Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Lui Ingrid nu i-a placut deloc mamaligutza cu branza...in schimb ii place de nu se mai poate iaurtul,dar nu oricare...Milli n-a fost bun,ii place Zuzu natural, simplu sau amestecat cu biscuitzi.Am mai incercat intr-o zi o budincutza care mie mi-a placut foarte mult cum a iesit...pt ea a fost.

Intrebare:noi tocmai am trecut la Milumil 3.Pana acum in laptele de dimineatza si de seara ii puneam si cereale...2 masuri.Acush vad ca Milumil 3 are si cereale in compozitzia lui.Ce sa fac?sa-i mai pun sau nu?

Roxana...ma gandesc sa-i dau si io Calma Baby...am cautat pe net si vad ca nu-i nimik daunator...e un sirop natural fara efecte adverse care calmeaza bebeii cu prea mult nerv in ei.Si din aceeasi gama i-as lua si imuno Baby. Maine o sun pe prietena mea farmacista sa vaz daca mi le recomanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

am mai pus poze noi http://new.photos.yahoo.com/vivighe/album/576460762385048709

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by vivighe

am mai pus poze noi http://new.photos.yahoo.com/vivighe/album/576460762385048709

Viviana si Ingrid

poza cu ligheanul rosu si cea in care scoate limba sunt demne de albumul haios
S-a dus cu libertatea voastra, acum, ca se si ridica singura in picioruse

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

WOW CARMINABULINA!!!!!
CE VESTE MARE!

Felicitari si tinem pumnii ca totul sa fie bine.
M-am emotionat foarte tare; nici nu-mi vine sa cred....

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Carmina m-am emotionat foarte mult sa aflu ca esti gravi! Sunt foarte fericita pentru tine. Felicitari din toata inima!
Sa fie ce-o fi! E o minune ca ai ramas fara bataie de cap. Clar bebe asta trebuie sa vina pe lume!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Marry, mie toate pozele imi sunt cunoscute, sper sa nu ma insel, ai facut poza publica dupa ce ai incarcat-o?

Vivi, dulce foc Ingriduta, mai ales cand are caciulita de mielusel dar e imbracata in saculet de pantera!

Luana e o frumoasa mica si cans am vazut papica mi s-a facut brusc foame... Virgi, pupici micutei sarbatorite!

Am facut azi vaccinul, a fost bine deocamdata fara evenimente, adica fara febra, a papat ca de obicei adaca nu extraordinar. In schimb a cazut din picioare cat era de lunga si degeaba ii pusesem perna in spate ca tot a dat cu capul de unul din camioanele lui fiu-miu... Si-a facut o plaguta la capusor, pe scalp, mi se rupea sufletul de ea...

Maine mergem la vecinii noostri de UE de la vest ungurii sa vedem ce si cum, cica ar fi ceva reduceri pe la hainute, incaltaminte, tare sunt curioasa ce vedem pe acolo. Asta daca ne lasa pruncii ca mergem trupa completa...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Bunaaaa
Va multumesc pentru sustinerea morala si cred ca va iubesc de-adevaratelea.
Poate ca o sa spuneti ca sunt nebuna dar ma simt fericita. SUNT GRAVIDA si in momentul in care am vazut rezultatul testului m-am emotionat si parca nu am mai vazut totul atat de negru. MA gandesc ca poate in 2 saptamani de viata bebele meu mic nu a simtit foarte rau boala mea si nici invazia de medicamente. Oricum maine imi fac programare la ginecolog si daca el imi spune ca este ok merg mai departe. De fapt m-as opri doar daca mi-ar spune ca este foarte periculos sa pastrez o sarcina in conditiile astea. M-am mai informat si eu si am aflat ca eritromicina nu este teratogena si nici toxofetala. Nici codeina nu este periculoasa, iar eu am luat doar 2 pastilute. Ce nu stiu nimic este despre Nurofen si Eurespal...chiar nimik nimic. Si bineinteles mai ramane boala in sine care ar putea fi teratogena.
Diana, Adi, Puiu de Dana, Virgi, CAmelia, Oana . PAna la urma sunt insarcinata. Poate asa a fost sa fie, cu nabadai. Cert este ca am o dispozitie mai buna si simt asa o tandrete in suflet.
Diana, nu te supara ca te intreb, nu vreau sa abuzez, dar mai am ceva pana merg la doctor si sa nu fiu nelinistita: ai spus ca daca embrionul ar fi afectata de tratament sau de pastile as face avort spontan. Daca insa asta nu se intampla inseamna ca e sanatos? Sau nu e valabila vivecersa?
Si alta intrebare: care sunt de fapt riscurile? CA eu ma tem. ma tem dar nu stiu de ce anume.

+4

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Felicitari! si sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara...si pupici ca sa fii o luptatoare pentru bebei tai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Multumim de felicitari....nu imi vine sa cred ca avem deja 8 luni

CARMINA FELICITARI si multa, multa, multa sanatate.

VIRGI e tare scumpica Luana.

ADIB, pupici la zambareata.

Vroiam sa va intreb si eu cate ceva:
1. copii vostri se scarpina....a mea se scarpina dupa cap si are treaba si cu urechile!
2. Daria are in jur de 9 kg...nu stiu exact ...dar ceva peste, ei acum problema mea e pampersul, suntem la nr.4 si dimineata pot sa va spun ca e uda de la jumatate in jos. Nr. 4 nu era pana la 12 kg....eu ma gandeam ca pana la 11 kg nu va fi nevoie sa schimb numarul.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

VIVI, wow ce ochisori are Ingrid....scumpa foc.

Cata veselie e pe copii mei cand vine Rares de la camin, ala e unul din momentele cand e tare placut sa ai doi copii....dar sunt si destule cand iti vine sa pleci de acasa

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor ne-am intors....luni seara din superba vacanta in Romania ( nu glumesc, chiar a fost superrrr )

mi-a fost tare-tare dor de voi !!!!!!

sper zilele astea sa strang harababura din casa, bagajele sunt inca in mare parte imprastiate peste tot, deocamdata tot bag rufe la spalat...cum termin ma pun pe povestit...cu recuperatul capitolelor sper sa o fac treptat, am de citit din 1 decembrie

Bebicul meu este f bine si va pupa si el

asa ca sper sa termin cat de repede prin casa si revin cat mai repede !

va pupacesc !!!

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput