LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 (27) *
Raspunsuri - Pagina 17
Irina71 spune:
Biuta, vazut pozele cu Anthony, frumusel foooooooooocc !!

Alinaalex, esti o frumoasa si o slaba. 

LA MULTI ANI, Mia-Ecaterina !! 

Sa fii sanatoasa si sa ai o viata fericita !! 

Acum, cu mami tau la serviciu si cu mine in ghips, slabe sanse de intalnire intre ... constantence !! Dar poate-poate, intr-o zi .... 
Poli, cu intarziere iti urez si eu : La multi ani !! Sa fii sanatoasa si fericita !! 

Acum am citit si eu putin din urma si m-am intristat. ![]()
Si, cand am auzit de la Biuta ca Serj nu mai e pe lista, chiar ca mi-a venit sa 

De ce, Cristina ??
Eu nu cred ca vreuna din mamici a vrut sa te ignore in mod special. Eu intru mai rar pe net, citesc din urma si sper sa apuc sa scriu macar 2 vorbe. E adevarat ca atunci cand ai intrat si ne-ai spus ca pleci de Sarbatori si ne-ai urat toate cele bune, nimeni nu ti-a raspuns imediat. Dar EU ti-am raspuns, 3 zile mai tarziu, cand am intrat pe net. Tu ai scris la pag 2, eu la pagina 5. E adevarat, poate ca tu plecasei deja si nu ai mai apucat sa vezi ..... 
Si cand am vorbit pe mess ti-am spus ca am admirat-o pe Ambra in pozele pe care le-a pus Monica. Nu am mai scris si pe DC acest lucru, e adevarat, dar ... tu stii ca le-am vazut. 
Hai, te roooooooog, vino inapoi !! 

Pe 9 februarie Ambra implineste 1 an !! Si vrei sa spui ca noi trebuie sa uitam despre asta ?? Nici gand ! EU nu voi uita ! 
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
ema.72 spune:
Mia - Ecaterina LA MULTI ANI
, la implinirea primului anisor, sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii cu tot ceea ce faci. Esti o luptatoare de la nastere si ai toata admiratia noastra. Deea sa-ti traiasca fetita si sa ai parte de cele mai frumoase momente alaturi de familie.
Catrinel, referitor la galbenusul de ou, nici lui Mario nu-i place, n-a vomat dar in ziua in care-i puneam ou in piureul de legume nu lua decat cateva lingurite ( nici mie nu-mi place oul fiert). Acum ii dau galbenus de ou in budunca ( cu paste fainoase fierte, stafide, branzica, galbenus de ou, putin lapte, mar ras, scortisoara si ce mai crezi tu. Le tin la cuptor cam 45 min. Vad ca mananca cu placere asta. Eu am indulcit-o prima data cu cereale Nestle, dupa ce am scos-o din cuptor, acum ii pun miere in compozitie. Poti sa incerci, daca nu-i place o mancati voi ca e foarte gustoasa.
Mihaser multumim de reclama dar o lasam pe mai tarziu cu cautatul partenerei, ca sa nu fiu soacra asa devreme. Nu de alta dar stiu prea putine soacre iubite de nurori, si pe bunadreptate...
Polixeni ca tot veni vorba de soacre, iar mamele grecilor cred ca sunt in top la soacre, cred ca ar fi mai bine sa n-o mai bagi atata in seama pe soacra ta si sa faci totul sa-ti fie tie bine. Ei oricum n-o sa-i placa nimic.
Vroiam sa scriu mai multe dar s-a trezit comoara mea asa ca va pupam.
Ema si Mario (09.03.06)
aalina2003 spune:
Bine Camelia,va anuntam din vreme..da'eu tot zic sa te duci cu husband maine
, sa nu te bazezi pe mine pentru vara!
Micaalsa, am vazut pozele cu dulcetica ta...nu stiu cum zici tuca nu doarme noaptea, ca ea pare atat de suava si..odihnita,zau asa! Nu stiu cum o fi cu tine, dar ea asa e..
Mia-Ecaterina, la multi ani frumosi alaturi de parintii tai!
adar spune:
Buna ziua dragutele mele ....
am apucat sa citesc repede repede tot ce s-a scris ... ma bucur ca unele dintre voi mi-au simtit lipsa, dar sa stiti ca sunt foarte suparata si trista si nervoasa ca nu a scris FIECARE in parte ceva despre mine in perioada asta, ca nu v-am lipsit TUTUROR si ca nu prea m-ati bagat in seama ... 

Glumeam evident!!!!!
Noi ne petrecem timpul in acelasi mod. Maia a inceput sa doarma ziua putin mai mult, iar seara o apuca si 1-2 noaptea cantand sau dansand cu tati. Eu m-am resemnat ... asta e!
Prajiturile mele le puteti viziona pe
http://ada.clickaici.ro unde eu momentan nu pot intra nush de ce, dar sper sa se rezolve repede si sa pot pune cat mai multe retete minunate acolo ... pentru ca acum nu am pus decat o mica parte.
Micaalsa - eu am vazut acolo o poza, da' tare cred ca-i tati in ea .... asa-i ?????
Andreea - si pozele voastre de la BV le-am vazut, dar n-am apucat sa scriu despre ele. Bubu e la fel de minunata ca de obicei.
Te rog din suflet, cand ai putin timp, trimite-mi si mie reteta si modul de preparare al ostropelului pentru Bubu !
Offf, nu mai pot scrie ... iar are concert ....
Va pup pe toate si revin cat de curand. Promit.
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
mihaser spune:
salutare!
dea sa-ti traiasca bubulina cea viteaza si sa fie sanatoasa!
Mia Ecaterina (nu degeaba ai tu nume de eroina!) sa cresti mare sanatoasa si sa alerge toti baietii dupa tine!

Poli inca nu merge singur, insa sper ca peste o luna sa egaleze performantele lu Mariuca Atomica.
Biuta mersi mult pentru poze...ce-mi place de Anthony! are niste ochi superbi! si mai imi place de el ca e grasan
cred ca papa bine!
Da, asa este Serj m-a rugat sa o scot de pe lista...Mie imi pare tare rau si sper sa ii treaca supararea si sa vrea sa se intoarca printre ghiocei.
Cat despre carlionti...nu vor mai fi acolo multa vreme ptr ca are un par asa pisicos si rar...nu e des ca al vostru! Asa ca la 1 an il tund...dupa ce ii ia nasa motul.
Chiar fetele taiatul motului e acelasi lucru cu ruperea turtei, nu?
Ciuf pai cred si eu ca va fi inghesuiala...eu nu stiu ce sa zic...am aflat de curand ca dr cu care am nascut eu nu i-a facut epidurala nici fiicei ei, asa ca nastere mai usoara...tot nu as fi avut... Sper sa invat si io ceva de la sot in domeniul fotografiei...deocamdata avem timp doar de 
Alinaalex mama ai aratat mai bine decat mireasa mai!
Ema sunt de acord cu tine! Eu cu a mea nici in 2000 de ani nu o sa ne intelegem!
Micaalsa ce faine sunt pozele...ce frumos se joaca bubulinele! Nu stiu de ce e link-ul ala gresit..mi-a zis sotul ca l-ai ales tu gresit...zicea ceva ca e link-ul de la home...probabil de aia ii punea pe toti sa se logheze...oricum acum se vad! linkul asta e bun!
Cameliada va aniversati? sper sa petreceti frumos si sa va simtiti extraordinar!
Kim poate va suna ignorantii aia...oricum vor mai fi si alte oportunitati...important e ca ai cu ce te lauda! sa stii ca si io mor dupa gropita ei!
Mariana sper sa nu nasti pana la intoarcerea mea...sa primesc vestea live...daca se intampla...nastere usoara! iti tinem pumnii! multumim de aprecieri!
Catrinelu Cristian nu manaca ou sub nici o forma...asa ca nu ii dau, chiar daca a fost o intreaga discutie in casa cu husband si cu soacra despre cat de important e oul in alimentatie...eu numai urticarie am avut de pe urma lui.
Gabi mai pufuletii astia fac minuni!
Fetele noi plecam sper Bucuresti maine...asa ca nu o sa mai apar un timp pe aici, insa promit sa revin in forta!
Va pup si va imbratisez pe toate!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
catrinutza spune:
Salutare mamici...din nou...ca ieri dupa ce am scris ditamai mesajul a trecut o boare zambareata pe langa butonelul albastru cu muuuuuuuuulte luminite...inainte sa dau send 

Deci o iau de la capat:
1. La multi ani mamicilor si printeselor si printilor care au mai adaugat cate ceva la venerabilele lor varste.Si ca sa nu uit pe cineva, nu fac enumerarea...dar tuturor va doresc ce imi dopresc mie si printesei mele: sanatate, liniste, putere si rabdare, dar ami ales sanatate...restul vine de la sine
2.Dupa cum era previzibil, daca mandra a luat-o din prima zi a anului cu pb de sanatate, ce s-a gandit ea???!!! hai s-o mai faca lata o data....si ca sa nu spunem ca am plecat de la analiza de la Cantacuzino cu labutele goale, mandra mea a preluat una bucata raceala de la asistenta care i-a luat sange si care era un fel de zoombie din cauza racelii...deci de o sapatamana stam cu antibiotice, cu antitermice si mai ales cu o tona de ser fiziologic ca sa stramutam albia raurilor de mucaleti 

....nu va fie teama, Mariuca a ramas Mariuca...numai ca mami a preluat si ea ceva din virusachi si e plecata pe Dunare cu pluta....
+un ochi vanat si nasul spart de pragul de la usa...dati-ma pe mana protectiei copilului 

Da s-o dati si pe soacra...vineri seara a trebuit sa ma duc fuga-fuga in Cora sa ma aprovizionez cu cele trebuincioase unei gospodarii asa ca a mea....fata, bolnavioara, lasata in grija socroseniei (care a crescut cinci copii)...vin acasa, sa innebunesc: de cum deschid usa ma izbeste o caldura de sa mor...fug la termometru, 26 de grade, urca spre 27...ma uit la fata, care dormea in patut...infofolita ca intr-o zi geroasa: cu pulovar, cu caciula si nici eu nu mai stiu ce...sa ma apuce toate alea...dai dezbraca fata, sa nu urce febra si sa faca convulsii..zau ca nu imi mai vine s-o las cu ea, pe cuvant....cand o vezi, numai o auzi: da-i mama ilicutu' pe ea si o caciulitza...in conditiile in care in casa sunt peste 20-22 de grade...
3.Bun venit sau revenit pentru :Iris 77, TweetyGeo. Pispiricu, TweetyGo,honeypuma,Cat,Serj,Cameliada,lumysti,mari78
4. Biutza, mama...cu perseverenta si cu un fund mai mic reusitit voi...da' chestia cea mai importanta e sa vrea el sa se dea jos si sa nu stie cum...ca altfel faci ca in bancul cu baba care nu vroia sa treaca strada...in rest cu rabdare, draga mea....
Irina 71...cum mai esti???? ce mai face buba???
Adar...spor la impletit pulovarase...pt papusi...

Ciuf, ce face Eva? i-a trecut buba de la plamani?...si eu subscriu la ce a zis Noe despre fluor....daca uiti o zi sa ii dai ii afecteaza mai rau dintii...
Andreea, sa inteleg ca ai gasit bona perfecta????? felicitari....
Tili....cum sa nu iti sarbatorim odorul??? pai se poate???!!!!
Alinaalex....jur ca nu ma mai plang de atomul electric...zau....3 electrici o data???????????????????????
Cat...tu iti faci probleme si fata de ras ca abia acum ii ies dintisorii???? Beeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiii....fi-ta face la olitza ce mai vrei????? sa fie doctorand???? felicitari lu' KKcila....
Poli....ma bucur ca e printre noi o mamica in febra pregatirilor de nunta...un remeber placut a experientei pesonale...doar ca imi pare rau ca se gasesc niste socrosenii care sa intunece evenimentul... pupam bolnaviorul....si nu e adevarat, mie imi iesti tare draga si ma bucur cand te mai vad in-line stii tu unde....dar in ultima vreme ai trasul chiulul...sau eu l-am tras???hmmmm..... 

Delia...nu stiu cum face Rocsana si ciufarina...da' iti zic eu cum fac, si parca tot nu reusesc sa raspund la toata lumea: deschid de 2 ori forumul, intr-unul deschid pagina de raspuns si intr-un rasfoiesc paginile care s-au scris....da' cu vijeila pe langa mine tot din 2 in 2 citesc....
Serj...poate vine prea tarziu sau nepotrivit, starnind alte discutii, dar eu care sunt cam dusa pe Bistrita, poate mi-a scapat ceva din vechimile odiseeiei...dar, de ex., nici eu nu imi amintesc sa imi fi multumit cineva in mod special, pe forum, pentru mesajul de sarbatori si nici eu nu am facut lucrul asta...eu una am considerat ca nu e nevoie de asa ceva, ca e de la sine inteles mai ales cand au inceput sa curga urarile....
Plus ca poate multe dintre noi nu au putut efectiv sa se intalneasca cu Delia sau cu tine....nu din rea vointa sau din separatisme...ci pur si simplu din lipsa de timp....de ex. eu stau la cateva statii de masina de Andreea...ne-am intalnit o data si nu am mai reusit (sau Andreea fuge la Brasov special ca sa nu ne vedem???!!!
);cu Diana, nu mai reusesc de mult...din pacate timpul e cel mai mare dusman al nostru si intalnirile virtuale ne-au ramas la indemana si dupa cum vezi si aici ajungem greu...asta e...nu vreau sa devin patetica, dar imi pare rau ca apar asemenea discutii...zau...Si eu daca dispar cateva zile de pe forum ffff putine intreaba de mine, Diana, manca-o-ar mama pe ea, imi mai da cate un mesaj ca sa vada daca mai suflu...si eu, cu ultima suflare dau numai un beep inapoi ca sa stie ....si ca un exercitiu: de la prima pagina in care eu povesteam ce am patit la analiza cu mandra, numara cate mamici mi-au scris, asa de curiozitate....

Elvie....ce bine ca mai e un mergaret in ceata ghioceilor....hai gaska, hai la plimbare in pas voios de defilare...
Mariana 76....nasol cu cezariana aia....sper sa iasa pana la uram cum e mai bine....cine stie? poate nasterea naturala o sa fie mai buna decat cezariana ![]()
![]()
Honeypuma....astia mai nefomisti la inceput cica devin mari papaciosi...succes cu debandada de la masa...cunoastem schema si petele insirate pe te miri unde...
Mihaser....si o sa se poata face si cezariana sub apa...ca la cat mi-am dorit eu nastere naturala si sub apaaaaa.....

Gabifer...si mandra mea e fan pufuleti...zici ca ii dau aur si bomboane nu alta, zau asa...isi umple mainile cu ei sau se pune deasupra lor, ca o calica, nu cumva sa ii iau....
5.Si eu subscriu pentru intalnirea din martie...oricand, ca noi sarbatorim un anisor cu o zi inainte de luna martie, nu-i asa Bia????![]()
![]()
....si cum zicea si Diana: una destrabalata pentru noi mamele adulte si responsabile si una pentru bebei ca sa se cunoasca, nu de alta da' noi tot vorbim de incuscrit la greu....

6. Si daca tot aduceti aminte de mamici care nu prea au mai dat pe la noi ...haideti sa nu o uitam pe mama noastra...sunt convinsa ca stiti despre cine vorbesc....cea care cum nastea una dintre noi ne si suna ca sa vada ce facem si sa le tina la curent pe celelalte....o gramada de pupici pentru ea.....
7. Si desi am zis ca nu fac asta, totusi...daca am uitat sa raspund la careva, sorry...citesc din 2 in 2 casa nu mi se volatizeze iar mesajul, ca ieri....![]()
![]()
![]()
Si asa cum zicea si Monica...pupam floraresele....cu ghiocei timpurii...
Revin dupa ce citesc bancuri Andreeiei si vad poze.....
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by cameliada
..... si dupa ce a eliberat locul munceste la salteluta, cu care se lupta ca-n basmele cu Greuceanu si balaurul cel rau; e tare comic, dar imi cam fac griji sa nu pateasca ceva de la efort.
Lasa-l sa munceasca...sa doarma bine noaptea...a mea se suie pe ea si asa vrea s-o intoarca, cu tot cu ea...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
mihaser spune:
Catrinutzo multa sanatate atomicului! ce drak asistentele astea nu au auzit de concedii medicale? Si mie mi-e dor de Tinutza si o pup de mii de ori poate ajung pupicii in Scotland
Monicu` La multi ani lui Vladut inca de pe acum! Stii ca el e febletea mea...sa-i acordati foarte multa atentiune de ziua lui! ok?
Bye!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
alinaalex spune:
am stat mai putin ca de obicei pe afara, adica azi a fost o ora si un pic. Marc nu a apucat sa adoarma, e si vremea cam nashpa, sufla vant rece, e umed, pe mine ma cam dor toate...asa ca l-am adus sus mai repede pana la urma si l-am culcat...sa vad cat l-o tine naneala!ieri am stat cam 3 ore si ceva, ca Marc a dormit 2 ore jumate in carucior
. Ma simt cam aiurea, ma doare rau spatele, capul, o fi si de la vreme? ![]()
si una peste alta, aseara mi0au rupt un dinte (fix de fatza), s-a dus naibii toata lucrarea, asa arat...
...va puteti imagina, mi-e rusine sa ies in lume!!! l-am sunat pe dentist si nu poate sa ma primeasca decat vineri seara pe la 8, taman cand ii fac baitza lui Marc, nici macar nu am cu cine sa-l las, sotzu e plecat pana sambata...poate ma primeste sambata, daca nu intru peste el!!! (peste dentist
, care , culmea, mi-e prieten bun, uite ce-mi face!). da' pana atunci umblu cu dinte lipsa...![]()
bine ca nu mi s-a intamplat la nunta!
Irina, ce bine ca ne mai scrii, draga de tine!!! Doamne ce ghinion! parca ziceai ca mai tre sa te opereze din nou???
Andrei ce face?
Adar, mey, io ti-am simtit lipsa, sa stii! si te-am intrebat de sanatate si nu mi-ai raspuns!![]()
...am glumit, sper sa nu te superi!![]()
Mihaser, merci, nici chiar asa...![]()
Catrinutza, da, da, iti dai seama ce e pe saraca fata cu 3 copilasi asa mici? si cica nici nu vor sa manance si se trezesc la 5 dimineatza. no, aia-i treaba!
sanatate maxima lu' Mariuca! si tie! va pup. fara virusache.![]()
Catrinel, nu mai zici nimic? de ce ai zis ca a fost o zi grea?
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
PRIMUL CRACIUN
poze
varsta Marc
alinaalex spune:
am vrut sa zic mi-am rupt un dinte...am muscat cu patos dintr-o para...care era cam tare
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
PRIMUL CRACIUN
poze
varsta Marc

MAIA