LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 (27) *
Raspunsuri - Pagina 16
Polixeni spune:

21: Bianca (PT IMPLINIREA UNUI ANISOR!!)- - Nicolle27, Keane Peter -- AlinaMizzi,Isabella Maria -- Zuzilici,Eva Maria - - Ciuf,Mihaela - - Olgutta, Tudor-Andrei - - Corinag
22:Alice-Miruna - - Kit!!! 
Kim (
pt intarziere) iti doresc sa ai o viata fericita,plina de bucurii,sanatate si sa te bucuri de minunea de Alisuca impreuna cu sotul tau!!! 

Irina bine ai revenit acasa!!!Refacere rapida!!Sa aduni semnaturi si desene pe ghips!
Mariana multumesc mult pt urari!
Nu-ti mai fa griji!Totul va fi bine!Suntem alaturi de tine!Sigur voi pune poze cu mine mireas(m)a.Te rog sa ma crezi ca te admir din tot sufletul!
ema multumesc pt urari!
honeypuma e mai bine cu papica?
Tili multumesc pt aprecieri si pt link.Deja vazusem acele poze dar oricum apreciez ajutorul.
AndreeaG multumesc si tie pt urari si pt cuvintele frumoase.
Super Bubu in sertar!Chiar papa 2 feluri la o masa??Ciorbita i-o dai pasata sau asa zeama?
Tania multumesc si tie pt urari!
Felicitari pt dintisorul alb-alb!Te poti astepta sa-i iasa acum toti dintisorii impreuna.
Cat multumesc pt urari!
Multu si pt ideea cu coafurile.O sa ma uit si la miresele DC-ului.De unde o fi luat Nick bronsita nu stiu...or fi "alergiile" soacra-mii...![]()
Miha mai m-am indragostit de Cristian cu buclele lui!Ce-mi place cum papa banana!Merge singurel?
Rocsana multumesc si tie pt urari!
Nu cred ca ti-as zice vreo noutate ..Maria este o papusa vie!!Mai si ce de par are sa nu o deochi!Ce locuri frumoase aveti voi acolo!!
cameliada imi imaginez ce distractie e la voi.Si Nick arunca tot ce prinde in cale,dar mai ales cand papam si ii pun diverse obiecte pe masuta...
Mari multumesc pt urari si pt floricica!
MP si la noi au inceput reducerile...sunt pline magazinele. LA MULTI ANI pt VLad sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el!!Sa faceti poze!!!
micaalsa da deci cred ca o sa-l trimit pe Nick in smoking-ul alb sa-ti peteasca fata
!Mor dupa pulpitele ei si dupa ochisorii aia superbi!!Ati reusit operatiunea Olita??Ce frumos se joaca ea cu cealalta fetita pe covor!! Ce-mi place asa ciufulita!!
Gabi_fer pufuletii nu i se lipesc de cerul gurii? Ma bucur ca ai castigat "razboiul" cu pusul in carut.SI al meu pana sa-i leg centurile trebuie sa-l pun culcat.Vai da nu sta..tot da sa se ridice n-are deloc rabdare dar dupa ai lumea e a lui in fundulet in carut.
alinaalex si eu cand ma duc la coafor (tot pt suvite) il las pe tati cu Nick si ii dau instructiuni.Esti o mumoasa!
Ciuf cum te mai simti?Luk cum e ?Eva?
Noi suntem mai bine...urmam tratamentul.Fetelor la noi zici ca e vara exceptand azi dupa-masa cand s-a innourat.Sunt tare incantata ca saptamana asta tati are concediu si sta acasa si asa mai iesim si noi la plimbare si mai petrecem momente impreuna.
Acum va pupacesc si va doresc sa aveti parte de o noapte linistita.
[red]
Ameera spune:
Salutare tuturor!
Greu, greu de tot am reusit in sfarsit sa gasesc timp sa scriu... Nici macar cu cititul nu am putut tine pasul zilele astea, uff... mi-ar trebui o zi de vreo 30 de ore ca sa le pot face pe toate.
Sara a inceput sa mearga de-a busilea si nu sta locului o clipa, evident ca o intereseaza in primul rand locurile si lucrurile periculoase... asa ca trebuie sa stau tot timpul cu ochii pe ea si asta ma termina, nu mai pot face absolut nimic in timpul zilei. Seara adoarme pe la 12, si abia atunci pot si eu in sfarsit sa lucrez, si apuc sa dorm maxim 5 ore pe noapte. Am gasit insa o bona pentru 4 ore pe zi, incepand de sapatamana viitoare, sper ca o sa fie mai bine atunci.
Asa ca nu va suparati ca nu raspund mai pe larg, vreau insa sa urez LA MULTI ANI tuturor bebeilor care au mai implinit o luna sau chiar un anisor zilele astea, si de asemenea La Multi Ani si multa fericire lui Kim.
A, Gabi_fer, felicitari pentru victoria cu caruciorul. Eu inca nu am reusit performanta, oricat am incercat. Am descoperit insa ca e mai linistita daca o duc in scaunelul de masina montat pe caruciorul sport, tot se agita putin si asa dupa o vreme, dar macar nu urla tot drumul, plus ca ma enervam si ca ma opreau tot soiul de doamne binevoitoare de pe strada sa-mi explice ca ii e foame copilului sau ca plange de frig pt ca am imbracat-o prea subtire, sau mai stiu eu ce.
Pupici tuturor, mamici si bebei! Noapte buna! 
Ameera si
Sara
ciuf spune:
Tcelen, sorry pentru confuzia facuta. Stiam ca esti dinpartea aceea cu Constanta. Ref. la obicei la noi in zona Olteniei se practica ca la implinirea unui anisor fetitei sa i se rupa turta deasupra capului (de jos in sus pentru a simboliza cresterea in sus). Sa inteleg ca numai eu vreau sa practic acest obicei? Pai e cam la fel cu taiatul motului la baietei. Nici mamicile de baietei nu-l vor face?
Honeypuma, ma bucur ca nu ne abandonezi. Ia timp pana ne cunoastem, pana cand avem despre ce vorbi. Important e ca avem urechi de ascultat. Imi amintesc cand m-am inscris pe forum, am intrat pe topicul pentru copii de varsta lui fiu-meu. Am avut parte de o primirea rece. Ma simteam atat de in plus. Parca nu ma lega nimic de acele mamici. Se cunoasteau de mult, stateau pe chat, erau prietene bune. Iar eu stateam ca un intrus in cercul lor. A durat ceva pana cand am fost integrata si m-am simtit apropiata de ele. Intotdeauna am gasit un sfat bun la ele si o liniste sufleteasca.
Ref. la mancatul lui Eric nu pot sa spun decat sa ai rabdare. Au si ei nazurile noastre. E suficient sa aiba o mica jena si capata o repulsie pentru orice. Eu cu Luca am avut mari probleme in perioada dentitiei. Nu imi accepta decat biberonul si ala cu mari rugaminti. Incercam toate verziturile dupa care il stiam incantat (fasole verde, broccoli, mazare) si nu aveam succes. A durat ceva timp si apoi a inceput iar sa imi manance. Asa ca poate la Eric fi si asta. Si de aceea nu vrea sa manance nimic. Cu stomacelul gol nu va sta pentru ca stiu ei sa anunte cand nu mai pot de foame. Asa ca stai linistita ca va fi totul bine. E ceva trecator. Si la greutatea lui de 12 kg nu e alarmanta o lipsa de mancare.
Bag de seama ca nici tu nu ai o relatie demna de invidiat cu socrela. Sotul meu mi-a spus odata: am o singura mama si un singur tata. Asa ca ce pretentie sa am de la el ca parintilor mei sa le zica mama si tata? Iar eu care nu am fost prea dorita de a-i lui sa ii rasfat cu alintaturi din astea???
Catrinel, mama ta va fi in martie ca sa va ajute la mutare? Asteptam poze cu casuta voastra mult dorita. Tot rahatisuri faci la scarbici? Sau acusi intrasi in paine?
Oul il dai gol Onuskai? Poate e prea inecacios. Incearca cu ceva laptic praf sa fie mai diluat. Sunt curioasa cum il prepari.
Deea, ma bucur ca ai inceput serviciul. Cine sta cu micuta? Ai mare dreptate ca micutii astia ne aduc mari satisfactii, dar si grijile noastre sunt pe masura. Avem pentru ce trai. Ne bucuram de zambetul lor si si de toate progresele lor.
Aseara, Eva dupa indelungi insistente ale mele de a o invata sa imi silabiseasca cuvantul mama, imi spune "ma-ma", exact tonul cu care i-am silabisit mama. Mai e necesar sa spun cum m-am simtit? Chiar daca e a doua oara in viata mea cand l-am auzit pentru prima data??? Mi-au dat lacrimile.
Poli, o sa fii o mireasa tare frumoasa. Am incredere in gusturile tale. Sunt convinsa ca totul il alegi cu mult bun gust. Sa ii arati socroseniei de ce esti tu capabila, sa nu te mai subestimeze atata si sa fie cicalitoare. Ai grija sa nu ii dai discutii. Concentreaza-te sa iasa totul bine ca sa nu mai aiba ce trancani. E o idee nemaipomenita sa ai o tema comuna.
Maine incep voluntariatul. De cand cu Eva am preferat sa stau acasa sa o supraveghez. Mama zicea ca sunt paranoica cand m-a vazut ca am atentionat-o daca simte ca Eva nu respira cum trebuie sa cheme salvarea si ce sa spuna. Asta e. Sunt nebuna. Dar mai bine sa fiu prevazatoare.
Sa fiu sincera nu am nici o tragere de inima sa voluntariez maine. Dar am promis si nu imi place sa imi incalc promisiunile, sa fiu o neserioasa. Mai ales ca pentru mine conteaza foarte mult prima impresie.
De cand cu raceala asta tot sper ca a doua zi sa fiu mai bine. Dar se pare ca tot sunt ametita, urechi infundate si slabita.
Wow, ce pregatiri ai facut tu de ziua ta. A avut ceva de comentat socrosenia? Prea multe lamai, pestele prea ars, tortul prea dulce? Sau a fost si ea sincera cu tine (macar de ziua ta) si te-a complimentat?
Casa de piatra surorii tale! Si eu am suferit tare mult anul trecut cand nu am putut ajunge la nunta verisorului meu. Era dorinta mea cea mai mare. dar nu s-a putut. M-am consolat ca oi ajunge la botez. Insa ei nu prea au de gand sa faca copilasi, deocamdata. Asa ca mai astept.
Nu stiu ce sa spun cu taiatul motului la un copil nebotezat. Intreaba un parinte. Stiu ca la botez parintele taie primul mot. Dar sa stii ca se poate taia de nasi si la un an jumate sau doi. Nu e bai sa fie facut doar la un an.
Daca e soare afara poti sa-l scoti pe Nick cate un pic, progresiv, in fiecare zi pentru a se obisnui cu temperaturile diferite de cea din casa, cu care e obisnuit.
Aalina2003, pai trebuia Tudor sa fie un gentleman si sa scoata o hainuta de pe el sa o acopere pe Anuska. Cameliada, cum iti inveti tu baietul sa fie galant? Glumesc. ma bucur ca ati reusit sa va intalniti. Lasa ca data viitoare veti putea sta mai mult impreuna si sa va cunoasteti mai bine.
De Loranda mai stii ceva? Va vizitati?
Doamne, Irina, ce ti-a fost dat sa induri! Mai sa se termine odata si sa poti merge si tu pe picioarele tale, sa iti poti legana copilul, sa il plimbi. Sanatate. Dupa ce ti se scoate ghipsul o sa ti se faca radiografie sa se vada cum este locul?
Andrei nu o sa se trezeasca tot timpul asa. Va dura ceva pana cand isi va cladi un program. Important e ca ai reusit sa il intarci. Primul pas e facut. Urmeaza apoi netrezitul. Incearca sa ii dai apa in loc de lapte. Sa vada ca nu merita efortul de a se trezi doar pentru cateva guri de apa. Succes mamei tale.
Mariana, incearca sa ai incredere in medici. Au si ei statisticile lor. Nu mai fi influentata de povestile impartasite pe forumuri. Stii ca eu o innebunisem pe gine a mea ca daca al meu copil o sa aiba circulara de cordon? Saptamanal o intrebam de ce nu imi face eco. Nu mi-a spus decat sa am incredere in ea ca isi va da seama imediat daca se va intampla asta. Exemplu minor. Dar a fost suficient sa imi spuna ca va depista problema ca sa fiu mai linistita. Altfel cred ca ajungeam la psihiatru.
Ema, nimic despre Mario?
Miha, eu nu stiu mare lucru despre nasterea sub apa, dar pun pariu ca vedetele se vor inghesui sa nasca asa ca doar e un curent nou aparut in Ro si deh, trebuie sa fie si ele la moda.
Ce frumos e Cristian cu buclele lui! Faine pozele. Se pricepe sotul.
Delia, ce i-ai dat lui Rudy pentru tuse? Doar antibiotic? Prescris in RO? Cei de aici ce ti-au recomandat?
Stefanna, stai linistita ca nu se va rasfata Nicola de la multa lume. Pentru ca tot bratele mamei sunt cele mai pretioase. Copiii astia au inca nerupt cordonul ombilical. Mama e mama. O sa vezi.
Ar fi foarte frumos sa te intalnesti cu Alinutza. Sa fie vremea de partea voastra.
Am ras cand am citit ce ai scris de dezlipirea de retina. Exact la asta ma gandeam in momentele alea cand trebuia sa imping. Cand l-am nascut pe Luca i-am spus medicului ca eu am -2,5 dioptrii si ca trebuie sa nasc cu cezariana. Ca in Ro asa se recomanda. De fiecare data cand dau exemplu Ro la anumite chestii in medicina imi dau seama ce caraghioasa sunt.
Micaalsa, pai are bine Iulia. Eva mea are la 9 luni 8,900 gr si mi-a zis medicul sa nu ma ingrjiorez daca nu mananca din cand in cand. Vazui pozele cu micuta rusnaka(asa imi place sa o alint). Ce camera frumoasa are ea!!! Ii place sa se joace acolo?
Ai incercat sa o iei noaptea cu tine in pat sa vezi daca sunt tot asa de dese trezirile?
Tili, repet, nu as vrea sa regret faptul ca l-am retras pe Luca de la gradi. Si pentru mine era comod ca doua zile pe sapt. nu stateam cu grija lui. Dar acum incerc sa ma duc cu el la cat mai multe cluburi de socializare, sa il integrez. Am realizat ce mamos poate fi al meu copil, rusinos, nicidecum cum mi l-as fi imaginat. Sotul zice ca el va face kung-fu cu Eva, nu cu Luca. El e mai blegut. Baietul mamii.
Andreea, admirat pozele voastre. Formati un trio foarte frumos. Micuta va eclipseaza. Ieri am facut o salata foarte buna cu peste, cartofi, ou, ceapa, pentru cine doreste sa o incerce cu draga inima scriu reteta. La mine a avut succes la toti ai casei. Dar cel mai de pret compliment a fost de la Luca cand a cerut portie dubla.
Tania, mi-am amintit ca Evei cand i-a dat dintisorul statea numai cu limbuta afara. In perioada aceea toate pozele facute erau cu limbuta afara. Chiar si poza de familie care ne-am facut-o la Mall cu Mos Craciun a iesit asa. Poate intr-o zi o sa-mi fac timp sa o scanez sa o vedeti si voi. Felicitari pentru dintuc.
Alinaalex, super coafura ta. Imi place la nebunie cum esti tunsa. Si suvitele sunt super.
Rocsana, asteptam sa ne scrii mai multe despre Maria. Am vazut pozele. Este o frumoasa. Nu ma mai satur privind-o. Ce scumpa e cu parutul ei si ochisorii ca niste margelute!!! mai asteptam poze. Ca sunt o delectare sa le privim.
Cameliada, ce haios trebuie sa fie Tudor cand se joaca el!!! Lasa, mai, ca e ocupat copilul. decat sa planga si sa il tii in brate, mai bine mestereste el la ceva practic.
Zici ca afost atacul de la Hiroshima dupa joaca lui cu baietelul? iti dai seama cum e la noi in fiecare zi? Si ce scandal se isca de la jucarii...
Vreau sa fiu prima care sa iti ureze o viata frumoasa si linistita alaturi de sotul tau. Sa fiti sanatosi sa va puteti creste copiii. La multi ani!
Mari, nimic despre frumoasa ta?
Monica, ce fain ca ati prins sold-uri. Convenabile pentru copii?
De cand a inceput Vlad sa patineze? Ca ma tenteaza sa incep sa il duc si eu pe Luca, insa partea nasoala e ca eu sunt cam antitalent la sport. Asa ca treaba asta va pica in responsabilitatea sotului.
Ce tort va avea Vlad?
Kim, am vazut alaltaieri pozele puse la YM. Adica am revazut o mare parte din ele. Printre care si pe cele de la botez. Nu imi amintesc sa le fi vazut pe cele in care erau si nasii. Ti-am zis ce mult semeni tu cu sotul tau? Vroiam ieri sa iti fac o dedicatie muzicala, pentru o mamica, si m-am gandit ca nu pica tocmai bine. Fiind cu gandul la tine ieri, te-am visat azi-noapte. Exact cum vroiam sa iti fac urarea de ziua ta. Si anume erai in balansoar, aveai parul alb, cu ochelarii pe nas si ii citeai unui baietel blondin (nepotel) o poveste. Era acel tablou de bunica calda.
Mariana, tu stii ce scoruri sunt aici la lectiile de pian? La naiba cum de nu am invatat eu pianul acasa si am ales chitara? Ca faceam bani frumosi aici. Si normal ca e la moda sa studiezi pianul.
Gabi-fer, nici pitica mea nu mai vrea nimic sa manance de cand am trecut-o pe Amoxicilina. Azi mi-a mancat vreo 90 de gr. de broccoli cu pui. Am fost in al noualea cer. Ma innebuneste ca o stiu de vreo 5 zile fara pofta de mancare.
Ameera, deci a inceput explorarea? Locurile interzise sunt cele mai tentante pentru ei.
Fetelor, fug ca am atatea de facut. Am terminat camera Evei. Acum imi lucreaza imaginatia cum sa ii fac perdeluta.
Va pup.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Biuta spune:
Cu toate scuzele de rigoare...Kim iti urez un LA MULTI ANI DIN SUFLET,SA ITI DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE SI SA VA BUCURATI DE MICUTA VOASTRA (CARE SEAMANA MULT CU MAMA:)), NOROC SA AI PARTE SI SPER SA AMETESTI NUMAI O DATA LA DECENIU..SI ATUNCI 5 MIN :) 

Mi-am promis ca va scriu pe rand..sa nu fiu eu aia cu gura mare..si tocmai eu sa nu scriu..da..nu cred ca reusesc..is franta, nu mai vrea sa stea in patuc..deloc..plange de numa, am zis ca il invat sa adoarma singur..si l-am lasat sa planga, vai de caputul lui..amu ii si mai rau..plec din camera..plange..inainte macar se juca cuminte, am bulinat-oooooooooo.
LA MULTI ANI SI PT BIANCA-ALEXANDRA, multa sanatate si noroc.

Sa traiasca si bebei ce au implinit lunitze..ca..uite..mai avem putin..si nu mai pirdidim cu uratul mareeeee pt bebei mici si voinici ce o sa faca un an.
Mihaser incerc sa pun acum poze..da..cred ca tot Cristian are pletele mai mari..carlionti avem si noi..da..marunti :)
Ciuf mama..sanatateeeeeeeeeeeeee multaaaaaaaa
Irina sper sa iti ajute Dumnezeu sa te faci bine..sa nu mai ai prob in veci, desi..la varsta noastra..deja incep alte minuni minore.
Nshiro ma bucur ca ai scris :) 
Tili totul e ok..nu iti bate capul :) 
Ada mama, spor la prajiturele..si pune poze cu Maia..ca nu am vazut f multe :)
Andreea , sa incerci sa ii faci poza la Bubu cand papa spanac cu ou..cred ca ii totala..al meu..trebuie sa il sterg mai nou dupa fiecare lingurita..ca daca e murdar, da cu mana..si se face ca un porcut :) Am pus comentariu la o poza de imi place la nebunie 
Honeypuma, as da orice sa fi avut laptic ca si tine..lasa-l..ca am observat ca in general au ritmul lor..si nu trebuie sa fortezi nimic.
Polixeni
Ooooooooo..era sa uit LA MULTI ANI PT MIA ECATERINA
,inca un ghiocel care arata asa micuta cand s-o nascut si acum ce mare si mandra s-a facut..sanatate sa aveti, is curioasa Dea daca iti pare rau ca v-ati mutat
Cat
pe tine si fetele cochetele
Cristina- Serj va pup cu mult drag, si sorry ca nu mai esti pe listuca..
precis am uitat pe cineva..da..ma bata soarele de mai stiu
Pupici la gasca..si..am pus poze pe yahoo-ul personal cu Anthony
in album de 7-8 luni
http://new.photos.yahoo.com/cbiuta/album/576460762367932631
si album 9-10 luni
http://new.photos.yahoo.com/cbiuta/album/576460762386447597
Sper sa se vada.. :)
Puppppppppppppppppppppppppppppppppp
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
cameliada spune:
buna dimineata,
Alinaalex,Kim, Gabi fer,Ciuf multumesc de urari, si voi sa aveti parte de bucurii in casnicie!
Micaalsa, draga da ce tron aurit aveti! e haioasa mandrulica, banuiesc ca face mai multe lucruri de odata, nu? si in olita si la sertar...harnicuta tare
! Tudor de bine ce l+ai laudat, ayi noapte s+a trezit de vreo 4 ori
, o data de foame pe la 4 si de trei ori plangand, probabil de la dintisori. mititelul si in somn scanceste, ii dau eu nurofen seara dar degeaba.
Ciuf, imi imaginez ca ai de strans dupa ei o groaza, dupa ce trag o partida de joaca, dar macar Luca e flacau mare de acuma si banuiesc ca te mai ajuta, nu? mai in legatura cu baiatul meu galant, sa stii ca ai dreptate da ne+am gandit ca daca ne dezbracam si ne vede Ana pectoralii
, nu ne mai lasa sa plecam si ce se facea alina2003 fara mandrete de fata?!
MP, si Tudor e tare pofticios, e comic pentru ca daca ii dau sa guste ceva ce are alt gust decat mancarica lui, se stramba ![]()
de zici ca-i dau matraguna, dar tot mai deschide gurita, nu refuza niciodata
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)
micaalsa spune:
mariana, Iulia are in jur de 11 kg la 10 luni ... tot ce-i posibil sa fie mai grasulina ca si Marcus. Acuma vad ca ai 35 saptamani ... doamne ce repede trece timpul. Numai cand ne anuntai ca esti graviduta. Doamne ajuta sa fie bine, sa ai o nastere usoara si o bebelina frumusica si sanatoasa.
gabi_fer, si eu credeam ca din momentul inr=tarcarii o sa-mi doarma noaptea ... dar m-am inselat. Se trezeste la fel de des cu toate ca nu mai e tzitzi. Eu cred ca daca asa e felul copilului nu ai ce-i face ... eu am incercat atatea metode, am vrut si la dr. sa merg dar m-am razgandit. Sper cu timpul sa-si revina, nici eu n-am fost mai cuminte cand am fost mica.
Si la Iulia-i plac pufuletii la nebunie. Nu prea-i dau eu dar si cand prinde o punga de pe la verisorii ei n-o scuteste ![]()
alinaalex, ce mumoasa te-ai facut
. Cand incepe si la mine balamucul cu nuntile, nasit, botezuri ... am s-o aduc pe maica-mea ca pe soacra-mea n-o prea place Iulia si nu o vad stand cu ea. O sa fie si ea marisoara pe atunci, sper si somnul sa-i fie mai linistit ... sper
.
adar, pe unde bantui? Ce face Maia ochioasa? Tot asa te chinuie?
Poli, primim primim flacai cu smoking
. Mai ales ca avem noi asa o afinitate pentru greci
si tara lor. Operatiunmea olita e incununata de sucese ... pana acum. Se mai nimereste si sa faca kk-let in ea si atunci olita se porneste pe cantat ... sa vezi ce incantata-i.
Ameera, deci ati pornit la descoperit lucruri noi prin casa. tare mi-s dragi mie bebeii care merg de-a busilea ... cred ca de ce Iulia nu vrea sa mearga asa. Oricum, sunt mortali cum patruleaza ei prin tot locul.
ciuf, nici eu nu stiu de taiatul motului sau ruptul turtei ... la noi nu e obiceiul asta. Dar tu practica-l, doar e obicei din zona voastra si daca parintii tai la fel au facut la tine ar fi si normal si tu sa faci asa la copii tai. Sa stii ca la fel simt si eu, am o mama si am avut un tata ... nu le pot spune nici in ruptul capului la socrii mei mama si tata, as fi asa falsa ...
Sa stii ca am incercat sa o iau pe Iulia in pat cu mine, am riscat sa se invete asa pentru ca efectiv nu mai puteam de obosita. Dar degeaba, n-are treaba mea ... ea tot pe-a ei o tine. E tare indaratnica fii-mea. Si faza cu apa am incercat-o, nu mai bea lapte dar ... nici apa. De trezit la fel, zici ca-mi face in ciuda.
Pune te rog reteta ta de salata. Sotului meu ii plac salatele ... de orice fel. salata sa se numeasca
.
De-abia astept poze cu camera Evei. Cum tot ce iasa din mana ta e fff frumos si deosebit, ma astept la ceva fain de tot. Eu sunt varza in materie de amenajari ... de orice fel.
Biuta, sa-mi zici si mie daca reusesti sa-l faci sa adoarma singurel. Parca loranda zicea ca a invatat-o pe Anda sa adoarma singura, sper sa mai intre si sa ne zica si noua cum a facut. Eu nu cred ca lasandu-i sa planga rezolvam ceva, desi am citit multe subiecte pe forum cu rezolvarea asta. Eu cred ca mai degraba reusesti sa-ti faci un copil si mai crizat de cum era ... asta e parerea mea. Eu am incercat odata, am plans cot la cot cu ea dar nici nu mai incerc, mai bine pic de oboseala. Au ei saracutii vreme multa in fata sa fie tristi si plansi, macar de la mine pornire sa nu-l fac sa planga. Am vazut si pozele voastre ... si Anthony e bubulin, se poate lua de manuta cu a mea. Sau asa am eu impresia, ca si Oana a lui Catrinel are nishte falcute ... dar la capitolul kg e ca un fulg.
cameliada, promit s-o las mai moale cu laudele de acum inainte
. Si eu tot asa patesc, cand o laud mai bine pe a mea ca mananca, doarme ... atunci isi da cu stangul in dreptul. Sigur e de la dintisori, la Iulia-i mai dau Panadol, am observat ca Nurofenul e apa de ploaie la ea. Si Calpol i-am luat dar n-o calmeaza asa bine ca si Panadolul.
Noe, ati gasit bona potrivita pentru Bia? Cred ca nu-i usor sa gasesti o persoana de incredere, curata, iubitoare de copii ... oricum multe calitati trebuie sa aiba. Uite ca Andreea a avut noroc, doamne ajuta sa fie bine.
Fug sa bantui si culinarul, acum ca Iulia-mi dormiteaza. Pe urma sper sa pape ceva, ca de dimineata mi-a refuzat mancarica si dupa aceea sa o pornim la plimbare.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
micaalsa spune:
Uitati-o fetelor pe Iulia mea
. Ce ziceti? Banuiti cine e in poza?
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
aalina2003 spune:
Camelia, petrecere frumoasa cu husband, sa stea Tudoe cumintel acasa cu buni si s-o lase si pe mami sa petreaca (nu ca la Rev!). Si ani multi si frumosi impreuna!..si sa stii ca la vara siguuur ii vedem pectoralii lui Tudor si poate ti-l furam noi pe el..si atunci sa vezi!!
Ciuf, tot te pricepi tu asa bine la decorat, nu ai putea sa iti faci o meserie din asta? Cred caarfi ceva care ti-ar lasa si timp de petrecut cu copilasii..nu stiu, zic si eu,iti trebuie si ceva studii de design sau nu?Cat stau ai tai la voi?
Am si eu o intrebare: cu dintii astia, dupa ce ies, adica se vad, mai dor? Pentru ca la Ana s-au vazut 2 latretzi sus, apoi la 2 saptamani altii doi,tot sus, iar ea se tot trezeste de cateva ori pe noapte, nu vrea nimic, abia bea 2 guri deceai si adoarme la loc, dar pentr mine esuficient.Se pregatesc si aia de jos oare? Sper sa nu se
fi-nvatat asa, ca eu ma tot gandesc la Iulia, adica la Micaalsa (si nu numai!), cum se scoala ea de n oripe noapte,chiar degeaba acum. Ea doamea fara sase trezeasca vreo 8 ore, dar ..acum? Eu credeam ca odata ce se vad, nu mai dor, ..voi ce stiti? sau cum a fost la voi?
cameliada spune:
Salut din nou,
alina2003, merci de urare, si in legatura cu dintisorii, lataretii de sus am auyit ca dor tare, suprafata de penetrat fiind mai mare, dureaya ceva pana ies cu totul, si oricum daca se mai vad inca doi sus, toata yona e probabil tensionata si dureroasa. la noi e umflata gingia
de sus de doua saptamani si e irascibil de o luna, si tot nu au iesit, mi+e teama sa nu faca urat (adica febra) chiar la mot, cand ar trebui sa fie vesel
si sa patreaca cu cei mari.
Mai si daca ai vreun gand sa mi+l furi la vara pe tudor
, sa stii ca nu ne suparam de loc, chiar va rugam sa ne anuntati din timp, ca sa ne planificam si noi ceva!!!!![]()
![]()
![]()
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)
alinaalex spune:

merci fetelor de aprecieri, pozele de la nunta is facute dimineatza, eram cam cu okii scosi de somn deja, de aia am iesit aiurea, cu cearcane ![]()
![]()
acuma scriu pe fuga, Marc doarme, vreau sa apuc sa mananc si eu ceva, mai intru seara sa va raspund mai detailat.
va pup.pa!
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
PRIMUL CRACIUN
poze
varsta Marc