Aspirante optimiste, peste 35 ani - (8)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Da Iulia ai dreptate, acum ma gandesc numai la puiutz!!
Copitlutzu nu stiu cum arati dar esti dulcica rau ! Cu broscuta si banutu' si eu m-am amuzat!

Pupici

orchis
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Da mickishoaraaa "macuiesc ....fara aspirina"....
Bbbbrrrrrr...ma zbarlesc numa' cand ma gandesc la ea....
"Probiotic"??? Sar'na !! Dau o gugaleala sa vaz ce este!!!
Daca nu gasesc iar te plictisesc cu intrebarile.....dar tu nu te superi ca esti enciclopedia noastra!!!
Pup io fata!!!

Mi-a spus o vecinica care sufera si ea de "optimism" ca si noi..ca dr. ei a gasit cauza infertilitati..:"ASPIRINA in cantitati mari provoaca infertilitate IREMEDIABIL"
Io zic .... !!!
Voi ce credeti???
Ati mai auzit varianta asta???

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Aaaaa..sar'na mickilinaaaaa dupa ce am postat am vazut link-ul....
Bun,..bun,...bagam , si asea ceva la "bagajel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Buna dimineatza, fetelor!
Nusy, repeta analizele si la alt laborator. Sa fii tu cu inima impacata.
Mi-am refacut si eu analizele hormonale in z. 3 si surprise! mi-a crescut FSH-ul de la 9,64 la 11,04 in rastimp de un an. Iar LH-ul a iesit 10,26 in scadere fata de 10,61. Raportul iese mai mic de 1, ce-o mai fi insemnand si asta. O s-o intreb pe LD ce inseamna asta. Marti ma duc la eco.
Ioana, Avalon, ati gasit broscute? Eu inainte de 7 n-am cum sa scap de serviciu.
Mikisor, ce mai face renovatu'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Neata fetele mele imi anut si eu al saptelea esec,se pare ca ma indrept vertiginos spre IVF,cum vin uritii sunt la analize.Am facut un test si a iesit negativ,ma asteptam ca nu am avut nici un simptom de reusita.Sincer nu mai simt nimic la aceste esecuri dar un esec la FIV m-ar darima psihic.Sper ca acolo voi reusi,acolo este speranta mea.
Va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Imi pare rau, aurel cris. Poate o fi mai cu noroc la fertilizare. Eu cred ca atata timp cat luptam inainte, exista si o speranta. Am mai scris eu pe undeva pe forum, olteanul are o vorba: "Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in traista".Hai sa ne bagam singure, poate asa ne-o da si noua. Si eu cred ca merg in linie dreapta spre fiv. Ma bucur ca acum macar sotul meu e de acord.
Ce mai ziceti, mai fetelor cu broscutele? Sa stiti ca chiar m-ati facut curioasa. Acum ma lupt cu o raceala urata, dar de indata ce imi revin o sa caut si eu, pe bune. Intre timp m-am gandit sa ma apuc si de reflexoterapie si acupunctura. Acupunctura am citit ca ajuta la trompite bolnave.
Vreau sa va intreb si eu ceva. Cele care ati facut perfuzii utero-tubare (=instilatii) cum v-ati simtit dupa ele? Eu m-am simtit tare nasol, m-a durut rau burta, basca ca din cauza hidrocortizonilor cred ca mi-a slabit imunitatea si acum ma lupt cu o raceala de toata frumusetea care nu vrea sa cedeze la antibiotic. M-am speriat putin pentru ca primul ciclu care mi-a venit dupa ele a fost plin de cheaguri mai mari decat de obicei. (nici dupa operatie nu mi-au venit chiar asa).La voi cum a fost?
PITICUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Liana, Mikishor,Mirelus : multumesc pentru raspunsuri.
Voi repeta analizele la un laborator care prelucreaza pe loc(probabil la Bucuresti, pentru ca nici la Constanta ,unde am fost azi de am recoltat si eu si sotul pentru hepatite,HIV si VDRL, nu fac analizele pe loc,ci le trimit la Bucuresti).Ramane sa mai intreb la Synevo daca prelucreaza chiar ei,daca nu...musai in z3 ,luna viitoare,trebuie sa vin la Bucuresti.
Saptamana viitoare e foarte incarcata ...joi la Bucuresti( la Matei si la Dracea) si sambata m-am programat pentru analizele din secretie( micoplasma,chlamydia,ureaplasma,culturi de col) la Constanta.

Liana: sper ca te simti mai bine azi si ca ai facut injectia.

Miki: mersi pt.link-uri, dar si Biotics-ul(pe care deja l-am cumparat) e foarte bun( asa cum spuneai,are biffidus).Si e si mai ieftin(9.8 lei pentru 20 pastile).

Mirelus: raportul LH/FSH arata(din cate stiu eu) daca ai sindromul ovarelor polichistice(PCOS).El trebuie ,ideal,sa fie mai mic sau egal cu 1...asa cum il ai si tu( deci e bine),dar si daca valoarea raportului e sub 1.5 e bine( asa scrie si in link-ul pus de miki mai sus).

Edit: nu stie nimeni sa-mi spuna ce inseamna un estradiol foarte mic in z3? Ca inca nu m-am lamurit.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

quote:
Originally posted by aurel_cris

Neata fetele mele imi anut si eu al saptelea esec,se pare ca ma indrept vertiginos spre IVF,cum vin uritii sunt la analize.Am facut un test si a iesit negativ,ma asteptam ca nu am avut nici un simptom de reusita.Sincer nu mai simt nimic la aceste esecuri dar un esec la FIV m-ar darima psihic.Sper ca acolo voi reusi,acolo este speranta mea.
Va pupacesc pe toate

aurel_cris de ce nu incerci alte proceduri mai simple (dpv tau de vedere) cum ar fi de ex GIFT?! Mai ales ca p-acolo pe unde esti tu ai clinici de unde alege.... si sansele de reusita sunt ceva mai mari decat in cazul FIV.
Eu asta cautam! Din fericire, nu a mai fost nevoie. Doamne-ajuta, poate se va intampla la fel!!
Pupici,

orchis
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Pai, Nusy, as fi eu bucuroasa de raportul LH/FSH daca nu m-ar durea sufletul cand imi vad FSH-ul asa mare. Dar asta este. Merg cu el inainte. Drumuri bune saptamana viitoare. Eu merg marti la LD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ioanatugs,

Io ce fac cu broscuta mea? Ca am cumparat una mica din jad care are banutul din gura nedetasabil. E sculptata broscuta cu ban cu tot.

Si zici ca se pune la intrarea in apartament cu fata spre interiorul apartamentului si spatele la usa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

PITICUL merci mult
ORCHIS sincer nu prea stiu multe despre aceasta procedura GIFT,vreau sa caut niste informatii.Oricum multumesc mult pt sugestie daca tu sti ,mai multe si mi-ai recomanda pe unde sa cercetez ar fi minunat.
Sarcina usoara in continuare si pe burticuta

Mergi la inceput