LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 (27) *
Raspunsuri - Pagina 7
Qamar spune:
La multe luni Ionut-Alexandru si toate cele bune!
Polixeni, la multi ani si multa iubire!petrecere frumoasa![/red]
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
Qamar spune:
ete ca mi s-a ridicat spranceana stanga putin...asa ca vin cu explicatii:
uite, eu recunosc, sunt una din mamicile alea care NU raspund la toata lumea si, mai mult decat atat, raspund PREFERENTIAL, numai anumitor ghiocele; daaa, I admit! si zau daca am considerat vreodata raspunsul asta vreo obligatie...raspund cu drag, din placere, cand nu stiu, tac, cand stiu, poate mai uit....
si, daaa, unor mamici le zic cateva vorbe chiar daca ele nu m-au intrebat nimic; sunt mamicilea alea cu care, din intamplare si din fericire, m-am vazut si live sau cu care am vorbit la telefon sau cu care mai consum impulsuri pe yahu messenger. sau mai schimb emailuri cu poze sau diverse.....Ele mi-s intr-adevar cele mai dragi, ca doar suntem cateva zeci in lista asta...iar unele mamici scriu atat de rar ca zau daca mai stiu ce sa le intreb sau sa le spun, memoria, deh, ma lasa rau...
si, daaa, sunt mamici cu care poate nu am schimbat niciodata doua vorbe, nici pe forum, aici, nici prin alte metode; asta e realitatea si nu cred ca e vreo problema....Pur si simplu s-a intamplat sa nu ne intersectam....
oricum, eu le multumesc mult fetelor care mi-au raspuns si care s-au uitat la poze, fetelor care m-au citit si care s-au distrat cu mine, sau care m-au incurajat cand aveam nevoie...de reprosat celor care nu mi-au zis nimic, mi se pare nepotrivit sa o fac...si nici nu vad de ce, doar nu a semnat nimeni vreun contract cand s-a inscris pe forum cum si cui si cat sa scrie
nu sunt suparata, ba din contra, insa promit sa nu mai scriu nimic decat atunci cand Bia si timpul imi vor permite sa raspund absolut tuturor mamicilor care au postat de la ultimul meu mesaj; cu mamicile preferentiale, legatura se pastreaza prin celelalte metode
o zi faina si bebei cuminti si papaciosi!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
alinaalex spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE
POLIXENI!!!
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
PRIMUL CRACIUN
poze
varsta Marc
tcelen spune:
quote:
Originally posted by Noe
ete ca mi s-a ridicat spranceana stanga putin...asa ca vin cu explicatii:
uite, eu recunosc, sunt una din mamicile alea care NU raspund la toata lumea si, mai mult decat atat, raspund PREFERENTIAL, numai anumitor ghiocele; daaa, I admit! si zau daca am considerat vreodata raspunsul asta vreo obligatie...raspund cu drag, din placere, cand nu stiu, tac, cand stiu, poate mai uit....
si, daaa, unor mamici le zic cateva vorbe chiar daca ele nu m-au intrebat nimic; sunt mamicilea alea cu care, din intamplare si din fericire, m-am vazut si live sau cu care am vorbit la telefon sau cu care mai consum impulsuri pe yahu messenger. sau mai schimb emailuri cu poze sau diverse.....Ele mi-s intr-adevar cele mai dragi, ca doar suntem cateva zeci in lista asta...iar unele mamici scriu atat de rar ca zau daca mai stiu ce sa le intreb sau sa le spun, memoria, deh, ma lasa rau...
si, daaa, sunt mamici cu care poate nu am schimbat niciodata doua vorbe, nici pe forum, aici, nici prin alte metode; asta e realitatea si nu cred ca e vreo problema....Pur si simplu s-a intamplat sa nu ne intersectam....
oricum, eu le multumesc mult fetelor care mi-au raspuns si care s-au uitat la poze, fetelor care m-au citit si care s-au distrat cu mine, sau care m-au incurajat cand aveam nevoie...de reprosat celor care nu mi-au zis nimic, mi se pare nepotrivit sa o fac...si nici nu vad de ce, doar nu a semnat nimeni vreun contract cand s-a inscris pe forum cum si cui si cat sa scrie
nu sunt suparata, ba din contra, insa promit sa nu mai scriu nimic decat atunci cand Bia si timpul imi vor permite sa raspund absolut tuturor mamicilor care au postat de la ultimul meu mesaj; cu mamicile preferentiale, legatura se pastreaza prin celelalte metode
MAMAAAAAAAAAAAAA,NOE,CE DURA ESTI!!M-AM SPERIAT PUTIN LA INCEPUT,dar apoi am zis ca 80% ai dreptate,intradevar poate sa fie vb si de preferinte,dar eu nu cred ca tu,daca o mamica cu care tu nu te-ai intersectat pana acum,ar intra si ar cere ajutorul sau un sfat,si tu ai stii ce sa-i spui,nu i-ai raspunde,haide ca stiu eu,ca nu esti asa rea...
ANIVERSARE 1 AN ANA-MARIA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998
Cat spune:
Buna dimineata mamici si bebici!
Am reaparut si noi in peisaj, dupa cum ati observat. N-am mai intrat de foarte multa vreme, am avut probleme una dupa alta si inca nu s-au terminat si apoi,cu toata sinceritatea va spun ( pe mine una Ciuf m-ai nimerit), m-am gandit ca mai bine petrec putinul timp liber alaturi de ai mei ca aici pe forum mi se parea ca sunt si eu in plus. Am mai intrat sa va citesc, v-am admirat puii frumosi( toti sunt superbi), m-am bucurat mereu de progresele pe care le fac si m-am intristat cand au fost bolnaviori.
De noi sunt multe de spus, ca de cand nu ne-am vazut...multa vreme a trecut, incerc sa va fac un rezumat pe scurt...Am fost acasa si ne-am botezat, apoi am dus-o pe Anna sa faca cunostinta si cu marea, am mai crescut si ne apropiem si noi cu pasi repezi de venerabila varsta de 1 AN. Asta e partea frumoasa a lucrurilor...
Partea mai putin frumoasa...dupa ce ne-am bucurat ca am scapat de diaplazia de sold, a venit alta minune, de la o intepatura de insecta ( habar n-am ce a fost, dar sper sa nu fie altceva mai rau) i s-a format Annei un chistulet jos pe obrajor, asta s-a intamplat in vara si am sperat ca se va retrage, dar... se pare ca am avut ghinion, trebuie operata. Era programata operatia pe 20 decembrie dar, s-a imbolnavit Anna ...de la o raceala am ajuns la bronsiolita si medicii n-au riscat sa-i faca anestezie generala asa. Am facut inhalatii cu bronhodilatatoare si solutie de NaCl timp de 4 saptamani ( Ciuf am vazut ca si voi aveti acelasi necaz, sanatate multa, sa se faca repede bine Eva) si inca tot mi se pare ca mai haraie cand ii tin mana pe pieptuc, operatia am reprogramat-o pt 9 februarie si sper sa trecem cu bine si de hopul asta.Toate astea au fost presarate si cu 3 otite ale Dariei si imbonaviri de la gradinita, Craciun cu febra 39-40 care a tinut 6 zile de nu mai stiam ce sa fac... Ma gandesc ca astea sunt mici probleme pe langa ce se putea intampla din cauza infectiei mele din sarcina(a avut mare noroc Anna) si fata de problemele lui Andrei al Doineicel, asa ca n-are rost sa ma plang.
Sarbatorile de iarna au fost totusi frumoase, chiar daca copilele mi-au fost bolnavioare...Am avut bucuria sa o cunosc pe Serj cu familia, imi pare rau ca n-am reusit sa ne vedem si cu MP dar nu e timpul pierdut, nu?
Anna Lia s-a imprietenit repede cu Ambra si s-au jucat frumos, cred ca s-au inteles bine pe bebelusheasca lor, le vedeti daca aveti chef aici
Cam astea sunt ultimele noutati de la noi...Ne laudam ca s-a obisnuit Anna cu olitza si o fac de ras ca abia acum ies dintisorii la noi ( cred ca e cea mai striba de pe aici :)),la capitolul vorbit stam bine "mama", "tata" ,dada" (asa ii spune Dariei), facem PA, stim sa aratam ochii, nasul, gura si la orice o intrebi iti raspunde "DA!".
Asa , si cu riscul de a va fi poate unora si mai antipatica, nu ma pot abtine sa nu va intreb daca chiar nu ati vazut ca apareau si copiii lui Serj in pozele puse de MP? Na, ca eu dau nume...Stiu ca nu e timp sa raspundeti fiecareia in parte, stiu ca de multe ori se vad pozele si nu e timp sa spui ca le-ai vazut, dar aici parca stau altfel lucrurile, nu? Cred ca la asta s-a referit si Biuta...
Pupam toate mamicile si ghioceii!!!!
Tili spune:
Nu inteleg ce se intampla!
Stiu doar ca multe dintre voi va stiti de foarte multa vreme si ca ati legat prietenii stranse, chiar daca poate nu v-ati intalnit personal niciodata. E de inteles, v-ati impartasit multe experiente incepand din momentul in care ati realizat ca veti fi mamici de ghiocei, pana acum.
E greu sa primiti intre voi mamici care apar de nicaieri cu strumfi de aproape 1 an.
In acelasi timp, sa va intrebati cum ar fi fost daca nu ati fi avut alaturi de voi alte mamici care trec exact prin ceea ce treceti si voi.
Mie personal mi-a fost foarte greu. Uneori ma intrebam daca nu sunt un caz aparte, ca numai eu reactionez asa, ca am luat-o razna.
De cand v-am gasit pe voi si m-ati primit langa voi, mi-am dat seama ca nu sunt singura si ca e normal sa am toate aceste trairi.
Nu m-am asteptam sa va purtati cu mine de parca ne-am fi stiut de cand lumea si m-am bucurat ori de cate ori am vazut ca va intereseaza soarta noastra. Va multumim pentru sfaturi si ganduri. Pentru mine fac foarte mult.
Dar va rog mult-mult de tot sa nu stricati ceea ce s-a cladit asa frumos!
Hai ca va las pana nu ma dati voi afara!
Pupici mamicilor suparate
Poze cu Matei si Mihaita aici.
ANDREEA GEORGIANA spune:
LA MULTI ANI,POLIXENI!!!!!Sa ai o viata frumoasa,sa mai faci un bb,la fel de frumos,sa te ocoleasca ghinioanele si orice alte lucruri rele,inclusiv...soacra!Si sa ai o nunta ca-n povestile cu printese!side la Bubu
Adar,cand ma gandesc ce trista erai,ca Maia este stirba????Sper ca musca bine!
Tweety,zilele trecute ma intrebam ce mai faci?Citeam postarile tale de la Odisee si nehotararea ta,in ceea ce privea spitalul unde vei naste...Ce vremuri...Pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
Ciuf si eu m-am saturat sa aud chestia cu imunizarea,mai ales de la ai mei,care-mi pun mereu aceeasi placa:,,noi nu v-am tinut intr-un clopot de sticla si v-ati imunizat.Uite ce sanatoase sunteti acum?,,Dar tusea magareasca,paduchii adunati cu sarg de prin tabere,deranjamentele stomacale(probabil enterocolite,de fapt)se pare ca nu-i bagau in sperieti pe parintii nostri...
Pe lista ,,disparutelor,, mai sunt:Andan,Manu(din amintiri,desigur...)
Catrinel,sper ca nu ai lasat-o pe Urechila in voia lui...Kiril!Am vazut si eu ce vant s-a abatut asupra voastra si acum,il vad(si il aud!) si la noi.
Serj,mai pune poze cu puii!!!!
Tcelen,Ana Maria a avut un tort pe cinste!Ce cadouri a primit?
Mihaser si Bubu este f. prietenoasa.Poate prea tare,chiar!Ieri seara,de exemplu,am fost la o clinica medicala pt. a-mi scleroza niste capilare sparte in timpul sarcinii.Evident,neavand cui sa o lasam,am luat-o cu noi.Vreau sa va spun ca ne-a fost greu sa plecam acasa,pt. ca nu se dadea dusa.S-a plimbat din brate in brate,a ras intr-una,la oricine,a primit ,,cadouri,,(cutiute sterile,pungi fosnitoare...),s-a dat intr-un spectacol de nedescris.Si culmea,ne facea ,,PA,PA!,,.Sa mai zici ca suntem apreciati de propriile odrasle...
Doublemom,la catolici este Sf.Anton,la ortodocsi,Sf. Antonie cel Mare.Biserica Sf. Anton(ortodoxa)se afla langa Hanul lui Manuc si martea(in special),este plina de lume,in special studenti.In fiecare an,in sesiune,mergeam acolo si dadeam acatiste si...functiona.Este si un preot cu har,Antonie.piticutele
Tili,ce bine faci ca nu mai trezesti puiul noaptea!E mai bine pt. amandoi,cei vedea si nu va muri de foame!!!
Biuta draga,nu-ti sade bine incruntata si trista!!!!De cate ori ma gandesc la tine,imi vine sa-ti spun...vra-biuta.Asta,a propos de nume frumoase...
Aida,bine ca mai apari,chiar daca mai rarut.Poze cu Alex si cu dintele ei!!!!!
Kim,va tin la curent cu momentul intoarcerii la serviciu.Desi,la cat de sclerozata devin(confundandu-te cu alta mamica,rapusa de diversificare si nu numai...)m-o mai primi cineva?
Sper sa reuseasca tati(in sfarsit!) sa descarce pozele...cu sertarul si nu numai(revelion,Brasov,pozne,cucuie...).In weekend,adica.Si mai sper sa nu se strice vremea(totusi!),ca Bubu este ca un catel,vrea afara, cat e ziua de lunga si in casa face doar traznai.
In rest,cotrobaim,facem ture,prin locuri permise si,mai ales, prin cele interzise,radem si alaudam la auzul cunoscutului ,,nu este voie!,,
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
tcelen spune:
oau,CAT,ce fetita frumoasa ai tu acolo si mareee!!la botez a fost o printesa,si am vazut ca a fost foarte vesela!!vacanta frumosa la mare,ce mai de vis!!sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!!
Tili,cum sa te dam afara,mai aici toata lumea e binevanita sa-si spuna parerea!!si tu ai drepate,e pacat sa ne certam dupa aproape doi ani impreuna,si dupa ce am trait atatea impreuna,tre sa intelem ca nu este timp,ptr a raspunde fiecaruia,dupa cum am spus,cand s-adeschi sb mamici de martie-aprilie,eu am fost a treaia pers care sa inscris acolo,deci pot sa spun ca sunt cea mai veche de aici si cand eram insarcinata,raspundeam la toata lumea fara preferinte,si cand numai scria nimeni,scriam eu,numai sa tin in viata,acest topic,asta pana s-au adunat multe-multe mamici,ei dar aici,nu am mai avut timp,am doi copii,unul in clasa intai,si asa cum mie de multe ori nu mi-sa raspuns,asa nici eu nu am avut timp!!
asa ca fetelor,NU ARE ROST!!,SA FACEM DISCUTII DE GENUL ASTA!!
ANIVERSARE 1 AN ANA-MARIA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998
mihaser spune:
Salutare!
Poli la multi ani, sanatate, sa fii iubita (inclusiv de soacra )!
Fetele cochetele am mai actualizat listuta...va rog daca gasiti greseli sa-mi spuneti... Va pupacesc sa nu mai fiti suparate si va repet ca eu v-as lua pe toate acasa!
Pupici si de la Cristian
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Tili spune:
LA MULTI ANI, POLIXENI!
Iti doresc o viata frumoasa si bogata alaturi de familie! Sa te bucuri de bb tau si sa fii fericita!
Poze cu Matei si Mihaita aici.