LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 (27) *
Raspunsuri - Pagina 6
adar spune:
Biuta - ... daca te mai superi asa, iti dau un OF de nu te vezi si te trag de par si de urechi si ma cert cu tine si ...........
Hai mai iubita, nu are nimeni nimic cu nimeni. Nu selecteaza nimeni mesajele, nu se raspunde la categorii de of-uri ... asa suntem noi mai zapacite si citim din 2 in 2
Offf, de-ai sti de cate ori am pus io intrebari si mi-ati dat "delete" cu toatele .....
Haidi bre sa nu ne suparam .......... io te pupez si te imbratisez cu drag! NA!
Andreea - Cati e catelusa miraculoasa pe care o iubeste MAia!!!
Tili - vrem si noi, vrem si noi ........ cartea cu retete, ne-o dai ???????????????????????????
Pupaceli si imbataseli pentru toate mamicile de ghiocei si mai ales pentru ghioceii nostri scumpi si iubiti!!!!
Serj, Cat si Pispirica astept cu nerabdare povestile voastre, cu si despre voi si bebelaci, cu poze de la inceput si pana astazi si cu plecaciunile de riguare pentru tot timpul asta in care ne-ati abandonat (ma duc sa ma uit daca nu sunt poze pe undeva, dar vreau meniuri, povesti de adormit .... TOT!!!!)
EDIT: MAIA ARE 6 DINTI !!!!!!!
_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
ciuf spune:
Salutare
Eu stiu, Bia, la ce te referi. Si pe mine ma doare ca unele mamici nu sunt prea bagate in seama, nu li se da importanta cuvenita. Nici eu nu vreau sa dau nume, dar le inteleg pe cele care scriu rar si nu primesc nici macar un salut de la noi sau sa li se vada pozele, sa ne bucuram de progresele copilasilor lor. Eram atat de apropiate, gravidute fiind, iar acum sa ne facem bisericute, sau sa raspundem numai cui ne place??? Nu e corect. Suntem cu toatele mamici de ghiocei, cu supararile noastre si bine ar fi sa gasim o caldura, o vorba buna in poienita noastra.
Mi-e dor de fetele care scriau pe vremea burticilor: Nicolle, Mamaariadna, Cat, Serj, Aileana, Ariadna, Laura, Ileana, Zuzilici, Lady Hawk, Tina, Aida, Ama kaly, Luiza, Lili Prejbeanu, Pispi (scrii tare rar, iubita).
Sunt convinsa ca acelasi e motivul pentru care nici Zuzilici nu a mai dat pe la noi. Nu as vrea sa ne destramam poienita. Avem prea multe amintiri frumoase impartite impreuna. Nu pot uita cu ce emotii traiam momentul cand mai urma sa nasca o burtica. Iar acum dam cu piciorul???
Daca nu intri din placere pe forumul DC, pai mai bine te retragi. Preferi sa petreci mai mult timp cu copiii tai, cauti ce te intereseaza pe Internet sau frecventezi alte forumuri unde poti gasi o primire calduroasa de fiecare data cand apari. Ma doare sa spun asta dar cam asa arata realitatea.
M-am bucurat tare mult cand au reaparut Cat, Serj, Tina si Tweety.
Simt ca nu m-am exprimat in suficiente cuvinte cam ce am pe inima. Dar in mare sunt la subiect.
De ce nu ne scriu mai des Alinamizzi, Guguluff, Dea, Tecla, Adibal, Val77, Kit, Mara, roxivan? Cer scuze daca am omis pe cineva. Le-am scris din aduceri aminte.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
alinaalex spune:
hello!
Tcelen, am vizionat pozele de la petrecere, super, printzesa e mare, frumoasa! si tortul...immm...fain de tot! imi inchipui ca a fost yamiiii
Mihaser, io zic sa fim colege din nou la ghiocei de 2008, ce zici, te tenteaza?
Doublemom, hehe, n-am nimerit ...mai bag o fisa...cred si eu ca nu vrei la servici, ai tu servici acasa cu gogoselele care-ti ocupa tot timpul, nu? si e mult mai placut!
Tili, ce frumosi baietzi ai, sa-ti traiasca! ei, bine faci ca nu-l mai trezesti pe Mateias pt. papi! si bine faci ca il mai alaptezi, si o picatura din laptele mamei conteaza, chiar daca nu-l mai satura ca inainte...io l-as mai fi alaptat pe Marc dim. si seara, dar a renuntzat de unul singur, totusi ma bucur ca l-am alaptat 9 luni, se si vede, e bine merci (11 kg) si nu a fost racit nciodata.
Serj, da de ce spuneai ca la un moment dat te-ai simtit in plus? nu ai primit raspuns? sa stii ca fetele au intrebat de multe ori de tine, se intrebau oare ce mai faci in peioada in care ai lipsit...
Biuta, nici eu nu apuc sau pur si simplu uit sa raspund la toata lumea, dar citesc absolut toate postarile! si mi s-a intamplat si mie sa nu-mi raspunda nimeni...da' nu m-am suparat...nu, nu e of-ul tau in van, hai nu fi suparata...iertare daca mai omitem pe cineva...
Tweetygeo, bine ai revenit, n-am uitat de tine! pupici si asteptam povesti si poze!
Iris77, bine ai venit in gasca de ghiocei! vrem detalii si poze!
Ciuf, multa sanatate Evei, uff, tre sa fie tare greu cu copii bolnaviori...sanatate maxima si pt. Luca!
Astazi am stat la povesti in parc cu o vecina de-a mea care are tripleti, acum au 6 luni. Pfai, m-am luat cu mainile de cap, mi-a zis saraca ca deja ia pastile sa doarma ca si-a dereglat rau somnul si e daramata fizic si psihic...prichindeii nu vor sa manance, dorm pe rand ...chestii asemanatoare....va dati seama? pai e greu cu unul , darmite cu 3??? io mai bine tac...
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
PRIMUL CRACIUN
poze
varsta Marc
adar spune:
Hai mai fetelor ... asa se distruge totul ... scrie fiecare cand poate ... cat poate .... cui poate ....
_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
tania2 spune:
sal,
In primul rand vreau sa-ti multumesc Tili pentru carte! Putere sa am sa-i gatesc Biei toate retele.
Pupacim mult de tot!
Lumysti, caruciorul sport este f practic. Se manevreaza usor iar pentru urcat scari este floare la ureche pe langa landou.L-am cumparat de la Metro, este Chicco, nu a costat foarte mult. Mai are ceva accesorii, a, si este foarte spatios, adica destul de lat, mie imi place. Singura problema, ca nu se strange prea tare si ocupa ceva loc in masina.La munte am fost la Predeal dar am bantuit si pe la cheile gradistei.
Wow, in Antalia! Super! Vacanta placuta!
Avem si noi o prietena Alessia Maria, nascuta pe 1 mai 2006. Poate o conving pe mamica ei sa vina la noi pe forum.
Pupici!
Iris, bun venit! Esti tiza noastra si nu te lasam in pace. Vrem poze multeeeeeeeeeee.....si povesti lungi!
Tcelen, vazut Ana Maria superba, vazut tort yami, ce mai, o petrecere pe cinste!
Biuta, mare dreptate ai! Nu se vad pozele!
Noi suntem bine, tati plecat pentru vreo 2 saptamani, Bia la 9 luni 9 kile si 76 cm, cucui in frunte pe partea dreapta, vanataie pe obrazul stang, merge de-a busilea de te ameteste, in gingie se vad gata sa iasa vreo 3 dinti ( asta ca nu avem, tre sa recuperam), o pun sa zica mama se uita la mine razind si zice tata, decoraram bucataria cu ceva mancare pe pereti......
Continuare maine.
Va pupacim pe toate!
pa
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
ile77 spune:
Mie mi s-a stricat laptop-ul si inca e la reparat, asa ca intru repede de pe al sotului, ca prinsai momentul cind isi face baie
(la noi dpendenta de calc e mare si daca ai "norocul" sa ti se strice calc ,ai pus-o)
In mod special LA MULTI ANI primului ghiocel ANA-MARIA,sa cresti si sa infloresti ,sa iti iubesti parintii mereu si sa fii iubita de ei.
Mult noroc in viata si multa fericire !
Nu am timp sa citesc tot din urma,dar promit s-o fac sapt viit cind voi intra din nou in posesia calc.
Va pup si un week-end linistit.
(tocmai veni sotul din baie si isi cere dreptul)
Ile si Vivian (07.03.2006)
aida_o spune:
Tcelen,
urari intirziate, primiti?
LA MULTI ANI, Ana Maria, pup ochii tai albastri superbi! sa fii cuminte si sa ai o viata plina de bucurii!
poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
aida_o spune:
he he, ia te uita ce de "lume veche" a reaparut!
TweetyGeo, honeypuma, mari78, Cat, Serj, Cameliada, lumysti! wow! si pe unde o fi Mara (Serendipidity sau cum era, hic! ca eu tot cu Mara am ramas la cutiuta..), de Tina am inteles ca a intrat si ea, dar n-am reusit sa gasesc deloc unde a scris.. Asa cum a spus si Ciuf, nu mai stim nimic de multe dintre mamici, uite acum imi vine in minte si Luizax, care avea un talent extraordinar de a arunca doua vorbe tare simpatice, pt ca apoi sa fuga pret de vreo luna, apoi iar aparea... Mi-e dor de toate!
Pispirelule, bine-ai revenit! Si La Multi Ani!
bun venit si noilor fete, Iris77, Tili (se vad pozele, ai baieti mari si tare frumosi), Alinutza3 (Alinutza, asa deci: copilul tau e nascut in 3006? ca asa ai scris . speram sa va simtiti de la excelent in sus, pe-aici.
Serj scumpa, mai pune si tu pozici noi, ca de cind le ai pe cele din vacantaaaa... Ti-am mai spus eu, mai demult, si vad ca nici acum nu ne rasfeti cu pozici... Vreau sa-i mai vad si eu pe Ambra si pe Sergio, se poate? Sau ai pus si am eu orbul gainii (ca nici asta nu neg .
Irina, La Multi Ani! unde esti?
Polixeni, dedicatie speciala pentru tine, ca esti cea mai proaspata sarbatorita: Hronia Polla!
Biuta, pupam Anthonashul cel mic, si mamica din dotare eu stiu bine la ce te refereai, mai ales ca era evident, daca citesti postarile recente ale unei mamici din grupul nostru. si ai dreptate. si e trist ca ai dreptate... asta e.
fetelor, daca va dor ochii de la literele mele atit de mari, io imi cer scuze. da' am zis ca na, asa am sanse ca fetele mentionate de mine sa se vada strigate la catalog :)
Catrinelule, primisi emailul meu, sau se rataci pe aleile neasfaltate ale internetului?
raportam ca ne-a iesit si noua primul dinte, incisivul de jos/dreapta. cum am vazut, parca eram toti injectati cu compot, asa de euforici eram. deh, cind te gindesti ca de la 4 luni tot asteptam sa ii iasa macar un dinte... norocul meu a fost ca, Alexandra fiind cea mai mica fetita din grupul vostru (sau al nostru? cum sa zic?), am avut mereu circumstante atenuante.
Ciufulet, eu zic ca tu stii cel mai bine daca trebuie sau nu retras Luca de la gradi, te-nteleg perfect. Pe de alta parte, eu zic ca si partea de socializare conteaza, ca de-asta imi fac si eu curaj, cind ma gindesc ca va trebui s-o ducem si pe Alexandra, din mai.
Noe, las' ca iei tu carnetul. Daca ti-l luai pina acum, nu te mai prindeam pe forum (unless iti tragi internet in masina, heh)
pfffffff... de un sfert de ora ma freaca sotzu' ca nu poate dormi din cauza ca tastez eu... na, ca trebuie sa ies... va aliniez si va pup pe toate, si intorc strengareste obrazul
poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
Tili spune:
`Neata, fetelor!
Ionut-Alexandru!
Biuta ai dreptate sa te superi, dar in acelasi timp e de inteles. Bebeii ne dau atata bataie de cap, mai ales ca acum sunt mai nazdravani decat inainte, incat cu greu te poti pune la curent cu absolut toate vestile si sa raspunzi tuturor mamicilor.
Pupacim toate mamicile uitate.
Tcelen am uitat sa-ti spun ce delicios si aratos mi s-a parut tortul!!! Pupam strumfita ta in roz! Dulce si ea tare!!!
Adar sigur ca va dam carticica. Ti-o trimit pe Mess cand vad ca apari.
Cine mai vrea carticica, care mie personal mi s-a parut nemaipomenita, sa-mi trimita e-mail la zara_otilia@yahoo.co.uk si o va primi cu siguranta. Sa nu se supere nimeni daca nu va fi insotita de cateva cuvinte, pentru ca de multe ori sunt pe graba, dar ca sa nu intarzii cu carticica o trimit fara sa mai zic nimic. Oricum ne mai intalnim pe forum, nu?
alinaalex multumim pentru aprecieri. Cat ai zis? 11 kg? BRAVO!
Iris, bine ai venit! Vrem pozici!
Tania2, spor la gatit si zi-mi si mie ce a iesit bun!
Azi-noapte cuca mic (cum ii zice sotiorul meu) a dormit 10 ore neincheiate!!! Asta nu inseamna ca am dormit si eu atata, dar sper sa prind si eu ocazia. M-am incapatanat sa impletesc pana tarziu la fularasul lui Matei. Din toamna pana acum am tot cautat caciulita si fularul potrivit si sincer nu am gasit. Majoritatea sunt sintetice sau au in mare proportie sintetic. Iar eu nu pun sintetic la gurita . Asa ca ma apucai de impletit.
Am mai pus cateva pozici facute cu telefonul.
Poze cu Matei si Mihaita aici.
tcelen spune:
multumesc fetelor care s-au uitat la pozicile noastre si ne-au apreciat,fetita si tortuletul!!multi pupici ptr voi
CIUF,l-a ce te referi cu turta,nustiu ce e aia?????
BIUTA,nu te supara pe fete,si la mine s-a intamplat sa scriu ceva,chiar sa intreb fara sa primesc vreun raspuns de la cineva,dar am crezut de cuviinta ca nu au avut timp,sau nu au stiut ce sa-mi spuna!!pupici ca sa-ti mai treaca supararea!!
aida_o,multumesc din suflet ptr urare,primim si cu intarziere ,nici o prb!!pupici multi-multi ptr tine!!
ile77,multumim tare mult de urari!!!pupiciii!!
ADAR,felicitari ptr dinti!!pupicfi la fata mica si frumoasa!!
LA MULTI ANI POLIXENI!!SA FII FERICITA SI IUBITA TOATA VIATA,ALATURI DE FAMILIA TA!!
ANIVERSARE 1 AN ANA-MARIA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998