LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 (27) *
Raspunsuri - Pagina 13
ema.72 spune:
Bianca- Alexandra pentru anisorul implinit azi, sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii familiei.
La multi ani si la mai multe luni pentru sarbatoritii zilei:
Keane Peter -- AlinaMizzi
Isabella Maria -- Zuzilici
Eva Maria - - Ciuf
Mihaela - - Olgutta
Tudor-Andrei - - Corinag
Irina referitor la trezitul noaptea cred ca este un moft al copiilor hraniti la san ( ne incadram si noi in aceasta categorie). Eu am incercat sa aplic metoda cu ceaiul acum vre-o doua luni pentru ca se trezea de 4-5 ori pe noapte ca sa suga. I-am dat ceai si a fost o perioada de chin de o saptamana dupa care nu s-a mai trezit decat o data pe noapte. Acum iar a inceput sa se trezeasca de doua ori pentru ca din comoditate am uitat sa-i fac ceai de cateva ori si i-am dat san, asa ca trebuie sa o iau de la capat cu chinul si cu ceaiul. Pregateste-o pe mama ta pentru cateva nopti nedormite pana se obisnuieste cu ceaiul Andrei si apoi o sa se scoale din ce in ce mai rar.
Ceaiul sa-l faca tot mai diluat pana cand accepta doar apa. Stiu ca nu e usor dar e bine ca nu trebuie sa te duci tu noaptea si sa te miroasa ca atunci renunta si mai greu. Oricum ei nu mai au nevoie de hrana noaptea de la 6 kg.
Vezi sa nu-l doara burtica de la ce mananca seara sau sa nu fie de la dintisori dar nu-i da biberon cu lapte pana dimineata .
Bafta si rabdare ( ceea ce ne dorim si noua) si daca descoperi si alte metode anunta-ne si pe noi.
Iti dorim si tie multa sanatate, sa te refaci rapid si fara dureri.
Pupici.
Ema si Mario (09.03.06)
ANDREEA GEORGIANA spune:
KIM!Sa nu te schimbi niciodata,sa fii mereu dulce si calda,sanatoasa si frumoasa si,nu in ultimul rand,sa-ti fie cei dragi sanatosi si...aproape,mereu!Si sa te iubeasca!
EMIII!
DIANAD!
BIANCA ALEXANDRA!Sa cresti mare si frumoasa,cuminte si sanatoasa!
Polixeni si mie imi place sa aleg o tema(pt. un eveniment) si totul sa se invarta in jurul ei.La nunta,cala,floarea mea preferata a fost pe masini,in buchet,pe mese,pe tort si...in parul meu.Si sa arate totul minunat si...perfect.
Honeypuma,Eric este foarte...greu,cu toate ca nu prea papa.Daca ar manca cat Bubu(care nu pune pe ea nimic!!!!!),oare ce greutate ar avea?Nu-ti face insa probleme,este doar o faza temporara,in care probabil,ies ceva dintisori.
aalina,eu ma gandeam sa ne vedem doar noi,fetele,nu de alta dar vom sta inauntru,poate fi si fum si,in plus de asta,nu meritam si noi cateva ore de relache?Fara bebei si soti?
Delia,sfatul meu este sa-l scoti pe Rudy afara,indiferent de vreme.Evident,imbracandu-l adecvat.
Stefanna,nu tragi o fuga in Bucuresti?
Irina,insanatosire grabnica!!!!!
Am pus poze,in sfarsit,incepand de aici(cu Bubu)http://good-times.webshots.com/photo/2173799370079410238uxYYDs
si de aici,cateva cu noihttp://good-times.webshots.com/photo/2116253150079410238RSauWo
Ne pregatim sa plecam in parc,imediat ce se intoarce Bubu...din alt parc,unde este impreuna cu tati.Dar asta, dupa ce papam spanac cu oulet si supita de rosii cu taitei.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ANDREEA GEORGIANA spune:
Tili, pt. retete!
Catrinel,ma ingrijorase absenta ta!La ce grozavii am vazut ca s-au petrecut la voi!!!! Felicitari pt. mutare!Este primul pas spre 4 camere sau,de ce nu,spre o casuta cu pomisori,floricele,curticica si leganele pt. Onuta si...fratii ei!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by ema.72
Irina referitor la trezitul noaptea cred ca este un moft al copiilor hraniti la san ( ne incadram si noi in aceasta categorie). Eu am incercat sa aplic metoda cu ceaiul acum vre-o doua luni pentru ca se trezea de 4-5 ori pe noapte ca sa suga. I-am dat ceai si a fost o perioada de chin de o saptamana dupa care nu s-a mai trezit decat o data pe noapte. Acum iar a inceput sa se trezeasca de doua ori pentru ca din comoditate am uitat sa-i fac ceai de cateva ori si i-am dat san, asa ca trebuie sa o iau de la capat cu chinul si cu ceaiul. Pregateste-o pe mama ta pentru cateva nopti nedormite pana se obisnuieste cu ceaiul Andrei si apoi o sa se scoale din ce in ce mai rar.
Ceaiul sa-l faca tot mai diluat pana cand accepta doar apa. Stiu ca nu e usor dar e bine ca nu trebuie sa te duci tu noaptea si sa te miroasa ca atunci renunta si mai greu. Oricum ei nu mai au nevoie de hrana noaptea de la 6 kg.
Vezi sa nu-l doara burtica de la ce mananca seara sau sa nu fie de la dintisori dar nu-i da biberon cu lapte pana dimineata .
Bafta si rabdare ( ceea ce ne dorim si noua) si daca descoperi si alte metode anunta-ne si pe noi.
Iti dorim si tie multa sanatate, sa te refaci rapid si fara dureri.
Pupici.
Ema si Mario (09.03.06)
poze
Si eu credeam ca din cauza de tzitzi se trezeste asa des noaptea. Si am inceput sa-i dau ceai noaptea, pe urma apa pentru ca ceaiul nu mi-l bea. Dar tot degeaba ... cateodata cand se trezeste trage o gurita de apa dar de cele mai multe ori nu vrea nimic, doar carutata din patut, plimbata pret de cateva secunde si urgent adoarme. Dar pentru mine cateodata e un chin ca din ceas in ceas sa tot o iau din patut si sa o pun la loc. Eu cred ca-i si un obicei prost al lor ... nu stiu ce sa mai cred. Am incercat sa o las sa planga, sa n-o iau din patut ... dar urla si juma' de ora. Nici asa nu ma tin balamalele. Asa ca si eu astept sa se intample o minune.
Pozele mele
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
honeypuma spune:
Buna fetele
In primul rand La multi ani Bianca Alexandra! Oau...inca o printzesa care implineste azi un anisor intrg de viatza! Sa fii sanatoasa! Sa cresti mare si sa ai parte numai de bucurii! Felicitari mami si tati, sa va traiasca minunea!
La multi ani KIM! Sa fii sanatoasa si iubita!
Si, nu in ultimul rand, La multe lunitze sanatoase tuturor sarbatoritilor!!!
V-am zis aseara ca a mnact Eric ciorbitza?! Parca da....ei bine, a manacat si azi putine cereale cu fructe si jumatate de biscuite singur, a muscat din el, a mestecat tacticos, nu s-a innecat....offff poate suntem si noi pe drumul cel bun...in tot cazul se pare ca scaunul de masa da roade spre deosebire de celelalte trucuri pe care le-am incercat....
Va pup pe toate si va multumesc ca mi-ati impartasit si mie din experientele voastre la capitolul manacare! Intr-un fel ma bucur ca nu sunt singura, in alt fel, imi pare rau ca si voi mai treceti uneori prin d-astea...Fug si eu sa pap ceva, ma imbrac si iesim in parc ca e asa frumos afara...parca vine vara zau....Si mai pe seara facem o vizita cumnatului meu ca ieri a fost ziua lui de nastere....si ma asteapta si soacra pe acolo ca cica i-a luat un costumas frumos lu' Eric...ce-o fi apucat-o nu stiu, si-o fi adus aminte ca are nepot...offfff...soacrele astea...da de la oameni din astia zici sarut mana pt ce iti da si iii bagi undeva dupa aia....
Delia21 spune:
Kim, pupam si noi sarbatorita zilei si La multi ani,plini de bucurii,impliniri pe toate planurile si multa voie buna!!!
CLAUDIA,am ajuns acasa si am incercat sa descarc carticica despre psihologia copilului si nu s-a descarcat nimic.Oare de ce???Inncerci sa mi-o mai trimiti odata,pliiiiiiiiz!!!!!!!ANDREEAG,asa ziceam si eu referitor la scosul copilului din casa dar......daca el de pe 20 decembrie....inca tuseste,bine,acum e pe trecute,uite tocmai ce i-am dat siropel si e sticla pe terminate,.....cam suflu si in iaurt caci mi-e teama sa nu ia Rudy vreo noua raceala,virus,....ca sunt terminata psihic pe motivul asta,siiiiincer.Iar de Oana-faraoana a lui catrinel,cred ca va fi copil unic,deoarece Catrinel are o barza tare zgarcita......la care si eu am batut un apropo candva ca sa-i aduca Onutei un surior sau surioara si......mi-a zis ca slabe sanse.Dar nu-i bai,sa fie fata sanatoasa!
Stefanna spune:
Bianca Alexandra pui micutz sa cresti mare si frumos, destept si vesel si sa fii bucuria parintilor tai.LA MULTI ANI si o pereche pe cat de curand.
Stefanna si Bianca-Nicola(22martie 2006)
tania2 spune:
salutare,
Fetele, eu sunt singurica, nu am reusit sa citesc din urma, sper sa primesti La multi ani ! cu intarziere , Poli, sa ai o nunta ca-n povesti si multa fericire!
La multi ani, Kim! Sa ai tot timpul zambetul acela frumos ( poza de pe mess), sa te bucuri de puiuta ta!
La multe lunitze Eva, Ciuf ai o familie tare frumoasa! Pupici si fruntea sus, Luca este un luptator!
Si sora mea de cand a venit bb2 si Teodora - bb1 merge la gradi se plange ca tuseste si este racita mai mereu. Asta este, nici nu-i putem tine intr-un glob de sticla, dar tu simti ce este mai bine pentru puiul tau.
La multe lunitze si bebeilor
Bianca - - Nicolle27
Keane Peter -- AlinaMizzi, tu ce faci? Cum stai cu diversificare in Malta? Asteptam vesti si pozici!
Isabella Maria -- Zuzilici
Mihaela - - Olgutta
Tudor-Andrei - - Corinag
Si acum noutatea!
Bia are un dintos! Unul mic, cu trei zimti, un pic strimb in gingie, alb, alb....il cauta tot timpul cu limbuta si nu ne lasa sa-l vedem!
pupe mama fata dintoasa!
Hai va pupacim, nu mai fiti triste, de multe ori si eu sunt invizibila aici pe forum, dar, va iubesc pe toate!
pup
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
mihaser spune:
salutare!
Cuscra mea draga Kim iti doresc multa sanatate, un baietel ca sa avem si cumnat si sa fiti fericite si rasfatate toata viata!
Si cum a fost cu castingul ala...idiotii aia nu a u reusit sa vada ce potential are nora mea?
Ema Mario e un flacau superb...aviz mamicilor in cautare de ginerica
Irina ma bucur ca ai scapat de calvar. Recuperare rapida!
Cat ti-am mai spus si o repet...sunt superbe fetitele tale! Imi pare rau ca ati avut probleme! Ce nasica tanara are Anna! Iar Daria e o scumpete...de-aia era Sergio asa bucuros!
Stefanna bine faci mai...l-am vazut si eu pe bubulinul Alinei si e tare dragut! Cat despre intoarcerea in Ro si ideea asta imi place!
Dea abia astept sa vad poze de la petrecere!
Catrinutza mama ce merge bubulina...am ramas ca la dentist! Bravo
Catrinel va mutati! super...macar voi ati scapat de corvoada! Si eu visez 4 camere...se construiesc neste bocuri noi aici pe linistei si asa as vrea sa ma mut...insa toate la timpul lor!
Micaalsa am vazut dintisorii de iepuras...pun pariu ca e Catrinelul invidioasa pe dentitia voastra. Vezi cea linkul de la semnatura ta nu e pus bine...ma duce la pozele cu Cristian ca ai pus ceva cu home. Sper ca intelegi ce vreau sa spun!
Tili multumesc ptr vizita de la dropshots...lasa nu fii invidioasa ca in viitor cred ca orasele mici o sa ne atraga mai mult...o sa fie mai liniste. Astept poze noi cu baietii.
AlinaAlex mama ce fain ar fi...acum ce o vrea D-zeu! Am vazut si pozicile voastre...mama ce de jucarii avati!
Andreea G gand la gand cu bucurie...mama ce invidioasa sunt ca voi ati avut zapada...noi nu stim cum arata! zici ca Bubu va facea pa pa...ma gandesc sa-i facem PR-i
Poli aoleu nu-mi spune de rapiri ca mor...pai stau cu ochii pe el ca pe butelie...el era cu mama...nu avea baiatul ala unde sa fuga cu el ca il linsa! Oricum ei sunt destul de naivi...ai dreptate!
Biuta mai puneti si voi ceva poze ca vreau sa vad ochii mumosi ai lu` Tony!
Ile esti urmarita de ghinioane mai...intai rromi nepoftiti, apoi ti-a clacat laptopu`...Ce mai face Viv?
Mariana nu fii suparat! Ai incredere in Dumnezeu! O sa treci cu bine si peste nasterea asta!
Delia eu nu prea am sanse sa nasc natural...in apa...ma gandeam la fetele care pot...imi pare rau sa aud ca alti copilasi au probleme...tu ce faci ma, il mariti pe Rudy cu alta categorie de varsta...nu gasisi tu o ghiocica pe placu tau?
Elvie sper ca intoarcera la serviciu sa nu fie prea nasoala!
Ciufulici voi ce mai faceti? Stii ca la un moment dat am avut impresia ca te-si suparat pe mine...Ma tot gandeam ce ti-am scris, daca te-am suparat cumva cu ceva. Asa a fost? Te-am suparat ? Aceeasi chesti mi s-a intamplat si cu Ama si cu Catrinutza...Sincer sper sa fi fost doar impresia mea. Daca v-am suparat va cer scuze!
Loranda ceva poze ne mai puneti si noua! Pls!
Honeypuma, Lumysti, TweetyGeo aceeasi rugaminte!
Cameliada ce mai face Tudor? Am citit despre revelul tau, m-am amuzat dar nu as fi vrut sa fiu in pielea ta!
Noe vreau si io link spre poze cu cretulina ta...cand ne dai vestea ce buna?
Ada ma da bizi rau sunteti...pregatiti bomba nucleara sau ce faceti voi acolo? A sau acum ca traiti in capitala culturala a Europei va dati mari!...
Tania vreau sa o mai vad pe Irisuca...pozeeee
Fetele daca am uitat pe cineva mii de scuze...o sa revin...sper sa mai apara si alte mamici prin zona AlinaMizzi, Roxi ce mai faceti?
Pupici!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Cat spune:
In primul rand "LA MULTI ANI!" cu intarziere pentru Irina, Pispi,Polixeni,Dianad, Emii 2! Sa fiti sanatoase, voioase si mereu fericite alaturi de bebei si de familii!
Irina si multa, multa sanatate! Sa te refaci repede! Ai avut mare ghinion, imi pare tare rau.Bine ca e mama ta si te poate ajuta cu bebelinul.
Pispi, multi ani fericiti alaturi de perluta ta draga!Multa sanatate si voua!
Polixeni, la multi ani si o nunta de vis iti doresc! De coafuri pentru nunta te-ai uitat si in albumul de pe DC cu miresele?Sanatate multa lui Nick, cum de a facut si el bronsita?Pupam sa treaca repede!
LA MULTI ANI fericiti ghiocelei BIANCA ALEXANDRA! Sa va traiasca si sa va bucurati mereu de ea, dragi parinti!
La multe lunisoare si pentru bebeii nostri dragi:
pentru 20:
Andreea Giulia
Ioana Timeea
Mihai Dan
Markus Erik
Cristian
si pentru 21:
Keane Peter
Isabella Maria
Eva Maria
Mihaela
Tudor-Andrei
LA MULTI ANI, Kim! Sa fii mereu o mamica fericita si zambitoare, ca in poza pe care o ai la YM, cu printesa in brate, imi place fff mult! Multa sanatate si numai bucurii!
Mi s-a trezit dodolina, am fugit... si n-am apucat sa scriu tot...
Pupici la mamici si bebici!