LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 (27) *

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Ciuf, te cred ca esti suparata si obosita.....daca tu vrei sa il retragi pe Luca, poate o sa inteleaga si hazbandul, macar pana se reface Eva...Bietul pui, imi dau seama cat de greu iti e...mai ales ca numai ce trecu episodul cu Luca...
despre fluor: din cate stiu eu, in RO se da numai la cerere, pentru ca exista in apa (stiu ca in State sunt zone in care nu este in apa, sper sa nu gresesc)...si cu cine am vorbit eu de chestiunea asta imi zicea ca nu vor sa le dea la copii; cica trebuie sa le dai in fiecare zi nu stiu cati ani si daca uiti, sau renunti pe parcurs, nu e prea bine pentru dintisori...Nu stiu daca asa e 100% insa eu NU vreau sa ii dau; intereseaza-te, eventual, cum e cu apa in zona unde stati..
Pup si sper sa treaca racelile si oboselile cat mai repede!



Catrinel, cum mai e pe la munci?frumoasa foc Urekila ta

Frumoasa foc si Thea dintoasa, muscacioasa cu care ne-am vazut azi un pic in parc



LA MULTI ANI, IRINA SI PISPIRICA SI MULTA IUBIRE!!!



Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)


Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Salutare tuturor!

In primul rand, LA MULTI ANI pentru Ana-Maria! Sa cresti mare si frumoasa, sa ai parte numai de bucurii in viata!

Noi nu ne laudam cu nimic deosebit zilele astea, Sara pare sa mai aiba putin pana se va porni de-a busilea, s-a prins care ar fi pozitia corecta si cam care ar fi miscarea, dar inca nu-si coordoneaza ca lumea miscarile. Deocamdata tot de-a indaratelea circula prin camera, pana ajunge in vreun colt unde se pune pe urlat s-o recuperez. In rest... povesteste toata ziua, e cuminte, papa destul de bine (nici pe departe asa mult ca unii dintre mancaciosii vostri, dar eu sunt multumita).

Micalsa, fetita unei prietene si acum la 4 ani nu s-a dezvatat complet de mersul pe varfuri, iar medicul le-a spus ca s-a invatat asa din cauza premergatorului.

Andreea, felicitari pentru bona, e mare lucru sa gasesti pe cineva de care sa fii cu adevarat multumit. Si eu caut o bona, fara succes deocamdata, mai ales ca vreau part-time, si majoritatea vor sa lucreze 8 ore, chiar mai mult.

Adar, sa-ti traiasca Maia cea manelista! Si Sara mea reactioneaza doar la melodiile cele mai dubioase.

Ciuf, nici eu nu ii dau si n-o sa-i dau fluor pentru ca aici e suficienta cantitatea din apa, iar excesul de fluor poate fi foarte daunator.

Mai mult nu pot scrie, ca imi pica ochii de somn. V-am pupat!



Ameera si Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Pt prima Ghiocica ce a inflorit intr-un anisor, la multi ani, si parinti fericiti pt asa madrete de puiutzl.
Pt Thea si pt Anthony deasemenea La multi ani
In rest , va pup, si daca Printzi dictatorul se indura sa imi dea si mie liber, am sa va ma povestec cate ceva despre noi.
Stefanna si Bianca-Nicola (22 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Am depus imbaiatul in tarc pt vreo jumate de ora de joaca linistita inainte sa mergem la nani.Ma cam minunez de cat de frumos se joaca acolo fara sa cerseasca macar un strop de iubire.
Noi sintem foarte nerabdatoare sa ne ducem acasa.Ciufulici, si sotul meu a inghitit galusca plecarii mele cam greu.Mi-a zis ca mai bine stau numai 2 sapt, caci cum va sta el fara fata atat de mult.. i-am zis ca pt 2 saptamani nu ma mai duc.Si data fiind situatia mea de neintegrat inca in tara unde traiesc, s-a induiosat si a zis ca sa ne ducem, dar il doare inima.Si il cred.... Nicola mea a facut bronsiolita, dar i-a mers bine cu bronhodilatatoare si cu ceva antibiotic.Mie mi-e ceva mai usor sa ma misc, si mai fentez sistemul canadian de sanatate si criza de medci( ca tre sa astept cu fata pe la randuri pana prinde alte bolesnite decat cele care le are).Mie imi vede fata un medic roman, si eu sint dotata de acasa cu de toate, asa ca mi-e simplu.Dar as prefera sa nu prea folosesc ce am prin dulapuri.Cam asta e tristetea cand is doi 2 copii in casa, ca cel mare aduce si el ce poate de pe la gradinita... auzi, nu vreau sa te sperii cu otitele astea, dar sa te tii de tratament ff bine, din cate stiu trat de otita e 14 zile, si sa il faci cu sfintenie, pt ca dupa episoade repetate si netratate corespunzator se poate ajunge la deficit auditiv. Nu poti sa cauti produse pe baza de propolis pt ambii copii, caci intr-adevar creste rezistenta sistemului imunitar.
Deci sa continui povestea noastra.Pe 24 ianuarie ne zburam la Romanica, si asa emotii am.... ce sa va mai spun cum mi se face paru pe mine cand stiu ca tre sa urc in avion .Dar de, dorul de casa e mai mare decat frica, si credinta ca ne va veghea Cineva de sus, imi da curaj sa spun Doamne ajuta, si sa plec acasa.Nicola a invatat sa salute ca tractoristii, si sa dea noroc.ceea ce ma enerveaza,ca ceea ce ma straduiesc eu sa o invat nu prea baga la cochilie, dar ce o invata tata-su prinde cat ai zice peste.Eu de 2 saptamani ma chinui sa o invat care e ochiul( pt ca in fiecare dim cand se scoala are grija sa mi-i scoata la modu propriu) si cand o intreb unde e, singurul raspuns care il primesc e un hohot de ras.In rest papam, tot asa civilizat cum ne-am laudat in zilele din urma.
Alinutza3
am terminat liceul la racovita, si pe vremea mea inca s-a mai purtat o bucata buna de timp uniforma si matricola.Am asa o vaga senzatie ca intre noi e ceva diferenta de varsta , ca majoritatea colegelor mele de liceu au copilasi de scoala.Io is ceva mai codasa.Ai un Stefanel tare scump, pe care il pupam mult.
Gata, mi se da stingerea prin semnale de marait.Nu cred ca voi mai reveni, pt ca in momentul doi dupa ce adoarme ea, cad si io ca busteanu.... genetic ma numesc hipersomnoroasa.
Pupici
Aaaaa. Irina 71 si Pispirica, LA MULTI ANI fetili si viata frumoasa.
Stefanna si Bianca -Nicola (22 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

LA MULTI ANI IRINA71 SI PISPIRICA!!!
MULTA SANATATE, FERICIRE SI TOT CE VA MAI DORITI VOI!


Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Ciuf - si eu stiu la fel ca si Noe. Noua ne-a spus pediatrul ca daca vrem sa-i dam fluor, putem sa o facem, DAR va trebui sa i dai zilnic pana pe la 12-14 ani, ca daca intrerupi e rau de tot pt ditisori. Noi nu-i dam fluor.
Alinutza3 - bine ai venit! Sa-ti traiasca Stefanel cel frumusel!
Tania2 - ce printesa frumoasa ai! Unde ati fost la munte? Imi place carutul f mult. Si eu as vrea sa-i cumpar altul tot ca al vostru. Sunt mai practice astea sport, nu?
Stefanna - si eu plec pe 24 ianuarie in Antalya pt 1 saptamana si mi-e frica de mor sa zbor cu avionul. Mai mult pentru fetita. Plus ca nici nu stiu exact ce ai voie sa pui in bagajul de mana cu regulile astea noi. Oare ai voie sa iei mancare pt bebei?

Lumy (ALESSIA MARIA 07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

LA MULTI ANI! IRINA71 si PISPIRICA Sa va dea Dumnezeu multa sanatate sa va bucurati alaturi de ghioceii vostri!

Lumy (ALESSIA MARIA 07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

DDRAGELE MELE,CIUF,ADAR,MARIANA,NOE,ALINAALEX,ANDREEA GEORGIANA,MICAALSA,AALINA2003,NSHIRO,LUMYSTTI,MARI78,
MP,BIA,HONEYPUMA,EMA72,DELIA21,DOUBLEMOM,LORANDA,MIHAISER,
CAMELIADA,CATRINEL17,CEELA,CATRINUZA,KIM,PISPIRICA,BIUTA,
TANIA2,SERJ,STEFFANA,sper ca nu am uitat pe nimeni,VA MULTUMESC DIN SUFLET PTR URARILE DIN INIMA,MI-ATI FACUT ZIUA SA FIE MULT MAI SPECIALA,ptr ca am retrait momentele de anultrecut,emotia nasterii,emotiile cand citeam mesajele de la voi,ptr ca sotul meu le-a printat si le-a adus la spital,va iubesc ptr ca ati fost alaturi de mine atunci,in acele momente frumoasa dar si dificile ptr mine dar si ptr fata mea,cat si ieri la aniversarea primului an !!
va doresc tot binele din lume,sa fiti fericite,alaturi depuii vostrii si de familie!!

SI ACUM DACA VRETI SA VEDETI POZE DE IERI CU MICA MEA PRINTESA INTRATI AICI: ANIVERSARE 1 AN ANA-MARIA





LA MULTI ANI! IRINA71 si PISPIRICA
SA FITI FERICITE SI IUBITE ALATURI DE FAMIILIE!!


POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Pispi


Irina

Sa fiti sanatoase, iubite si sa va bucurati de puiutii vostri ! Sa aveti o viata plina de fericire si noroc la tot pasul ! Multi pupici si

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Tcelen, am vazut pozele de la petrecerea Anei Maria : ai o printesa superba ! Ai imbracat-o frumos si mi-a placut mult si tortul. Tu l-ai facut sau l-ai comandat la cofetarie ? Ii place printesei de Tweety? Pupam domnisoara

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput