LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 (27) *
Raspunsuri - Pagina 8
aalina2003 spune:
Poli, la multi ani si sa ai o nunta cum iti doresti si un botez frumos pentru Nick!!
Andreea, unde este Philippe?..ca eu ma tot gandesc..daca sa o iau si pe Ana sau sa ma duc singura sa ma destrabalez...zau ca tare as veni singura,. chiar si fara husband..ma mai gandesc, oricum voi hotarati ce si cum si eu vad cum ma liptesc.In privinta datei eu nu am nici o preferinta, fie ca este in timpul saptamanii,fie ca nu.
Cameliada, eu te-am sunat ieri pe la 1, dar nu am insistat pentru ca mi s-a parut cam nepotrivita ora. Eram in zona ANL si am riscat..poate esti si tu cu Tudor pe la plimbare, cumva.Apoi am plecat acasa si am dormit, din cauza asta nu am raspuns cand ai sunat tu.Dupa asta a urmat vizita soacrei, aerorbicul...s.a.m.d.Voiam sa iti propun o intalnire sambata sau duminica dar dupa cum bate vantul asta ..Te sun diseara dupa ora 20, vedem poate stabilim ceva.
De raspuns nici eu nu am raspuns la toata lumea, fie pentru ca nu am stiut, fie pentru ca nu m-am nimerit pe-aici.Asa cum nici mie nu mi
s-a raspuns totdeauna,probabil din aceleasi motive. Si vorba lui Tili, voi va cunoasteti de atata vreme, nu pot cere sa ma tratati la fel si oricum, aici intram de "bunavoie si nesilite" de nimeni, cand si cat putem.Uneori m-am uitat la poze, uneori nu, uneori am comentat, uneori nu. Cam atat!
Polixeni spune:
na ca am aparut si eu...am avut ce citi din urma mamicutelor !
In primul rand tin sa felicit (cu scuzoaiele de rigoare pt intarziere) urmatorii:
12: Alexandru - - Dianad
13: Alesia Ioana - - Bitab, Ana Alexia -- Lady Hawk
14: Matei-Calin - - MP, Anne Bianca - - Noe, Stefan- - Rorosu
15:Ana - - aalina2003, Bianca Alexandra Iris -- Tania2
16: Maia si Stefana - - Doublemom, Anna-Lia - - CAT, Andreea - - Maria28 ,CUPILU MEU , Lara - - Elvie
17: Ana-Maria - - Tcelen, Markus - - Mariana_1976 , Madalina - - Loriana27, Tudor Bogdan - - Cameliada, Stefania si Maria - - Adibal, Eric Ionut, - - Honeypuma
18: Tudor - Emii2
19: Ionut-Alexandru -- Gabi_fer!!!!
De asemenea Irina71 si Pispirica!!
Apoi permiteti-mi sa felicit inca 1 data si separat pe PRIMA NOASTRA GHIOCICA DE 1 ANISOR PE ANA-MARIA DESCHIZATOAREA DE DRUMURI!!!SA CRESTI MARE ,SANATOASA SI LA PUNGA GROASA SI PARINTII TAI SI FRATIORUL TAU SA SE BUCURE DE TINE SI CU TINE!!MAMA CRISTINUTZA TE FELICITAM PT PUIUTZUL MARE FRUMUSEL!!!Imi cer scuze pt intarziere..nevoit!
Stiu am ramas in urma drept pt care o sa raspund mai pe sarite,dar promit ca o sa ma delectez si cu poze (deja cu unele o fac) si o sa citesc cu luare aminte si mesajele din urma.So:
Ciufulet sanatate Evei!!Eu nu stiam ca se da fluor la bebei.In ceea ce priveste dusul la gradi pe Luk e adevarat ca acolo se va molipsi cu toate bolile ca na asas sunt copilasii dar poate e ma i bine sa faca acum cat e mic bolile coplariei decat sa traga cat e mare...inevitabil la un moment dat il vei si iar se va molipsi.Tine-l acasa pana se inzdraveneste si apoi trimite-l iar mai ales daca s-a acomodat cu ceilalti copii.Iti vorbesc din proprie experienta pt ca am lucrat in gradi si stiu cum e cu piciulinii.Dar bineinteles tu esti mamica si tu hotaresti cum consideri ca e mai bine pt puiutul tau.
TweetyGo,honeypuma,Cat,Serj,Cameliada,lumysti,mari78 bine ati revenit!!(sper ca n-am uitat pe nimeni)
BUN VENIT SI FETELOR NOI!!SA VA TRAIASCA PUIUTII!!
Tili felicitari pt dintisor!!Da,am incercat retetele din cartea trimisa de tine! Multumim mult!Numai ca noi facem retele fara ou ca inca nu am primit "verde"de la nenea pediatru pt ou.
t-celen imi cer scuze inca 1 data ca nu ti-am felicitat minunea la timp dar mai bine mai tarziu decat niciodata Pupicim Ana bombonica roz!Ce tort super ati avut!!!!
Miha ai grija cu strainii astia...p-aici asa se fura copiii la stilul asta.Bafta maxima la examene!!!
alinaalex tripleti zici?????????Mooooama imi imaginez ce-i pe vecina ta!!!!
Aida EFHARISTO PARA POLI!!! Felicitari pt dintzisor!!!Cum se descurca micuta fara tine?
Irina cum e iesit operatia?Cum te simti?
Cat numai o parte din poze mi s-au deschis.Ce rochie frumoasa ai purtat la botez!Ce-mi plac obrajorii bucalati ai Annei!!
MULTUMESC PT URARI FETELOR!!!Hai ca fac cinste cu un tort si o cafeluta sau frappedaki sa ne mai indulcim ca vad ca ne-am cam suparici...asa e Biuta ,uneori si eu am impresia ca nu sunt bagat in seama.De fapt i-am marturisit si Adei chestia asta pe messenger mai demult.De ex cand Nick a facut 10 luni putine fete au urat LA MULTI ANI dar sunt sigura ca nu au facut-o intentionat.Eu inteleg cu preferintele...poate intr-un fel e normal ca fetele din aceeasi tara sa fie mai unite sa zic asa...eu de ex sunt singura din Grecia si poate si asta e un motiv pt care nu prea m-am "lipit" asa.Insa vreau sa-ti zic ca eu va consider pe toate prietenele mele,mai ales ca mi-ati fost alaturi si la nastere ( multumesc TINEI pt telefon ),apoi cand am fost in spital cu Nick (multumesc in special lui [red] Ciuf care m-a sunat si mi-a prins tare bine dar si celorlalte fete care m-au sustinut de pe forum),apoi cand v-am zapacit cu povestile mele cu soacra ...stii cume cu zile mai bune si cu zile mai rele...oricum EU MA BUCUR TARE MULT CA V-AM DESCOPERIT SI CA VA AM PRIETENE PT CA ESTE EXACT DE CE AVEAM NEVOIE MAI ALES CA P-AICI SUNT CAM SINGURICA!!PE TOATE!!!
Si acum sa va zic si de noi...avem bronsita Facem spray-uri de 2 feluri cu aerosoli (daca zis bine),ceva picaturi bem.In plus de asta m-a certat pediatru ca i-am dat in jos pielicica de la cocosel ca i s-a inrosit.MI-a zis sa nu mai umblu la ea ca fara sa-mi dau seama ii pot rupe ligamentele fine si apoi cand va fi mare nu o sa i se mai "trezeasca " cuculetzul.MI-a dat si o alifie pt asta.Mi-a zis ca trebuia sa merg mai devreme cu el sa tratam tusea.Eu m-as fi dus dar ultima oara cand mi-a tusit si l-am sunat sa-i raportez situatia mi-a zis ca nu-i da asa sirop si pastile aiurea asa ca m-am conformat.Insa de data asta tusea a revenit si d-aia m-am alarmat.Tratamentul asta ede lunga durata dar trebuie sa-l facem.In plus de asta pe mine iar ma doare gatul si tusesc de mi se taie respiratia.O sa incep iar uc siropuri si alte alea.
La 10 luni ne prezentam asa :9,100kg,73 cm.Cica i-ar mai fi aparut un dinte lateral sus dar pe bune daca eu il vad...
Mi-a zis ca acum cat e bolnav sa nu-i dau nici un aliment nou.Cica pot incepe sa-i periez dintii dar nu e nevoie.
In alta ordine de idei,sapt viitoare o sa primesc invitatiile,am gasit marturii faorte frumoase atat pt nunta cat si pt botez,am stabilit si cum vo mface tortul,m-am programat si la coafor pt 14 aprilie.Aaaa si chiar azi a fost mama mea la biserica si mi-a dat preotul la telefon care mi-a confirmat ca faza ca nu e voie ca fratii sa se casatoaresaca in acelasi an nu e valabila.Mi-a zis ca singura mea griaj sa fie sa-mi iau o rochie frumoasa si pantofi rezistenti la dans.Maine se casatoreste si sora mea si tare rau imi pare ca nu putem fi acolo....asta e.Ieri am fost sa ma uit de pantofi pt rochie si am vazut unii care mi-au placut dar erau la 260 de euro.Bine ca nu aveau pe crem ca asa nu-mi pare rau...bine,inca nu au bagat pantofi de primavara -vara dar am zisa asa sa-mi clatesc si eu ochii.
No hai ca inchei aici ca ocup toata pagina!!Va pupez pe toate!!
Multumesc inca 1 data pt urari si ca v-ati gandit la mine!!!
Pozicile noastre:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1
Delia21 spune:
Of ,mai [redBia][/red],ce suparari ai tu acolo!Eu zau ca nu am timp din pacate de astfel de suparari pentru ca avusei altele mai mari cu Rudy bolnavior si prin spitale si la facut de injectii......asa ca iti doresc din suflet ca cea mai mare suparare a vietii tale asta sa fie si altele ba!Viata nu e fair,nu e corecta,din momentul in care ne nastem suntem discriminati,eu una in clipele de meditatie mi se rupe inima pentru copilasii care se nasc in medii defavorizate si imi vine sa plang de ciuda.De exemplu,va roooog sa ma iertati ca va povestesc o asemenea grozavie,am auzit la stiri in Romania de 2 surori una de 5 si alta de 8 daca am retinut bine varstele,care au ars de vii in apartament si au fost gasite scheletele imbratisate.Am simtit ca vreau sa mor de durerea sufleteasca pe care o simteam pentru biete suflete prin ce spaima au trecut ele si pentru parintii lor.Deci viata este nedrepta.Lumea este nedreapta.Dar ne adaptam si traim si daca avem curajul ,incercam prin exemplu personal sa schimbam ceva,sa fim mai buni decat au fost ceilalti cu noi,sa fim optimisti si pozitivi desi poate am indurat o gramada de rahat si rautati din partea altora.Dar....din fericire exista oameni care sunt instare sa nu transmita raul mai de parte si daca au fost loviti sa nu isi doreasca sa loveasca si ei la randu-le ci dimpotriva sunt buni si blanzi ca o paine calda.Fiecare alege pentru el.Iar pe partea cu discriminarea de aci....eu una,siiincer,pe mine nu ma duce memoria si trebuie sa ma accept si asa decsi nu imi convine,......de zeci de ori pe zi uit ce am de facut,de exemplu ieri plecai dupa pompita de nas si....pana ajunsei la baie uitai,si mi-am amintit dupa jumate de ora......ma suspectez de sindromul ala al atentiei caci mi se intampla de prea multe ori chestii dintr-astea intr-o zi si iau si lecitina si multivitamine si B complex,sincer,le iau zilnic.O admir si o invidiez pe Ciuf si pe Nshiro,caci fatutele astea nu stiu domnele dar eu chiar vreau sa le intreb cum fac ele de reusesc sa raspunda la mai toata lumea,oare isi noteaza mai intai pe o hartiuta desi ma cam indoiesc cu 2 copii sa ai timp de schite si transcrieri.....cred ca pur si simplu are o memorie.....de elefant pe care mi-as fi dorit sa o am si eu.Uite domnle si cate dintre fetele care nu au mai sris de mult de cate a fost in stare sa isi aminteasca.Pai pe mine sa ma fi tinut cu pusca la cap si nu cred ca mi-as fi amintit mai mult de 2-3.Deci......hai sa nu ne suspectam neaparat de rautati..........ca daca nu ma insala memoria ,mesajele domniei tale nu sunt nici prea lungi nici pline de incurajari pentru tot poporul,poti sa si te superi pe mine daca asta doresti........Haideti sa nu ne mai punem singure bete in roata caci cum necum,caruta se misca,mai repede sau cateodata mai incet,suntem totusi o comunitate de fete si tinem una la alta,incercam sa ne ajutam cu informatii, cu suport moral,cu laude,hai sa vedem si parte plina a paharului,nu doar pe cea goala sau gaurile din cascaval.Sa fiti iubite de toata lumea precum va iubesc eu si sa imi dea dumnezeu si mie ce va doresc eu la toate,fara exceptii:calmul si rabdarea pentru nevoile micutilor si pentru a va bucura de fiecare mica-mare realizare a lor,pofta nebuna de viata si noroc in tot ce faceti sau sperati sa faceti si SANATATE voua si celor pe care-i iubiti!
Polixeni spune:
Pfuuuuaaaai de mine acu vazui ce de greseli am facut... parca nu mai stiu sa scriu...promit sa ma redresez data viitoare!
Delia21 spune:
POLI,e ziua ta asa ca poti sa faci oricate greselute caci.....trebuie sa le trecem cu viderea ,e musai,cum se zice in ardeal!Si apoi care nu a gresit niciodata?
Te pupez si eu de ziua ta,iti urez sa fii sanatoasa ,norocoasa si duioasa si.....sa ai parte de tot ce iti doresti tu,LA MULTI ANI FERICITI !!!!!Amera,mai de mult,vazui pozicile puiutei tale,prima poza.....m-a facut asa de nostalgica,......ptiu sa nu va deochi,eu as face un tablou dupa poza respectiva.Va pup!La noi NINGEEEEE!!!Avem zapada de 2-3 cm.E prima zapada pe care o vad in iarna asta!
Polixeni spune:
Delia pt urari!!!Hi hiii a venit iarna si la voi!!P-aici lumea face baie in mare!!!
Aaaaa mai fetele poate im idati si mie ceva idei cum sa-mi prind parul la nunta.Daca aveti si ceva poze ce bine ar fi!!Am gasit eu ceva pe internet dar inca nu m-am hotarat.Astept propuneri daca aveti!!
tcelen spune:
polixeni,multumim ptr urari!!pupici multi!1petrecere frumoasa
DELIA21,PUPICI SI ia si tu niste lecitina,ajuta la memorie...era o gluma
ANIVERSARE 1 AN ANA-MARIA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998
Serj spune:
dragele mele,
se vede treaba ca s-ainteles total gresit. si pt ca eu am inceput si pt ca toate v-ati urcat in capul Biutei, am sa incerc sa lamuresc lucrurile:
in primul rand fetelor care sunt noi, nu este o vina a vostra!!! asta e o problema mai veche; ca sa fiu sincera e o rana a mea deschisa demult si pe acre am incercat sa o ignor....
situatia asta se ridica pana la odisee; daca va audceti aminte nici povestea nasterii nu am scris-o. oare de ce??? de atunci inecpusem sa ma simt (cum s-a exprimat Noe: Preferential?)da eram in partea opusa, si nu ma refer la tine Noe, ci la toate. dar am continuat, desi din ce in ce mai rar am scris. este de inteles ca fiecare are afinitati, fiecare prefera sa raspunda la cineva drag, dar daca nu ma duc prea departe ci la mesajul meu de sarbatori (la care nimeni nu a spus macar multumesc), de la pozele Monicai care a specificat ca sunt copilasii ei impreuna cu ai mei, dar la care NIMENI nu a spus "a, uite-i si pe ai lui serj... asta ar fi insemnat gratuitati, da si cum nimeni nu spune gratuitati, inseamna ca nu-mi este locul aici.
acum la ultimul mesaj, pana nu a atentionat bia, nimeni nu vazuse mesajul meu.
degeaba ati sarit in capul Biei, ea nju aincercat decat sa va deschida ochii pe ceva ce poate nu va interesa. dar.... dupa mes ei, ati inceput sa ma intrebati de poze???
nu spun ca x este vinovat, consider ca am avut si partea mea de vina ca s-a ajuns aici, dar de prea multe ori am scris si au fost atat de putine persoane care m-au considerat ca pe acele perosane pot sa le intalnesc si in alta parte, nu sa vin aici la voi sa umplu pagina degeaba.
va ganditi poate ca din toate fetele care acum nu mai scriu, unicul motiv este doar timpul??? eu nu cred ca este doar o neintelegerea tunci cand este vorba de mai mult de o persoana....
cand am fost in romania, credeti ca nu mi ar fi facut placere sa intalnesc macar una din voi??? dar dupa experienta lui Cat, care dupa o sedere de 2 luni, nimeni nu a gasit timp macar pt 10 min, sa se intalnesca cu ea, cine ar fi gasit timp intr-o saptamana?
dar... asa cum a spus Delia, sa vedem si paharul plin, nu?
am cunoscut pe acest forum persoane speciale, si de asta pot multumi.
cum se spune de cateva zile pe aici, nu este nici un contract semnat sa raspunzi la toti.
dat fiind spuse toate astea, va rog inchideti subiectul; mergeti inainte ca si cum eu nu v-am deranjat, si asa cum am rugat, decizia luata ramane luata.
multumesc si va doresc la toate sa va cresteti puii frumos si senin asa cum imi doresc si mie sa pot face.
daca am gresti eu cu ceva, imi cer scuze
un ultim lucru: adar, sa stii ca atunci cand m-ai invatat cum sa scot virgulele, nu este ca nu am vrut, dar nu am reusit. daca sunt inca acolo nu este pt ca nu te-am considerat. (asta pt ca ultima data cand noi am vorbit, ai incercat sa ma ajuti si iti multumesc)
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
tcelen spune:
POLIXENI,gasisem eu un site cu cuafuri de mirese,multe,daca il mai gasesc,iti dau linkul pe mss
ANIVERSARE 1 AN ANA-MARIA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998
cameliada spune:
Salut fetele,
aalina2003, ma bucur mult ca m+ai sunat; intr+adevar, la 1 tudor facea nani ieri, dar abia astept sa vb diseara, poate stabilim ceva in weekend!
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)