Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (38)
Raspunsuri - Pagina 8
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by Amonar
(Kailan cel Mare)
Ramona fa public albumul sa putem vedea flacaul!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
mikiion spune:
NedaMultumesc pt. raspuns!! O sa incerc si eu la blender ca pana acum introducerea branzei a fost un esec total.
VirgiMultumesc pt. raspunsuri. Am vazut si eu pozele, dar mie mi-a ramas inima la ghetute.
Ce marime le-ai cumparat? Ca am vazut ceva frumos si eu , dar eram singura si nu stiam cat sa-i iau. Pt. ca eu pot declara cu rusine ca nu am nici o pereche de incaltaminte pt. el. Costumul de iarna pt. bebe vine cu sosoni imblaniti aici. Si in plus cum creste asa de repede trebuie sa-i iau ceva in clipa in care ii va purta.
Despre mesajele triste cu copii....Am o intrebare. Acum sunt permise adoptiile internationale? Cand am plecat eu , erau interzise.Pt . ca cei de aici adopta f. multi copii si stiu ca a fost tragedie cand nu s-a mai permis din romania si parca nici din Rusia. Si acum iau din China sau america latina. Si e socant sa-i vezi cu un copil chinez....In sensul bun al cuvantului. Copii aia sunt asa de fericiti si bine ingrijiti si au tot ce va puteti imagina. Ca de obicei sunt familii care au bani cei care adopta copii. Si ma gandeam uneori ce tampenie au facut romanii ca nu mai permit adoptiile si stau copii nostri si isi duc viata prin case de copii. Am o prietena care a cunoscut o fetita de vreo 15 ani care era adoptata din Romania cand era mica . O fata superba si f. bine crescuta.
Si ca sa va sochez mai mult, este la Tv o emisiune despre copii cu probleme din toata lumea pe care poti sa-i «adopti» virtual. De fapt dai o suma minima de bani, lunar( ceva gen 20 CAd), si intrii in contact , adica primesti fotografii, raportul organizatiei umanitare despre evolutia copilului.... De obicei sunt copii din africa , orfani. Insa o data am vazut si o emisiune cu un copil roman , care traia efectiv intr-un bordei cu parintii lui, cred ca prin Moldova noastra. Si m-a socat. Am impresia ca exista niste extreme in Romania....
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by Amonar
(Kailan cel Mare)
O singura pozica cu asa frumusete de baiat? Se vede treaba ca tot albastri au ramas ochisorii. Tare scumpic e!
Edit: acuma vad ca se imnultesc pozele!Fug sa ma uit la toate!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
Amonar spune:
Sper ca acuma e bine....cu albumul...
Apropos..am uitat...am avut atatea hainute de copii primite de la unii si altii si le-am aruncat la containere aici.....daca stiam le duceam cu mine in ROmania. Nu stiu cum sa le trimit la copiii aia amarati....Daca aveti idei, sunt binevenite.
(Kailan cel Mare)
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Despre mesajele triste cu copii....Am o intrebare. Acum sunt permise adoptiile internationale? Cand am plecat eu , erau interzise.Pt . ca cei de aici adopta f. multi copii si stiu ca a fost tragedie cand nu s-a mai permis din romania si parca nici din Rusia. Si acum iau din China sau america latina. Si e socant sa-i vezi cu un copil chinez....In sensul bun al cuvantului. Copii aia sunt asa de fericiti si bine ingrijiti si au tot ce va puteti imagina. Ca de obicei sunt familii care au bani cei care adopta copii. Si ma gandeam uneori ce tampenie au facut romanii ca nu mai permit adoptiile si stau copii nostri si isi duc viata prin case de copii. Am o prietena care a cunoscut o fetita de vreo 15 ani care era adoptata din Romania cand era mica . O fata superba si f. bine crescuta.
Si ca sa va sochez mai mult, este la Tv o emisiune despre copii cu probleme din toata lumea pe care poti sa-i «adopti» virtual. De fapt dai o suma minima de bani, lunar( ceva gen 20 CAd), si intrii in contact , adica primesti fotografii, raportul organizatiei umanitare despre evolutia copilului.... De obicei sunt copii din africa , orfani. Insa o data am vazut si o emisiune cu un copil roman , care traia efectiv intr-un bordei cu parintii lui, cred ca prin Moldova noastra. Si m-a socat. Am impresia ca exista niste extreme in Romania....
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
Mihaela, nu te supara pe mine, dar tu stii de ce sa interzis adoptiile copiilor din Rusia?
Despre Romania, nu stiu, dar despre Rusia, au fost multe cazuri de maltratare de copii, copii care au fost adoptati din Rusia, in doua cazuri sa incheea cu moartea copilului.
Acum eu nu stiu, poate nu trebuia sa interzica, dar la o potentiala adoptie sa investigheze cine sunt persoanele, trecutul lor, mai stiu eu ce.
Asta ar fi un motiv.
Al doilea motie e ca sau facut foarte multe incalcari de lege la efectuarea adoptiei copiilor, au fost cazuri in care copii au fost vinduti, intelegi, vinduti si nu adoptati, pentru diferite scopuri, ajungind chiar la vinderea copiilor pentru organe.Eu stiu ca asta e socant, dar a fost asa ceva.
Si al motiv era, ca doreau rusi sa adopte copii si nu puteau pentru ca venea un strain si platea, si adopta copilu, deci platea in mina, mita la personal, nu o taxa in institutia de copii.
Asa ca pentru citiva oameni ... nici nu stiu cum sai numesc, sufera ceilalti, dar e mai bine sa fie precauti decit sa ajunga iar copii lor in asa situatii.Cine garanteaza ca urmatorul copil adoptat peste hotare va fi bine tratat si ingrijit?
Si pot sati mai zic ca chiar daca sa interzis adoptiile, se fac tare multe prostii, chiar nudemult a fost aratat un caz, o domnisoara(adica nu era casatorita) insarcinata a esit in luna a 7 din tara, peste hotare, nu mai stiu, a nascut a dat copilul, a fost inregistrat ca nascut de doamna care la luat sa zice adoptat, si asta sa intors in tara cu o suma de 10000$, iti dai seama, sia vindut copilu cu 10000$.Ce fel de mama este, si ce fel de oameni sunt acei care au cumparat un copil????
Poate ei si aveau sal creasca foarte bine, dar mie nu mi se pare normal sa cumperi un copil.
Mam intins.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
neda spune:
Wow...CARMINA FELICITARI!!!!!!!!!
Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos!
NEda
Anileda spune:
Arabela, Carmina, FELICITARI!!!!!!
S-aveti o sarcina usoara, o nastere la fel si bebei sanatosi si papaciosi!
Anileda spune:
Pun si eu un banc, imi cer scuze ca e in engleza, asa l-am primit:
A psychiatrist was conducting a group therapy session with four young mothers and their small children...
"You all have obsessions," he observed.
To the first mother, Mary, he said, "You are obsessed with eating. You've even named your daughter Candy."
He turned to the second Mom, Ann: "Your obsession is with money. Again, it manifests itself in your child's name, Penny."
Then he turned to the third Mom, Joyce: "Your obsession is alcohol. This too manifests itself in your child's name, Brandy."
At this point, the fourth mother, Kathy, gets up, takes her little boy by the hand and whispers. "Come on, Dick, we're leaving..."
OanaRusu spune:
Bancuri tari-tari
Poze frumoase de tot protagonistii
Si ceva progrese la noi:
6luni 3 sapt (aprox): dintele 4. (Dintele 5 - pe drum )
Stam bine de tot in funduletz, facem genoflexiuni gramada, deschidem sertare, usi, tot la ce ajungem, tragem de cabluri, radem si suflam printre dinti. Cel mai important: nu mai tusim de 2 zile - sper sa ne tina.
la toata livada
Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006