LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 (27) *

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

aalina2003 ma bucur , adica imi pare rau, dar ma bucur ca aud ca si tu ai trecut prin asa ceva cu manacrea...ma bucur sa aud ca nu sunt singura...sa nu ma intelegi gresit...stii ce vreau sa spun...deci teoretic iar mai stau cat de cat ''linistita'' pana o face si Eric 10 luni....hai 11....Daca nu, la nunta lui, la masa tre sa fac rost de niste ''lapte-n tzatze''....ca-n poveste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Poli,multam de intrebare,Rudy e mult mai bine,azi a tusit f putin,doar de cateva ori si.......am rezistat eroic sa nu-l iau afara la zapada macar asa 10 minute,imbracat bine si pe fuga,dar....nu m-a lasat buni,adica maica-mea......si poate ca e mai bine.Deci la voi e soare si cald.....pai da,trai pe vatrai ......

Irina,dar de ce se trezeste puiul tau de 5-6 ori pe noapte,tu inca alaptai cumva?Caci Rudy se trezeste de 2-3 ori,i dau un pic de ceiut si in maxim 2 minute adoarme la loc.....si eu il urmez.Ma rog pentru tine sa te faci tine cat mai repede!
Catrinel,deci va paste mutarea.Fericitilor!Si eu vreau sa ma mut......dar se pare ca mai trebuie sa astept un an....sper ca nu mai mult.Deci si voi o aveti pe mami a ta la voi.Maica-ta are momente de posesivitate fata de Oana caci.....la a mea mereu trebuie sa-i reamintesc ca eu sunt mama copilului si ea e bunica,.....mereu se trezeste interzicandu-mi sa-l iau in brate sau mai stiu eu ce.......si normal ca o pun la loc in bancuta ei urgent de fiecare data,.....dar ma intreb si eu daca sunt singura cu asemenea probleme....
Mihaser,apropo de nasterea in apa.....eu personal cunosc 2 cupluri,cunostinte a caror copilasi de 9 si respectiv 7 ani au probleme pe viata din cauza nasterii in apa,care s-a lasat cu accidente,deci.....eu una nu o recomand la nimeni,zau.Copilasii astia ar fi fost perfect normali daca nu s-ar fi lovit la nastere cu capul .Planifici vreun surior sau fratioara pentru juniorul tau cumva anul asta?
AndreeaG,multumesc mult pentru bancuri,mi-au placut.Va pupacim pentru inveselirea atmosferei!
dea0277,pup una bucatica Mia pentru ziua ei care se apropie si asteptam pozicile de dupa petrecere!La multi ani puiuta mica si iubita sa-ti fie viata frumoasa!
Tcelen,am vazut pozicile de la petrecere si mi-au placut mult si imi pare tare interesant tortul.Ce ne mai spui de fratioarul cel mare,isi alinta surioara,e protectiv cu ea sau....putin gelos?Caci Rudy in romania era cam gelos ,nu tot timpul ce-i adevarat,pe verisoara Giulia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Salutare popor.
In primul rand LA MULTI ANI pt POLI,DIANAD si EMII2.Imi cers scuze ca o fac cu intarziere, dar sint in pregatirile plecarii, si fac mancare si pun la congelator, ca sa aiba si al meu sot ce sa pape cat este singurel acasa.Toate sa aveti o viata frumoasa, si plina de ceea ce va implineste.
Alinutza3mi-ar face mare placere sa ne putem intalni.La noi o sa fie balamuc mare, ca toti o sa traga de Nicola( pe mine ma stiu, dar pe ea nu au vazut-o niciodata).Sper sa nu reusesc sa o racesc cu cati s-au anuntat deja pe la noi, si in acelasi timp sa nu devina prea rasfatata dupa ce o luna de zile va fi centrul atentiei.Cand ajung acasa am sa iti scriu un e-mail, si poate reusim sa ne vedem.Pe unde stai? Ca daca stam in zone relativ apropiate avem si mai multe sanse,.....macar in drum spre cumparat pine si tot putem sa ne intersectam.
Honeypunatie iti trebuie rabdarea cat nisipu marii.Fata mea cand am inceput diversificarea manca ca o disperata.Apoi la vreo luna si ceva dupa, nu-i mai placea nimic, scuipa tot.Nu stiu cum a trecut perioada aceea,era si mama aici si asta a contat ff mult, ca singura ma nevrozam.Nu mai stiam nici care sint orele de masa, ca dumneaei nici macar lapte nu halea daca mancarea solida nu o vroia.A fost un chin, dar acum am uitat si sintem grasi si fericiti si papam de toate.
Irina71insanatosire grabnica, si sa nu ai nici un fel de dureri. Auzi dar daca celui mic incercati sa ii dati niste ceiutz,sau compotel cand plange noaptea?! Ca totusi inca 5 -6 pranzuri de noapte cu laptic , mi se pare cam mult.Acum e drept ca depinde cate de mult laptic ii face pe fiecare trezire.Te pupim si sa umbli iar cat de curand
Mariana 76te pupam ca sa iti mai treaca din ingrijorari.LAsa ca nu-s chiar asa de nebuni, stiu ei ce fac.SI io simteam la fel ca tine cand sa o nasc pe Nicola, si imi aduc aminte ca de cate ori trebuia sa impig( si am impins nu gluma), inchideam ochii, si ma gandeam"dezlipirea de retina ma paste"... si apoi imi era frica sa ii deschid iar.Dar uite ca nu a fost asa, si desi cu peripetii, amandoua sintem bine.Si stiu ca de SUS esti vegheata de un Dumnezeu mare, caruia ii pasa si de tine si de copii tai.Te imbratisam
catrinelsa-ti spun felicitari, sau sa te compatimesc?! Ma rog e un singur etaj, dar tot inseamna sa cari o "casa" intr-o alta.Succes.Abia astept sa ajung acasa si sa iti trimit poze cu Oana mea, ca sa vezi ca fetitele ce au acest nume sint frumoase ca niste zine.O pupam pe Oana ta cea mica.
Miha serauzi si io ma inamorasem rau de carliontii lui Cristian, si nu numai, si ma gandeam cum sa bag strambe pt Alicia si Teo, ca sa luam caimacul...dar acum am pus ochii pe Stefanel a lui Alinutza3, ca de imi ia fata, am si io sanse sa ma intorc in cetatea Iasului again... macar batranetile sa mi le port acasa.(Acum ar fi dragutz sa imi spuna Alinutza ca ei vor va emigreze
Ciufce face Eva? multumesc de raspuns.Inca nu sint lamurita, dar probail ca am sa fac o "harteie" de aia ca nu am pofta sa am probleme.Pupici pt o insanatosire cat mai rapida.
Am plecat sa imi verific puiul, si apoi daca chiar nu pic de somn sa mai intru sa imi mai completez gandurile.
Stefanna si Bianca-Nicola( 22 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Hehehehe, credeai ca ai scapat?! sau contai pe memoria mea uzata?! uite ca te-ai inselat .LA MULTI ANI KIM, iti doresc sa ramai mereu o mamica fericita de printesa, sa fii cel putin la fel de puternica ca in anul nasterii fetitei tale,si sa stii cum sa faci copilaria Alisucai un paradis din care sa nu vrea niciodata sa plece.
Gata, chiar daca mai am cate ceva prin cap, nu mai am putere si nu ma mai tin nici ochii.
Ma duc sa nanesc langa patu pruncului
Stefanna si Bianca-Nicola( 22 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, KIM !!!
SA FII SANATOASA, FERICITA, SI SA AI TOT CE-TI DORESTI !!

SA-TI FIE VIATA, NUMAI LUMINA !!

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

La multi ani, Kim, sa fii sanatoasa si puternica toata viata ta! Si toate dorintele sa devina realitate!
Honeypuma..am zis si io sa ai rabdare..da'chiar pana la nunta? Apoi sarmana de nor'ta ce-o sa se mai faca?..si sa stii ca nici macar nu suntem singure in clubul asta, loranda cel putin e langa noi..mereu, iar alte mamici din cand in cand si ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by honeypuma

aalina2003 ma bucur , adica imi pare rau, dar ma bucur ca aud ca si tu ai trecut prin asa ceva cu manacrea...ma bucur sa aud ca nu sunt singura...sa nu ma intelegi gresit...stii ce vreau sa spun...deci teoretic iar mai stau cat de cat ''linistita'' pana o face si Eric 10 luni....hai 11....Daca nu, la nunta lui, la masa tre sa fac rost de niste ''lapte-n tzatze''....ca-n poveste....

honeypuma, te inteleg perfect la faza cu mancarea. Iulia mea are 11 kg la 10 luni, e grasuna ... toata lumea care o vede zice ca e genul "rade blidele" . Dar cat ma chinui cu ea si-i numar linguritele ... Are zile cand nu mananca deloc mancare solida, doar putin laptic (zic putin pt. ca 120 ml intr-o zi intreaga mi se pare putin, fara exagerare). Dar la fel, are zile cand papa bine. Cam dupa 4 - 5 zile de greva foamei, vin 2 zile linistite si papacioase . Si pe mine ma streseaza cateodata cand o vad, ca-i pregatesc aia si aia ... ma gandesc ca daca nu-i place si urgent incropesc alt fel dar ea tot asa se stramba ... Trebuie rabdare si tutun

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!! KIM
In dar pentru tine, o multime de flori! Sa iti insenineze ziua cu gingasia lor!

Pozele mele

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!BIANCA_ALEXANDRA pentru implinirea unui anisor de viata. Sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii in fiecare zi a vietii tale.
Poate ne urmariti din umbra si ne mai scrieti cate ceva despre voi.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Bianca - - Nicolle27
Keane Peter -- AlinaMizzi
Isabella Maria -- Zuzilici
Eva Maria - - Ciuf
Mihaela - - Olgutta
Tudor-Andrei - - Corinag

Si mamicilor sarbatorite, dianad, emii72, kim carora le cer iertare pentru intarzire, le doresc o viata frumoasa si copii minunati.

Irina iti dorim insanatosire grabnica. Incearca sa te odihnesti cat mai mult posibil.
Andreea Georgiana mi-a placut mult povestioara si glumitele care au mai destins atmosfera.
Catrinel 17 felicitari pentru noua casa!
Ciuf si eu il duc pe Mihaita la camin. Cu toate ca mi se pare riscant pentru Matei, prefer sa il duc pt. ca singura nu pot sa ii acord atentia necesara si astfel nu il fac sa simta neglijat. Plus ca el acolo invata lucruri noi si are cu cine sa se joace. Iar mie imi este mult mai usor, recunosc.
honeypuma iti doresc sa multa rabdare.
dea0277 felicitari pt. dintuc!
Poli super cadoul pe care ti l-a facut sotul. Si mi-a placut aranjamentul facut la peste. Imi imaginez deja nunta ta. Cred ca o sa fie ca in basme. Abia astept sa vad poze.
Mariana1976 cred ca ti-e greu cu 3 copilasi si asa departe de casa.
Mihaser va invidiez pe cele din capitala si pe cele din afara: aveti la indemana tot ce apare nou. La noi in Onesti poate se vor bucura copiii de ultima tehnologie.
Delia e prima data cand aud de astfel de cazuri. Trebuie sa ma mai informez despre nasterea in apa.

Poze cu Matei si Mihaita aici.

Mergi la inceput