LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 (27) *

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

SA NU UIT: ANDREEA, MAI E VALABILA INTALNIREA DIN MARTIE CU MAMICI DIN TOATE PARTILE?daca da, eu sunt pro, sa vedem cine ar vrea sa participe si cand (probabil nu de zilele de nastere de bebeii care fac 1 an), unde, cum.....

spuneti si voi, fetele, cand v-ar placea si unde! (ca idee, pentru mine ar fi ok si in Brasov, sau altundeva, cred ca si pentru Andreea :) )

ai pup iu si ma duc la trebi

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)


Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

La multi ani pentru Pispirica si Irina (recuperare rapida!!)si ani mai buni de-acum incolo, daca este posibil..!!
Ciuf, si eu stiu ca Noe despre fluor..eu zic sa-l lasi pe Luca in continuare la gradi, chiar daca e foarte greu acum.Motivele ar fi cele invocate de husbandu' tau.Uneori ma gandesc ca sistemul de sanatate din Rom, asa prost cum e el, e mai accesibil, adica poti ajungela specialisti mai usor,platind sau nu,depinde de situatie.
Sanatate multa Evei!
Serj, eu sunt mai noua pe aici, dar de ce te-ai simtit tu in plus? Voi va cunoasteti de atata vreme, nu cred ca poate fi asa.
Noe, sa stii ca eu te banuiam demult ca esti manelista, asa ca acu'ma bucur ca te-ai dat pe fatza..
Ma tot mir ce rar dorm bebelusii vostri in timpul zilei, ca Ana mea tot mai prinde vreo 3,uneori 4 soamne mici, de cate juma de ora fiecare..adica nu prea poate sa stea treaza mai mult de 3 ore legate (de obicei 2 jumate). Mi-ar placea si mie sa doarma la pranz mai mult,dar n-am ce-i face..si mai ales dimineata, ca eu sunt o somnoroasa de-aia care ar dormi toata dimineata..ma rog, am fost!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

PISPIRICA!!!!!!!!!!!
IRINA!!!!!!!!!!!!!!!

SANATATE,FERICIRE,DOAR NOROC,MULTA IUBIRE,VIATA LUNGA SI FRUMOASA,ALATURI DE FAMILII SI PRIETENI!

Tocmai ne-am intors din parc(acum,ca l-am descoperit,nu ma mai satur de el,iar Bubu...hraneste ratustele,mai nou).
Va multumim din suflet pt. urari!!!


Loranda,la inceput,imi cam era jena sa atrag atentia celor care veneau in vizita la noi,sa se spele pe maini.Acum,le spun cu tupeu pt. ca,sanatatea copilului meu este mai importanta decat orice.Si,daca nu se simt,le amintim noi(tati este muuuuult mai vehement decat mine).Cum a iesit analiza?Eu trebuie sa ii duc probe de kk si pisulica la Cantacuzino,cat de curand,ca sa-mi iau de o grija.

Cameliada,ce bine ca si Tudor papa...cum trebuie.De-ar tine-o tot asa...Bine ati venit in clubul...ranitilor!

Mari,ar fi super sa fim vecine,chiar daca nu prea ma trage ata sa parasesc Bucurestiul.Iti trimit un PM.

Pispi,mai pune si tu niscaiva poze cu Bianca!!!!!

Iris,bine ai venit alaturi de noi!Vrem si poze cu Maria,daca tot ati intrat in familie.

Adar,cine-i Cati???Am si eu lipsurile mele...

Ciuf,fluorul mai rau face.Daca uiti sa-l administrezi intr-o zi e jale.Pot aparea pete negre pe dinti etc.

Noe,ideea era ca ar fi bine sa ne vedem doar noi,fetele,fara tati si bebei(chiar daca bebeii ar fi meritat).Si,daca tot e martie,sa fie un fel de...ziua noastra.Propusesem Philippe(restaurantul),pt. ca este intim,dragut,mancarea este excelenta si...suntem prieteni cu patronul,deci pot rezerva...Ramane sa stabilim data(1,5 si 6 ar fi fara sarbatoriti,dar pica in timpul saptamanii si nu stiu daca pot veni multe fete).

aalina,eu as dormi zile in sir,iar diminetile perfecte sunt cele in care pot sa zac pana la pranz.Apuse vremuri...

Alinutza,vazut una bucata Stefanel scump!Sa va traiasca!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Buna fetelor! Sper ca va mai amintiti de mine. Eu va scriam de la servici si daca am ramas acasa nu v-am mai scris. Acum ne-am bagat si noi net si o sa intru mai des pe forum.
Sa ne trece-ti si pe noi pe listuta:
25 martie (DPN 24 martie, 40w1d) - Ploiesti, Dr. Stoica,
TweetyGeo (18.11.1979) si Stefan Vlad - Ora 12.45, 3800gr si 54 cm.
Acum suntem mari. Avem 9300gr si 75 cm. Am facut vaccinurile toate. Acum mancam dimineata mar cu biscuiti, la pranz supa de legume cu carnita, la 4 iaurt cu cereale sau piure de cartofi cu ousor si seara, la 7 cereale, iar noaptea mai sugem de 3,4 ori si chiar si ziua cand ne e somnica. Mai papam si cate o banana sau bem un suculet de portocale.
Mergem de-a busilea si in picioare tinut de mami sau tati. Ne ridicam singuri tinandu-ne de pat sau masa. Spunem TATA, PAPA, MAMA, BABA, TITIT, BRMBRM cand mergem cu masina.
Suntem mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Andreea,
e ok cum zici, numai sa fie ok si pentru celelalte ghiocele...Am putea face chiar doua intalniri, una de fete, cu mancare, bautura, chippendales, tzurai, alea, alea si una, in alta zi, cu tot familionu, sa ni se cunoasca si bebeii...oricum, sa vedem ce zic si celelalte fete...
in afara de ziua Biei (14.03) noi suntem available in martie, nu avem nimic programat so far..

pup!

P.S. ai primit pozele?ca am scris adresele din memorie...

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)


Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

LA MULTI ANIAna Maria! Sa te bucuri de minunea ta, Tcelen si sa fiti fericiti cu totii!

Poze cu Matei si Mihaita aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

La Multi Ani!!! Irina si Pispirica
sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familie

Referitor la flor ... si eu stiu acelasi lucru: odata inceput tratamentul trebuie sa te tii cu sfintenie de el pana la varsta de 14 ani ... asa ca mai bine nu. De-abia-mi amintesc de Vigantol .

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Seara buna, fetelor!
Na, c-au inceput aniversarile de ani! Pana acum numaram pe luni, de acum trecem la ani... Nu mai e de gluma! ...Parca a fost vreodata de gluma?!
Noi intre timp ne-am mai ales cu un dintisor, asa ca avem de toti 5. Putem sa mestecam orice. De fapt asta a fost solutia la problema cu statul in carucior: ii dau sa mestece ori de cate ori incepe sa faca galagie. Si el cum deschide gurita la orice, primeste. Asa ca avem cu noi tot timpul ceva: biscuiti, covrigi, orice, numai sa fie bun de mestecat.
Am facut si noi pe 11 ian. 10 luni, asa ca am mers sa ne cantarim si am constatat ca avem 9,650 kg (mai mult decat luna trecuta cu 330 g) si 77,5 cm. Stam bine la categoria uriasi!
Am urmat sfatul vostru si nu il mai trezesc sa suga si astfel am avut si nopti mai lungi. De exemplu azi-noapte am dormit 8 ore la rand! E o mare realizare. Am hotarat sa nu renunt la alaptat pt. ca mi se pare ca e cel mai sanatos pt. bebita. Am cerut parerea si la medicul de familie si la medicul nostru pediatru si mi-a zis ca ar fi ideal sa il pot alapta cat mai mult posibil. Nu are cum sa ii faca rau. Anemic a fost de la 3 luni din pacate. Din acest motiv si acum luam fier de 2 ori pe zi cate 10 picaturi, asta din cauza anemiei mele. Dar acum are mai multe surse de unde sa-si traga necesarul zilnic: banane, spanac, ficatel, ou etc. Baza nu mai este in ceea ce gaseste in laptele meu.

Fetelor, ati incercat din retele din carticica pe care v-am trimis-o? Spuneti-mi si mie ce anume ati incercat si v-a placut, ca sunt atatea retete ca nu apuci sa le incerci pe toate.

Poze cu Matei si Mihaita aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

hai sa va spun povestea zilei de ieri::(ca sa-i raspund si lu mari78)
deci fetele,ieri a fost o zi superba ,fata mea la inceput a fost cam scartiita,dar apoi mami a inceput sa danseze cu ea si s-a inveselit,apoi am pus muzica mai veche si ne-am adus aminte de cand aveam 15-18 ani,si ne duceam prin discoteci,si am inceput sa dansam ca nebunii,tata filma,maicamea radea ca nebuna pe canapea,iar noi cu musafirii,nasii si finii nostrii si cu fata in brate ne intreceam in figuri de dans,am stat la masa,fata mea a demonstrat cum merge ea singurica dintr-o parte a camerii pana in cealalta,am facut poze,am adus tortul,cu luminile stinse,toata lumea canta la multi ani,Ana se uita mirata,ca nu stia ce se intampla,a suflat fratele ei in lumanare ptr ea,apoi am pus-o cu tortul in fata,la inceput s-a uitat mirata,apoi a gustat putin din crema,iar apoi a inceput sa papa cu ambele maini,am lasat-o pe ea sa faca ce vrea,s-a facut ca o purcica!!
bebei mici nu am avut,ptr ca nu prea avem in jurul nostru,am avut doar copii mari intre 8-11 ani!
apoi s-a mai stat la barfa la o cafea si un pahar de ceva..si gata!!
tortul a fost facut de mine...............la comanda!!
din mot abia la vara ii luam ,ca atunci vin nanutii din italia,in vizite!!

TILI,multumesc de urari!!pupici



ANIVERSARE 1 AN ANA-MARIA


POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!![/b][/font=Comic Sans MS]
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
La multi ani, Irina si Pispirica! Sa fiti mamici fericite si iubite de copilasii vostri!
Tcelen, fain de tot tortul printesei. Ma bucur ca v-ati distrat bine. Nu mi-ai spus. Ati rupt turta? Ca ma intereseaza si pe mine pentru Eva ca acusica face anul.
Noe, cum te mai simti?
Tili, ma bucur ca faceti progrese. Zici ca ii dai covrigei si biscuiti micutului? Ce ma fac eu cu Eva ca nu stie sa manance asa ceva. Si sa fiu sincera mi-e si teama sa incerc sa ii dau ceva tare.
Tweety, ce ma bucur ca ai aparut!!! Nu te-am uitat. Chiar ma intrebam ce mai faceti. Ca nu ai mai dat nici un semn de viata. Hai pune poze.
Va multumesc pentru raspunsurile voastre cu privire la administrarea fluorului. Bag de seama ca e cu doua fete. O sa o intreb si pe pediatra ca mi-a scapat aspectul asta.
Va sarut.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput