Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Wow...Carmina,ce veste...insanatoshire grabnica si tie si lui Mihnea.Trebuie sa va facetzi bine sa-l asteptatzi pe bb2.Incerc sa-mi imaginez ce simtzi acum...Admir mult curajul tau.Sincer nu credeam sa te apuci asa de repede de treaba,dar foarte bine ca ti-ai luat inima in dintzi.Cand vad ca se inmultzesc gravidutzele parca-mi vine si mie pofta...numai ca eu am un obiectiv...intai sa arat ca inainte si apoi ma apuc.Trebuie sa am putzin grija de abdomenul si mai ales de spatele meu,altfel o sa ajung o cotoroantza.

Roxana...Ingrid are de vo sapt programul nocturn al lui Catalin.Cam din ora in ora se trezeste si plange...si tot asa...aparent nu are nimik.Cert e ca eu nu mai pot de somn,ma doare capul zilnic si parca am mai multe de facut ca oricand...uhhh...o trece si perioada asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmina, felicitari! Sa dea DD sa fie totul bine si sa faci o surioara sau un fratior lui Mihnea!
In medicina nu-i ca in matematica. Nu merge nimic pe alb sau negru, gri-ul e cel ce domina. Adica nu e sigur ca daca bebe ramane nu vor fi problema, dar de asta niciuna din noi nu poate fi sigura... Nici daca n-ar fi fost raceala si medicamentele nu ai fi putut fi 100% sigura. Daca vrei sa pastrezi sarcina si bebe se hotaraste sa ramana in burtica ecografiile o sa arate daca e ceva in neregula. Pupici si sarcina usoara!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Viviana - eu nu stiu cum de mai rezisti de-o saptamana. Eu dupa o noapte sunt k.o. Ma gandesc ca o fi de la dinti pentru ca, asa cum spui si tu, aparent nu are nimic. Cat despre viitorul bb si eu astept cam acelasi lucru, sa arat la fel ca inainte...

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Carmina,felicitari!!!si eu admir curajul tau,sincer
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Carminuto, FELICITARI! YEEEEE!
Vreau si eu!

Sarcina usoara si bebelus perfect! SA fie fetita

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Ama cum doarme acum Seby?ce-i calma baby?un sirop pentru colici?
Am mai pus poza cu bebe
http://new.photos.yahoo.com/marrycalu/album/576460762382092944
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

quote:

Azi i-am dat prima data mamaliguta cu branzica si cu iaurt. Eram curioasa ce mutrite face.I-am facut un castronel cu o portie cam cat e obisnuit el sa manance la ora asta. N-a mai ramas nimic.Se pare ca e si Andrei roman mamaligar. Ma bucur ca am mai adaugat o mancarica pe lista de meniuri, sa le mai putem alterna intre ele.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

FILMULETZE
MONTAJ VIDEO

Buna ideea cu mamaliguta am sa incerc si eu maine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Vreau sa va arat un mesaj pe care l-am primit azi pe e-mail de la o tipa pe care o cunosc( ea lucrand la o agentie de publicitate din Bucuresti):

"este vorba despre 87 copii de la un centru de plasament din sectorul 5. Sunt 26 fetite si 61 baietei intre 3 si 14 ani care nu au ce imbraca sau incalta. E cumplit sa vezi copii desculti pe gresie in toiul iernii. Nu vreau sa va dau prea multe detalii, nu vreau sa va plictisiti citind mail-ul meu. Oricum peisajul este socant.

Deci va rog din suflet nu aruncati ce aveti de prisos prin casa, fie ca este vorba de un tricou, fie ca este o jucarie sau o carte. Orice voi sau micutii vostri nu mai folositi. Acesti copii nu au NIMIC."

Ma gandeam la ce povestea Laura zilele trecute. Ei bine, acela este un caz izolat... mai sunt si altele, foarte, foarte grave!
Mai stiu de la o prietena care incearca sa adopte un copil ca, in general, copii care depasesc varsta de 3 ani nu prea mai au sanse sa fie adoptati... De ce ajung sa nu fie adoptati oare?
Pai sa va explic de cand se chinuie prietena mea sa adopte o fetita de un an si o luna, parasita de mama, crescutade o babaciune care-i asistent maternal... pai, judecatoarea vrea ... la greu... Ii duce cu presul, doar-doar o scoate cat mai mult de la ei! Asistentul maternal si-a dat seama brusc ca fiul ei ar vreasa adopte fetita, ala fiind necasatorit, deci cu sanse 0 dpdv legal sa o adopte. Va dati seama unde bate... si tot asa, din cauza unor nemernici fara suflet ajung copii orfani sa traiasca in centre de plasament in toti anii astia ai copilariei, in niste conditii mizere.

Cam asta am avut de spus, cu mare tristete, asta seara

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

LA MULTI ANI LUANA,RADO,DARIA,DARIA siANDRADA

Virgi vazut pozele niste flori sarbatoritei.AA si ce bine arata mancarea

Ildi

Mergi la inceput

FELICITARI CARMINA

Sarcina usora si un bb sanatos

Fetita nu ?