LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 (27) *

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Alinaalex bravos mama! ma bucur ca v-ati distrat!

Nshiro Mariuca e o dulceata!

Cameliada de Bunavestire am nascut...Inaltarea a fost la 6 saptamani dupa Paste...Nici eu nu prea stiu sarbatorile astea...de exemplu pana anul trecut haar nu aveam cand e bunavestire si am tot fost la biserica...Tudor e cuminte daca se joaca in patut...mie imi scoate tot din sertare.

MP si noi ne luptam din greu cu soldurile aici! Ma bucur ca sunteti bine...si cu siguranta vor mai fi si alte intalniri...facem o carvana

Andreea G am mai gasit o persoana ptr fan club...v-a vazut soata pozele si a zis ca e foarte expresiva Bubu...el e fotograf...amator ce-i drept, dar tot e ceva...Plus ca mi-a dat sarcina sa amenajez in apartament ca la voi...Ce-mi facusi?

Va pupacesc!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Andreea,eu voiam sa vin fara bebe si fara husband..mi-e dor si mie sa hoinaresc un pic prin Bucuresti, asa cum e el..poate imi cumpar ceva frumos (daca slabesc!!), mai vad un teatru, o prietena si ma intalnesc cu voi...dar am vazut ca Noe a propus altceva,asa ca eu am zis sa ma adaptez.Daca e de votat, eu votez fara husband si bebe..da'nu mi-ai spus unde e Philippe?
Catrinel, da-l incolo de ou, daca nu merge, nu merge,se poate si fara. Adevarul e ca pe vremea cand mancam sanatos (adica putin si selectiv, ca am avut si eu o vreme de-aia), adica un fel de regim asemanator cu al bebelusilor nostri, imi pica greu galbenusul de ou.Cineva mi-a spus ca ar fi o legatura cu functia hepatica, dar nu stiu cat e de adevarat.
Cameliada, si noi am avut ieri musafiri,si tot cu pizza s-a lasat.. dar azi, din pacate, eu am de umblat prin oras,iar Ana ramane cu buni, sa ma pot misca eu rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

mihaser, hai ca tu poate ma scoti din ... . Vad ca si tu ai albumul pe Picasa ... ei, si eu tot acolo, am facut albumele publice dar cu toate astea multa lume-mi spune ca nu poate sa intre acolo, tre' sa se logheze. N-ai idee ce-i cu chestia asta? Ti-am admirat flacaul ... pacat ca-i asa busy ca mai, mai ne-am inscrie si noi pe lista de asteptare . Ce fain musca el din banana .
Catrinel, vomita oul si daca-l amesteci in mancare? daca-i "diluat" ca sa zic asa? ca nici Iulia nu mi-l mananca altfel, doar in spanac si cateodata in cartof ... altfel, isi face o greata ... mai asteapta, nu-i musai sa manance ou.
alinaalex, deci ai fost la distractie. Cu asa cupil cuminte ... Nu stiu ce ma fac cu a mea ca in mai am o gramada de evenimente. Sper sa se cuminteasca ca altfel tre' sa-i suporte cineva maraielile caracteristice noptii. Poze ne pui, sa te vedem dichisita
nshiro, mai, dar ce se schimba Maria ... e tot mai frumoasa si parca tot mai mult aduce a romancuta. Seamana tare mult cu tine, asa mi se pare. Poza asta m-a dat gata, ce peisaj, ce locuri ... N-am cuvinte.
MP, La Multi Ani!! lui Vlad, zic acum ca cine stie cu memoria measubreda daca-mi mai amintesc pe sambata. Si sa ne pui poze de la ziua lui. Stai linistita, eu ma minunez cum de mai ai timp sa ne mai scrii ... eu de-abia ma descurc cu un copil, daramite cu doi ... nu stiu ce m-as face.
cameliada, si Tudor doarme o noapte intreaga? Oare cum o fi aia ... am si uitat. A mea daca vine cineva la noi si se agita, apoi nici asa nu doarme, e si mai agitata. Ea in loc sa cada franta mai mare energie are ... Cupil sucit mai am si eu ...
Andreea, vazui pe Bubu(lina) (nu c-ar fi bubulina, dar asa-mi place mie sa-i zic la a mea) in sertar. E mortala, ce sa zic.
tania, e primut dintuc? Asa greu s-a lasat asteptat? Pai acum tine-te tare pentru ca o sa erupa unul dupa altul ... cam asa se intampla cand se lasa mult asteptati.
Va pupacesc acum ca mi-a ajuns printesa acasa dupa plimbarea de seara. Revin sper in seara asta cu ceva poze ca ne-am pozat pe olita si la joaca cuy pretena noastra.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Incepand de aici am pus cateva poze cu bubulina mea.
Sunt tare curioasa daca le puteti vedea ca s-ar parea ca trebuie sa ai cont pe gmail ca sa poti sa le vizionezi. Daca-i asa, iarasi ma pun pe schimbat locul lor.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani sarbatoritilor :
21
ianuarie - Bianca - - Nicolle27 (1 anisor!!!)
martie - Keane Peter -- AlinaMizzi
aprilie - Isabella Maria -- Zuzilici
aprilie - Eva Maria - - Ciuf
aprilie - Mihaela - - Olgutta
aprilie - Tudor-Andrei - - Corinag
22:
martie - Alice-Miruna - - Kit
23:
ianuarie - Mia Ecaterina - - Dea0277 (1 anisor!!!)
martie - Iulia - - Micaalsa
martie - Daria Adriana - - emanuelaan
martie - Oana Carina - - Catrinel17
martie - Sara Iulia - - Andan

Va multumesc mult pentru minunatele urari, ganduri de suflet si flori: Ema72, Noe, Stefanna, Irina71, aalina2003, micalsa, tili, AndreeaGeorgiana, honeypuma, Delia, Tania, Mihaser, Cat, Ciuf, Catrinel, Adar, Nshiro, Cameliada, Mari78.

Ema72, acum ma uit la pozele lui Mario. E foarte preocupat, om de stiinta il faci. Merge tinut de manuta?

Noe, sa aveti un mini-concediu de vis. Felicitari pt sora ta si botezul puiutului ei.

Stefanna, capul rautatilor, tu ai dat tonul urarilor, ca sa va iert pt tacerea de dinainte. Ei ei, stiam eu ca nu scap de gura voastra. Mersi mult pt toate mesajele, am inteles, sa traiti. Drum bun, sa ajungeti cu bine in Ro si s-o aduceti pe buni inapoi.

Irina71, cum te mai simti? Multa sanatate iti doresc.

aalina2003, ce bine ca puteti sa va intalniti. Sa mergeti cat de multe la intalnire, si sa faceti poze!

Ciuf, felicitari Evei, sa aveti o zi aniversara deosebita Eu nu fac petrecere, anul acesta sarbatorim mai restrans, si bineinteles raspund cu drag la mesaje si telefoane, unele fete precum Noe (mesaj si pe PM si pe mess) si-au pus in cap sa ma fac sa nu uit cati ani implinesc. Sa va spun doar ca am ajuns la ceea ce se numeste miezul vietii? Judecati voi. Cursul pe care il fac dureaza 3 luni, e numai de seara, in general miercurea, tati se descurca super bine, se joaca de minune cu printesuca. Nu mai merg la intalnirea cu bebei de cand cu frigul asta, era gratuita, sunt si cu plata dar nu mai stiu ce preturi, oricum difera de la un loc la altul in fct de activitati. Ma maivad cu mamici cu bebei pe afara sau ne vizitam, dar mai rar e adevarat, tare duc nostalgia timpului frumos cand stateam cate o jumate de zi pe afara.

AndreeaGeorgiana, frumoasa urare, mersi! cateodata am sezatia ca ne cunoastem mai bine decat in realitate. Bubu e absolut superba in toate ipostazele, tarancuta, facand trupa cu finutii, in sertar, cu ciubotele, zana la harpa si nu numai. Iar tu esti o frumusete, as indrazni sa spun ca esti si mai frumoasa de cand a venit Bubu pe lume.

Mihaser, la castingul cu pricina nu stiu ce au vazut ce nu- sigur nu sunt constienti de potentialul nurorii tale, inca nu ne-au sunat, dar nic nu ne facem probleme pe tema asta.
Am vizionat poze cu Cristian in parc (care incep la calculator), vad ca te tine in priza, vrea sa fie mai mult picioarele lui, nu te plictisesti.

Micalsa, multumiri pentru flori si gandul bun. Fug sa va vad pozicile. Se vad! Bubulina pe olita, hihi, incepe bine.

Tili, mersi de carticica. Sa-ti traiasca flacaii, vad ca Matei vrea din tot sufletul sa-si ajunga fratele mai mare.

Honeypuma, daca ia bine in greutate e ok, o sa vezi ca se obisnuieste el si cu papica, e doar chestiune de timp.

Delia, nici eu n-am mai auzit de asemenea accidente la nasterea in apa, chiar ma tenta si pe mine.

MP, la multi ani lui Vladut! Sa aveti o petrecere frumoasa.

Tania, ce-ti mai face printesa? Mai pune poze.

Biuta, pozele tale sunt tot pe privat? Trebuie sa ma loghez sa mai trag cu ochiul si pe acolo.

Cat, ce mai faceti voi? Mergeti la operatie sau se poate si fara?

Serj, acum noi tot speram sa intri mai des. Vrem poze multe! Poate de la carnavalul lui Sergio ?

Catrinel, deci va mutati, lasa ca intotdeauna prinde bine o schimbare, ne spui tu dupa ce te vezi instalata.

Polixeni, cursul e ok deocamdata, dar ma streseaza ideea ca am de prezentat o lucrare in echipa si ne organizam tare greu, mai avem o saptamana si nici subiectul ales nu e sigur.

Adar, La multi ani sotului tau! si nu te iert, astept reteta pe care mi-ai promis-o. N-aPacat ca nu poti sa o faci in locul meu, ca sigur nu-mi iese. Uite in schimb pupici multi Maiei.

Nshiro, e minunata Maria, e ca pictata dintr-o fresca. Pare super in largul ei, cred ca ii place la gradinita, altfel e clar ca e alintata si sefa in casa, nu-i asa?

Cameliada, ca si Tudor al tau, are si Alicia o placere deosebita sa arunce pe jos tot ce poate, jucarii, orice. 3 ani de mariage! La multi ani fericiti, sa aveti o zi aniversara ca-n povesti!

Mari78, mai mai, am citit ca cochetati cu promisul nostru, se poate asa ceva? Vad ca are Alicia concurente serioase pe aici. Dar nu ne lasam. La multi ani sarbatoritilor :

Mariana, tu esti fata desteapta, te rog sa nu fii suparata pe situatie, gandeste-te ca esti pe maini bune si ca e in interesul tau si al puiutei tale, alte interese nu exista nici din partea medicilor.

Elvie, ai o fetita mancacioasa, sa-ti traiasca. Cand incepi lucrul?

Tcelen, pe unde esti? Va odihniti dupa party-ul de 1 anisor? Frumos rezumat, ne-am si imaginat acolo cu voi.

Aida, ce mai faci? Felicitari pt dintisor. Aliciei abia ii creste al doilea. Ei, cu cat mai tarziu, cu atat mai bine se zice.

Claudia, cartea despre psihologia copilului tot n-am primit-o... ai dresa mea?

Dea, sa aveti o petrecere de neuitat, ne vom gandi la Mia pe 23.

Hehe am incercat sa scriu la cateva mamici dar nu la toate bineinteles, le rog sa ma ierte. Si inca n-am apucat sa scriu despre noi. Revin cu noutati despre noi in mesajul urmator.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Cu o mica intirziere dar din inima ii urez lui Kim
La multi ani, sanatate, numai momente fericite alaturi de familie si implinirea dorintelor!

Cameliada sa stii ca si Markus a inceput sa arunce jucarioarele din patut si asa mi-au facut toti copilasii in jur de 10 luni.

Catrinel eu n-am avut curajul sa-i dau outz pina la vreo 8 luni ca imi facuse o faza cu bubite rosii multe dupa somon.Aici in Suedia ne spun ca dupa o perioada mai lunga,trebuie sa repetam "experienta" cu alimentul pe care presupunem ca face rau,ca sa fim siguri ca de el e vorba.Alaltaieri iar i-am dat somon din borcanas si atit funduletul cit si obrajorii ii erau inrositi.Se pare insa ca de la pestele alb nu are nimic...

Anamaria(Alba.Iulia) ce maricica e Iulia!!Mi se pare ca e mai soliduta decit Marcus!

Cat m-am uitat la poze si am admirat printesele din familia voastra!! Si eu visez la 2 printesici de multi ani insa...mai intai au venit 2 printisori!

Ciufulet si mie mi se pare mult 15 dolari pe ora, fiindca eu am dat pe intregul an cam 50 de euro pentru "orele" de muzica ale lui Markus, iar fetitei mele de 9 ani care ia ore de pian i-am platit doar in jur de 250 de euro pe an la scoala de muzica.
Aici mai exista si activitati gratuite dar acolo trebuie sa asiste parintii in mod obligatoriu.

Deliuta si eu cunosc accidente la nasterea in apa, in special ca acest lucru nu este foarte obisnuit in unele spitale si personalul nu este suficient pregatit sa faca fata.Sa ne anunti cind sa faci transferul daaaa?

Rocsana Maria e atit de dulce si...marisoara! Te asteptam cu mai multe vesti cind vei gasi timp!

Mariana 35+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Kim nu prea am eu incredere in doctorii de aici in primul rind fiindca nu imi arata statistici si nu imi fac examinarile pe care eu le-am cerut, pe motiv ca nu ar fi concludente si nimic nu se poate prevedea...La ei toate sunt relative cind e vorba de nastere, nimeni nu-mi poate spune nimic cu siguranta...Am impresia ca se feresc de responsabilitati si de aceea raspund cit se poate de neutral ca nu cumva sa fie nevoiti sa fie pusi sa isi asume responsabilitatea pt. eventualele erori.

Honeypuma daca m-ai vedea cit ne chinuim sa-l hranim pe Markus macar 200 de grame la fiecare masa, ai zice ca nu e adevarat...Pai el daca nu se joaca cu ceva in acelasi timp nici nu deschide gurita si intoarce imediat capusorukl in alta directie!

Alinalex de cind n-am mai fost noi la o petrecere pina dimineata...

Mari78 vad ca nici Teo nici Markus al meu nu s-au dezmintit cu ochii albastri!

Mihaser v-am vazut pozicile!! Ce cavaler aratos e Cristian! Buna idee cu pusul pozelor in alta parte, asa le pot viziona mult mai rapid!

Tania felicitari pentru dintisor! Copiilor mei mai mari le-au aparut in jur de 10 luni, si mie la fel, asa ca a fost o surpriza ca lui Markus i-au iesit coltisorii inainte de 6 luni!

Aalina2003, nu mai spune de pizza ca eu mor aici de pofta...(Incerc sa nu pun mai mult de 10 kg nici sarcina asta, sa vad cum oi reusi, pimja acum ma abtin eroic)E bine ca puteti iesi un pic,eu nu imi mai amintesc de cind am fost undeva fara copii...

Tili m-au dat gata coafurile alea!!Oare cit costa??

Polixeni de-abia astept sa vad pozele cu tine mireasa!!

Mariana 35+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

La multi ani Kim!!!!!!!!!!!! Iti doresc multa sanatate sa te poti bucura de printesa ta clipa de clipa!

Tcelen- La multi ani ptr Ana-Maria!!!!!!!!!!!

Nicolle27- La multi ani ptr Bianca Alexandra!!!!!!!!!

Fetelor imi cer scuze ptr intarziere, mai bine mai tarziu decat niciodata.

Abia am reusit sa termin de citit restantele, asa mai mult printre randuri si observ ca aveti probleme cu puisorii la papat. Aceeasi problema o avem si noi, de 3 zile suntem in greva foamei, abia daca mancam o masa solida in rest titi asta dupa o saptamna in care papam si 4 mese solide. Cu trezitul noaptea ne luptam la maxim. Am avut cateva nopti in care se trezea si de 20 de ori pe noapte, acum de vreo 2 nopti se trezeste de 3-4 ori. Sunt convinsa ca aceste treziri sunt un moft de al lui si provin din dorinta de a se alinta la titi. Imi este mila de el sa il in tarc ca as inceme si de azi dar ma gandesc ca asta este cea mai mare placere a lui, nu-i pot refuza cea mai mare placere.

Micaalsa - am vazut pozele cu Iulia, este o scumpa si ce bine-i sta pe olita.

Cameliada-Alex are aceeasi modalitate de a se juca. Eu ma bucur ca sta in patut, noi vroiam sa strangem patutul dar intre timp la redescoperit Alex si acum se bucura de el la maxim. La multi ani ptr cei 3 ani de casatorie!

Andreea - am vazut pozele cu Bubu care este o dragalasa, ma gandeam ca daca s-ar sui si Alex in sertar s-ar rupe cu el. Ce gete frumoase are fata ta, dar cred ca ii trebuie un nr mai mare. Referitor la intalnire, eu as prefera una in parc cu bb care majoritatea vor merge in picioare in martie si o alta intre mamici.

Nshiro- felilicitari ptr Maria frumusica! Am vazut pozele, sa-ti traiasca!

Alinaalex - ma bucur ptr tine ca te-ai distrat, vreau si euuuuuuuuu!!!!!!!!!

MP- si noi mergem sapt viitoare la cumparaturi in Bulgaria, am auzit ca sunt niste preturi super, abia astept. La multi ani ptr Vladut!

Catrinel_17 - eu as renunta la ou dc Alex ar face asa. Nu trebuie sa pape ou neaparat.

Ciuf- imi pare rau ptr problemele de sanatate. Sper ca Luca va fi k. Pup Eva!

Gata, ma duc la Alex ca striga la mine, ma-ma, de 2 zile a invatat si el sa spuna ma-ma si ma zapacit, cum se plictiseste incepe: mamamamama

PS. Pot spune ca am castigat "razboiul" cu Alex referitor la carucior.Saptamana trecuta ma fost in parc zilnic, iar baiatul meu sta in carut, conditia este sa-i dau pufuleti sa pape.

Va pup!

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

nah, mi-am mai revenit si eu cat de cat, hehe, acuma nu mai e ca pe vremuri (alea inainte de Marc), cand leneveam o zi intreaga dupa vreun chef deci nunta a fost ok , a la Bihor; sambata am fost la coafor si mi-am tras
suvitze. ma mai puteti vedea aici si aici
Pe Marc l-am lasat cu maica-mea si a fost ok, a dormit si nu a avut nici o treaba.

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Nshiro, ce faina-i Maria! frumusica foc! tu ce mai faci?

Cameliada, aniversare placuta, la cat mai multi ani fericiti impreuna!

Micaalsa, poate pana in mai isi mai schimba programul Iulia. nu ai cu cine o lasa peste noapte? eu am fost si la alte nunti, cand Marc era mai mic, chiar si la 3 luni si alaptam atunci noaptea, bine, dar nu stateam mai mult de 3 ore (de pe la 12 la 3).

Mariana, ce putin mai ai pana la nastere!!!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput