Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Salutare livada draga si....LA MULTI ANI!

Am aparut si noi in sfarsit...am fost tare ocupate pentru ca tati ne-a facut o bucurie si si-a luat concediu tocami de sarbatori, apoi au aput vizitele bunicilor si apoi au parut tot felul de schimbari in programul nostru incat abia acum am reusit sa ne apropiem de calculator.

In primul rand FELICITARI CARMINA !!

Ne cerem scuze ca nu suntem la curent cu cele scrise in ultima luna dar promitem ca recuperam...daca ne-am fi apucat de citit sigur nu am mai fi ajuns sa scriem.

Doroti te rugam si ne treci si pe noi cu progresele cand poti si ai timp... :
La 7 luni raportam 71 cm si 8480g.
De la 6 luni si 3 saptamani mergem taras taras si tot de atunci stam in patru labe.
Altfel suntem bine...am progresat cu diversificarea...in curand vrem sa papam peste alb, am papat mamaliguta cu branza si smantana etc.
Am facut profolactic si analizele de sange, urina si coprocultura care au iesit ok.
Saptamana viitoare o sa facem vaccinul antirujeoloc si pana la 1 an sper sa nu mai avem treaba cu intepaturile.
chiar mi-e dor de zileel in care va citeam zilnic. Chiar daca Elena nu mai are stare si trebuie sa fiu cu ochii pe ea, sper sa fiu aici cu voi.

Va pup pe toate si va smotocim cu drag ciresele!

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Doroti nu e nici o suparare. Si ce spui tu e foarte adevarat. Dar toata situatia este o tampenie. Oricum o dai tot se gaseste o cale de «rezolvare» pt. cei certati cu legea si cu bunul simt.
Si uite ce povestea Lyly mai devreme. Nici localnicii nu pot sa-i adopte din cauza birocratiei si a mitei.
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI

TIMEEA,RALUCA,HORIA,DAVID,ALEXANDER

Mergi la inceput

quote:

Trimise - 18/01/2007 : 03:23:41 Show Profile Email autor Trimite miti2004 un Mesaj Privat Reply with Quote
fetelor ne-am intors....luni seara din superba vacanta in Romania ( nu glumesc, chiar a fost superrrr )

mi-a fost tare-tare dor de voi !!!!!!

sper zilele astea sa strang harababura din casa, bagajele sunt inca in mare parte imprastiate peste tot, deocamdata tot bag rufe la spalat...cum termin ma pun pe povestit...cu recuperatul capitolelor sper sa o fac treptat, am de citit din 1 decembrie

Bebicul meu este f bine si va pupa si el

asa ca sper sa termin cat de repede prin casa si revin cat mai repede !

va pupacesc !!!

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

BINE-ATI REVENIT
SI NOI PE ALEX

Mergi la inceput

quote:

Reply with Quote
Multumim de felicitari....nu imi vine sa cred ca avem deja 8 luni

CARMINA FELICITARI si multa, multa, multa sanatate.

VIRGI e tare scumpica Luana.

ADIB, pupici la zambareata.

Vroiam sa va intreb si eu cate ceva:
1. copii vostri se scarpina....a mea se scarpina dupa cap si are treaba si cu urechile!
2. Daria are in jur de 9 kg...nu stiu exact ...dar ceva peste, ei acum problema mea e pampersul, suntem la nr.4 si dimineata pot sa va spun ca e uda de la jumatate in jos. Nr. 4 nu era pana la 12 kg....eu ma gandeam ca pana la 11 kg nu va fi nevoie sa schimb numarul.

Evolutie Daria
Poze

Gabi incerca scutecele marimea 4 + ,eu de vreo 2 luni am renuntat la nr.4 din acelasi motiv ,astea sunt putin mai mari vin peste buric .

Mergi la inceput

quote:

Mai fetelor, unde sunteti toate? Tare mare liniste e pe-aici de o vreme.

E drept ca si eu stau pe net mai mult cand Andrei doarme.A papat pe la 13.30 pireu de cartofi cu branzica si galbenus si acuma doarme bustean. Daca e asa liniste aici cred ca ma intind si eu la un somnic.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

FILMULETZE
MONTAJ VIDEO
Ce baiat cuminte e Andrei ,o lasa si pe mami sa se odihneasca .Hai nu facem schimb ? Am vazut pozele cu Andrei ,e un dulce si cum sta el cu gurita sa pape portocala .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

La Multi Ani!!!! TIMEEA,RALUCA,HORIA,DAVID,ALEXANDER

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara!
Tocmai mi-am scris primul mesaj la "mamici de septembrie-octombrie 2007" si am avut amintiri frumoase cand am deschis la odisee.'
Stiu ca acum nu voi mai avea atata timp sa scriu ca la prima sracina dar vreau totusi sa socializez si sa-mi mai amintesc una alta.
Pe 31 ianuarie merg la primul control.
Multumes si primesc cu placere toate felicitarile si as dori sa spun doar atat : MAry si Dolce, imi pare rau ca va dezamagesc dar nu-mi admirati curajul ca el nu exista...dar imi puteti admira inconstienta . In afara de faptul ca as dormi non-stop nu mai am late chestii de gravida, dar cum somnul nu-i musai ca-s gravida, cine stie cunoaste, inseamna ca ma simt bine.
CAt priveste copchilul meu asta mare, ma scoate din toate alea si aveam cateva intrebari pentru mamici:
1. Copiii vostri adorm singuri si neleganati sau ne tinuti in brate?
2. Au crize de nervi/isterie?
3. Le place sa stea cand sunt imbracati?

LA progrese, daca se mai pune , bate si Mihnea din palme de la 8 luni si merge de-a busilea de o luna. Repet ca am vazut ca nu-i trecut si el la progrese si acum ma duc sa vad ce vrea copilul si revin.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Viviana, i-am dat Nan pana acum lui mihnea dara pt ca mnca f putin pe zi am decis, sigur la sfatul Ioanei sa incerc Milumil 3. Si acum se ajunge si la 750 ml lapte pe zi. Parerea mea e ca nua re sens sa-i mai adaugi tu cereale din moment ce are laptele, cred ca ar deveni oricum prea gros....parerea mea.

Ramona
, Mihnea se pare ca nu mai are intoleranta la lactoza,a fost doar un episod neplacut si lung dar a trecut.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

TIMEEA, RALUCA, HORIA, DAVID, ALEXANDER

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput