca mari si sanatosi!

Fetelor noi Alinutza3 si Iris-o sa verific imediat listuta sa vad daca sunteti prezente 03.03 am retinut!!!! Bun ventit! TweetyGeo acelasi lucru ti-l urez si tie! Mama am nascut aproape in acelasi timp. Super!!! Ai nascut normal?

Biuta ai mare dreptate...sincer si io vreau sa scriu tuturor fir=ar dar nu reusesc! Oricum copilasii ii stiu pe toti in aceeasi masura...si ii iubesc pe toti! Sunt sincera, nu sunt ipocrita! Eu ma relaxez cand ma uit la poze si bantui mereu prin contul comun. Asa ca puneti mullllllllllteeeeeeeee pozeeeee!...Sa stii ca si eu am oful asta pe suflet, dar dupa sesiune promit solemn sa scriu muuuuuuuult.

Acum ma uit si io un pic la poze cu torturi si bebei si poate pun si io ceva poze.

Dar nu inainte de:

Irina...multa snatate! Sper ca esti acasa si petreci asa cum iti doreai!

Pispirica la multi ani si tot ce va doriti! O casa noua asa cum visati!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Hellou!!!

Ouoooo! Ce bella a fost sarbatorita!!!

La multi ani! Thea Antonia si Anthony de Sf.Anton!
Ieri nu m-a dus capu' ca daca nu sunt catolica...

tili ce carticica? da si mie plizzz, pe etajul_4@yahoo.com. Eu am ceva retete da' sunt asa de complicate si cu ingrediente multe, mai ales pt bebei mai mari si nu prea am ce alege.

alinaalex nu sunt bugetara, da' nici nu mi-e dor de serviciu ca parca nu mi se mai pare asa de interesant si important dupa mai mult de un an de stat acasa. Stiu doar ca munceam foarte mult si nu mi-e dor de asta.

Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Na, ca din greseala am dat trimite si mai voiam ceva!!

Biuta da de ce esti suparata? Ai intrebat ceva si nu ai primit raspuns de la nimeni? Iarta-ne daca am facut asa, dar poate nu a stiut nimeni sa raspunda, nu? Nu mai fi trista, sa stii ca mie nu mi-a trecut prin cap ca nu imi iubiti fetele daca nu imi raspundeti toate.

Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)

poze

Mergi la inceput

Fetelor, cum sa fac sa-mi pun si eu odorul pe listuta cu zilele de nastere? Mateias al meu e nascut pe 11 martie, dar nu-l gasesc nicaieri pe lista cu pricina...
Ca face si el acusica 1 anisor si nu-l sarbatoreste nimeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Tili o sa=ti trec eu baietelul pe lista...chiar ieri ma intrebam de ce ai nascut la Moinesti...ai nascut cumva sub apa...de aia nu ai nascut la Onesti.

Fetele daca e ceva gresit pe listuta anuntati sau modificati chiar voi daca va pricepeti.

O sa fac o lista cu bebeii care implinesc un anisor in fiecare luna...sigur nu scapa nimeni neurat!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Mihaser nu am nascut la Moinesti pentru vreun tratament anume, ci pentru ca prima mea nastere, care a avut loc la Onesti, a fost de cosmar din cauza conditiilor si a oamenilor. Plus ca-mi chinuiau copilul ca sa mai scot bani din buzunar. Asa ca m-am interesat si am aflat de maternitatea din Moinesti unde am avut norocul sa o cunosc pe dna dr. Botnari, un om si un medic deosebit care a fost timpul langa mine si m-a asistat la nastere. Iar conditiile, fata de cele de la maternitatea din Onesti, sunt net superioare, iar oamenii nu sunt atat de materialisti.
Te rog, daca vrei sa treci si numele doctoritei la datele nasterii lui Matei pentru ca nu trebuie sa lipseasca. Iti multumesc!

Mergi la inceput