LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 (27) *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, iubitele
Kim, iti doresc sa fii fericita, iubita, inconjurata de multa dragoste din partea familiei si a prietenilor, sa ai o viata linistita presarata de bucurii. Restul se fac daca este sanatate.
La multi ani!
Faceti ceva chef sau ceva restrans in familie?
Cum se descurca tati cu fetita cat esti tu la scoala? Pe ce durata este cursul? Il platesti sau este gratuit?
Ah, te auzisem ca te duceai cu Alicia la o intalnire din asta pentru pitici sa se joace. Pot sa stiu si eu cat platesti?
Am fost vineri cu Luca la Gymboree si ma costa $15 sedinta de o ora. Sunt trei clase: gimnastica, muzica si arta (valabil si pentru bebelusi, dar pe Eva inca nu am curajul sa o scot in lume). Pot face un contract pe minim trei luni si optez numai pentru o clasa. Nu pot sa le rotesc.
Mi s-a parut cam scumpicel.
Mihaser, iubita, nu am nimic cu tine. Imi pare rau daca nu ti-am mai raspuns. Dar sunt ratutita rau de cap.
De aseara Luca inceput sa imi faca pipi des. Una-doua ca el vrea la baie. Si face cativa stropi. Cred ca a racit. Mai astept un pic sa il vad. Oricum credeti-ma ca sunt satula de atatea probleme de sanatate. Am inceput anul cu stangul. Si eram atat de plina de optimism!!!
Sotul imi pleaca maine in delegatie.
Iar eu sunt ametita rau de tot din cauza racelii. Mama imi spunea ca in ureche ar fi centrul echilibrului si probabil de aceea am senzatiile acelea de clatinare.
Imi pare rau ca nu pot raspunde la toti dar nu imi permite timpul.
Honeypuma, felicitari pentru ciorbica. Bravooo. Uite vezi, asa usurel, incepe sa manance. Nu are incotro. Se va obisnui.
Catrinel, ma bucur ca ati gasit in cele din urma un apartament. Felicitari.
Am fugit.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ciuf mi-ai luat o piatra de pe inima...nu trebuie sa-mi raspunzi de fiecare data, insa sa-mi spui daca te deranjeaza ceva vreodata ca nu vreau sa te supar. De fapt acelasi lucru le rog si pe celelalte mamici.
Sper sa se termine o data cu problemele astea ca si io de la inceputul anului tot intr-o disputa sunt cu sotul...si io am impresia ca sunt stangace rau anul asta...si cand te gandesti ca mi-am propus sa mai fac si un bebe!

Am pus si noi poze din parc: incepand de aici.

Tcelen pozele de la party sunt super. Ana si Iulian au fost la inaltime!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Oana iar a vomitat dupa ou. (facusem vreo 6 saptamani pauza si am incercat de data asta cu un sfert de galbenus fiert). Si ii povestesc lu’ mama care imi zice senina (desi ii spusesem despre toate episoadele cu probleme la ou) "nici tu nu ai suportat oul multa vreme!!"

ANDREEA am scapat de Kyrill, pe aici a fost mai slabutz decat in nord… pupici multi!

KIM, la multi ani si multe bucurii!!! Tot binele si norocul din lume tie si celor dragi tie!

Nu prea am apucat sa citesc din urma, azi a fost o zi mai grea…. Recuperez maine, promit!

DELIA, am apucat azi dimineata sa citesc ce ai scris… da, asa si eu cu bunicile, trebe sa le dau cu fortza la o parte! Iti mai scriu io

Primul Craciun

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Poli, uite aici un site cu coafuri pentru mirese :http://www.beautycenter.ro/coafuri/view_coafuri.aspx?catg=C:2-6

Poze cu Matei si Mihaita aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

io-s cam zombie, am fost noaptea trecuta la nunta unei colege de servici , am venit acasa la 4 dim., am tzopait aproape toata noaptea, am furat mireasa, etc. ...
...dar vreau totusi sa urez un calduros LA MULTI ANI cu sanatate, fericire, bucurii :

DIANAD, EMIII2
si
KIM

...si nu in ultimul rand ghiocelului
BIANCA ALEXANDRA
LA IMPLINIREA PRIMULUI AN DE VIATZA!!!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

LA MULTI ANI Irina, Pispi, Poli, Dianad si Kim Sa fiti fericite, sa va bucurati de puii vostri in orice clipa si nimeni si nimic sa nu va aduca lacrimi pe obraz niciodata.
Irina tu cred ca esti cea mai ghinionista mamica de la noi, sau cel putin ai fost pana acum, sa pasesti cu dreptul si sa nu mai ai parte de stfel de episoade neplacute.
Pispi sper ca Perluta e mai bine, de fiecare data cand scriai veneai cu cate o veste nu tocmai buna despre ea...
Poli iti doresc sa se rezolve toate conflictele cu socrii iar tu sa fii cea mai frumoasa mireasa!
Kim sa ramai in continuare la fel de puternica si optimista, esti un exemplu pentru noi toate.

LA MULTI ANI ghiocelului Bianca! . Sa ai o viata frumoasa si lipsita de greutati!

Eu tot in urma cu cititul dar fac progrese. Pentru cine vrea sa o vada pe Maaria avem aici cateva poze de luna trecuta, Maria la 9 luni: http://family.webshots.com/album/557128185grXYjB

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Salutare,

Kim, LA MULTI ANI!!! scuze pentru intarziere, dar urarea e sincera; sa-ti traiasca printesa si sa fii sanatoasa sa te bucuri de ea si de toate momentele frumoase pe care un copil le poate aduce unei mame!Sa ai parte doar de impliniri!

alina2003, ma bucur mult ca ne-am intalnit, dar mi-am dat seama ca trebuia sa ne pozam si noi, ca sa avem dovada!! mi-am adus aminte de camera abia acasa, ce sa-i faci, tanti "roza scleroza" pandeste Fetelor, are Ana, printesa alinei niste ochisori superbi, verzi-albastri, si tenul masliniu, de o sa bage boala in cavaleri! da noi suntem cel mai aproape de ea, asa ca......!! chiar sper sa nu se lase cu vreo raceala intalnirea noastra, apropo, noi iesim azi din nou, te sun.

Mihaser, multumim de intrebare, suntem foarte bine. Tudor are acum o noua modalitate de joaca- arunca toate jucariile din patut, si dupa ce a eliberat locul munceste la salteluta, cu care se lupta ca-n basmele cu Greuceanu si balaurul cel rau; e tare comic, dar imi cam fac griji sa nu pateasca ceva de la efort. Am vazut ca Cristian e nascut de inaltare, cand am facut noi botezul!
revin , acum fug ca plange tudor

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Poli ! Iti doresc sa ai o nunta ca in povesti si sa nu te mai supere socrosenia niciodata ! Sa fii fericita alaturi de familia ta draga !
Dianad si Emiii2 ! Mult noroc si fericire in viata!
Kim ! Tot ce iti doresti sa se implineasca, sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de minunea mica Alicia si de sotul tau...si cine stie, poate si un fratior pentru ea?

Pentru fiecare cate o

Va pupam !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Buna ziua,mamici si bebelusi!

Sper ca ati petrecut un sfarsit de saptamana frumos alaturi de familiile voastre.
Eu,asa cum va promisesem saptamana trecuta,incepusem sa va scriu un extra-mega mesaj cu cate o vorbulita pentru fiecare,dar nu am reusit sa il termin.Asa ca am lasat-o balta.N-o sa-mi ajunga niciodata timpul sa raspund tuturor.Copiii nu ma lasa nici o secunda...Dar voi stiti ca eu tin la voi,nu?
Va scriu un pic asa,ca sa nu ne uitati,si gata.Mai mult si mai multe cand ma voi intoarce acasa si voi avea internet la discretie.

Noi ne-am petrecut sambata profitand de sold-urile de pe aici si ne-am mai cumparat una-alta.Duminica am lenevit eu si Matei,iar tati si Vlad au patinat.
Matei e un mare mancacios mai nou(slava Domnului!).Si ii plac mai ales mancarurile noastre.Daca ne vede ca mancam ceva cerseste si noi nu rezistam si ii dam si lui.A inceput sa mai accepte si apa,dar nu din biberon ci direct din pahar sau din canita pentru bebei.Tot e bine.Cand o sa il intarc cred ca o sa il trec direct la lapte normal.La inceput diluat cu apa,ca s-o luam usurel.Cam asta despre gogosarel.Ah,si sta tot mai mult si mai bine in echilibru singurel.Ne pregatim pentru primii pasi si noi.

Sambata viitoare e ziua lui Vlad,asa ca vom avea o saptamana plina de alergatura dupa cadouri,ingrediente pentru un nou tort-surpriza,samd.

Imi pare rau pentru discutiile care s-au iscat.Eu sunt sigura ca nu s-a facut nimic din rautate,ci din alte motive,cel mai adesea lipsa timpului. Sper sa se lamureasca treaba si sa ne vedem mai departe de minunata noastra cultura de ghiocei.Ce zic floraresele mele preferate?

Acum va pup cu drag si sper sa va mai pot scrie curand.Daca ma lasa tiranii astia trei.
Numai bine!

Ah,si fetelor care se vor intalni in martie le doresc o petrecere frumoasa si distractie multa!Ne-ar fi placut si noua sa participam,dar daca nu se poate nu se poate.Altadata. Sa va distrati si sa faceti multe poze!

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

am revenit, Tudor doarme

Mariana, cred ca iti este greu sa te gandesti la o nastere vaginala dupa cezariana, dar gandeste-te ca macar te afli intr-o tara in care actul medical e luat in serios.e normal sa-ti doresti tot o cezariana, cred ca iti da sentimentul de control asupra situatiei, dar ai incredere in cel de sus si in medici, si nu in ultimul rand in tine. am sa ma rog pentru tine si iti trimit un gand bun, ca de altfel toate fetele de aici. nu esti singura si ne gandim la tine cu mult drag, iar eu personal si cu multa admiratie

AndreeaGeorgiana m-am uitat la pozele cu buburuza si e haioasa tare in sertar, ati fost pe faza! Am recunoscut in pozele de nunta o persoana publica- o admir pe doamna respectiva si ascult ii sfaturile, e buna la casa omului, mai ales a unei femei!! iar voi aratati super impreuna!

Catrinel 17, felicitari pentru noul cuibusor de nebunii, urmeaza o perioada frumoasa, amenajari, goana dupa decoratiuni!!

Noi am avut ieri musafiri, au venit cativa prieteni la o pita si ceva prajiturele, caci pe 24 ianuarie facem 3 ani de casatorie. am marcat evenimentul ceva mai devreme ca pe 24 sa petrecem singurei , sa vad cu cine il lasam pe Tudor, ca sa iesim si noi in doi undeva. puiul a fost ieri in mare verva, a avut un partener de joaca de vreo 4 anisori care l-a "muncit" prin toata casa, mergeau amandoi in patru labute si au facut "ordine" peste tot, in toate sertarele si cotloanele, de arata casa ca dupa atacul de la Hiroshima, dar a meritat din plin, era frant la 8 jumate si adormit dus toata noaptea, binenteles cu o pauza de masa pe la 4. Asa ca mai asteptam musafiri, daca se lasa noaptea cu somn bustean!

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput